peri majestic the real

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!


"Εξεταστική" γιά τίς "υποκλοπές" ,και "παραιτήσεις"! Μάλιστα! Με φωτιές και καταστροφές ,καί με τήν μεγάλη κομπίνα του κορονοιού, όλοι τα βλέπουν "ρολόι¨ και για παραίτηση ,ούτε λόγος..

Και ξαφνικά πρέπει να έρθει στό προσκήνιο, ο Ανδρουλάκης ο λελές. Μεταξύ τους παίζουν τόν καλό καί τόν κακό. Προκειμένου να πάρουν λίγο χρόνο με φθηνά κόλπα.

Τσίπρας και Ανδρουλάκης μέσα στήν καταστροφή που δέν έχει επιστροφή ,πασάρουν τούς εαυτούς τους και προσπαθούν να σωθούν, δίχως να κάνουν ζημιά και στον συνάδελφο τους συμμορίτη Μητσοτάκη.

Το πολιτικό σύστημα είναι τελειωμένο. Ο λαός εξαθλιωμένος και δίχως αύριο.. Αυτοί συνεχίζουν ..Οτι "ψαρέψουν" πάντα υπάρχουν ανόητοι .Σε αυτούς πόνταρε πάντα το σύστημα..

Φτάσαμε σε εκείνο το σημείο που δέν έχει άλλο. Και όμως συνεχίζουν και άλλο.

Οταν ακούσουμε γιά εκλογές σημαίνει πώς την κοπανάνε. Μέχρι τότε θα παίρνουν χρόνο με τέτοια σαχλά.

Έπαθαν μεγάλη ζημιά με τίς Γαλλικές εκλογές. Δέν κατάφεραν να αρπάξουν τήν Γαλλία με μνημόνια. ΚΥΛΆΕΙ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΈΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ.. Στο μεσοδιάστημα έρχονται και άλλων χωρών οι εκλογές.. Και το χάνουν. Προσπαθούν να επιβάλουν την "νίκη" τους, καί δεν τους βγαίνει. Το Σεπτέμβρη Ιταλικές εκλογές. Κάποια στιγμή θα πρέπει όσο και να το καθηστερήσουν να κάνουν και στήν Ελλάδα εκλογές.,η κάτι που θα προσπαθήσουν να απόφύγουν τίς εκλογές. Παντως κάτι θα κάνουν και αυτό θα είναι ξανά κακό γιά αυτούς. Και ο χρόνος που περνάει τους "αδειάζει". Βγαίνουν στήν φόρα διάφορα και όλοι έχουν μάθει καί γιά τήν κομπίνα του κορονοιού, και γιά τίς καταστροφές και τίς ανεμογενήτριες, και τους λαθρό θα τοποθετηθούν σε σπίτια ,και το ΣΧΕΔΙΟ τους είναι πλέον φώς φανάρι. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ με τον ΤΡΑΜΠ και η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ με τον ΜΑΚΡΟΝ τους ΤΕΛΕΙΩΣΕ. 

Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν λειτουργούν οι κοινωνίες σε κανένα μέρος του πλανήτη. Οι λαοί έχουν πρόβλημα παντού. Απο ανεργία απο υγεία και νοσοκομείο απο στέγη, από ξένους και ανακάτωμα μέσα στίς κοινωνίες. Από "φιλελέ" κατευθύνσεις, με ΛΑΟΑΤΚΙ και καθηστερημένους.  Άναρχες και ασύδοτες καταστάσεις παντού. Αντρογυναίκες με μούσια και τακούνια, γυναικοάντρες με αλυσίδες και κοντοκουρεμένες... Ολοι οι άνθρωποι θέλουν πλέον ΤΑΞΗ και ΣΕΙΡΑ.

Τι βλέπει ο κόσμος? Βλέπει την Πελόζι να ετοιμάζει "επίσκεψη" στήν Ταιβάν και δήθεν τσαντίζεται η Ιαπωνία !! Κάτι μαλακίες!! Λές και είναι ΑΜΕΑ. Και ? Ας μην πάει επίσκεψη!!

Ας ξαναπάει στήν Ιαπωνία! Ούτε σε πεντάχρονα δέν πιάνουν τέτοια χαζά σχέδια! Δλδ τι θέλουν να μας πούν? θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος επειδή η πελόζι έχει "φίλους" και τούς ταιβανέζους εκτός από τούς Ιαπωνες? Και μούτρωσαν οι Ιάπωνες γιατί δεν αγαπάει μόνον αυτούς? Και η δασκάλα Πελόζι έστειλε "ξεκάθαρο μν στήν Κίνα...η Κίνα ξεκίνησε ασκήσεις στρατιωτικές δίπλα από την Νήσο Ταιβάν. Ελά καλά !πάλι καλά που δεν ξεκίνησε να κλάνει όλη η νήσος ταιβάν μαζί ,και το τσουνάμι του κλασίματος να σκάσει στο έβερεστ κανένα αερόστατο..Να γίνει ο Τρίτος παγκόσμιος..Δλδ. τέρμα βλακείες.

Μέ Ολα ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΊΚΙΑ τους, ξεφτιλίζοντε ακόμα περισσότερο. Και ο πιό άσχετος βλέπει πώς έχει να κάνει όχι με στρατηγούς αλλά με καρναβάλια..Προύτς η Πελόζι ,και ξεκινά ο τρίτος παγκόσμιος με πορδές και ρόπαλα!! ΕΛΕΟΣ!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. https://traianou.gr/2022/08/%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κατάλαβες γιατί αποχή;

  Τους ρήμαξε η αποχή. Τους τσαλάκωσε την εικόνα. Από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται σε πανικό.  Είδαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ...