peri majestic the real

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Πως θα πάνε σε εκλογές οι αρχηγοί των κομμάτων;; Δεν μας πείθουν για τα εκατοντάδες Ελληνόπουλα....Κουτσομπολιό κάνουν "θυσιάζοντας" κάποιους μαλάκες...αλλά καταστρέφουν ζωές..

 

Δικαιώνεται το blog που έγραψε για δηλητήριο......

Από εκεί έβγαλαν και τους δεκάδες wannabe παιδεραστές εν αγνοία τους χωρίς κανέναν ενδοιασμό....όσοι τσίμπαγαν και μιλούσαν για πλάκα ή είχαν την περιέργεια να δουν τι συμβαίνει με το ΨΕΥΤΙΚΟ προφίλ του χυδαίου κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας τελείωναν!! Αφού η εφαρμογή ήταν μαρκαρισμένη. Είναι συγκλονιστικό!

https://noumer.blogspot.com/2022/10/blog-post_93.html

Ούτε βαλκάνια δεν είναι πλέον η Ελλάδα. Μιλάμε για μια χώρα έρεβος!

3 σχόλια:

  1. Δεν έχουν κανένα στοιχείο για κανέναν!!! Η κουβέντα σε ένα chat ανώνυμο με πλαστά προφίλ της πλάκας δεν είναι κακούργημα από την στιγμή που δεν βγαίνεις για ραντεβού και δεν προκαλείς. Κι εγώ μπορεί να δηλώσω αδερφή τραπεζίτης της JP Morgan και να ψάχνω μουνάρες. Ισχύει? " Ούτε βαλκάνια δεν είναι πλέον η Ελλάδα. Μιλάμε για μια χώρα έρεβος!" ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως Περι βολεύει το σύστημα να φτιαχθεί το αφήγημα και να περάσει στο πόπολο μέσα από τα ΜΜΕ, ότι η παιδεραστία, η παιδοφιλία κλπ κατάστασεις ΄εχουν ιδεολογικό υπόβαθρο ενώ οι τουλάχιστον οι ορθά σκεπτόμενοι γνώρίζουμε ότι δεν ισχύει;Εμένα πάντως περισσότερο με προβληματίζει ο αποπροσανατολισμός,μόλις σκασει ένα σκάνδαλο κλοπή δημοσίου χρήματος, έρχεται ο βιασμός, η μαστροπεία, δλδ ετοιμάζεται το επόμενο σκάνδαλο ώστε να ξεχασθεί το προηγούμενο, και προφανώς να μην ασχολειται ο κοσμάκης με ακρίβεια, καλάθια, τιμες ηλ ρεύματος , κλπΤείνω ειλικρινά να πιστεψω Περι ότι δεν είμαστε οι επιλογές μας, αλλά ένας λαός τριτοκοσμικής χώρας, με καμία σχέση με το dna του αρχαίου μας προγόνου, το πως σηκωθήκαμε το 40 εναντιον του φασισμού και ναζισμού, το 21 εναντιον των οθωμανών με ξεπερνάει, ισως όταν πέφτουμε στο καναβάτσο να βγαίνει ο εγωισμος δεν ερμηνεύεται διαφορετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...