peri majestic the real

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Απεχθάνομαι την υποκρισία....

 


Ενα άγαλμα είχε Μεταξάς (κι αυτό κακόγουστο) στην Κεφαλλονιά και το αφαίρεσαν οι ΠΑΣΟΚανθρωποι αφού του έριξαν κόκκινες μπογιές οι συμμορίτες. Στην Αθήνα κάθε πλατεία έχει του Βενιζέλου! Του Βενιζέλου που σακάτεψε τον Ελληνισμό! 


 Για τον Μεταξά ούτε λόγος δεν γίνεται, δεν είναι και ο Χο Τσι Μινχ του Δένδια βέβαια!

 Μπα, δεν είμαι οπαδός του Μεταξά. Δεν γουστάρω δικτάτορες. Απεχθάνομαι όμως την υποκρισία όπως θα έλεγε και ο Κουτσούμπας....


Πάμε παρακάτω......

Ένα άγαλμα είχε η βασίλισσα Φρειδερίκη στην Κόνιτσα και το έβγαλαν.  Όταν ο δήμαρχος τόλμησε να σκεφθεί να το επανατοποθετήσει έγινε χαμός, έπεσαν να τον φάνε! Η Φρειδερίκη έσωσε χιλιάδες Ελληνόπουλα από το Παραπέτασμα του Κόκκαλη, δεν είναι βέβαια και Χο Τσι Μινχ!


Δεν είμαι βασιλικός. Απεχθάνομαι τους πρίγκιπες και τους Βασιλιάδες.  Δεν αντέχω όμως την υποκρισία.

Η πατρίδα μας είναι Μαρξιστοποιημένη μέχρι αηδίας...όσο για τα λεφτά που φαγώθηκαν και που φαγώνονται;; Βρίσκονται κάπου στην Ελβετία...με καθημερινές πτήσεις...με αεροπλάνα όχι της πάλαι ποτέ Ολυμπιακής....αλλά δικά τους...

....το χρήμα που πέφτει είναι απίστευτο....ένα ατελείωτο πάρτι...

2 σχόλια:

  1. Μπράβο γιά τό κείμενο Πέρι. Ἐλαχιστότατοι,γιά νά μήν πῶ μετρημένοι στά δάχτυλα τοῦ ΕΝΟΣ χεριοῦ ἔχουν μείνει κάποιοι νά μιλοῦν μέ τήν φωνή τῆς Ἀλήθειας !

    Τούς ἄλλους ; Τούς ΚΑΤΑΠΙΕ ἡ political correctness ! Κληρονομιά ἀπ᾿τήν γνωστή Σχολή πού ἐπέτυχε τήν Μαρξιστοποίησιν ΚΑΙ τῆς δικῆς μας χώρας.

    Καλησπέρα ἀγαπητέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή