peri majestic the real

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο κλειστός κομματικός μηχανισμός είναι έτοιμος να δώσει ψήφους με την βοήθεια της Γερμανίας. Ποιος είναι ο κλειστός μηχανισμός; Μια κλίκα βολεμένων. Μαζί με αυτούς και οι κουτοπόνηροι των επιδομάτων. Eπίσης , η παράνοια με τα υποχρεωτικά rapid test για τους ανεμβολίαστους θα συνεχιστεί. Γιατί; Είναι μέτρο αποκλεισμού των αντιδραστικών. Δηλ; Των μη βολεμένων. Που βρίσκονται αυτοί; Η πλειοψηφία στον ιδιωτικό τομέα. Άλλωστε το καλοκαίρι τελειώνει και οι μη εμβολιασμένοι τουρίστες επιστρέφουν στην βάση τους. Αν «πέσει» ο Κούλης, χάνονται ΟΛΟΙ μαζί του, γιατί καταρρέει ο σχεδιασμός τής φασιστικής Μεταμεταπολίτευσης των Μνημονίων και των δισεκατομμυρίων κάποιων....

 


Όλο το βενιζελικό παρακράτος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να «σώσει» τον Κούλη …Όλα τα «όργανά» του, τα οποία θα μπορούσαν να σταματήσουν τη λαϊκή αντίδραση στην πόλη. Όλοι «συντονισμένοι» για τη «σωτηρία» του …Ο αντίπαλος «πόλος», ο Τσίπρας …Το χαφιεδαριό τού Περισσού …Το μητσοτακικό σκουπιδαριό τού ΛΑΟΣ …Όλη η «σαβούρα» τής κοινωνίας, η οποία πλούτισε λόγω Μνημονίου …Όλοι οι μη-δεξιοί πολιτικοί τής Κυβέρνησης της Δεξιάς …ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. Έκαναν τα πάντα, για να προστατεύσουν τον γιο τού μεγάλου «αρχηγού». Έκαναν τα πάντα, για να «φιμώσουν» τους Θεσσαλονικείς …Μέχρι και συγκέντρωση του Κασιδιάρη οργάνωσαν, για να «χρωματίσουν» τη λαϊκή αντίδραση κατά τού Πρωθυπουργού σαν «φασιστική» ή «αντιεμβολιαστική» κλπ. …«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, για να σωθεί ο αυτιστικός ΚΟΥΛΗΣ», θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της μάζωξής τους. Αν «πέσει» ο Κούλης, χάνονται ΟΛΟΙ μαζί του, γιατί καταρρέει ο σχεδιασμός τής φασιστικής Μεταμεταπολίτευσης των Μνημονίων και των δισεκατομμυρίων κάποιων.

Σε θέση μάχης οι Βενιζελικοί κι αυτό ήταν πάντα επικίνδυνο για τον Ελληνισμό. Τίποτε δεν θα μας φαινόταν περίεργο, όταν αυτά αφορούν τους Βενιζελικούς και τους Προτεστάντες που «κρύβονται» από πίσω τους. Τους έχουμε ικανούς γι’ αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια, τα οποία δείχνουν πόσο αμετανόητοι είναι οι Βενιζελικοί όταν πρέπει να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Δείχνουν πόσο φυσιολογικό είναι να θυσιάζουν ακόμα κι ανθρώπους, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση, για να καταλάβει κάποιος την κατάσταση την οποία βλέπουμε …Ίδια περίπτωση είναι με την εποχή που «έπεφτε» ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως «αποτυχημένος» Πρωθυπουργός τής Δεξιάς και τον στήριζε μόνον το «δεκανίκι» τού ΚΚΕ …και του ΚΚΕεσ. …Ίδια περίπτωση με την εποχή που κάποιοι έβγαζαν τα πιστόλια, για ν’ αλλάξουν το «κλίμα» υπέρ τού Μητσοτάκη. Κάποιος έπρεπε να «θυσιαστεί», για να σωθεί ο Μητσοτάκης στην ηγεσία τής Δεξιάς και άρα οι Βενιζελικοί να διατηρήσουν τον έλεγχο της Δεξιάς Παράταξης.

Όμως, το πρόβλημα της Φαμίλιας-επιχείρησης ΔΕΝ είναι μόνον η σωτηρία τού Κούλη. Το ίδιο πιεστικές είναι οι ανάγκες και στο μέτωπο της διατήρησης του δικομματισμού από την πλευρά τού Τσίπρα. Και σ’ αυτό το θέμα υπάρχει πρόβλημα. Δεν «τραβάει» όσο θα ήθελαν ο Αλέξης. Ακόμα και να στηρίξουν τον Κούλη, δεν τους αρκεί, εάν δεν μπορέσει ο Τσίπρας ν’ ανακτήσει τη δυναμική του. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να «επιβιώσει» πολιτικά ο παντελώς απαξιωμένος ως αγράμματος και ψεύτης Τσίπρας, για να «φάει» τον χρόνο που απαιτεί η «ωρίμανση» μέχρι την εμφάνιση του Μπακογιάννη στην ηγεσία τής Δεξιάς.

Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να αλληλοβοηθηθούν μεταξύ τους όσο κι αν αυτό γίνεται με τον γνωστό γι’ αυτούς γελοίο τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο το πολιτικό «καρτούν» με το όνομα Καρανίκας βγήκε να προσφέρει «στήριξη» στον Κούλη, ο οποίος αποδοκιμάζεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Ο Καρανίκας, ο οποίος ήταν εκείνος που έγινε γνωστός για τις αποδοκιμασίες του εις βάρος τού Παπούλια, βγήκε να καταγγείλει την τακτική των αποδοκιμασιών. Πόσο στήριξη όμως να προσφέρει ο αγράμματος πολιτικός σχεδιαστής-μπάρμαν-χασικλής; Αναγκαστικά θα πρέπει να επιστρατευτεί όλο το «τόξο» τού «προοδευτικού» χώρου.

Traianou.gr

Και κάπως έτσι η Ελλάδα θα οδηγείται στην αφάνεια, εν μέσω γεωπολιτικού χάους και φτώχειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου