peri majestic the real

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Δεν αξίζει....

 

Γενικά δεν είναι να μαλώνεις για το τίποτα. Δεν αξίζει.  

Υπάρχει εγκληματικότητα και ηθική κατάπτωση.

Όλα αυτά δημιουργήθηκαν από τους πολιτικούς των μνημονίων. Από την τρομακτική λεηλασία της χώρας. Αυτή η εγκληματικότητα στην πλειοψηφία της είναι από ξένα λαθραία στοιχεία. Δημιουργήθηκε από ξένα λαθραία στοιχεία. Ρίζωσε από ξένα "νόμιμα" στοιχεία. Βρήκε μιμητές από ντόπιους. 

Περαστικά στον άνθρωπο...

Το ζουμί της υπόθεσης αυτής είναι ότι για κανέναν λόγο δεν κάνεις τσαμπουκάδες με αγνώστους για.... την ουρά σε καντίνα, για μια θέση parking, για την προτεραιότητα στην οδήγηση.....για....για...για.... Ο κάθε ψυχάκιας με λυμένο ζωνάρι, κυκλοφορεί εκεί έξω έχοντας κουμπούρι, μαχαίρι κλπ κλπ.....κι απο το πουθενά για ασήμαντη αφορμή μπορείς να βρεθείς νεκρός....παράλυτος.....ή στη φυλακή αν του κάνεις εσύ ζημιά πάνω στον καυγά!!!! 

Δεν αξίζει....

 Και επειδή αρκετοί παραξενεύονται, πώς βρέθηκε επιχειρηματίας σε καντίνα και όχι σε εστιατόριο κλπ, η καντίνα αυτή είναι η γνωστή σε όλη την Αττική κι ακόμα παραπέρα. Περνάνε άπειροι άνθρωποι κάθε μέρα, κάθε ηλικίας, κάθε οικονομικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Είναι ονομαστή, είναι στέκι.....

1 σχόλιο:

  1. Κάνεις παρατήρηση σε κάποιον από το Καζαχστάν γιατί κολυμπάει εκεί που ψαρεύεις;Θανάσιμο λάθος. Μαλώνεις για τη σειρά στην καντίνα με Αλβανό;Δέχεσαι 15 μαχαιριές και χαροπαλεύεις στην Εντατική. Ελλάδα 2022.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...