peri majestic the real

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

3 σχόλια:

  1. Στην πραγματικότητα Πέρι ζούμε μέσα σε μια ομιχλώδη κοινωνία , στεγανοποιημένη από το σύστημα και που όλα εστιάζονται στα ελλείμματα παιδείας που αιωρούνται μέσα στα υποκείμενα δλδ τους πολίτες. Ο μέγας δημαγωγός και ιδρυτής της δυναστείας Παπανδρέου είχε κάποτε πεί το αμίμητο,βρίσε έναν στην δημοτική για να σε δείρει, βρίστονα στην καθαρεύουσα να σου πεί και ευχαριστώ.Για να δεις τι είμαστε, όπου η παιδεία και η γνώση πήγαν περίπατο ευδοκίμησε το ψέμα και ο λαικισμός, είναι θέσφατο μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης, Στο ακροατήριο σε κάποιο χωριό της περιφέρειας, μιλούσε ένας μαυρογιαλούρος πολιτευτής, λέγοντας τα εξής, είναι πραγματικό γεγονός καταγεγραμμένο, -ανδρες του ... χωριού,στραβοσκελείς, φθειροπώγονοι, εσεις που εκατασπαράξατε ψωραλαίας αίγας, σας χαρίζω τους πέντε δακτύλους μου-και αντί να τον πάρουν με τις κλωτσιές ακολούθησαν ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Μην νομίζεις ότι έλαξαν οι εποχές και γίναμε καλύτεροι πιό ψαγμενοι,απλά η εικόνα που σου μετέφερα είναι ασπρομαυρη μιας παλιάς εποχής , ενω η ίδια σήμερα είναι έγχρωμη, κατά τα άλλα μια απο τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το video τo είδες? Κατ' ευθείαν στο 10:30 τού video: Πάνω από 15.000 (!!!) είναι οι υπό διωγμόν υγειονομικοί (7.500 οι τού δημοσίου τομέως + 7.500 τού ιδιωτικού) - Γι' αυτό έχουν καταρρεύση τα πάντα !!!

      Διαγραφή
  2. Περι στον πόλεμο ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ που διεξάγεται στο έδαφος την Ουκρανίας και οι κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας, αποκάλυψε ότι πίσω απ όλα αυτά βρίσκονταν ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος των μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη, που στην παρούσα φάση του είναι ο ενεργειακός πόλεμος.Η ξεκάθαρη θέση των ΗΠΑ και η συνεχής υποδαύλιση της συνέχισης του πολέμου, η υποταγή της ΕΕ και όλης της δύσης σε αυτή την στόχευση,δλδ να εκτοπισθεί η Ρωσία από την θέση που κατείχε στην Ευρώπη ως ο βασικός ενεργειακός προμηθευτής, ηταν αναμενόμενο να έρθει ο μόνιμος ανακατώστρας στον πλανήτη δλδ οι ΗΠΑ ,να καλύψουν το κενό στην αγορά φυσικού αερίου και καυσίμων, που λειτουργώντας μονοπωλιακά εκτόξευσαν τις τιμές σε αστρονομικά επίπεδα αφου ο στοχος ήταν η κερδοσκοπία. Θα μου πείς οι φτωχοί τω πνεύματι συγγενείς της ΕΕ πυροβόλησαν τα πόδια τους συρόμενοι στις κυρώσεις εναντίον του Πούτιν, ΄ομως ποιός αλήθεια θα πληρώσει το μάρμαρο;, είναι φυσικό το μόνιμο υποζύγιο ο απλός πολίτης, αλλα ας μην ξεχνάμε είναι ο ίδιος πολίτης που έχει τις ευθύνες του με τις επιλογές του. Ολα τα άλλα Περι είναι λόγια του αέρα , ότι δήθεν τους έπιασε ο πόνος για τον ουκρανικό λαό κλπ δακρύβρεχτα φληναφήματα,όλα στο βωμό του χρήματος, αλλά αυτός είναι ο καπιταλισμός, ιστορικά όλοι οι πόλεμοι είχαν το χρήμα σαν την αιτία πρόκλησης, αυτά για να μην μπερδευόμαστε και μένουμε μόνιμοι αεροπτεριστές της πένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή