peri majestic the real

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ζούμε σε ένα τυραννικό καθεστώς. Είμαστε οι ισόβιοι τρόφιμοι ενός απέραντου και αόρατου τρελοκομείου.. Τι θέλουν μας πουν; Τι θέλουν να μας δείξουν; Αυτή η φωτογραφία παίζει καιρό στο internet. O έλληνας μεροκαματιάρης, ο τρομοκρατημένος από την οικονομική κρίση , ο φοβισμένος ηλικιωμένος που δεν ζει χωρίς την μάσκα....θα πρέπει να εξετάσει και το ενδεχόμενο πως θα ήθελε πραγματικά να φύγει από την ζωή με μια θανάσιμη κρατική ( τριτοκοσμικά νοσοκομεία) μελωδία να τον ξεπροβοδίζει....Κηδεία ή αποτέφρωση;

 


Η Ελλάδα νοσεί, νοσεί πολύ βαριά. Ή αιτία; Στερείται ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Στερείται πνευματικών ανθρώπων, λείπει ό λόγος και το ένστικτο τού Σωκράτη. Μιλάμε γιά πνευματική και ηθική γάγγραινα, πού έχει κατακλύσει τα μύχια αυτού του τόπου και των ανθρώπων. Πολιτικοί εκμαυλιστές, ΥΠΟ οργανώσεις μέσα στίς οργανώσεις. Ή κατάσταση στήν Ελλάδα, θυμίζει χαοτικό καλειδοσκόπιο. Σύστημα πού παίζει τα ρέστα του και δέν δίνει δεκάρα σε κανέναν. Και από πίσω, οί ‘’άλλοι’’, οί ‘’αντίπαλοι’’, οί νεοφερμένοι εραστές του θρόνου της Ρώμης. Φουσκωμένα μπράτσα και δημοσιογράφοι πού κραδαίνουν πανάκριβα Ζίγκ Ζάουερ, πλησιάζουν τα τείχη της διαλυμένης κοινωνίας, υποσχόμενοι σωτηρία. Σαν να βλέπεις, κούκλα σε κατάστημα ρούχων, πού το μόνο πού κάνεις, είναι να τής αλλάζεις τα ρούχα κάθε σαιζόν. Ή κούκλα παραμένει ίδια. Ή είδηση όμως δεν είναι αυτή. Το ρεζουμέ της υπόθεσης, κρύβεται στό κόψιμο από τίς συντάξεις χηρείας. Μελετημένο το πράγμα. Άντρες κομμένοι από δουλειά, άνεργοι του τώρα, ή μακροχρόνια, ανεργία πού σκαρφαλώνει σε δυσθεώρητα ύψη, η όλη κατάσταση θυμίζει την Γερμανία, όταν τέλειωσε ο πόλεμος. Μέ τούς άντρες νεκρούς ή αιχμαλώτους και τίς γυναίκες, να ζητιανεύουν γιά ένα κομμάτι ψωμί, ή να κοιμούνται με τούς συμμάχους γιά μία κονσέρβα.

Στό προτεκτοράτο ή Ελλάς, οί φονιάδες βασιλεύουν και ακονίζουν τα μαχαίρια τους. 


Δέν είναι μόνο οι ‘’ράδιο-αρβύλα’’ πού στερούνται έστω και του ψήγματος Αριστοφανικού πνεύματος. Στέρηση παντού και σε όλα. Δεν λογίζεται νά κάνουν τα ‘’νόθα’’ του συστήματος, σάτυρα, αφανίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Και το γράφω με πλήρη γνώση.

 Νοσούν τα πάντα στήν Ελλάδα.

Βλέπουμε πλέον ώς κάτι το φυσιολογικό, τον King of Mykonos, να συναντάει έν μέση οδό, τον King of porn. To Μπουρνάζι να γίνεται πιάτσα και σουλάτσο, φουσκωτών του τμήματος εκβιαστών και απο την άλλη, ‘’νυφοπάζαρο’’, γιά μιά θέση στίς ταινίες ‘’ποιότητας’’ τού Σειρηνάκη.

Δουλεύει στόν τόπο, το απόλυτο όπλο. Ό διχασμός. Διχασμός στίς ιδέες, διχασμός στο φαίνεσθαι, διχασμός μεταξύ ανεμβολίαστων-εμβολιασμένων, με πρώτα βιολιά, ‘’ χριστιανούς’’ πού καταριόνται τούς συνανθρώπους τους. Φίλους, γονείς, αδέλφια, συζύγους, τον οποιονδήποτε. Καί τούμπαλιν. Το σύστημα τα βλέπει αυτά και τρύβει τα χέρια του. Τού αρέσει αυτό το μίσος. Το οσμίζονται σάν πανάκριβο άρωμα. Έτσι κι’αλλοιώς, γι’αυτούς είμαστε αριθμοί σε μπλοκάκι. Ότι δέν τους βγαίνει στόν υπολογισμό, απλά το διαγράφουνΆνοιξαν τίς πύλες τής πνευματικής κολάσεως και εξαπέλυσαν στόν τόπο τίς φυλές τών Μόρλοκς. Τόν διαμελισμό τών λιγοστών Ίλόυ, πού περπατάνε ακόμα ελεύθεροι.

Γι’ αργότερα βλέπουμε. Βάζουν την ακροδεξιά στήν βουλή, γιά να μήν γίνει και εντελώς μπάχαλο, ό τόπος, έτσι γιά καβάντζα, να εκτονώνεται ο κόσμος από τον καναπέ και όλα μέλι-γάλα. Ή ζωή συνεχίζεται και τραβά τήν ανηφόρα...

Διαπιστώνεις, ότι όλοι μιλάνε γιά δικαστήρια και τιμωρίες. Γιά πορφυρή Νέμεση. Είδατε να γίνεται λόγος για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Αφού οι δικαστές είναι ‘’ποδίτσες’’, σέ ποιούς θα βασιστείς; Δέν έχει διαβάσει κανείς ότι οι πόλεμοι δεν έχουν μόνο στρατιώτες, αλλά και σώματα επιμελητείας; Ποιος θα μάς ακούσει, όταν αντί για λογικά επιχειρήματα, εμείς θα φωνασκούμε και θα τεντώνουμε τίς γροθιές μας; Χρειαζόμαστε ανθρώπους πνευματικούς και έξυπνους, όχι τσαμπουκάδες.. Δέν είμαστε στο Σεντένιαλ. Έχει τέτοια σήψη ο τόπος και τέτοια δυσοσμία, πού το μόνο πού απομένει για να δούμε, είναι εισβολή ζόμπι, εξωγήινων, τών Γνώμεν, τών Πρόγκρονς και άλλων ‘’ εσπεριδοειδών ‘’.
Ή κατάσταση στήν Ελλάδα είναι τέτοια, πού ίσως στό μέλλον, δέν θα περιγραφεί από τον κύριο Δημοσθένη Κούκουνα, ούτε από τον κύριο Τραιανού, ούτε από ιστορικό, αλλά από ποιητή-χρονοταξιώτη. Σάν ένα γνωστό μου ποιητή, πού όταν τον ρώτησα πώς βλέπει την κατάσταση, μού είπε: ‘’ Μέ την οργή πού νοιώθω γιά τούς ανθρώπους και τό πόσο έχουν πέσει θύματα ηθελημένα τών πάσης φύσεως τυχοδιωκτών πού τους δυναστεύουν, θά’θελα να ταξιδέψω στόν χρόνο. Στό μέλλον. Να σταθώ στό υψηλότερο μέρος τής γής και να κοιτάξω το τελευταίο ηλιοβασίλεμα, 5 λεπτά πριν από την συντέλεια. Και να κάνω χαιρέκακες σκέψεις. ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΤΏΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ’’.

Ή χώρα έχει πέσει σε μεγάλη λούπα. Σε έναν αέναο κύκλο φτώχειας, μιζέριας, πορνείας, αίματος και θανάτου. Συχνά βίαιου. Με πρόσχημα την δήθεν ανθρωπιστική κρίση και τους ανύπαρκτους, ή τελειωμένους πολέμους, γεμίσανε με κάθε λογής κατακάθια την χώρα, μετατρέποντας τους δρόμους, σε πεδία μάχης και γεμίζοντας τις διάφορες φατρίες με Έλληνες και αλλοδαπούς ‘’μυημένους’’ μαχητές.


 Ακόμα και από άποψη ηλιθιότητος, έχουμε πιάσει την ταχύτητα του φωτός. Λειτουργούμε σάν λαός τόσο αυτοκτονικά, τόσο παθητικά, πού θυμίζουμε τους Εβραίους στά στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί, όταν σκοτωνόντουσαν με τον σωρό και οι Γερμανοί τους έλεγαν, ‘’και να μήν θέλουμε να σάς σκοτώσουμε, εσείς μας το κάνετε πολύ εύκολο, σαν να παρακαλάτε.’’ Αυτό είναι ο Έλληνας σήμερα. Ένα άθλιο και ασεβές απομεινάρι, ΗΡΏΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. Μιλάμε ότι η χώρα έχει μεταβληθεί, σε χωάνη κρεατομηχανής, σε ζώνη του λυκόφωτος. Δέν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί, αντίπαλες ομάδες και αντίπαλες ιδεολογίες. Υπάρχει ΣΥΜΦΈΡΟΝ, ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΡΟΥΣΦΈΤΙ, ΛΑΜΟΓΙΆ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΚΌΣΤΟΣ ΣΕ ΑΊΜΑ !!!

ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΌΣ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ, ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΈΓΚΛΗΜΑ, αυτό πού έχει την μουτσούνα της δημοκρατίας.



Καλημέρα στην πανέεεεμορφη "συμπρωτεύουσα!", η πιο θρησκόληπτη, παράξενη, πόλη της επικράτειας που διαχρονικά πλειοδοτεί σε ανάδειξη πολιτικών προσώπων-τοτέμ του λαϊκισμού (Άκης, Ψωμιάδης κλπ.), η πόλη που μονίμως κλαψουρίζει για το "κράτος των Αθηνών" ενώ έχει αναγάγει σε εθνικό της σπορ την ραθυμία και το "χαλαρά" συνεισφέροντας λιγότερο από το 10% του ΑΕΠ .... έχει για καμάρι της έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο-εκκολαπτήριο και ορμητήριο παραβατικών. Η Θεσσαλονίκη υπήρξε για αιώνες μια κοσμοπολίτικη πόλη, στα 80ς ροκ πόλη, μπασκετούπολη με τον μεγάλο Άρη, αρχές 90ς party πόλη και έκτοτε μεσαιωνική πόλη στην κουλτούρα της, με "τίμιους γίγαντες", άνθιμους, τζιτζικώστες και ζέρβες και όλα τα κακά της μοίρας της! μαζεύτηκαν και οι αντιεξουσιαστές, οι φασίστες, οι αναρχικοί, οι λάθρο και οι μπράβοι να την αποτελειώσουν! R.I.P. από ερωτική πόλη βρώμικο χωριό! Και δεν πρόκειται να αλλάξει ( γιατί δεν μπορεί) στις επόμενες δεκαετίες...πιτόγυρα και μπουγάτσα με Άμστελ είναι το μέλλον της! 


Τί να πείς για έναν λαό πού ΠΕΙΝΆΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ, ενώ οι τηλεοράσεις του δείχνουν από το πρωί έως το βράδυ, εκπομπές με γκουρμεδιές και με γαστρονομικές λιχουδιές, πού με τέτοιες αφραγκίες πού τον δέρνουν, δεν θα τις δεί ούτε στα τρίτα του βαφτίσια, άν πιστεύει στην μετεμψύχωση. Πώς να περιγράψεις την κατάσταση στήν χώρα, πού ενώ εσύ ξυλιάζεις στο κρύο μές στον χειμώνα και φοβάσαι να ανοίξεις την σόμπα, γιατί και πετρέλαιο δεν υπάρχει, ενώ για να ανοίξεις τον λογαριασμό του ρεύματος πρέπει να φωνάξεις πυροτεχνουργούς, ακούς απο το δωμάτιο στο δυάρι σπίτι σου στην Νίκαια, τον δημοσιοκάφρο πού σου λέει πώς υποφέρει κι’αυτός απο το σπίτι του στην Εκάλη, ενώ φοράει στίς εξόδους του, το φτωχό του κουστούμι TOM FORD, ενώ το χέρι του στολίζει το ρολόι ROLEX DAYTONA.Τί να πείς για την ηλιθιότητα του λαού πού επειδή πήγε μιά φορά στο Σύνταγμα με τους αγανακτισμένους, νομίζει ότι βγήκε νικητής από την μάχη στην Φαλούτζα ενώ οι υπόλοιποι είναι εντελώς για τα μπάζα.


Μιλάμε για εντελώς τραγικές καταστάσεις, για την απόλυτη κάθοδο στον εφιάλτη!!!

 Να μιλήσουμε γιά μιά κυβέρνηση απο πολιτικά και πωλητικά πουτ@ν@κια, πού καμαρώνουνε σαν γύφτικα σκεπάρνια δίπλα από τα ολοκαίνουργια RAFALE, ή τα σχέδια από τις καινούργιες φρεγάτες ( Ναί, αυτά τα προγράμματα πού δεν θα χρησιμοποιήσουν ΣΧΕΔΌΝ ΠΟΤΈ, ΓΙΑΤΊ ΤΈΤΟΙΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΆΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΕΊΝΑΙ) ενώ τα ελληνόπουλα έχουν αρβύλες και ιματισμό πού ανάγεται στην Αργοναυτική εκστρατεία, ενώ τα όπλα είναι τόσο παρωχημένα πού κάνουν μόνο για τα Ζομποέπη της δεκαετίας του’80 του Ρομέρο. Κάνουν δηλαδή τα παιδιά των Ελλήνων ‘’κρέας για τα κανόνια’’ για να στο παίζουν οι τεμπέληδες πωλητικοί, εθνοσωτήρες. Και γιατί όχι, αφού ο λαός, μονίμως στο ‘’τυφλοσούρτι’’ σε κολλάει στον τοίχο με την ατάκα, ‘’υπάρχει καλύτερος ;’’ ΝΑΊ ΡΈ ΥΠΆΡΧΕΙ, ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΜΟΝΊΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΈΠΕΙΣ!!!

Να μιλήσουμε για το συνδικάτο του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΎ εγκλήματος, το σωματείο πού λέγεται ΕΚΚΛΗΣΊΑ Α.Ε. αυτών των Σάρουμαν, των υπηρετών του ματιού πού βλέπει τα πάντα (Σάουρον-Εωσφόρος) πού την ζωή και το παράδειγμα και τα λόγια του γλυκυτάτου Ιησού, τα κάνανε λεφτά για τις τσέπες τους, ενώ με την κορωνοτρομολαγνεία κλείνουν τον Παράδεισο απο τους πιστούς ΄γιατί κι’αυτοί τον έχουν χάσει, όντας οι σύγχρονοι Φαρισαίοι του 21ου αιώνα. Οί ασβεστωμένοι τάφοι γεμάτοι σαπίλα και αποσύνθεση μέσα. Ευτυχώς υπάρχουν και τρανές εξαιρέσεις, πού αποδεικνύουν εμπράκτως ότι όντως ή ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΎ ΘΕΟΎ ΠΟΛΕΜΟΥΜΈΝΗ ΝΙΚΆ.

Μιλάμε για κατάσταση απόλυτου σαδομαζοχισμού, αυτό που βιώνει η χώρα. Διαλύονται με γεωμετρική ταχύτητα όλα, δεν ξέρουμε άν την επόμενη στιγμή ξυπνήσουμε με σειρήνες συναγερμού και εδώ το κράτος συνεχίζει την τρομολαγνεία του κορωνοιού, ποντάροντας στην συνεχή διαίρεση των Ελλήνων, ενώ θεοποιεί άτομα αμφιβόλου ηθικής όπως ό Σουάμπ.....

 http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/02/blog-post_292.html

Η υγειονομική κρίση δέν έσκασε μόνη της ,και λόγω του κορονοιού. Είχαν ρημάξει τα ταμεία εδώ και χρόνια και συνέχιζαν. Η "υγειονομική κρίση" έσωσε τούς πάντες. Για τέτοια τύχη, λέμε απίθανο. Τίποτα δέν αφήνουν στήν τύχη . Αρα δέν έτυχε ,απλά πέτυχε, γιατί βρήκε πολλούς αφελείς και πίστεψαν.ί λόγια να γράψεις για την κατάσταση στην χώρα, με έναν λαό πεσμένο στα τέσσερα και εξουθενωμένο απο τον πνευματικό του αυνανισμό. Σε έναν λαό, πού μαστιγώνεται ανηλεώς απο τα χειρότερα παγκοσμίως οικονομικά μέτρα, ενώ στο τέλος πληρώνει για να ψηφήσει ξανά, αυτούς πού τον πτωχεύσανε. 


Αυτό καί μόνον να σκεφτεί κάποιος θα αντιληφθεί τό μεγάλο δούλεμα ,πού έφαγε. Σέ κάθε τέτοια περίπτωση απλά κοιτάς ,τους κερδισμένους και τους χαμένους, βρίσκεις το κίνητρο ,και κατάλαβες. Εάν έχεις λίγο μυαλό με υγεία. Ήθελαν να ιδιωτικοποιήσουν και αυτόν τον τομέα .Είχαν φάει τα λεφτά τών συνταξιούχων ,και όλων τών ασφαλιστικών ταμείων. Ήθελαν μεγάλα "κέντρα"(ιδιοκτήτες οι "επενδυτές" ξένοι) που θα μάζευαν όλους τούς γιατρούς να δουλεύουν όπως όλοι οι εργάτες. Με τρείς και εξήντα. Τούς έκαναν συνένοχους στο κόλπο του κορονοιού, για να τους καταστρέψουν και τούς ίδιους, και αυτοί δέν έχουν πάρει χαμπάρι. Πώς θα έφταναν μέχρι τίς ιδιωτικές ασφάλειες και την ιδιωτικοποίηση της υγείας? Πως θα το δικαιολογούσαν, μετά από τόσες στερήσεις και μνημόνια τι θα έλεγαν στούς λαούς. Η "υγειονομική κρίση" τούς έσωσε..Γιά λίγο...

Από εκεί και κάτω, µια κατάμαυρη γραμμή. Οι άνθρωποι ενός κατώτερου θεού! Οι ξεχασμένες οντότητες που ζούνε για να πληρώνουν μόνο φόρους! στάχτες και αποκαΐδια! 

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ζούμε σε ένα τυραννικό καθεστώς.

 Η Ελλάδα που κάποτε ξέραμε δεν υπάρχει....βουνά, νησιά, δημόσια και ιδιωτική γη, άνθρωποι, ζώα τα πάντα κοστολογούνται. Είναι το τέλος των ψευδαισθήσεων. Κάπου εδώ τελειώνει το άγριο  μεθύσι όλων μας με τα πρότυπά του καθεστώτος γυμνά και ανύπαρκτα ....και αυτό είναι καλό...

ΜΑΝΚΟ


1 σχόλιο:

  1. τρομακτική η φωτογραφία με τον τρομαγμένο ηλικιωμένο με τη μάσκα. είναι σαν να μας λένε δεν έχεις καμία ελπίδα στην Ελλάδα αν εισαι και ηλικιωμένος. αυτο το πράγμα δεν ειναιι χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπράβο Στέφανε!

  Είναι η πραγματικότητα....Το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά εδώ και πολλές δεκαετίες...Τα πάντα ανήκουν στον υπόκοσμο. ..στον βενιζελικό μαρ...