peri majestic the real

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Εντός κατοικημένης περιοχής. Ποια Ελλάδα ρε ; Ποια κουλτούρα; Tattoo, μπάνια, κόντρες και χαβαλές είναι η χώρα. Και όλοι τους; Πτυχιούχοι. Μια χώρα έρμαιο.


Ποιές υποκλοπές, ποιά πανδημία, ποιά Τουρκία και πράσινα άλογα, ποιοί λαθροπίθηκες, το αφήγημα είναι άλλο. Ξεπούλημα σε ΌΛΑ, κτίρια υποδομές, άνθρωποι ψυχές, δουλειές, οικονομία και εδάφη. Πρέπει να εντρυφήσουμε στην νέα ζωή, των καζίνο της πορνείας, των ναρκωτικών, των τροχαίων με γρήγορα αυτοκίνητα, στο sex and drugs and rock 'n roll.

Χώρα έρμαιο, της '' ιεράς συμμαχίας '' του 21ου αιώνα και με νέο παίκτη, μπαλλαντέρ, τζόκερ. Τήν Αμερική των μυστικών υπηρεσιών, των '' μαύρων '' επιχειρήσεων, της ''νέας γής '' της νεοταξικής διαφορετικότητας, των δολοφονημένων προέδρων, των διαβολικών προέδρων, των παιδεραστών προέδρων, των αιμοποτών προέδρων, των ψευτοσωτήρων προέδρων, τύπου Τράμπ, για την χώρα Home of the Brave, Land of the Free, του Δ.Ν.Τ και των πάσης φύσεως οικονομικών γερακιών, των συμμοριών των οικονομικών γραβατωμένων καθαρμάτων, που παίξανε τα ρέστα τους, όταν το πωλητικό τομάρι πού λέγεται Γιώργος Ππανδρέου, ξεπούλησε και επίσημα τη χώρα, αφου είχαν προηγηθεί τόσοι και τόσοι εθνοσωτήρες, απο δεξιά, έως αριστερά, απο τους Καραμανλήδες και Σαμαράδες των '' φιλελεύθερων '' μνημονίων, μέχρι το κάθαρμα της αριστεράς των διεθνιστών πουθενάδων του Τσίπρα.


Του Τσίπρα των αριστερών μνημονίων, του αριστερού ξεπουλήματος της Μακεδονίας και των μαυροφορεμένων τραμπούκων με τα κόκκινα περιβραχιόνια στις συνελεύσεις τους. Της αριστεράς των νεκρών στο Μάτι, τών ατιμώρητων εγκλημάτων τους, πού τα δικαιολογούσανε πάντα μπροστά στις κάμερες, απο ένα πορτραίτο του Κλάρα.

Τα μίσθαρνα όργανα των Bilderbergers, και της Αμερικής των δολοπλόκων '' of the people, for the people, by the people '' . Στην χώρα Εφιάλτης, που μας '' έφτυσε στο στόμα '' μήπως και της μοιάξουμε στις '' αμερικανιές ''. Σε μια χώρα, Αλφάβητο της Συνωμοσίας και της σαπίλας, πού αναγκάζει τους Έλληνες να ζούν σε κατάσταση Σερφαρίσματος στην Τρέλλα.

Έρχεται Σεπτέμβριος, καινούργια χρονιά, οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν το τι τραβάνε, για το ενδεχόμενο δελτίο στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα, στις ζωές μας. Τουλάχιστον έρχονται τα πλούσια ριάλιτυ, πασπαλισμένα με μπόλικα βυζιά, κώλους και σύστριγγλα εκατέρωθεν.

Μιά ατέλειωτη πλύση εγκεφάλου, ένα αιώνιο Mind Fuck.

Για αυτούς πού επιμένουν να αντιστέκονται..........

https://www.youtube.com/watch?v=vhztDt7-QT8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...