peri majestic the real

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης…

…Ο πρώτος μετά τον Τσολάκογλου αυθεντικός Γκαουλάιτερ

 

Μ’ αυτά και με τ’ άλλα φτάσαμε στην επόμενη ημέρα των Μνημονίων …Την ημέρα που απλά η Ελλάδα θα έπρεπε να λειτουργεί με περιορισμένη ανεξαρτησία …σαν απλό «προτεκτοράτο» των Γερμανών …σαν αυθεντικό «Gau» τής ναζιστικής Γερμανίας. Τότε απαιτήθηκε μια κυβέρνηση με ηγέτη έναν Γκαουλάιτερ …Έναν ηγέτη, ο οποίος εκφράζει απόλυτα την έννοια του Γκαουλάιτερ, ο οποίος είναι ο διορισμένος αρχηγός μιας ναζιστικής περιφέρειας …Έναν ηγέτη απόλυτα ελεγχόμενο από το Βερολίνο, ο οποίος θα ευθυγράμμιζε τη χώρα με τις εντολές των νέων ιδιοκτητών της και θα εξασκούσε τον ελληνικό λαό στην υποταγή τού νέου καθεστώτος.

ΤΟΤΕ ανέλαβε την εξουσία η επόμενη γενιά των Μητσοτάκηδων Η τρίτη γενιά τής οικογένειας του Ελευθέριου Βενιζέλου. Ανέλαβε, για να επιβάλει στον λαό —και στο κράτος— το νέο διοικητικό μοντέλο για το μέλλον. Ανέλαβε, για να «φορτωθεί» και πάλι η Δεξιά έναν νέο «μουτζούρη» …Να «φορτωθεί» η ίδια την έναρξη της γκαουλάιτερ πολιτικής …Να αναλάβει αυτή να φαίνεται ότι υποτάσσεται στα ξένα αφεντικά …Να αναλάβει αυτή να υποτάξει —ακόμα και με τη βία— τον λαό στη νέα αυτή κατάσταση …Στην κατάσταση του: «σ’ όποιον δεν του αρέσει, φεύγει από τη χώρα». Περί αυτού πρόκειται. Ο Μητσοτάκης είναι ένας εθνικός ηγέτης περιορισμένης ευθύνης. Είναι ένας ηγέτης τής μεταμνημονιακής εποχής, ο οποίος λειτουργεί καθαρά ως Γκαουλάιτερ τού Βερολίνου. ΔΕΝ αποφασίζει ο ίδιος για τίποτε. Απλά εφαρμόζει με τον πιο σκληρό τρόπο τις αποφάσεις τού Βερολίνου …Στη Γερμανία σχεδιάζεται η «ελληνική» πολιτική και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά «εκτελεί».

Με την Κυβέρνηση της «Δεξιάς» τού Μητσοτάκη οι Γερμανοί δοκιμάζουν πολιτικές, οι οποίες λίγα χρόνια πριν θα προκαλούσαν κοινωνική «έκρηξη». Περιορίζονται βασικά συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Σ’ αυτόν τον «εκπαιδευτικό» τους στόχο τούς εξυπηρετεί και η αντιμετώπιση του προβλήματος της Πανδημίας. Με δικαιολογία την Πανδημία —και τον υποτιθέμενο στόχο τού περιορισμού των συνεπειών της— νομοθετούνται νόμοι επιπέδου ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητείται ακόμα και το κεκτημένο μεσαιωνικό δικαίωμα του Habeas Corpus, εφόσον ΔΕΝ αναγνωρίζεται το δικαίωμα και η εξουσία τού πολίτη επάνω στο ίδιο του το σώμα. Η ίδια περιοριστική πολιτική αφορά και όλα τα υπόλοιπα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Απλοί πολίτες —αλλά και εξειδικευμένοι επιστήμονες— στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Ποινικοποιήθηκε η «διαφωνία» με την καθεστωτική άποψη, επαναφέροντας στη συλλογική μνήμη τού λαού ημέρες ναζιστικής καύσης «ανεπιθύμητων» βιβλίων ή —ακόμα χειρότερα— ημέρες Ιεράς Εξέτασης. Κλείνουν λογαριασμοί στα Social Media και μόνον με την επιλογή απαγορευμένης θεματολογίας. Περιορίζεται η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών μέσα στη χώρα, όπως στα χρόνια τής ναζιστικής Κατοχής. Ποινικοποιήθηκε η αυθαίρετη μετακίνηση χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί η εξουσία. Απαγορεύεται στους πολίτες να υπερασπίζονται τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους όταν αυτές απειλούνται, όπως συνέβαινε όταν οι ΝΑΖΙ πυρπολούσαν για τιμωρητικούς λόγους ολόκληρα χωριά. Αστυνομικοί εκκένωναν με τη βία οικισμούς, που η εξουσία απλά μόνη της αποφάσιζε ότι απειλούνται από τη φωτιά.

Οταν ο Κυριάκος γνώρισε την Ανγκελα - ΤΑ ΝΕΑΑυτά, τα οποία λίγα χρόνια πριν βλέπαμε στους κινηματογράφους σε ταινίες οργουελικής φαντασίας, αναγκαζόμαστε και τα βιώνουμε πραγματικά. Αυτά μας τα επιβάλει ο άχρηστος γόνος Μητσοτάκη …Ο στα όρια του αυτισμού Κούλης. Ο αντιδεξιός και διεθνιστής Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να βάλει την «ταφόπλακα» της ανεξαρτησίας τής χώρας …Ο δουλικός συνδαιτημόνας τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ «ψαλιδίζει» την ελευθερία των Ελλήνων και παραδίδει το ελληνικό κράτος στους νέους ΝΑΖΙ τού Βερολίνου …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ απόφοιτος του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών καταστρέφει την οικονομία, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τής Γερμανίας με πρόφαση την Πανδημία και τον τρόπο χειρισμού της —που είναι επίσης γερμανική εντολή—.

Με τον τρόπο αυτόν μετατρέπουν την Πανδημία σε ένα μέσον, για να επιβληθεί απόλυτα στην Ελλάδα —όπως βέβαια και στα υπόλοιπα κράτη— η ατζέντα τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ένας πολιτικός «οδοστρωτήρας», ο οποίος θα ισοπεδώσει τα πάντα, για να παραδώσει τις χώρες στις ορέξεις των συνδαιτημόνων τής Λέσχης και αφεντικά τής Νέας Τάξης …Για να παραδώσει τις αγορές τους στα «κοράκια» τής παγκόσμιας οικονομίας …Για να παραδώσει τα ίδια τα κράτη στα «Διευθυντήρια» της Νέας Τάξης. Αυτό γίνεται παγκοσμίως και το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. Για να επιτύχουν τον στόχο τους αυτόν στην Ελλάδα, θα έπρεπε ο λαός ν’ αποπροσανατολιστεί πλήρως και ΕΔΩ έρχεται ν’ αποκαλυφθεί ο παραλογισμός και η μέχρις εσχάτων επιμονή τους στη φασιστική διαχείριση της Πανδημίας. Με τη δικαιολογία ότι: όλα γίνονται για το «καλό» μας, «περνάνε» —χωρίς ουσιαστική αντίδραση— όλα όσα γίνονται για το «κακό» μας. Όλη αυτή η «τρέλα» τής Πανδημίας έχει ως στόχο να γίνουν οι προδοτικές ρυθμίσεις τής μεταμνημονιακής εποχής, χωρίς ν’ αντιδράσει ο λαός …Ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν σχέση τόσο με την οικονομία όσο και με την ίδια τη μελλοντική λειτουργία τού κράτους …Του νέου κράτους τής Νέας Τάξης, το οποίο θα είναι περιορισμένης ανεξαρτησίας και θα λειτουργεί ως μια «επαρχία» τής Γερμανίας.

Καταστρέφουν τα πάντα μέσα σ’ ένα κλίμα υγειονομικής τρομοκρατίας και ιατρικών απειλών, για να μην φαίνεται ποιος είναι ο πραγματικός στόχος τής Προδοσίας. «Πυρπολούν» ολόκληρη την οικονομία, για να την παραδώσουν στο σύνολό της στα χέρια των «αφεντικών». Με τα μέτρα που παίρνουν, για ν’ αντιμετωπίσουν την Πανδημία —υποτίθεται για το «καλό» μας—, καταστρέφουν τον εμπορικό κόσμο τής χώρας. Η κατάσταση θυμίζει την εποχή που πυρπολούνταν τα μεγάλα πολυκαταστήματα της Αθήνας, ανοίγοντας έτσι την ελληνική αγορά στις ξένες πολυεθνικές τού εμπορίου. Μετά το πέρας αυτής της «τρέλας», ελάχιστοι θα είναι οι έμποροι αυτοί, οι οποίοι θα επιβιώσουν στην αγορά. Αυτό είναι το ζητούμενο …Το σύνολο της αγοράς στη γερμανική «αποικία» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη θα περάσει στα χέρια των πολυεθνικών όλων των τύπων και των βενιζελικών «μεγιστάνων», οι οποίοι θ’ αναλάβουν να τις αντιπροσωπεύσουν.

Η ελληνική αγορά σύντομα θα πέσει στα «χέρια» γιγάντων τού λιανικού εμπορίου, όπως η Walmart των 2,5 εκατομμυρίων υπαλλήλων …Στα «χέρια» γιγάντων τού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Amazon. Τα εμπορικά κέντρα των πόλεων θα υποβαθμιστούν και το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων θα γίνονται στα Mall, όπως αυτά τα οποία έχουν αρχίσει να ενδιαφέρουν τους Βενιζελικούς τύπου Λάτση. Αυτή η αλλαγή θα γίνει ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής αντιμετώπισης της Πανδημίας …Της έξωθεν επιβεβλημένης «λανθασμένης» πολιτικής, εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι από το Βερολίνο «φεύγουν» όλες οι εντολές. Ακολουθώντας μια εξόχως αντιπαραγωγική οικονομική πολιτική, ο Μητσοτάκης —ως ηγέτης τής Δεξιάς— διαλύει την ελληνική οικονομία στο σύνολό της …Ακόμα κι εκεί όπου θεωρητικά θα έπρεπε αυτή να είναι πανίσχυρη. Με την πολιτική τής δήθεν ασφάλειας —από μια made in Germany αντιμετώπιση μιας «γρίπης»— κατέστρεψε τον τουρισμό και στέρησε από την ελληνική οικονομία τους λίγους πόρους που της απέμειναν, και πλέον τους έχει απόλυτη ανάγκη.

Το τραγικό είναι ότι μέσα σ’ αυτόν τον σχεδιασμό βάζει και τον ίδιο τον λαό …Με «ψίχουλα» επιδομάτων «χτίζει» ένα μελλοντικό «άλλοθι» του τύπου «μαζί τα φάγαμε». Διώχνει τους ανθρώπους από τις δουλειές τους —για το «καλό» τους— και δανείζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, για να τους δίνει επιδόματα να κάθονται στο σπίτι τους. Με την υποκριτική αυτή πολιτική τής κρατικής «βοήθειας» πολλαπλασίασε το εξωτερικό χρέος τής χώρας σε βαθμό τέτοιο, που αυτό να μην είναι πλέον διαχειρίσιμο. Με τον τρόπο αυτόν υποθήκευσε ακόμα πιο πολύ το ήδη «σκοτεινό» μέλλον και των επόμενων γενεών Ελλήνων. Ταυτόχρονα, όμως, υποθήκευσε και το μέλλον τού πολιτικού μας συστήματος. Με πρόφαση όλο αυτό το «πάρτυ» δαπανών και παροχών, πολλαπλασίασε τα χρέη τού κόμματός του, κάνοντάς το ακόμα πιο εκβιάσιμο από τους ξένους ιδιοκτήτες των τραπεζών και άρα από τους δανειστές του. Υπήρχε εσκεμμένη πρόθεση να γίνει πιο εκβιάσιμο, ώστε να μπορούν οι Γερμανοί να ελέγχουν και τις επόμενες ηγεσίες τής Δεξιάς …όποιες κι αν είναι αυτές.



Με αυτήν την εξουθένωση του λαού θα επιδιώξουν να υποτάξουν το ίδιο το κράτος. Με την εξουθένωση της οικονομίας θα ελέγξουν το κράτος και με τον έλεγχο του κράτους θα καθηλώσουν την οικονομία μόνιμα στο επίπεδο που τους συμφέρει. Το ένα φαινόμενο «ταΐζει» το άλλο και δυστυχώς όλα αυτά στρέφονται εναντίον τού ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Θα βάλουν την εξουσία να εξουδετερώσει κάθε «όπλο» που έχει το κράτος για ν’ αντιδράσει αποτελεσματικά στις εξωτερικές επιδράσεις κι εντολές. Με εντολή Μέρκελ η Δεξιά τού Μητσοτάκη θα είναι αυτή, η οποία θ’ απογυμνώσει τη χώρα κι απ’ το τελευταίο στρατηγικό της «όπλο», το οποίο θα της έδινε στο μέλλον τη δυνατότητα να προβάλει κάποια στοιχειώδη αντίσταση, προκειμένου να σώσει τον δύσμοιρο λαό της. Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει να καταστρέψει έναν στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειακής αυτονομίας, ο οποίος κόστισε πανάκριβα στον ελληνικό λαό κι απαίτησε δεκαετίες για να «στηθεί».

Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει ν’ ακυρώσει απολύτως το λιγνιτικό «πλεονέκτημα», το οποίο έδινε στη χώρα την αυτονομία αυτήν …Να το ακυρώσει για λόγους «καθαρής ενέργειας» με επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν τη «μολυσματική» βιομηχανική Γερμανία, αλλά όχι την απολύτως «αβιομήχανη» Ελλάδα. Με υπογραφή τής Δεξιάς η Ελλάδα εγκαταλείπει τον λιγνίτη ως ενεργειακό καύσιμο και άρα θυσιάζει την ενεργειακή αυτονομία τής χώρας, κάνοντάς την εξαρτώμενη —και άρα μονίμως εκβιαζόμενη— από τους Προτεστάντες, οι οποίοι ελέγχουν τα διεθνή δίκτυα αγωγών φυσικού αερίου. Η απόδειξη του εσκεμμένου αυτού εγκλήματος δίνεται άμεσα με τη δήθεν κρατική χρηματοδότηση των αυξήσεων στην τιμή τού ρεύματος …Η Γερμανία επιτρέπει στην Ελλάδα να δανείζεται, για να χρηματοδοτεί τα νοικοκυριά; Γιατί; …Γιατί απλούστατα δεν θέλει στο κρίσιμο διάστημα να υπάρχουν αντιδράσεις …Όπως όταν —λόγω Μνημονίου— άλλαζαν «χέρια» οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούσαν το «σπρώξιμο» των πλειστηριασμών, για να μην αντιδρά ο κόσμος στην άλωση του τραπεζικού συστήματος. Το ίδιο θα γίνει και με την ενέργεια. Μετά απ’ αυτήν τη χρηματοδότηση το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι μονίμως ακριβό, γιατί αυτό επιβάλουν τα γερμανικά συμφέροντα αυτών, οι οποίοι θα μας το μονοπωλούν …Αυτό το μονοπώλιο είναι ένα μεγάλο «δώρο» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη στα «αφεντικά» τού Βερολίνου. Γι’ αυτόν τον λόγο «καίγονται» για την απολιγνιτοποίηση της χώρας.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια της απόλυτης αδυναμίας θα ολοκληρωθούν όλα τα δρομολογημένα εγκλήματα κατά τού Ελληνισμού …Όλα τα ΕΘΝΙΚΑ εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού …Εγκλήματα, όπως για παράδειγμα το «Μακεδονικό Ζήτημα». Θα ξαναδούμε και πάλι την ίδια «παράσταση» …Άλλος ένας Βενιζελικός σε πληρωμένη «αποστολή» θα βάλει την υπογραφή τής Δεξιάς και σ’ αυτήν την υπόθεση …Θα επαναληφθεί ο ίδιος σχεδιασμός …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ Μητσοτάκης θα πάρει στην υπόθεση των «Πρεσπών» έναν ρόλο ανάλογο μ’ αυτόν που πήρε ο Σαμαράς στην υπόθεση του Μνημονίου …Θα «χρεώσει» στη Δεξιά τις πολιτικές των «προοδευτικών». Προφανώς δεσμεύτηκες κι αυτός στις γερμανικές εντολές, για να λάβει την εξουσία μετά τις εκλογές. Με εντολή Μέρκελ θα κάνει κι αυτός ό,τι απαιτεί η προδοσία, για να μετακυλιστεί το κόστος της στα γνωστά «θύματα».


Ο Τσίπρας δρομολόγησε την Προδοσία των Πρεσπών, αλλά η Δεξιά θα πρέπει να δώσει «σάρκα και οστά» σ’ αυτήν τη συμφωνία, εφόσον η ίδια θα πρέπει να υπογράψει όλα τα Μνημόνια που προβλέπει η Συμφωνία και είναι στο σύνολό τους εκείνα που μονιμοποιούν την Προδοσία. Η συμφωνία τού Τσίπρα, δηλαδή, είναι «αέρας κοπανιστός». Την «επικύρωσή» της, η οποία απαιτεί και πάλι ενισχυμένη πλειοψηφία, θα τη «φορτωθεί» η Δεξιά. Για να μην αντιδράσει ο κόσμος τής πατριωτικής Δεξιάς και πάλι οι Βενιζελικοί επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους …Και πάλι ακολουθείται η γνωστή βενιζελική «συνταγή» τού διχαστικού αποπροσανατολισμού τού λαού, προκειμένου αυτός να μην αντιδράσει και σ’ αυτήν τη νέα προδοσία.

Και πάλι επιχειρείται ο τεχνητός διχασμός, τον οποίο ξεκινούν οι ίδιοι προσωπικά …Ψεκασμένοι «απέναντι» σε κοινωνικά υπεύθυνους …«Τσιμπημένοι» εναντίον «ατσίμπητων» …Εμβολιασμένοι «απέναντι» σε ανεμβολίαστους …Τζαμπατζήδες «απέναντι» σε νοικοκυραίους. Ένας διχασμός, ο οποίος ξεκίνησε απ’ ευθείας από τον Μητσοτάκη. Αυτός ο διχασμός όσο γελοίος κι αν φαίνεται, τόσο επικίνδυνος είναι για την κοινωνία. Είναι πιο επικίνδυνος ακόμα κι απ’ τους ιδεολογικούς εκείνους διχασμούς, τους οποίους μας είχαν «φορτώσει» μέχρι τώρα μέσω των κομμουνιστών προβοκατόρων. Είναι πιο επικίνδυνος, γιατί αφορά την υγεία και μπαίνει μέσα σε ΟΛΕΣ τις ανθρώπινες ομάδες …Μπαίνει στις παρέες, στις γειτονιές, ακόμα και στην οικογένεια. Μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας απειλήθηκαν, εξαιτίας τής διαφωνίας τους. Γείτονες δεν ανταλλάσσουν πλέον χαιρετισμούς με τους «διαφωνούντες». Σύζυγοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους, γιατί διαφωνούσαν σε ένα θέμα, το οποίο αφορούσε την υγεία και την εξουσία επάνω στα σώματά τους. Γονείς μάλωσαν μεταξύ τους, γιατί είχαν διαφορετική άποψη για το πώς θ’ αντιμετωπίσουν το θέμα τού εμβολιασμού στο επίπεδο των παιδιών τους.

Όλα αυτά από μια υποτίθεται Κυβέρνηση της πατριωτικής Δεξιάς, η οποία κέρδισε τις εκλογές στο όνομα του πατριωτισμού …Που κέρδισε τις εκλογές, αμφισβητώντας τη συνθήκη των Πρεσπών …Που πήρε την εξουσία, αμφισβητώντας τον διεθνισμό τού ΣΥΡΙΖΑ του Βενιζελικού Τσίπρα, ο οποίος γέμισε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και τρομοκράτησε τους Έλληνες με τη βιαιότητα και την αυθαιρεσία των διαφόρων ΜΚΟ, οι οποίες στην πραγματικότητα ελέγχονται από τη Γερμανία …Μια δεξιά Κυβέρνηση και δεν έχει ούτε έναν δεξιό στη σύνθεσή της. Όσοι δεν ανήκουν στο ΛΑΟΣ των Μνημονίων και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι είτε πασόκοι είτε κομμουνιστές. Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Θα χρεωθεί στη Δεξιά μια προδοτική πολιτική, τη στιγμή που δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένας δεξιός υπουργός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με τα κουτορνίθια τού ΛΑΟΣ και με τους εκλεκτούς τού ΠΑΣΟΚ —και άρα με αυθεντικούς Βενιζελικούς— κυβερνά ο Μητσοτάκης …Χρυσοχοΐδης, Μενδώνη, Γεραπετρίτης, Θεωδορικάκος, Πιερρακάκος, Τσακλόγλου, Σέρτσος, Λιβάνιος κλπ. είναι οι βασικοί υπουργοί τής Κυβέρνησης της Δεξιάς. Τα ακόμα χειρότερα γίνονται στη βάση τής Κυβέρνησης, όπου βρίσκονται οι γ.γ. Υπουργείων —όπου υποτίθεται πρέπει να βρίσκεται το «βαθύ» κράτος τής Δεξιάς— και οι περισσότεροι γενικοί γραμματείς είναι πασόκοι. Πασόκοι είναι επίσης και οι «εκλεκτοί» για τη διεκδίκηση εκλεκτών «θέσεων» ή τη διαχείριση στρατηγικών υποθέσεων …Στελέχη όπως η Διαμαντοπούλου ή ο Μπένος …Εκλεκτό τού Σημίτη «ψευδοαριστερό» έφεραν από την Κύπρο, γιατί δεν έβρισκαν Δεξιό να του αναθέσουν το νέο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Είναι ΔΕΞΙΑ Κυβέρνηση αυτή; Όμως, όλα αυτά που κάνει —και είναι εξόχως αντεθνικά κι αντικοινωνικά— θα «χρεωθούν» στο τέλος ως πράξεις μιας δεξιάς Κυβέρνησης και άρα της Δεξιάς.

Ήδη είναι έτοιμοι οι «απέναντι» να παίξουν αυτήν την παράσταση της αντιδεξιάς. Όλη την ατζέντα τής Μπίλντερμπεργκ —η οποία είναι υποχρεωτική για ΟΛΟΥΣ όσους κυβερνούν την Ελλάδα— θα τη «βαπτίσουν» σαν «δεξιά αντιλαϊκή πολιτική» και θα την κάνουν «σημαία» τής αντιδεξιάς συνθηματολογίας. Όπως έκανε ο λακές τής Μέρκελ Τσίπρας με το γερμανικό Μνημόνιο, το οποίο το «έσχιζε» πάνω στα μπαλκόνια. Όπως έκανε το «κατοικίδιο» της Μέρκελ, όταν έλεγε: «go back madam Merkel», ενώ είχε συνάψει μυστικές συμφωνίες, προκειμένου ν’ αναλάβει την εξουσία και είχε δεσμευτεί εκ των προτέρων να μην κάνει τίποτε απ’ όσα έλεγε. Κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί και σήμερα, όταν το επιτρέψουν τα αφεντικά από το Βερολίνο. Αντεργατικές νομοθεσίες, ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας ή του συστήματος υγείας κλπ., θα «βαπτιστούν» σαν «δεξιές πολιτικές» και κάποιοι θα ξεκινήσουν τους «ανένδοτους» …Τους γνωστούς «ανένδοτους» των Βενιζελικών, που πάντα καταλήγουν σε «γύψο» για τον λαό.

Κάποιοι μάλιστα θα θυμηθούν —και πάλι— ότι ο Κούλης είναι γιος τού Αποστάτη. Μιλάμε για επανάληψη της ίδιας πετυχημένης «παράστασης», η οποία κάποτε τους έκανε πλούσιους εις βάρος τού λαού και τώρα θα τους κάνει ακόμα πλουσιότερους. Θα προσπαθήσουν να «θυμίσουν στον λαό τι σημαίνει Δεξιά» …«Τζάμπα» είναι …Το ξέρουν το ποίημα …Έχουν φάει γλυκό «παντεσπάνι» όλοι τους, υπηρετώντας τα ξένα αφεντικά και κατηγορώντας για όλα τους «απέναντι».

Τώρα, που έχουν χαθεί τα πάντα, δεν κάνει ζημιά λίγος «σοσιαλισμός» κι «επανάσταση» …με την «άδεια» βέβαια της Γερμανίας. Τώρα δεν κάνει ζημιά στον σχεδιασμό η αντιμητσοτακική ρητορεία …Όλοι στο «ψαχνό» θ’ αρχίσουν να «βαράνε». Τώρα —με βάση το «αιώνιο» πλέον σενάριο— θα έπρεπε έναν νέος Παπανδρέου τέταρτης γενιάς να είναι έτοιμος να βγει στην «επανάσταση» …Να αρχίσει τους «ηρωισμούς» και τους «ανένδοτους», για να «μοιάσει» στους προγόνους του …Τους «δεξιοφάγους» και τους «Μητσοτακοφάγους» …Να χρησιμοποιήσει το copy right τής οικογένειας σ’ αυτήν την «αντιιμπεριαλιστική» παράσταση. Δυστυχώς, όμως, η ηδυπάθεια πρόδωσε το ένα «σκέλος» τού δίπολου που κυβερνά την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ απασχολημένος με τον γυναικείο ποδόγυρο και δεν μπόρεσε να λειτουργήσει με τον σκληρό κι απόλυτο τρόπο που απαιτούν οι οικογενειακές συμμορίες, οι οποίες συνθέτουν διαχρονικές «δυναστείες». Δεν μπόρεσε ως σκληρός κι επίμονος πάτερ-φαμίλιας να βαστήξει με σιδηρά πυγμή την οικογένειά του μέσα στα προκαθορισμένα πλαίσια του ρόλου της. Ακόμα κι ο Γιωργάκης ήταν υπέρβαση «επιτυχίας» για την οικογένεια. Ούτε ο πατέρας του τον ήθελε διάδοχό του, γιατί ήταν πολύ βλάκας για τα «γούστα» του. Μόνον η μάνα του «επένδυσε» σ’ αυτόν, αλλά αυτή η υποστήριξη δεν αρκούσε. Αντίθετα με τους «γιδοβοσκούς» από την Κρήτη, δηλαδή, τα «παπαδοπαίδια» από την Αχαΐα δεν τα κατάφεραν. Την ώρα που οι Μητσοτάκηδες έχουν ήδη προετοιμάσει την τέταρτη γενιά, οι Παπανδρέου «διέλυσαν» …Ειδικά από τότε που ο Γιωργάκης πήρε το «πακέτο» τού Μνημονίου κι άρχισε τη dolce vita παγκοσμίως, έχασε το όποιο ενδιαφέρον μπορεί να είχε …Μόνον την ασυλία τού βουλευτή ενδιαφέρθηκε να διατηρήσει κι εκεί κάπου πρέπει να έχει «τελειώσει» η παπανδρεϊκή δυναστεία.

Αυτόν τον ρόλο εποφθαλμιά πλέον ο Τσίπρας. Όπου χρειαζόταν να πάει casting στα «αφεντικά», πήγε. Όπου έπρεπε να προσκυνήσει, πήγε και προσκύνησε. Ό,τι έπρεπε να το «φιλήσει», πήγε και το «φίλησε» …Πήγε στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι και στο Βερολίνο, για να υποβάλει τα σέβη του και να δηλώσει την ετοιμότητά του να τους υπηρετήσει …Φιλάει τα χέρια των παπάδων, δηλώνοντας άθρησκος και άθεος. Μιλάμε για καραγκιόζη …Ο μίμος τού Ανδρέα με τα γνωστά «Γενάρηδες» και «Φλεβάρηδες», λες και μόλις κατέβηκε από τις στάνες τής ορεινής ενδοχώρας ο καταληψίας από τους πυκνοκατοικημένους Αμπελόκηπους. Ο γιος τού βενιζελικού εργολάβου τής Χούντας, ο οποίος παριστάνει τον κομμουνιστή, έκανε πολλές πρόβες για να διαδεχθεί τούς Παπανδρέου …Έφτασε σε σημείο ο φουκαράς να προσπαθεί να μιλήσει αγγλικά σε δημόσιες εμφανίσεις, για να μοιάζει με τους αυθεντικούς Βενιζελικούς τού Κολεγίου …Να μοιάζει ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ …για να μην ενοχλείται ο Νίκος Δήμου.

Έστειλε τα παιδιά του σε προτεσταντικό πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο αυτός, ο οποίος έκαιγε θρανία, για να κάνει καριέρα «επαναστάτη», υπερασπιζόμενος τη δημόσια παιδεία. Άρχισε να κάνει τον επιμελή «μαθητή» αυτός, ο οποίος μπήκε στο Πολυτεχνείο από τον «φωταγωγό» και είχε μάθει να περνάει τα μαθήματα με τις «ευχές» τού ΚΚΕ. Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι τον έχουν αναμίξει ακόμα και στο ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ της εκατόμβης των νεκρών τού Ματιού, προκειμένου να τον ελέγχουν απόλυτα. Δέχτηκε αυτήν την εμπλοκή του για τις «αντιπαροχές», αλλά και για ό,τι όλα αυτά μπορούν να σημαίνουν για έναν πολιτικό. Μέχρι και τους συνωμοτικούς κανόνες άρχισε να τηρεί. Βρήκε σπίτι στο Σούνιο με «μέτωπο» στην παραλία, μήπως και χρειαστεί να γίνει διαφυγή του νύχτα δια θαλάσσης …όπως ο Μητσοτάκης. Θα φτάσει σε σημείο να βάλει την Περιστέρα να ζει σαν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου με ένα πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι.

Όλα τα έχει μελετήσει, για να γίνει ένας γνήσιος «κλώνος» τού Παπανδρέου …Του «Παπανδρέου», ο οποίος λείπει από την «παράσταση» και φιλοδοξεί να τον αντικαταστήσει. Τέτοιο «διάβασμα» δεν πρέπει να έχει ξανακάνει ο αγράμματος. Πιο «στημένο» από το παρακράτος πολιτικό πρόσωπο ΔΕΝ πρέπει να έχει υπάρξει. Μόνον με τον νεαρό Μπακογιάννη μπορεί να συγκριθεί. Από την εποχή τής εφηβείας του τον «σπρώχνουν» οι παπανδρεϊκοί Αλαβάνοι …Ο ένας τον έκανε μηχανικό, ο άλλος πολιτικό …Τον διόρισαν στην κυριολεξία αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, χωρίς καν να ήταν βουλευτής και σε ηλικία που φυσιολογικά δεν θα έμπαινε ούτε σε λίστα υποψηφίων για δημοτικός σύμβουλος.

Είναι βέβαιο ότι τώρα ο Τσίπρας τα έχει «βρει» με το μητσοτακαίικο, γιατί αυτό αποτελεί εκ των ουκ άνευ προϋπόθεση-μονόδρομο για τ’ «αφεντικά». Δεν τους βγαίνει ο διπολικός σχεδιασμός χωρίς τον «πόλο» των Παπανδρέου και άρα έπρεπε να βρεθεί υποκατάστατο. Τους βόλεψε μάλιστα η μικρή «μετακίνηση» του διπόλου προς τα «αριστερά» —λόγω Τσίπρα—, για να εμφανίζονται οι μητσοτακικοί λίγο πιο αυθεντικοί «δεξιοί». Αυτό όμως πλέον ΔΕΝ τους φτάνει. Η φθορά που παρουσιάζει το πολιτικό προσωπικό στα χρόνια μας είναι τεράστια και έρχεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τον παρελθόν. Αυτός ο σχεδιασμός τώρα πρέπει να προστατευτεί, γιατί τα φαινόμενα του εκφυλισμού του τον απειλούν.


Από τη στιγμή λοιπόν που βρέθηκε το πρόσωπο αυτό, το οποίο θ’ αντικαταστήσει τον «πόλο»-Παπανδρέου, θα πρέπει να εστιάσουν στην προστασία τού ίδιου του σχεδιασμού …Ενός σχεδιασμού, ο οποίος δείχνει προβληματικός με τη γρήγορη «απαξίωση» του Κούλη …Πολύ προβληματικός, εάν σκεφτεί κάποιος ότι ακόμα δεν έχει καν ψηφιστεί από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία θα είναι γι’ αυτόν το μεγάλο crash-test με τον κόσμο τής Δεξιάς. Αν «πέσει» ο Κούλης —υπό το βάρος τής λαϊκής αντίδρασης—, όλος ο σχεδιασμός βρίσκεται στον «αέρα», εάν σκεφτεί κάποιος την αδυναμία που υπάρχει καί από τις δύο πλευρές τού δικομματισμού …Εάν σκεφτεί κάποιος ότι καί οι δύο πλευρές είναι αδύναμες κι αναγκασμένες να λειτουργούν με «υποκατάστατα» των φυσικών ηγεσιών τους.

Αν αυτά τα θλιβερά «υποκατάστατα» καταρρεύσουν, το βενιζελικό μητσοτακαίικο δεν θα μπορεί να διατηρήσει έναν στοιχειώδη έλεγχο της δεξιάς ΝΔ και ταυτόχρονα ο σχεδιασμός δεν θα μπορεί να διαιωνιστεί, ώστε να έχει πρακτικό νόημα ο έλεγχος αυτός. Πρέπει πάση θυσία να επιβιώσουν τόσο ο Κούλης όσο κι ο Τσίπρας, για να διαιωνιστεί ο βενιζελικός σχεδιασμός. Αυτή βέβαια ΔΕΝ είναι μόνον η αγωνία των «αφεντικών», αλλά είναι και η αγωνία τής Ντόρας …Η αγωνία τής μάνας.

Αν «πέσει» ο Κούλης, ως εν ενεργεία Πρωθυπουργός, θα περάσει στην ιστορία τής ΝΔ ως αποτυχημένος και δεν θα μπορεί να «συνεχίσει» την ενεργή παρουσία του και άρα τον έλεγχο στον χώρο τής Δεξιάς …Δεν θα μπορεί ν’ αποσυρθεί ως «επίτιμος», ώστε να μπορεί —όπως ο πατέρας του— να «κινεί» τα «νήματα» του κόμματος, χωρίς να μπορούν να τον αποβάλουν οι δεξιοί από το κόμμα …Δεν θα μπορεί να «παρκάρει» μόνιμα σε ένα γραφείο τής Βουλής και με την ασυλία τού βουλευτή να ελέγχει μόνιμα και χωρίς φθορά το κόμμα …Δεν θα μπορεί να «μοιράζει» στους μητσοτακικούς θέσεις και βολέματα, τα οποία αντιστοιχούν στο μερίδιο της Δεξιάς, όπως έκανε ο πατέρας του …Δεν θα μπορεί να συνθέσει δίδυμο με τον επίσης «παρκαρισμένο» Καραμανλή, μέχρι να τον διαδεχθεί κάποιο από τα παιδιά του. Πρώτος στόχος λοιπόν είναι να μην «πέσει» ο Κούλης.

Δεύτερος στόχος —και εξίσου σημαντικός— είναι να στηριχθεί κι ο αδύναμος Τσίπρας, ώστε να διαιωνιστεί ο σχεδιασμός τού δικομματισμού …Να στηριχθεί, ώστε να επανέλθει στην εξουσία, προκειμένου να «φάει» ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να προετοιμαστεί ο Μπακογιάννης, για να διεκδικήσει την ηγεσία τής ΝΔ και βέβαια την Πρωθυπουργία. Ο Τσίπρας και ο χρόνος που μπορεί να «φάει» είναι το «κλειδί» για να μπορέσει ο Μπακογιάννης να πάρει τη «σειρά» του. Αν δεν αντέξει ο Τσίπρας για κάποιο κρίσιμο χρονικό διάστημα, ο δικομματισμός θα καταρρεύσει και μαζί του και ο σχεδιασμός των Βενιζελικών. Ο Μπακογιάννης στην περίπτωση αυτήν θα είναι μια «φωτοβολίδα» με καλύτερη στιγμή του τη Δημαρχία τής Αθήνας.

Ντόρα Μπακογιάννη | ΣΚΑΪΑυτή είναι η αγωνία τής Ντόρας, η οποία, μετά την παταγώδη αποτυχία της να γίνει Πρωθυπουργός η ίδια, φαντάζεται τον εαυτό της ως αδιαφιλονίκητο capo τής επόμενης «μετάλλαξης» της φαμίλιας Βενιζέλου σε Μπακογιάννη …Η αγωνία μιας γυναίκας, η οποία υπήρξε εγγονή Πρωθυπουργού, κόρη Πρωθυπουργού, αδερφή Πρωθυπουργού, παρ’ ολίγον Πρωθυπουργός η ίδια και προετοιμάζεται να γίνει μητέρα Πρωθυπουργού …Ούτε στη Μποτσουάνα δεν υπάρχει άτομο μ’ αυτές τις ιδιότητες …Ούτε οι γόνοι φυλάρχων δεν έχουν αυτήν τη «συνέχεια» …Ούτε στις πιο κλειστές επιχειρήσεις η ιδιότητα του CEO δεν «μεταφέρεται» τόσο απόλυτα. Αυτή η Ντόρα τής «αξιοκρατίας» ονειρεύεται τώρα να πάρει τη θέση του πατέρα της στην οικογένεια. Ο Κούλης απλά θ’ αντιμετωπιστεί ως ένα απλό δεδομένο σε μια «εξίσωση», την οποία πρέπει να «λύσουν» άλλοι.

Η Ντόρα λοιπόν, ως επικεφαλής τής οικογένειας Μητσοτάκη, θα πρέπει να πολεμήσει σε δύο διαφορετικά «μέτωπα» …Στα «μέτωπα» αυτά, τα οποία ήδη περιγράψαμε. Από τη μία ΔΕΝ πρέπει ν’ αφήσει τον Κούλη να «πέσει», γιατί θ’ αποβληθεί όχι μόνον αυτός, αλλά ολόκληρη η οικογένειά της από τη ΝΔ κι από την άλλη πρέπει να στηριχθεί ο Τσίπρας, ώστε να μπορέσει να κάνει ακόμα —είτε ο ίδιος ως πρόσωπο είτε το κόμμα του ως Συγκυβέρνηση— μία ακόμα πρωθυπουργική θητεία, προκειμένου να «φαγωθεί» μια κρίσιμη για την «ωρίμανση» του Μπακογιάννη τετραετία …Για πόσο καιρό θ’ αντέχει να φυτεύει ο άνθρωπος δέντρα στην άσφαλτο της Αθήνας;

Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο, βλέπουμε και πάλι τα επικίνδυνα διχαστικά παιχνίδια των Βενιζελικών, οι οποίοι φτάνουν μέχρι τις εμφυλιοπολεμικές απειλές. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί η γενική κατακραυγή εις βάρος τού Κούλη δείχνει να έχει γίνει ανεξέλεγκτη …Μία «σταγόνα» πλέον αρκεί, για να ξεχειλίσει το «ποτήρι» τής ανοχής και να οδηγηθεί σε παραίτηση η Κυβέρνησή του …Να αναγκαστεί να κηρύξει αναγκαστικά εκλογές και μάλιστα μέσα σε κλίμα έντονης εσωκομματικής κριτικής κι αμφισβήτησης, όπου εκ των δεδομένων θα τεθεί θέμα ηγεσίας. Απλά είναι τα πράγματα. Αν η ΝΔ οδηγηθεί σε εκλογές υπό την πίεση της λαϊκής αντίδρασης, ο Πρωθυπουργός τής Κυβέρνησής της θα πρέπει να θέσει εαυτόν στην κρίση τού κόμματος κι αυτό είναι επικίνδυνο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπουν στο «παιχνίδι» δυνάμεις τής Δεξιάς, οι οποίες στην κυριολεξία μισούν τους Μητσοτάκηδες …Δυνάμεις, οι οποίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την αντιδεξιά οργή που προκάλεσε ένα ξένο «στοιχείο» για την παράταξή τους …Δυνάμεις, τις οποίες η Ντόρα τις γνωρίζει, εφόσον αυτές ήταν που τη νίκησαν, στερώντας της τη δική της πρωθυπουργική θητεία.

Αυτό είναι που «τρέμει» η Ντόρα, γιατί η ΝΔ σε μια τέτοια περίπτωση θα πάει σε δεξιά «χέρια» και άρα θ’ απομακρυνθεί από τον «κανακάρη» της. Η «σταγόνα» που θα ξεχειλίσει το «ποτήρι» είναι αυτήν, η οποία ΔΕΝ πρέπει να «τρέξει» κι αυτό πρέπει τώρα ν’ αντιμετωπιστεί. Αυτό θα μπορούσε να γίνει στη Θεσσαλονίκη επ’ ευκαιρία των εγκαινίων τής ΔΕΘ, η οποία είναι «βαρόμετρο» για μία Κυβέρνηση …Ένα «βαρόμετρο», το οποίο το φοβούνταν ακόμα και οι ισχυροί τού σχεδιασμού …Ένα «βαρόμετρο», το οποίο τρόμαζε ακόμα και τον Ανδρέα στα καλύτερά του. Αυτό είναι που τρομάζει τώρα τη Ντόρα και τους Βενιζελικούς «κηδεμόνες» τής Δεξιάς.

Άνοιξε «βεντέτα» η Κυβέρνηση του Κούλη με τον ΠΑΟΚ κι αυτό δεν είναι καλό γι’ αυτούς. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ισχυρή, πολυπληθής κι οργανωμένη συλλογική δύναμη της πόλης. Αυτή η δύναμη, η οποία θεωρητικά, ως προσφυγική, θα έπρεπε να είναι στο πλευρό των Βενιζελικών, ήταν έτοιμη ν’ αποδοκιμάσει τον Κούλη …Ήταν έτοιμη να βάλει «φωτιά» στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τής χώρας κι αυτό σημαίνει πολιτικό αδιέξοδο …Ειδικά μετά τις έντονες αποδοκιμασίες στο κέντρο τής Αθήνας επ’ ευκαιρία τής κηδείας τού Θεοδωράκη …Ειδικά μετά τις αποδοκιμασίες των Κρητικών για τον ίδιο λόγο στην ιδιαίτερη πατρίδα του …Στην κυριολεξία ΔΕΝ έχει πού να «σταθεί» ο Γκαουλάιτερ τής Μέρκελ.

Αυτό είναι που προσπάθησαν να σταματήσουν. Τι έκαναν; …Τα γνωστά υπόγεια παιχνίδια τους. Η Ντόρα έστειλε τον κουμπάρο της Μαρινάκη να πάει να «πιάσει» το αντίπαλον δέος τού ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη …Άλλον έναν μεγιστάνα βενιζελικού τύπου…Κληρονόμο ενός μεγιστάνα, ο οποίος λίγο καιρό πριν τη Χούντα ήταν τορναδόρος στα μηχανουργεία τού Πειραιά. Αυτόν έστειλε η Ντόρα να «καθαρίσει» το «ματς» τής Θεσσαλονίκης. Αυτόν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για «στησίματα» παιχνιδιών, τον έστειλε για να «στήσει» και το παιχνίδι τής κοινωνικής αντίδρασης στη Θεσσαλονίκη …Τον έστειλε να πάει να πιάσει τους παράγοντες του Άρη. Στην πιο ήπια περίπτωση να τους ζητήσει να μην συμπράξουν στις διαδηλώσεις με τον ΠΑΟΚ και στην πιο hard περίπτωση να προκαλέσει μια εσωτερική και βίαιη σύγκρουση στην κοινωνία τής πόλης, προκειμένου να σταματήσει το «μέτωπο» εις βάρος τού Κούλη.

Ρωτάμε εμείς οι αφελείς: Ήταν σύμπτωση που «ολόκληρος» Μαρινάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν «ανέβει» ο Κούλης; Ως τι πήγε ένας υποτίθεται παγκοσμίου βεληνεκούς μεγιστάνας να συζητήσει με το οπαδικό αληταριό τής πόλης; Ως τι πήγε στη Θεσσαλονίκη ο υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών Πρόεδρος του Ολυμπιακού; Είναι πολιτικός, ο οποίος πήγε να προετοιμάσει το «έδαφος» της επίσκεψης του Μητσοτάκη; Με ποια νομιμοποίηση; Είναι μέλος τής ΝΔ με την αρμοδιότητα αυτήν; Είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού; Είναι Θεσσαλονικιός, ο οποίος ανησυχεί για τον «διχασμό» της πόλης του; Μήπως πήγε να πληρώσει κάποιους να καθίσουν στα σπίτια τους τις ημέρες των εγκαινίων τής ΔΕΘ ή στη χειρότερη περίπτωση να κάνουν αντισυγκεντρώσεις —επίσης βίαιες— εις βάρος των οπαδών τού ΠΑΟΚ; …Τις ολοκαίνουργιες σημαίες στην εκδήλωση του Κασιδιάρη ποιος τις πλήρωσε;

Όλο το βενιζελικό παρακράτος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να «σώσει» τον Κούλη …Όλα τα «όργανά» του, τα οποία θα μπορούσαν να σταματήσουν τη λαϊκή αντίδραση στην πόλη. Όλοι «συντονισμένοι» για τη «σωτηρία» του …Ο αντίπαλος «πόλος», ο Τσίπρας …Το χαφιεδαριό τού Περισσού …Το μητσοτακικό σκουπιδαριό τού ΛΑΟΣ …Όλη η «σαβούρα» τής κοινωνίας, η οποία πλούτισε λόγω Μνημονίου …Όλοι οι μη-δεξιοί πολιτικοί τής Κυβέρνησης της Δεξιάς …ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. Έκαναν τα πάντα, για να προστατεύσουν τον γιο τού μεγάλου «αρχηγού». Έκαναν τα πάντα, για να «φιμώσουν» τους Θεσσαλονικείς …Μέχρι και συγκέντρωση του Κασιδιάρη οργάνωσαν, για να «χρωματίσουν» τη λαϊκή αντίδραση κατά τού Πρωθυπουργού σαν «φασιστική» ή «αντιεμβολιαστική» κλπ. …«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, για να σωθεί ο αυτιστικός ΚΟΥΛΗΣ», θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της μάζωξής τους. Αν «πέσει» ο Κούλης, χάνονται ΟΛΟΙ μαζί του, γιατί καταρρέει ο σχεδιασμός τής φασιστικής Μεταμεταπολίτευσης των Μνημονίων και των δισεκατομμυρίων κάποιων.

Σε θέση μάχης οι Βενιζελικοί κι αυτό ήταν πάντα επικίνδυνο για τον Ελληνισμό. Τίποτε δεν θα μας φαινόταν περίεργο, όταν αυτά αφορούν τους Βενιζελικούς και τους Προτεστάντες που «κρύβονται» από πίσω τους. Τους έχουμε ικανούς γι’ αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια, τα οποία δείχνουν πόσο αμετανόητοι είναι οι Βενιζελικοί όταν πρέπει να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Δείχνουν πόσο φυσιολογικό είναι να θυσιάζουν ακόμα κι ανθρώπους, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση, για να καταλάβει κάποιος την κατάσταση την οποία βλέπουμε …Ίδια περίπτωση είναι με την εποχή που «έπεφτε» ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως «αποτυχημένος» Πρωθυπουργός τής Δεξιάς και τον στήριζε μόνον το «δεκανίκι» τού ΚΚΕ …και του ΚΚΕεσ. …Ίδια περίπτωση με την εποχή που κάποιοι έβγαζαν τα πιστόλια, για ν’ αλλάξουν το «κλίμα» υπέρ τού Μητσοτάκη. Κάποιος έπρεπε να «θυσιαστεί», για να σωθεί ο Μητσοτάκης στην ηγεσία τής Δεξιάς και άρα οι Βενιζελικοί να διατηρήσουν τον έλεγχο της Δεξιάς Παράταξης.

Όμως, το πρόβλημα της Φαμίλιας-επιχείρησης ΔΕΝ είναι μόνον η σωτηρία τού Κούλη. Το ίδιο πιεστικές είναι οι ανάγκες και στο μέτωπο της διατήρησης του δικομματισμού από την πλευρά τού Τσίπρα. Και σ’ αυτό το θέμα υπάρχει πρόβλημα. Δεν «τραβάει» όσο θα ήθελαν ο Αλέξης. Ακόμα και να στηρίξουν τον Κούλη, δεν τους αρκεί, εάν δεν μπορέσει ο Τσίπρας ν’ ανακτήσει τη δυναμική του. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να «επιβιώσει» πολιτικά ο παντελώς απαξιωμένος ως αγράμματος και ψεύτης Τσίπρας, για να «φάει» τον χρόνο που απαιτεί η «ωρίμανση» μέχρι την εμφάνιση του Μπακογιάννη στην ηγεσία τής Δεξιάς.

Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να αλληλοβοηθηθούν μεταξύ τους όσο κι αν αυτό γίνεται με τον γνωστό γι’ αυτούς γελοίο τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο το πολιτικό «καρτούν» με το όνομα Καρανίκας βγήκε να προσφέρει «στήριξη» στον Κούλη, ο οποίος αποδοκιμάζεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Ο Καρανίκας, ο οποίος ήταν εκείνος που έγινε γνωστός για τις αποδοκιμασίες του εις βάρος τού Παπούλια, βγήκε να καταγγείλει την τακτική των αποδοκιμασιών. Πόσο στήριξη όμως να προσφέρει ο αγράμματος πολιτικός σχεδιαστής-μπάρμαν-χασικλής; Αναγκαστικά θα πρέπει να επιστρατευτεί όλο το «τόξο» τού «προοδευτικού» χώρου.

Στο πλευρό τού Τσίπρα —και για την «υποστήριξη» του βενιζελικού σεναρίου τής «πόλωσης»— θα μπει και η ανεπάγγελτη Γεννηματά …Η «τοποτηρητής» των Παπανδρέου στο «μαγαζί» των Βενιζελικών …Η άεργη γόνος, η οποία είναι συνταξιούχος από την ηλικία που κάποιοι κοινοί Έλληνες ξεκινάνε τις καριέρες τους …Άλλος ένας βενιζελικός ορισμός τής αξιοκρατίας, των εθνικών και κοινωνικών «αγώνων» και του σοσιαλισμού …«Σοσιαλίστρια» σαν τη Βουγιουκλάκη στην ομώνυμη ταινία …«Σοσιαλίστρια», η οποία είναι εγγονή τού Γενικού Διευθυντή τής επιχείρησης της αμερικανικής «βοήθειας» UNRRA στην Ελλάδα, η οποία είχε «γονατίσει» εξαιτίας τού Εμφυλίου …Κόρη τού Γεννηματά, ο οποίος έγινε πολιτικός, φωνάζοντας έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», την ώρα που ο πατέρας του βρισκόταν μέσα στην Πρεσβεία ως έμμισθος σύμβουλος της Πρεσβείας και των Αμερικανών. Για τέτοιους «ήρωες» μιλάμε —και τους γόνους τους—.

Μ’ αυτούς «απέναντι» παίζει ο Κούλης, με πρόθεση να «στήσουν» το παλιό «παιχνίδι» τής Μεταπολίτευσης. Πριν φύγει θα ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε, για να πάρει κι αυτός το κατιτίς του. Ο γιος αυτού, που —μετά τα «κλάματα» για τον Μπακογιάννη— ξεκίνησε το ξεπούλημα του δημοσίου κεφαλαίου με την ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, θα ξεπουλήσει και ο ίδιος ό,τι απέμεινε …Θα ξεπουλήσει ως Δεξιός Πρωθυπουργός δημόσιο κεφάλαιο, το οποίο σε άλλη περίπτωση θα έβγαζε τον λαό στο δρόμο …ΔΕΔΔΗΕ, Εγνατία Οδός, ΔΕΠΑ Υποδομών, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κλπ.. Έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ έχει μείνει τίποτε άλλο. «Τακτοποίησε» το θέμα τού Ελληνικού υπέρ τού γιου τού Βενιζελικού δωσίλογου του Κατάκωλου και μπήκαν οι μπουλντόζες τής «ανάπτυξης». «Τακτοποίησε» τα θέματα των γερμανικών ανεμογεννητριών, για να γίνουν μονοπώλια οι υπόλοιποι Βενιζελικοί και είναι έτοιμος ακόμα και να «εγκαταλείψει» την «καρέκλα» του …Όλα με «χρέωση» στη ΔΕΞΙΑ.

Με πρόθεση να «φορτώσει» αυτόν τον «μουντζούρη» στη Δεξιά, ξεκινά την προβοκατόρικη πολιτική με τους «απέναντι» συνεταίρους του. Θα επιβεβαιώσει με έναν σκληρό τρόπο όλα τα «κλισέ» περί Δεξιάς και της σχέσης της με το «μεγάλο κεφάλαιο», τα οποία έχουν «διαποτίσει» την κοινωνία τής Μεταπολίτευσης. Όλα αυτά για να δώσει «πάσα» στους «απέναντι» να παριστάνουν τους «αριστερούς» και τους «αγωνιστές» των κοινωνικών αγώνων …Να ξεκινήσει και πάλι, δηλαδή, το διχαστικό παιχνίδι τής «Αριστεράς» και της «Δεξιάς», το οποίο στα χρόνια τής δήθεν «ανάπτυξης» του Σημίτη και της καταστροφής τού Γιωργάκη έχει «ξεχαστεί». Ήδη είδαμε στη ΔΕΘ σκηνές από το «προσεχώς» που θ’ ακολουθήσει. Είδαμε στη ΔΕΘ τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών, οι οποίες στην ουσία ήταν προεκλογικές εξαγγελίες. Το «σενάριο» είναι πάλι το ίδιο …Ο διεθνιστής liberal Μητσοτάκης θα «μετακινηθεί» προς τα δεξιά, για να δώσει «χώρο» στον Τσίπρα να παραστήσει τον κοινωνικό «αγωνιστή» τής Αριστεράς …Να «πλησιάσει» ο ίδιος τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους τής Δεξιάς και να επιτρέψει στον ψεύτη ν’ αρχίσει τα «ηρωικά» τής «Αριστεράς».

Και πάλι με «υπογραφή» τής Δεξιάς έκανε ένα τρομερό «ρουσφέτι» με ταξικό πρόσημο. …Ένα «ρουσφέτι», το οποίο ενεργοποιεί ταξικά ένστικτα του λαού και μπορεί να δρομολογήσει τις εξελίξεις που τους βολεύουν στο σενάριό τους …Ένα «ρουσφέτι», το οποίο δημιουργεί συσπειρώσεις και αντισυσπειρώσεις και «ξυπνάει» διχαστικές μνήμες στον λαό. Στην εποχή τής φτώχειας και των Μνημονίων, που ο κόσμος έχει χάσει τα σπίτια του και τις δουλειές του, ο «δεξιός» Μητσοτάκης απάλλαξε από τους φόρους μεταβίβασης ακινήτων και χρημάτων τους γονείς, οι οποίοι θα κάνουν παροχές στα παιδιά τους. Με βάση το ύψος που φτάνουν οι απαλλαγές αυτές, αντιλαμβανόμαστε ότι στόχος του είναι να ευνοήσει τους πραγματικά πλούσιους αυτής της χώρας.

Θεωρητικά η εξαγγελία αυτή ήταν εξυπηρέτηση προς τους «πλούσιους» δεξιούς, ενώ οι μόνοι πλούσιοι πλέον, οι οποίοι έχουν να μοιράσουν περιουσίες και χρήματα στα παιδιά τους, είναι οι «κολλητοί» τού Μητσοτάκη Βενιζελικοί. Αυτό είναι ένα μέτρο, το οποίο αφορά όλους εκείνους, τους οποίους δεν άγγιξε η κρίση των Μνημονίων κι αυτοί είναι πολύ συγκεκριμένοι …Είναι αυτοί, οι οποίοι μέσω των Μνημονίων παρέμειναν πλούσιοι, γιατί τα δάνειά τους τα πλήρωσε ο λαός και είναι και οι κάθε λογής υψηλόμισθοί κρατικοί υπάλληλοι, οι οποίοι συνέχισαν ν’ απολαμβάνουν τους υψηλούς μισθούς τους, επειδή το κράτος μέσω των Μνημονίων εξασφάλισε τα δάνεια για να τους πληρώνει …Οι Βενιζελικοί πλούσιοι, δηλαδή, και οι κομματάνθρωποί τους, οι οποίοι «βολεύτηκαν» στον κρατικό μηχανισμό, είναι οι μόνοι τους οποίους αφορά αυτό το προεκλογικού τύπου «ρουσφέτι».

Ποιον απλό πολίτη μπορεί να αφορά η αφορολόγητη μεταβίβαση ενός ακινήτου των 800.000 ευρώ ή η αφορολόγητη μεταβίβαση αυτού του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού; Ποσό, το οποίο πρακτικά διπλασιάζεται, εφόσον ισχύει για τον κάθε γονέα ξεχωριστά. Ποιοι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν απ’ αυτό το μέτρο «ανακούφισης και τι είδους «ανακούφιση» μπορεί να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος; Αυτοί ΟΛΟΙ σχεδόν είναι Βενιζελικοί …Οι φίλοι τού Μητσοτάκη, οι οποίοι έχουν σπίτια και χρήματα να μεταβιβάσουν στα παιδιά τους και όπως πάντα ΔΕΝ θέλουν να «επιστρέψουν» τίποτε στην κοινωνία και το κράτος, γιατί απλούστατα το θεωρούν «τσιφλίκι» τους. Όμως, στην συνείδηση του λαού και με την πλύση εγκεφάλου που αυτός έχει υποστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της «αριστερόστροφης» Μεταπολίτευσης, όλοι αυτοί είναι πλούσιοι και άρα apriory «δεξιοί».

Ο Α.Τσίπρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Κουμουνδούρου - YouTubeΒλέπουμε λοιπόν και πάλι το ίδιο «σενάριο». Οι Βενιζελικοί θα επωφεληθούν και ο «μουτζούρης» θα καταλήξει και πάλι στη Δεξιά με «υπογραφή» Μητσοτάκη και Κυβέρνηση ΝΔ. Αυτή είναι «πάσα» τού Μητσοτάκη, για να ξεκινήσει το «παιχνίδι» τού εμπαιγμού τού λαού από τους γνωστούς «αγωνιστές» τής ταξικής «πάλης». Την «πάσα» την πήρε αμέσως ο Τσίπρας και απάντησε επίσης από τη ΔΕΘ …Ο «αριστερός» αυτοδημιούργητος αγωνιστής τής Αριστεράς και της Προόδου. Αυτός, ο οποίος «εξευτέλισε» τα «ακριβά» Πατήσια και πήγε να ζήσει με «φτηνό» ενοίκιο στο παραθαλάσσιο Σούνιο, αναρωτήθηκε εάν ο «καπιταλιστής» Μητσοτάκης γνωρίζει πόσο κάνει μια φρατζόλα ψωμί. Τόσο μέσα στο «πρόβλημα» της βιοπάλης βρίσκεται το παιδί τού λαού, που περιμένει να γυρίσουν τα παιδιά του από το πανάκριβο προτεσταντικό σχολείο, για να τους δώσει «μια μπουκιά ψωμί» να ξεγελάσουν την «πείνα» τους …Ο μίμος με την παπανδρεϊκή φωνή, για να μπορεί να «ξυπνάει» μνήμες «αγώνων». Θα κρύψει τα ακριβά κουστούμια και θα βγάλει ξανά από τη ντουλάπα τού Σουνίου όλες τις μπλούζες τού κομαντάντε ΤΣΕ —τις οποίες είχε αγοράσει κάποτε από το πανηγύρι τής Πανόρμου στους Αμπελόκηπους— και θα βγει στους δρόμους τής Αντίστασης, αφού όμως πρώτα εμβολιαστεί και την τρίτη δόση, για να μην θυμώσουν τα «αφεντικά». Θα «θυμηθεί» και τα ισπανικά που δεν έμαθε ποτέ …«Κομπανιέροι» και «Κομπανιέρισσες» «άστα λα βίστα» «άστα να πάνε» «ΣΕΜΠΡΕ».

Επειδή μπορεί κάποιοι να μην κατάλαβαν το αριστερό «υπονοούμενο» του «καθαρόαιμου» της «Αριστεράς», ανέλαβε ο γνωστός Λονδρέζος «αριστερός» Τσακαλώτος να το κάνει «ψιλά» …Να το κάνει «τάλιρα», που λένε και στα καφενεία των βιοπαλαιστών …Να το καταλάβουν κι οι φτωχοί κι οι αμόρφωτοι …Να πάει το «μήνυμα» του «φωτισμένου ηγέτη» και στις φτωχογειτονιές τής χώρας. Ανέλαβε σαν «μέγας» οικονομολόγος —στο τσαλακωμένο του— να μας πει ότι αυτό, το οποίο έκανε ο Μητσοτάκης, είναι μια πολιτική υπέρ των πλουσίων και άρα καθαρά ταξική, ενώ η —τίμια πλην φτωχή— Αριστερά αγωνίζεται για την εργατική τάξη και άρα για τους φτωχούς. Η δική του Αριστερά, η οποία γνωρίζει το Knightsbridge καλύτερα από το Πέραμα, σήκωσε την «παντιέρα» τής ταξικής επανάστασης …Σήκωσαν πάλι τα «μανίκια» οι Βενιζελικοί, για να «δουλέψουν» τον λαό …Ξεκίνησαν οι γνωστοί «ανένδοτοί» τους, οι οποίοι ποτέ δεν έχουν καταλήξει σε κάτι καλό για τον λαό.

Τώρα, που φαίνεται πού «πάει» η κατάσταση με τους Μητσοτακικούς και τους «συνεταίρους» τους, η Δεξιά θα πρέπει ν’ αντιδράσει. Η «μπάλα» βρίσκεται στη μεριά της. Θα δεχθεί και πάλι γίνει το «κλωτσοσκούφι» αυτής της συμμορίας; Θα δεχθεί να πάρει αδιαμαρτύρητα τον «μουτζούρη» στα «χέρια» της; Ακόμα δεν έχει ψηφιστεί επίσημα η Συμφωνία των Πρεσπών. Τι έχει σκοπό να κάνει η ηγεσία της; Θα δεχθεί να βάλει την «υπογραφή» της σ’ αυτό το ΜΕΓΑ Εθνικό Έγκλημα; Θα δεχθεί να γίνει πάλι ο «κερατάς» τής υπόθεσης, που θα «ξυλοφορτωθεί» κιόλας; …Αυτή είναι η απορία μας. Τώρα, που καταρρέουν ΟΛΑ στο πολιτικό σκηνικό, όλοι θα πρέπει να δώσουν τη μάχη τής επιβίωσής τους. Κανένας δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την πολιτική του επιβίωση. Ανάμεσά τους και η Δεξιά με τα πολλά σφάλματα. Αν θέλει να ελπίζει στην επιβίωσή της, θα πρέπει ν’ αντιδράσει. Η ηγεσία τής Δεξιάς έχει πλέον ιστορική ευθύνη …Δικά της σφάλματα και δικές της ανεπάρκειες επέτρεψαν σε μια ολιγομελή συμμορία πολιτικών εγκληματιών να διαλύσει τον Ελληνισμό και να τον φέρει στην κυριολεξία ένα «βήμα» πριν τον «θάνατο».

Βέβαια, βλέποντας κάποιος το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, καταλαβαίνει ότι η δυνατότητά της αυτή σε αντίδραση είναι μόνον θεωρητική και γίνεται μόνον για χάρη τής ανάλυσης …Είναι θεωρητική, γιατί οι Βενιζελικοί την έχουν «αλυσοδεμένη» με τις δικές της «αμαρτίες». Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «θεωρητική» ευθύνη. Τίποτε δεν μπορούν να κάνουν οι Δεξιοί, γιατί οι Βενιζελικοί έχουν προλάβει και την έχουν «μουτζουρώσει» επαρκώς. Ποιος θα το κάνει αυτό; …Ο Καραμανλής ο νεότερος; Αυτός δεν είναι που ως Πρωθυπουργός «σφράγισε» ΟΛΑ τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης; …Ο Σαμαράς; Αυτός δεν είναι που ως Πρωθυπουργός «σφράγισε» ΟΛΟ το τυπικό τού Μνημονίου;

Θεωρητικά όλη αυτή η καταστροφή που βιώνουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής τής δεξιάς Κυβέρνησης. Ο Καραμανλής, δηλαδή, όχι απλά δεν μπορεί ν’ απαλλάξει τον τόπο από τους δυνάστες του, αλλά με τα εγκλήματα, που φέρουν τη δική του «υπογραφή», κινδυνεύει να κρεμαστεί σαν ένας νέος Γούναρης για τα εγκλήματα των άλλων …Υπογραφή βάρους 24 δις ευρώ τον «βαραίνει» κι αυτή μπορεί να τον στείλει στην κρεμάλα, εφόσον, εξαιτίας εκείνης της υπογραφής, «διαγράφηκαν» τα χρέη των Βενιζελικών και η χώρα μπήκε στο Μνημόνιο.

Τα ίδια —σε μικρότερη κλίμακα— αφορούν και τον άλλο «υπερπατριώτη» τής Δεξιάς, τον Σαμαρά, ο οποίος «σφράγισε» το Μνημόνιο, δίνοντας στους δανειστές την ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούσε το Σύνταγμα —και το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΛΑΟΣ δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν— …Τον εγγονό τού ιδρυτή τού Κολεγίου Αθηνών και μέγα χρηματοδότη τού Βενιζέλου …Τον απόφοιτο του Κολεγίου Αθηνών …Τον αδερφό τού προέδρου των αποφοίτων του Κολεγίου …Τον πατέρα τού πιο γνωστού αντιγραφέα τού Κολεγίου. Όταν μιλάμε δηλαδή για «κερατάδες» και «δαρμένους», γνωρίζουμε ακριβώς τι λέμε …Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη πήγαινε η Δεξιά, εφόσον ακόμα και οι «αντιμητσοτακικές» προτάσεις της ήταν βενιζελικές και άρα στην ουσία τους «μητσοτακικές».

Ποιοι θα σταματήσουν αυτό το νέο «μαύρισμα» της Δεξιάς; …Οι βουλευτές της; …Αυτά τα ανθρωπάκια, τα οποία συνωστίζονται στα γραφεία τού Βενιζελικού Μητσοτάκη, για να τους δώσει το «χρίσμα» να εκλεγούν με τις ψήφους των δεξιών πολιτών, που, λόγω του «δημοκρατικού» σχεδιασμού τής Μεταπολίτευσης, δεν μπορούν να διοχετευτούν αλλού; …Τα ανθρωπάκια αυτά, που τους έχουν βάλει μπροστά τους —σαν «καρότο»— τα χιλιάρικα που δίνονται με τις «ευλογίες» τής Μέρκελ στη χρεοκοπημένη Ελλάδα των Μνημονίων; Αυτοί ζουν το «όνειρο» τους με τα χρήματα αυτά …Θα πάνε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα με πιο πιθανό αποτέλεσμα να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους; …Αυτοί ξέρουν απλά να «ψιθυρίζουν» κάτι δεξιά αντιμητσοτακικά «κλισέ» στις μεταξύ τους συζητήσεις, κι εκεί τελειώνει η «αντίστασή» τους …Μετά θα επικαλούνται σαν «άλλοθι» την κομματική πειθαρχία, η οποία τους «ανάγκασε» να ψηφίσουν Μνημόνια, Πρέσπες κι ανεμογεννήτριες …Άτιμη κοινωνία, που βασανίζεις τους υψηλόμισθους Δεξιούς κηφήνες με παραπάνω διλήμματα απ’ αυτά που μπορούν ν’ αντέξουν.

Σε ποια περιφέρεια θα κατέβουν οι βουλευτές της ΝΔ μετά το σπάσιμο της Β'  Αθηνών | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | thepressroom.gr

Μόνον ο απλός κόσμος τής Δεξιάς απομένει και μπορεί ν’ αντισταθεί σε ένα πολύ γενικό επίπεδο, το οποίο απαιτεί μια υψηλή στρατηγική σε μια εποχή που ΔΕΝ υπάρχουν «στρατηγοί» …Το μόνο που μπορεί να κάνει ο κόσμος αυτός είναι να απαξιώσει ο ίδιος στις εκλογές το δικό του κόμμα …Το κόμμα τής ΝΔ …Να μην έχει αξία και ισχύ το κόμμα αυτό, στο οποίο οι «λαθρεπιβάτες» Μητσοτάκηδες έχουν «τρυπώσει» και το ελέγχουν απόλυτα… Να δημιουργήσει με τη στάση του την «ανάγκη» για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, το οποίο να εκφράζει τη Δεξιά …Ένα κόμμα μακριά από τους βρόμικους Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες. Μόνον ένα νέο κόμμα τής Δεξιάς μπορεί να τους «εξουδετερώσει» παντελώς και να μην τους αφήσει να «ξανατρυπώσουν». Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για την ανάγκη ύπαρξης «στρατηγών». Αυτό κάποιος πρέπει να το μεθοδεύσει, και τέτοιοι ΔΕΝ υπάρχουν. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι δήθεν παριστάνουν τους δεξιούς τής «ανασύστασης» της Δεξιάς, είναι «ανδρείκελα» των ίδιων «παρασκηνίων» …Ακροβολισμένοι» μητσοτακικοί και καραμανλικοί, οι οποίοι «πυροβολούν» τις προσπάθειες του λαού να βγει από τη «στάνη» τους.

Σαν σήμερα πριν 18 χρόνια όταν «η Ελλάδα κοιμήθηκε με κυβέρνηση ΝΔ και  ξύπνησε με ΠΑΣΟΚ»!

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι υπάρχει μια αδιέξοδος κατάσταση. Όμως, αν τελικά δεν γίνει μια τέτοια ανασύσταση κι ανασύνταξη των δυνάμεων της Δεξιάς, αυτή θα συνεχίσει να «φορτώνεται» όλα τα ανθελληνικά εγκλήματα των γενίτσαρων του προτεσταντισμού …Θα συνεχίσει να γίνεται εν αγνοία της ο κύριος πολιτικός φορέας, ο οποίος νομιμοποιεί τα εγκλήματα των προδοτών και διαιωνίζει την ύπαρξή τους. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι η μόνη λύση που υπάρχει μπορεί να δοθεί από τον απλό κόσμο τής Δεξιάς κι από κανέναν άλλον. Έστω και θεωρητικά, μόνον αυτοί έχουν τη δυνατότητα να «ξεφορτωθούν» τον λαθρεπιβάτη γιο τού Αποστάτη. Αν δεν το κάνουν τώρα, η «μετάλλαξη» της άθλιας αυτής οικογένειας θα συνεχιστεί. Από τους Βενιζέλους πήγαμε για μισό αιώνα στους Μητσοτάκηδες κι αν δεν προσέξουμε θα πάμε για άλλον μισό αιώνα Μπακογιάννηδες, που είναι οι ίδιοι.

Η Ελλάδα είναι πεσμένη στο «καναβάτσο» κι όλοι περιμένουν να τη δουν να ρίχνει τη «λευκή πετσέτα». Θα έλεγε κανείς —με απόλυτη βεβαιότητα— ότι πλησιάζουμε πλέον στον θρίαμβο των Προτεσταντών και των Βενιζελικών εις βάρος τού Ελληνισμού. Η προδοσία έχει ολοκληρωθεί και —φαινομενικά τουλάχιστον— τον έχουν «εξοντώσει» ολοκληρωτικά. Αφού πρώτα τον «ξήλωσαν» απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τον έβαλαν στη στενή «κονσέρβα» τής Ελλάδας. Σήμερα ακόμα κι αυτήν την «κονσέρβα» φαίνεται ότι κατάφεραν να του την πάρουν …Το ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ των προτεσταντικών Κολεγίων «κατέκλυσε» όλα τα ζωτικά «όργανα» του Ελληνισμού και τον οδηγεί προς τον «θάνατο».

Ο πρώην «αυτοκράτορας», ο οποίος διαμόρφωνε τις τύχες τής ανθρωπότητας, έχει μείνει πλέον σχεδόν «άστεγος». Τώρα έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που του δείχνουν με το «δάχτυλο» και την έξοδο κι απ’ αυτήν τη «μικρή» πατρίδα που τον άφησαν να κατοικήσει. Τώρα του το λένε «ανοιχτά», γιατί μπορούν να το κάνουν. Τώρα φαίνονται οι τραγικές συνέπειες του παπανδρεϊκού «πασοκισμού», ο οποίος ακολουθήθηκε στα χρόνια τής Μεταπολίτευσης. Αστικοποίησαν σε βαθμό «αναπηρίας» την ελληνική κοινωνία και τώρα τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Με μια καθαρά ψηφοθηρική πολιτική αστικοποίησης «αποψίλωσαν» όλες τις παραγωγικές κοινωνικές τάξεις. «Αποκόλλησαν» τους Έλληνες από τη γη τους και από την παραγωγή. Τους έμαθαν όλους να περιμένουν να ζήσουν ως δημόσιοι υπάλληλοι ή επιδοτούμενοι τεμπέληδες με Αλβανούς τσομπάνους και Πακιστανούς εργάτες τής γης. Τώρα, που όλοι αυτοί οι αστοί —με τα δέκα πτυχία και τα αντίστοιχα μεταπτυχιακά— δεν μπορούν να επιβιώσουν σ’ αυτό το οποίο ωθήθηκαν να επιλέξουν ως επιλογή ζωής, τους λένε και τεμπέληδες.

Τώρα οι Έλληνες έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η εξουσία. Αυτοί, οι οποίοι κάποτε τους έγλειφαν για τα «ψηφαλάκια», τώρα δεν τους υπολογίζουν καθόλου. Δεν τους πειράζει καθόλου να τους προτείνουν να φύγουν από την Ελλάδα. Άλλωστε, όπως πιστεύει και η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπάρχει ένα ανθρώπινο δυναμικό προσφύγων, το οποίο βρίσκεται εν αναμονή στα σύνορα και μπορεί να καλύψει άνετα τα κενά τού κράτους …Του κράτους αυτού, που πληρώνει όλους αυτούς τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ «κηφήνες» και δεν τους ενδιαφέρει εάν οι μελλοντικοί πολίτες του θα είναι Έλληνες ή οτιδήποτε άλλο. Να εργάζονται κάποιοι στην ελληνική γη ή στην ελληνική παραγωγή και να πληρώνουν τους φόρους τους θέλουν και δεν τους νοιάζει αν αυτοί είναι Έλληνες ή ξένοι …Τους φόρους να πληρώνουν, για να εισπράττουν τους μισθούς τους οι κρατικοδίαιτοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ «κηφήνες» …κι αυτό αρκεί. Έποικοι να εργαστούν στην πανέμορφη Ελλάδα πάντα θα υπάρχουν —άπειροι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βρεθούν έξω από τα σύνορά της—.

Η ατυχία όλων αυτών των φανατικών ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ είναι ότι αυτοί, οι οποίοι ΔΕΝ θα μπορέσουν να επιβιώσουν στη Νέα Εποχή είναι τα αφεντικά τους …Το «Great reset» θα γίνει, αλλά όχι απ’ αυτούς που το ονειρεύονται. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που ονειρεύονται, απλά ΔΕΝ θα επιβιώσει. Η προτεσταντική περίοδος της απόλυτης κυριαρχίας απλά θα παρέλθει, όπως παρήλθαν και πριν απ’ αυτήν κι άλλες εφήμερες κυρίαρχες «τάσεις». Αυτό, το οποίο θα επιβιώσει, είναι οι μεγάλες «σταθερές» τού Θεού και δυστυχώς για κάποιους ανθέλληνες ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ανάμεσα σ’ αυτές τις αιώνιες «σταθερές» είναι κι ο Ελληνισμός …Το αιώνιο «ξίφος» τού Θεού …O πιο μαχητής λαός στην ιστορία τής ανθρωπότητας δεν θα παρατούσε τη μάχη μπροστά σε καμία δύναμη και πολύ περισσότερο εξαιτίας μιας προδοσίας δειλών υπανθρώπων. Ήταν βέβαιον ότι ο λαός αυτός θα πολεμούσε μέχρι τέλους κι αυτό, το οποίο λέμε εμείς τώρα, θα το διαπιστώσουν ΟΛΟΙ πολύ σύντομα.

Τελικά ο μακαρίτης ο Θεοδωράκης, ο οποίος ήταν —όπως όλοι οι ηγέτες τού ΚΚΕ— καί Βενιζελικός καί κομμουνιστής, σε ΕΝΑ πράγμα ΜΟΝΟΝ είχε δίκιο …Τη Ρωμιοσύνη ΔΕΝ πρέπει να την κλαις …ΔΕΝ πρέπει, γιατί στο τέλος —όπως μας διαβεβαιώνει και το ΚΟΡΑΝΙ—θα «πεταχτεί» εκεί που ΔΕΝ την περιμένεις, και θα νικήσει …Θα αντρειέψει και θα θεριέψει και θα χτυπήσει θανάσιμα το Θεριό με το «καμάκι» τού Ήλιου …Θα θριαμβεύσει, γιατί το «ξίφος» τού Θεού βρίσκεται πάντα στο «Χέρι» Του και υπηρετεί πιστά το Σχέδιό Του. Το πότε θα γίνει αυτό, δεν το γνωρίζει κανένας. Μέχρι τότε βιώνουμε ΟΛΟΙ μας μια εξαιρετικά ψυχοφθόρα και βασανιστική αναμονή …Ένα «νεύμα» τού Θεού μάς «χωρίζει» από το ΤΕΛΟΣ. Όταν όμως αυτό δοθεί, θα πιαστούν ΟΛΟΙ σαν τους «ποντικούς» στη «φάκα». Τότε θα πέσει «φωτιά» και θα τους «κάψει» …Θα μπει «νυστέρι», το οποίο θα αποκόψει το «καρκινικό» ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ από τον ελληνικό κορμό …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα γλιτώσει την τιμωρία. Κάποιοι ήδη έχουν καταδικαστεί να «βυθιστούν» στην ΚΟΛΑΣΗ …κι απλά ΔΕΝ το ξέρουν …ακόμα !!!

 

Τραϊανού Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

  Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα...