peri majestic the real

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ένα καθεστώς χυδαίο.. . Ένας εφιάλτης δίχως τέλος. Έχουμε και φέτος την κουλτούρα των αναγκαστικών εκκενώσεων !! Με μια μικρή διαφορά σε σχέση με πέρσι. Φέτος όλα γίνονται στα κρυφά!!! ΜΕ γερμανική εντολή Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (και μουγκό τον ΤΣΙΠΡΑ) ρημάζει τα πάντα!!

 


Ο Βενιζελισμός «πυρπολεί» την Ελλάδα…
…ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !!!…
Η «κουλτούρα» των εκκενώσεων
και η εγκατάσταση νέων πληθυσμών στα «καμένα»
δεν είναι και τόσο καινούργια όσο νομίζουμε !!!…
…Όταν ΔΕΝ μαθαίνεις την ιστορία σου, την ξαναζείς !!!
…Όταν ΔΕΝ τιμωρείς τους προδότες, αυτό είναι αναπόφευκτο !!!
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Όταν οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Ελλάδα, άρπαξαν από τον λαό της τα πάντα. Σκότωσαν, βίασαν, τρομοκράτησαν και λεηλάτησαν τα πάντα. Οι Ούννοι κατακτητές άρπαξαν τα λιμάνια της, τα αεροδρόμιά της, τα οδικά της δίκτυα, τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών, τα δίκτυα ύδρευσης, τα δίκτυα διανομής ενέργειας, τα λιγνιτικά της κοιτάσματα κλπ.. Μέσα σ’ αυτόν τον απόλυτο ζόφο αναζήτησαν συνεργάτες …Συνεργάτες, οι οποίοι —μεταξύ άλλων— θ’ αναλάμβαναν τον κατευνασμό τού κόσμου …Τον κατευνασμό ενός κόσμου οργισμένου, ο οποίος λίγες στιγμές πριν την τρίτη χιλιετία βίωνε συνθήκες «Βανδάλων».

Εξαιτίας αυτής της ανάγκης αναζητούσαν γηγενείς συνεργάτες, οι οποίοι θ’ αναλάμβαναν την προπαγάνδα …Θα αναλάμβαναν να «ωραιοποιήσουν» τον εφιάλτη που ζούσε ο λαός …Θα αναλάμβαναν να πείσουν τον λαό ότι: «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» …Θα αναλάμβαναν ν’ απαξιώσουν και να κάμψουν όσους Έλληνες αντιδρούσαν —και δεν ήταν δυνατόν να τους εκτελέσουν μαζικά οι ΝΑΖΙ—. Όλοι αυτοί θα ήταν οι «απολίτιστοι», οι «βάρβαροι» της εποχής και —ίσως— κρυπτοκομμουνιστές. Ο δήθεν φόβος τού κομμουνισμού ήταν πάντα το καλό «χαρτί» των ΝΑΖΙ και των συνεργατών τους. Οι Γερμανοί δημιούργησαν τον ναζισμό και οι ίδιοι εφεύραν και τον κομμουνισμό. Αυτό το «παιχνίδι» τού δήθεν κομμουνιστικού κινδύνου έπαιξαν στην Ελλάδα. Λέμε «δήθεν», γιατί τότε οι κομμουνιστές δεν ήταν σε αριθμό ικανοί ούτε φασαρία σε καφενείο να κάνουν.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

2 σχόλια:

  1. Οι βενιζελικοί πωλητικοί απόγονοι του Μπέν Χιράμ, κατέστησαν την χώρα, μιά δεύτερη νήσο Μπικίνι. Μιά χώρα, ένας λαός, υπό καθεστώς μνημονιακού δικαίου, φτώχειας, εγκληματικότητας, ανέχειας, αναίδειας, πείνας.
    Μιά Ελλάδα ρημαγμένη από τους οικονομικούς πυρηνικούς βομβαρδισμούς, όντως απροσπέλαστη και δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή.
    Χώρα κατοικημένη απο φαντάσματα του παρελθόντως, ένας τόπος και ένας λαός σε μιά πύρινη καταιγίδα φόβου.
    Εκκενώσεις ολόκληρων περιοχών, σε μιά σαδιστική άσκηση επί χάρτου.
    Ίσως ο αποικισμός με άλλα φύλα, με άλλους λαούς, με άλλους πρόθυμους ψηφοφόρους.
    Οί Έλληνες ''στέγνωσαν'' απο λεφτά, απο αξιοπρέπεια, απο ζωντάνια. Έμεινε μόνο η πίκρα και το μίσος.
    Έγιναν '' ρούχο '' πού πρέπει ν'αλλαχθεί. Έστω και ξεριζώνοντάς το απο τον εθνικό κορμό.
    Με πυρκαγιές, με οικονομική ή πολιτιστική, ή πνευματική εξόντωση, πρέπει να γίνουμε ένα '' ΣΚΛΗΡΌ ΜΆΘΗΜΑ '' για τους λαούς πού θέλουν να ζούν ελεύθεροι.
    Και υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι '' παίχτες ''. Οί '' φίλοι '' Τούρκοι, οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, όλοι να αρπάξουν κι'από κάτι, να ''φάνε'' κατιτίς.
    Ό Ελληνικός λαός, πρέπει ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να ξεχάσει, ότι πεινάει, ότι νοιώθει την απαίσια αμφιβολία για το αύριο, την επόμενη μέρα πού καλείται να πληρώσει υποχρεώσεις, όταν στερείται απο τα βασικά αγαθά. Στερείται απο χαμόγελο.
    Και υπάρχουν πολλά για να τον κάνουν να ξεχάσει.
    Το ψυχοτρόπο ναρκωτικό της αποβλάκωσης. Της πνευματικής πενίας.
    Ριάλιτυ, survivor, Μουτσινάς, Ρουβάς, love island.
    Και νοιώθεις ήρωας των ονείρων σου. Ένας ξυπόλητος και πεινασμένος πρίγκηπας.
    Σε μιά Ελλάδα, ιδανικό μέρος για ντεσπεράντο, γιά πιστολάδες, φουσκωτούς, εγκληματίες και πωλητικά κατακάθια, ο Έλληνας πολίτης πού αρνείται να συμβιβαστεί, πού αρνείται να υποταχθεί, ζεί σε ένα ιδιότυπο Φόρτ Απάτσι, πολεμώντας όλους και όλα.
    Τα πάντα πού του στερούν να αναπνεύσει ελεύθερος.
    Τα πωλητικά κατακάθια του Μπέν Χιράμ, ξέρουν ότι ο καιρός τους είναι λίγος και γι'αυτό δημιουργούν τους δικούς τους Αρμαγεδώνες, εναντίον τόπων και λαών.
    Kαι δυστυχώς, πολλοί πέφτουν στην παγίδα, σάν ''έξυπνα'' πουλιά.
    Ακόμα και υπερασπιστές της ιστορίας μας, της πίστης μας, του φιλότιμού μας.
    Όντως Βάνδαλοι, στην θέση των Βανδάλων. Έρχονται εκλογές, ακυβερνησία και ίσως αποσταθεροποίηση της χώρας με επικείμενο εδαφικό ακρωτηριασμό, με μεγάλη μερίδα λαού, αποχαυνωμένη απο την τρυφυλή ζωή τών Μυκοναίων Σιβαριτών.
    Ένα καλοκαίρι δύσκολο, ένα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες, μιά παρτίδα σκάκι, όπου ο νικητής περνάει στην επόμενη πίστα δοκιμασιών και ο χαμένος απλά πεθαίνει ντροπιασμένος, φτωχός, ρακενδύτης.
    Εκλογές, σαν αγώνας ιπποδρομιών του Άσκοτ, με όλα τα άλογα ντοπαρισμένα αλλά κουτσά. Πνευματικώς φτωχά. Υποχείρια του σιωνιστικού τζόκευ με τον μεγάλο βούρδουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εικόνες από τις πυρκαγιές πλέον δεν μου λένε τίποτε καινούργιο. απλά μου θυμίζουν τις διαχρονικές παθογένειες ενός συστήματος που οικοδομήθηκε με σαθρό τρόπο και που τα αποτελέσματα καθημερινά βλέπουμε στις συστημικές οθόνες προβολής είτε αφορούν ενέσεις με τα αναδρομικά, είτε αλλαγής των οικιακών συσκευών που είναι κοστοβόρες, είτε αν πέτυχε περισσότερα στην ισπανία ο ερντογάν, είτε αν έχουμε δυναμική στο αιγαίο με τα ραφάλ. είτε αν ο ερντογάν έπαθε εγκεφαλικο ,είτε αν οι εκλογές θα γίνουν τελος σεπτέμβρη ή αρχες οκτώβρη κολλάμε στην ημερομηνία και όχι στο μαγειρεμένο αποτέλεσμα συνέχισης του δικομματισμού, είτε αν ο ενας κακοποιεί την άλλη και η άλλη δέχεται την διαχρονική της καταπίεση , τον εξευτελισμό, τους ξυλοδαρμούς απο τον οιονεί συντροφό της αλλα δεν μιλούσε κάνοντας υπομονή, και καθομαι εν μέσω καλοκαιριού και σκέφτομαι δεν βαρέθηκα τα θα και θα , ήμουνα νιός και γέρασα πόσο υπομονή να κάνω με την σαπίλα , την έλλειψη αξιών, την χυλοποιημένη έκφραση όλων όσων ακούω από τον πάτο του βαρελιού, διαβάζω στην φιλοξενούσα σελίδα σκέψεις του ιδιοκτήτη και λοιπων και αναρωτιέμαι όλα αυτά που διαβάζω, απηχούν την ψυχοσύνθεση των σχολιαστών δλδ τα γράφουμε για να τα διαβάζουμε για, να αυτοχειροκροτούμαστε , ή προσδοκούμε κατί άλλο, ενδεχομένως να λύνουμε κατά κάποιο τρόπο τυχόν υπαρξιακά μας προβλήματα, διότι δεν πιστεύω ότι θεωρούμε ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο, προβαίνουμε σε διαπιστώσεις , αναλύουμε γεγονότα, βλέπουμε με διορατικότητα κάποια πράγματα αλλα μέχρις εκεί.κανένας πλέον δεν έχει την δύναμη πέραν της γραφίδας του να αλλάξει την ρότα , αφού όλα είναι σχεδιασμένα και δρομολογημένα με τέτοιο τρόπο ώστε όταν το συστημα εξουσίας συμπιέζεται βρίσκει τρόπο αποσυμπίεσης, πρόσφατα έφερα το παράδειγμα της Γαλλίας, υπογείως άρχισε η συνεργασία Μακρόν -Λεπέν στην γαλλική εθνοσυνέλευση,στην Γερμανία διασωθηκε η δεξιά με την σύμπλευση της σοσιαλδημοκρατικής δεξιάς με τους οριτζιναλ φιλελευθερους δεξιούς, στην υποτιθέμενη κοιτίδα της ελευθερίας στις ΗΠΑ,ο λαιτ δεξιός σε σχέση με τον λαικιστή ακροδεξιό Ντόναλντ δεν μπορει να βάλει φρένο στην οπλοκατοχή αλλα έβαλε φρένο στις αμβλώσεις,διαμαρτύρεται το ΝΑΤΟ για τους βομβαρδισμούς αμάχων από τον Πούτιν αλλά ξεχνάει εσκεμμένα έχοντας επιλεκτική μνήμη τι εκανε στην Γιουγκοσλαβία, ιρακ, συρία, Λιβύη, βιετναμ κλπ Ολο αυτό το ευτελές περιβάλλον που ζώ , δεν με κάνει απλά να θυμώνω, δεν με εξοργίζει αφού κατανοώ ΄κάνοντας αυτοκριτική ότι στον σχηματισμό και την δημιουργία του έχω και εγω την προσωπική μου ευθύνη, ειμαι και εγω όπως και εσείς μέρος και όχι η λύση του προβλήματος, γιαυτό συνεχώς γράφω του κουφού νεοέλληνα την πόρτα δεν την κτυπάς αλλά την γκρεμίζεις με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Shattered Dreams