peri majestic the real

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Πολυοργανική ανεπάρκεια...Τώρα που η ομίχλη της υπερβολής αραιώνει όλα φαίνονται λίγο καλύτερα.....

 

 Η πολυοργανική ανεπάρκεια εμφανίζεται από την έλλειψη νερού...ειδικά σε ηλικιωμένα άτομα..

..για τα καταλάβετε τι ζούμε....εδώ και 2,5 χρόνια...και δεν μιλά κανείς...Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι Βαλκάνια. Ούτε καν Τουρκία.....και η ομερτά καλά κρατεί...και οι υποκλοπές για ξεκάρφωμα...



...και η ομερτά καλά κρατεί...και οι υποκλοπές για ξεκάρφωμα...και ο Τσίπρας τα ίδια έκανε...τους πάντες παρακολουθούσε...Η Ελλάδα είχε και  έχει ανάγκη από ρευστό...έπρεπε να έρθει το ταμείο ανάκαμψης....άρα; Έπρεπε να ξαναφορέσει τα μαύρα....Aν προσθέσουμε και τις νοσοκομειακές λοιμώξεις εύλογα...Και τα εμβόλια; Αέρας κοπανιστός. Τα πέταξαν στους πληρωμένους γραφικούς και τέλος. Δημιούργησαν μια τεχνική διχόνοια  για ξεκάρφωμα μέσα από τα βενιζελικά κανάλια...άλλος έβλεπε στα εμβόλια τον σατανά και άλλος την Μόνικα Μπελούτσι..

Που είναι ο Κούλης να κάνει την τέταρτη δόση; Τον είδατε πουθενά; Τον Αλέξη; Τον Κουτσούμπα; Δεν φοβούνται πλέον;

Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι Βαλκάνια. Ούτε καν Τουρκία..

2 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα είναι η χώρα τών κατοίκων εκείνων που πιστεύουν πώς οι "άλλοι¨κοιμούντε και είναι σε "ραστωνη"..! Η Ελλάδα είναι πλέον στά χέρια τών ηλιθίων που βλέπουν τούς άλλους ηλίθιους.,Η Ελλάδα είναι εκείνη η χώρα τών πηθίκων που περιμένουν τούς "βλάκες" να τούς σώσουν,τήν ώρα που οι "ξύπνιοι" ξύνουν τα αρχίδια τους και τεμπελιάζουν.. Είναι η χώρα τών "πολιτισμένων" "υπεύθυνων " "εμβολιασμένων" και "νομοταγών" προβάτων.. Που "εχθρός" τους δέν είναι αυτός που μας γαμάει όλους αλλά οι απείθαρχοι ψεκασμενοι απολιτικοποιημένοι..Είναι η χώρα τών βλακών που πιστεύουν πώς δέν ανήκουν σε μαντρί την ώρα που είναι το μαντρί τους ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. Είναι η χώρα τών ανόητων κκεδων που ακόμα πιστεύουν πώς δέν ανηκουν στην συμμορία του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Που ακόμα δέν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τους δουλεύουν τόσο ΑΓΡΙΑ που μόνον τίς μαιμούδες μπορούν να δουλέψουν έτσι.
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΩΜΕΝΟΥΣ..
    Γειά σου και χαρά σου,
    Μην συγκρίνεις πλέον αυτό το έκτρωμα με χώρα ,που κατοικειται από πολίτες με σκέψη,νόηση και γνώση.
    Ακούς διάφορες μπαρούφες και "απόψεις" και γελάς με το χάλι της πνευματικής υγείας τών Ελλήνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή