peri majestic the real

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Καμία κρίση δεν υπάρχει. Την δήθεν κρίση την δημιουργεί η κλίκα Μητσοτάκη μαζί με την κλίκα Ερντογάν για την αποστρατικοποίηση των νησιών και όχι μόνο... Το μεγάλο ερώτημα είναι που πήγαν τα λεφτά που μας έδωσαν οι Ουκρανοί για να παραλάβουν τα όπλα..

 


Από την Γερμανική Υπόθεση Ντρέιφους μέχρι και την Γερμανική Υπόθεση Ασπίδα ( λίγο πριν έρθει η Χούντα) τα σάπια καθεστώτα πάντα χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα τον στρατό για να θολώσουν τα νερά. 

Το ίδιο θα γίνει και τώρα....οι πάντες θα έχουν την υποψία του κατασκόπου και θα διώκονται ως εχθροί της πατρίδας...σκοτεινές δυνάμεις του εωσφόρου θέλουν το κακό της μητέρας πατρίδας...

Βενιζελικές μαλακίες που όμως κάνουν ζημιές...οδηγούν σε αδιέξοδα.

Ο Κορωνοιός πλέον δεν πείθει και χρειάζεται νέο αφήγημα....και οι βενιζελικοί καίγονται...


Για την ιστορία να πούμε ότι η υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ έκλεισε οριστικά στις 23 Δεκεμβρίου 1967, με την παροχή αμνηστίας στους διάφορους αξιωματικούς από τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, δέκα μέρες μετά το αποτυχημένο κίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Με λίγα λόγια ΑΣΠΙΔΑ δεν υπήρξε ποτέ!! 

Απλά έπρεπε να υπάρξει άλλοθι για την δικτατορία!! 

Η  βαλτή Υπόθεση Ντρέιφους, διαίρεσε για μια ολόκληρη δεκαετία τη Γαλλία. Την αποδυνάμωσε. Αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικη υπόθεση. Που αποσκοπούσε; Διέλυσε την Εκκλησία της Γαλλίας. Πέταξε τον κλήρο από κάθε δημόσια υπηρεσία. Αποχριστιανοποίησε την Γαλλική κοινωνία. Επήλθε ο χωρισμός Κράτους-Εκκλησίας..

4 σχόλια:

  1. Μέ κάποια υπολείμματα από τον κορονοιό ,και κάτι από τόν Πίθηκο,λίγο η ενέργεια η ακρίβεια,ο φόβος της πείνας,και λίγο ο Τούρκος,προσπαθούν να κάνουν τήν δουλειά τους. Να ανοίξουν τα εκλογικά κέντρα σύντομα. (πιστεύω φθινόπωρο) να πάνε τα φοβισμένα πρόβατα,μήπως και δίχως τιμονιέρη ,πνιγούμε. Τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα τώρα έχει δίκιο ο Περι για την τεκνηριωμένη του ;αποψη που καταθέτει καιρό τώρα για την χώρα μας, τώρα ορισμένοι άπιστοι Θωμάδες αντιληφθηκαν το στημένο του παιχνιδιού, τώρα κατάλαβαν τι ρόλο παίζει η ύπαρξη του δίπολου και του τεχνητού δικομματισμού, δλδ όταν και εγω έγραφα όταν κουράζεται ο ένας έρχεται ο άλλος για μια τετραετία να ξεκουράσει το ένα μέλος του συστήματος και ξανα τα ίδια , τοτε με λοιδωρούσαν, αν έχετε μνήμη θυμηθείτε τα δεδομένα πριν και μετά τα ιμια, πριν απλη ρητορική αμφισβήτησης μετά ρητορική ευθείας περί γκρίζων ζωνών, η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ιδιους συστημικούς παίκτες, στο ίδιο έργο θεατές μόνο που σήμερα προστίθεται και η έννοια του αναθεωρητισμού αρχής γενομένης απο την ρωσοουκρανική κρίση. Ο μόνος που μόνιμα είναι απ έξω είναι πολίτης και από εδω και απο εκεί, αντιμετωπίζει περίπου ίδια προβλήματα οικονομικής πίεσης και χρειαζεται για την επιβίωση του ιδίου συστήματος εξουσίας τονωτικές ενέσεις ανυψωσης του ηθικού με εθνικιστικές κορώνες και πολεμικές ιαχες, μόνο που κουρασε, μονο που αρχίζουν κάποιοι να ξυπνανε απο το διαχρονικό τους υπνο, τελικά στο τελος θα νικήσουν οι ίδιοι δλδ οι πυλώνες εξουσίας και ηττημένος θαναι ο μόνιμα αποδεχόμενος ήττες λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί μετά απορούν γιατί λέμε πώς "μαζι μιλάμε και χώρια ακούμε". Τό τέλος ξεκινά ,από τήν ώρα που ένα κόλπο γίνεται αντιληπτό.Άρα οί πιθανότητες να επαναληφθεί καί να έχει επιτυχία ,ελαχιστοποιούντε. Άρα συμπεραματικά εδώ μιλάμε γιά το τέλος της δεξιστεράς.
    Εκτός πιά καί άλλα λέμε και άλλα κάνουμε.Η δέν μπορούμε να γίνουμε συγκεκριμένα αντιληπτοί .
    Γιά τό στημένο τού παιχνιδιού κάποιοι μιλάνε εδώ και χρόνια ,καί σήμερα έρχοντε και τους εγκαλούν.
    Καλά το λέω η μεθυσμένοι γράφουμε,η σε παροξυσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή