peri majestic the real

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Εν τω μεταξύ.....Έρχονται νέες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών;;

 


Δουλεύοντας μαζί με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και αξιοποιώντας πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, μια ομάδα 30 αναγνωρισμένων προσφύγων έμαθαν όχι μόνο να προστατεύουν καλύτερα τους εαυτούς τους, αλλά και να υποστηρίζουν τις ελληνικές αρχές που βοηθούν τις τοπικές κοινωνίες.

Αυτή η άσκηση είναι ένα επιπλέον βήμα στη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού μηχανισμού ένταξης, στο πλαίσιο του οποίου οι μετανάστες και οι πρόσφυγες γίνονται κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, αγκαλιάζοντας τις αξίες και τις αρχές της».

Το παρών στην τελετή λήξης στο ΚΕΔ Σάμου έδωσαν επίσης ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο ταξίαρχος Νικόλαος Λαμπιδιώνης, διοικητής 79 ΑΔΤΕ, ο συντονιστής Νήσων Αιγαίου και Κρήτης αρχιπύραχος Κώστας Δεδούδης, ο λιμενάρχης Σάμου Δημήτρης Τσινιάς και η διοικητής Νομού Σάμου ΠΣ, πύραρχος Σταυρούλα Μπονέ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Σάμο, η κ. Βούλτεψη είχε συνεργασία με τον βουλευτή,  καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη, και τοπικά στελέχη, που της έδωσαν μια συνολική εικόνα για το νησί και τις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου