peri majestic the real

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Είναι νόμος. Κανένας λαθρομετανάστης δεν πρόκειται να βγει από την Ελλάδα... Τα Αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου ανήκουν στην Γερμανική Fraport . Η Γερμανία ελέγχει ΟΛΑ τα αεροδρόμια. Κανείς δεν μπορεί να βγει και να μπει χωρίς την έγκριση της Γερμανίας. 'Ότι πετάει στην Ελλάδα, το γνωρίζει πρώτα η Γερμανία.

 



Αυτό είναι γεγονός. 

Ποιος ασχολείται; Ποιος; 

Δομές λαθρομεταναστών; Ανήκουν στους Γερμανούς. Πατερίτσα είναι η αστυνομία. Είναι δυνατόν να βγει ο λάθρο από το αεροδρόμιο με πλαστά χαρτιά; Πως; Όλοι τους είναι φακελωμένοι. Έλληνες και λάθρο. Μatrix.

 Όλα τα οικόπεδα της Κύπρου είναι ήδη ξεπουλημένα. Η Ελλάδα αφοπλίζεται όπως και η Κύπρος. Η Ελλάδα δεν έχει πουθενά ΑΟΖ. Κάθε μέρα μικραίνει. 

Οι εταιρείες ενέργειας TotalEnergies και Eni ανακοίνωσαν μια σημαντική ανακάλυψη φυσικού αερίου στο οικόπεδο 6 (Cronos-1), ανοιχτά της Κύπρου. Οι δύο εταιρείες έχουν από κοινού ποσοστό 50% στο οικόπεδο 6.



3 σχόλια:

  1. χιλιάδες τέτοια βίντεο...δεκάδες καθημερινά τα ατυχήματα..η ζωη δεν παίζει ρολο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίτη χιλιετία,και ο Μωυσής δέν μπορεί να σκίσει την θάλασσα.. Γιά αυτό κλάνει.
    Εριξαν το κερασάκι γιά τούς ΄τόνους αερίου' δίπλα μας. Στο χωράφι του "αδερφού"μας.. Ετσι μπορούν κάποια γίδια να ονειρεύοντε αλαγές και "ανατάσεις" στο βαθύ μέλλον ( εννοείται )και ευτυχισμένες μακρυνές ημέρες. Παλιό το κόλπο ρε φίλε. Παράλληλα με το κόλπο αυτό μπορεί να "συγκινηθει",και να τσιμπίσει και η Ευρώπη..- 'Ας περάσουμε δύσκολα,με τον "πόλεμο" και σύντομα δέν θα τούς έχουμε αναγκη Αφού σύντομα θα έχουμε το "δικό μας" ΤΗΣ "Γαλλικής" εταιρίας αέριο.."-
    Μέ όλην λοιπόν τήν σημασία και κυριολεκτικά έριξαν κλανιές.Αυτά τα "θαύματα" σήμερα δέν πιάνουν.
    Στήν ΔΕΘ θα ξαναπάει ο ανάπηρος. Πρέπει να φτιάξει κλίμα .Πρέπει να δώσει χαπάκια γιά ονειρώξεις,στόν όχλο. Ξέρεις πόσοι θα "τσιμπίσουν"? Λίγοι! Οι πιό ηλίθιοι που πάντα τσιμπάνε.
    Οι Γερμανοί και οι Εβραίοι αλωνίζουν. Δίνουν διαβατήρια και χαρτιά,μπάζουν λαθρό, αρπάζουν καίνε ,ρημάζουν..
    Οι Γερμανοί είναι "φίλοι μας" Οι Γερμανοί είναι οι "εργατικοί " και οι 'Νοικοκυραίοι" Εμείς είμαστε "τεμπέληδες" και "κοπρίτες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Είναι νόμος. Κανένας λαθρομετανάστης δεν πρόκειται να βγει από την Ελλάδα... Τα Αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου ανήκουν στην Γερμανική Fraport . Η Γερμανία ελέγχει ΟΛΑ τα αεροδρόμια. Κανείς δεν μπορεί να βγει και να μπει χωρίς την έγκριση της Γερμανίας. 'Ότι πετάει στην Ελλάδα, το γνωρίζει πρώτα η Γερμανία."

    Σωστα, με μια μονο ΜΙΚΡΗ διευκρινιση.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    Αυτο που λεμε "γερμανια" σημερα, ειναι μια Ε.Π.Ε. των εβραιων.
    Στην ουσια ουτε Περιορισμενης Ευθυνης δεν ειναι. Ενα μπουρδελο των εβραιων ειναι που το διαχειριζεται ο καθε ραββινος κατα πως του καπνισει.
    Ας το καταλαβουμε αυτο.
    Η Γερμανια κατεστραφει ολοσχερως το 1945.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...