peri majestic the real

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Και συ τέκνον, Βρούτε;

 Δεν υπάρχει Μπαγκλαντές. Δεν υπάρχει Ιορδανία. Τα όπλα  θα πήγαιναν Ουκρανία μέσω Πολωνίας! στην Ελλάδα πολύ απλά θα φόρτωνε νέα πυρομαχικά!

Εννοείται ότι οι Ρώσοι έχουν μάθει τα πάντα...Δεν υπάρχουν φιλίες. Δεν υπάρχουν Ορθοδοξίες. Aυτά είναι για τους χαζούς. Για τους καθυστερημένους. 

Η Σερβία με πρωθυπουργό την λεσβία Άνα Μπρνάμπιτς! Την αγαπημένη της Γερμανίας! Ρε πάτε καλά???


2 σχόλια:

  1. Tο τι μετέφερε το αεροπλάνο που έπεσε στην Καβάλα και το που πήγαινε, το ξέρουν οι Αμερικανοί που το φόρτωσαν και οι Ρώσοι που το έριξαν.

    http://deltio11.blogspot.com/2022/07/blog-post_799.html

    Τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία πέσανε πάνω στα κεφάλια μας
    https://dimpenews.com/2022/07/17/antonov-%ce%bf%cf%88%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%af%cf%80%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%b3%ce%b1/

    Steve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απόλυτο δίκιο, προφανώς οι διαπιστώσεις μας συμπίπτουν, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα , η παράνοια και η παρακμή έχουν τις ίδιες αιτίες, για να αλλάξει το σύστημα , αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, θα πρέπει να κοπεί στην ρίζα του,οι παθογένειες,οι προκαταλήψεις καθώς και οι φασιστικές νοοτροπίες,δύσκολα πολεμιούνται.Πιστεύω πρώτα στην ατομική καλλιέργεια και επανάσταση και μετά στην συλλογική.Αλλά Περι απαιτεί συνείδηση του πολίτη και παιδεία, σε έναν τόσο βίαιο κόσμο, τσακισμένο απο τα μνημόνια και τις ρήτρες αναπροσαρμογής, την πανδημία, τις αυταρχικές πολιτικές με δημοκρατικούς μανδύες. Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα έχουμε ξηρασία, αλλα προνοώντας θα πρέπει να κουβαλάμε νερό στην πλάτη μας, μεταφορικά το γράφω για ξηρασία πνευματική και αξιών μιλώ,να μην υποκύπτουμε στα σκουπίδια που μας προσφέρουν ως πνευματική τροφή, να φιλτράρουμε όσα το σύστημα απλόχερα προσφέρει για να ενισχύσει την πνευματική μας ύπνωση, ώστε τα αντανακλαστικά μας να βρίσκονται σε καταστολή,ωρες ώρες η αρένα θέλει θηράματα και αυτό δεν πρέπει να της το επιτρέψουμε, πρέπει να βρούμε το θάρρος και να κοιτάξουμε το τέρας στα μάτια, οντας ζώντες σε μια αντιηρωική εποχή, το μόνο μας όπλο ειναι να ορθώσουμε το είναι μας, μήπως και μπορεσουμε να σταθούμε όρθιοι και δεν επιστρέψουμε στα δένδρα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)