peri majestic the real

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Αξίες ,και αρετές .Φιλοσοφία και σκέψη, θα αναζητηθούν και θα αναζητήσουν μετά από αυτήν τήν καταστροφή του κόσμου της Βαβυλώνας, και της Πατριαρχικής "κοινωνίας".

Αυτός ο κόσμος ήταν χτισμένος, πάνω στο ψέμα, στήν απάτη στήν πουστιά ,στήν προδοσία.΄Οποιος ήταν πιό σκατιάς, έπιανε και βήμα με λόγο, και σε θέσεις εξουσίας. Ολοι έγλυψαν και μετά έφτυσαν ,εκεί πού έγλυψαν γιά να βγάλουν τήν ρετσινιά. Αρκούσε να έχουν τόν γνωστό τους. Μετά τό σχόλασμα από τήν θέση, έγιναν "επαναστάτες" και έβλεπαν τούς άλλους γλύφτες. Η προδοσία ήταν νόμος τού κόσμου . Σήμερα είναι τα τελευταία του, και γιά αυτό τα "βλέπουμε όλα".. Είμαστε στο τέλος τού κόσμου, και συνήθως σε κάθε πάτο, υπάρχει το κατακάθι. Τί ζούμε? Τί ακούμε? Απόψεις ,κλαψούρες, και μιζέριες. "Ολα τα βλέπουν σκοτάδια, και πουθενά δέν βλέπουν φώς.. Χάνουν τόν κόσμο, κάτω από τα πόδια τους..

"Λογικό", σε ένα σημείο, εάν σκεφτείς πώς δέν γνωρίζουν τι Φώς αναζητούν. Αναζητούν φανάρι? Αναζητούν κερί? Αναζητούν τελικά .κάτι πού δεν ξέρουν τι είναι. Από εκεί θα καταλάβεις πόσο σκοτάδια στήν σκέψη, στην γνώση.

Υπάρχουν ακόμα ,καί κάποιοι, πού δέν έχουν καταλάβει τον σχεδιασμό της εξουσίας, με τούς διάφορους "ισμούς¨.Οι πλανεμένοι κατηγορούν τους άλλους γιά πλανεμένους.

Οσο γιά τό τί "είναι" η Ελλάδα, είναι το μοντέλο εκείνο που θα ακολουθήσουν οι άλλοι λαοί. Εάν τούς περάσει ο σχεδιασμός τους στήν Ελλάδα, τα άλλα θα είναι εύκολα. Κανείς δέν το περίμενε πιστεύω αυτά τα δώδεκα χρόνια θλίψης, συκοφαντίας, και προδοσίας πόσο εύκολα θα ήταν γιά τήν εξουσία.. Βασίστηκαν στήν άγνοια τού κόσμου. Αν καταφέρουν να πείσουν κάποιους τα υπόλοιπα "πάνε μόνα τους" Αυτοί οι "κάποιοι" γίνονται το "χέρι" βοήθειας της εξουσίας. Αυτοί οι "νομοταγείς" θα "κράξουν" τους "φεσατζίδες" ..Αυτοί οι "πειθαρχημένοι" και "τυπικοί" θα κράξουν τους απείθαρχους ανεμβολίαστους και "ψεκασμένους". Τα καλά παιδιά και υπάκουα ,θα έρθουν αντιμέτωπα με τα άλλα τα ανυπάκουα.. "Διαίρει και βασίλευε".. Χωρίζεις τούς υποτακτικούς ,και τους φέρνεις απέναντι στούς ανυπότακτους. Και έγινε η δουλειά γιά πλάκα...Εντελώς γιά πλάκα , και αύριο ακόμα πιό χειρότερα 

 Είδατε τι έχει γίνει με τήν "πανδημία"? Ολοι το ξέρουν πώς ήταν κόλπο, έγινε όμως "νόμος" ,και επιβάλουν ότι θέλουν γιά τήν πλάκα τους. .Ζούμε τίς τελευταίες ώρες της ?Πομπηίας"..Τήν μεγάλη πτώση της 'βαβυλώνας" με τά βρώμικα κόλπα της.. Αργά βασανιστικά ,χάνουμε τίς όμορφες ημέρες μας, θυμώνοντας ,μέ τά γελοία και φθηνά που μας αναγκάζουν να ζούμε, και δέν ξέρουμε με τί τραύματα ψυχολογικά θα βγούμε, μέ τόση απογοήτευση και θλίψη για το ψέμα.. Μαζί του πεθαίνει και ο "θεός" του.. Το χρήμα. Αυτό κλαίνε οι λάτρεις του χρήματος. Απλά ακόμα δέν το έχουν αντιληφθεί, ούτε και οί ίδιοι ,ότι θρηνούν γιά τήν "αξία του¨ (χρήματος)που ήταν άνθρακας.. 

Αξίες ,και αρετές .Φιλοσοφία και σκέψη, θα αναζητηθούν και θα αναζητήσουν μετά από αυτήν τήν καταστροφή του κόσμου της Βαβυλώνας, και της Πατριαρχικής "κοινωνίας".

3 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η σύγκρουση,που ο Τραιανού έχει γράψει. Αυτή είναι η μάχη που έγραφε ,μεταξύ τών δύο λαών τής δημιουργίας. Αυτή είναι η πολιτισμική σύγκρουση.
    Ιουδαίος είναι και ο Γάλλος, και ο Ιταλός,καί ο Κινέζος.Οπως και Ελληνας ειναι ο Ιταλός -Γάλλος-κινέζος Ισπανός. κτλ...
    Εξαρτάται από το "εγχειρίδιο" που ακολουθεί ο καθένας.
    Τα "εγχειρίδια" είναι 1)Παλαιά Διαθήκη η 2) ΕΠΗ .
    Ισως κάποιοι δέν έχουν καταλάβει τήν ΟΥΣΙΑ και περιμένουν μάχες με σφαίρες ντουφέκια και φισεκλίκια.. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ μάχη δίνεται,και νικητής είναι ΕΝΑΣ.
    Αξίες,Σοφία, εντιμότητα, θάρρος γεναιότητα, απέναντι στον Φόβο ,τήν υποταγή, και την δουλοπρέπεια. Η Φιλοσοφία τών Ελλήνων, βρίσκεται απέναντι από την ελαφρότητα,και την βλακεία τών Ιουδαίων.
    Τό "αυγό" του Κρόνου είναι μέσα στήν "κοιλιά του" ,και θα βγεί .Το "αυγό¨της Λαμπρής θα το σπάσουμε και θα ζήσουμε την ¨Ανάσταση¨ Η Ελληνική Φιλοσοφία ,θα βγεί από τήν "κοιλιά" και θα γίνει η Λύτρωση τού ανθρώπου.
    Ομως σε ποιόν μπορείς να αναφερεις όλα τούτα και να τα καταλάβουν ,αφού έχουν μάθει σε εντελώς διαφορετικά πεδία σκέψης?
    Ο Τραιανού ενημερώνει,γιά όσα έχουν συμβεί και γιά όσα θα συμβούν ,γνωρίζοντας πώς δέν τα αντιλαμβάνοντε όλοι.
    Ας σταματήσει η μιζέρια λοιπον και η κλαψούρα,δέν είναι χαρακτηριστικό τής Ελληνικής παιδείας. Ας κάνουμε γνωστόν παντού ,τον Πρώτο των πρώτων.
    Ακόμα ένα χαρακτηριστικό των Ελλήνων (στην σκέψη)είναι,να μοιράζοντε τήν χαρά τους με τούς γύρω τους,και τήν λύπη τους να την κρατούν γιά τον εαυτόν τους. Δές σήμερα που συμβαίνει το "ανάποδο". Γιατί? Μα γιατί δέν έχουν λόγο οι Ελληνες. Τον πρώτο λόγο έχουν οι Ιουδαίοι.(στην σκεψη) Αν κατανοήσουμε αυτή την "λεπτομέρια" θα έχουμε μπει στο νόημα.Εχουμε "μετρηθεί",εχουμε αναγνωρισθεί ,μεταξύ μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό εννοούσε ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ σε εκείνο τό άρθρο "το τελευταίο Πάσχα",όταν έγραφε "αποφάσισαν να φέρουν σε πόλεμο τα δύο δομικά στοιχεία τής Δημιουργίας." Τό Ιουδαικό ,και το Ελληνικό'.
    Τώρα "λογικό" είναι να υπάρχει σύγχυση και έλλειμμα,κατανόησης,,και αυτές οι διχασμένες απόψεις,μιάς καί τό ένα εκ των υλικών δέν μπορεί να αντιληφθεί,λόγω παιδείας την κατάσταση. Αλλα ακούει και αλοιώς τα μεταφράζει. Γιά αυτό και ζούμε αυτές τις τραγελαφικές καταστάσεις. Αλλη γλώσσα μιλάμε και ας μιλάμε Ελληνικά.
    Θεός τους λές και ψάχνουν στόν ουρανό..
    Ανάσταση τούς λές και χλευάζουν..
    Κύριος τούς λές και γελάνε..
    Ασπρο τους λές και μαυρίζει ο κόσμος ,απο τήν μιζέρια τους..
    Η Λύτρωση του κόσμου ΈΡΧΕΤΑΙ,τους λές και αυτοί τρομαγμένοι περιμένουν τον θάνατο.
    Το ΦΩΣ περιμένουν οι Ελληνες ,σκοτάδια βλέπουν οι Ιουδαίοι..
    Υπομονή και πίστη λοιπόν και το ΚΑΛΟ πάντα νικά. Η αλήθεια πάντα στό τέλος λάμπει,και ας περάσει μέσα από φουρτουνιασμένη θάλασσα. Τίποτα δέν την νικά.
    Αυτοί Μόνο για το χρήμα μιλάνε.
    Πολιτισμική σύγκρουση,πνευματική είναι και αυτοί περιμένουν τα πυρηνικά του Πούτιν.Και το τέλος του κόσμου μέσα απο τό "κουμπί".
    Ακόμα τους ξεγελούν .Ακόμα φοβούντε τίς τιμωρίες και τον θάνατο,γιατί απλά είναι "νεκροί"(πνευματικά).Είναι στόν "κάτω κόσμο" τών Ιουδαίων.Ακολουθούν σαν πιστά σκυλια και δέχοντε λουριά και αφέντες.
    (Ο ΤΡΙΤΟΜΟΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ..Η ΓΝΩΣΗ! Οποιος τό έχει διαβάσει βλέπει με κλειστά μάτια ,βλέπει με την γνώση ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Δύο πρωταγωνιστές, που το σύστημα προσπαθεί να "θάψει", για να μην φαίνονται καθόλου και τους "θυμάται" ο κόσμος.
    Φέρνει στο προσκήνιο εκτός από τους Έλληνες και την ίδια τη Ρώμη. Διπλό το κακό, εφόσον αυτή η αρνητική εξέλιξη αφορά εξίσου καί τους δύο κυρίαρχους της Νέας Τάξης.
    Φέρνει στο προσκήνιο τους Έλληνες, που όπως είπαμε τους μισούν οι Εβραίοι, αλλά φέρνει και τη Ρώμη, την οποία μισεί θανάσιμα ο προτεσταντικός κόσμος.
    Σε περίπτωση που ο Τάφος του Αλεξάνδρου αποκτήσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, αυτοί οι δύο μισητοί παράγοντες για την Νέα Τάξη θα παίξουν ένα παιχνίδι, που απειλεί την ισχύ της.
    Θα τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν παιχνίδι εναντίον των θανάσιμων εχθρών τους.
    Για την τύχη δηλαδή της παγκόσμιας άθεης και υπερεθνικής Νέας Τάξης θα "αποφασίσει" η Ρώμη και οι Έλληνες.
    Αυτό είναι το "παιχνίδι" και είναι εις βάρος της Νέας Τάξης.
    Να ζητάνε οι Έλληνες από τη Ρώμη ν' αποκαλύψει αυτό που ευνοεί την ίδια και θίγει την άθεη Νέα Τάξη.
    Να ζητάνε οι Έλληνες από τη Ρώμη ν' αποκαλύψει αυτό που ευνοεί καί τους δύο εις βάρος των νεοταξιτών.
    Να κληθεί ν' αποφασίσει το θρησκευτικό Κέντρο μιας θρησκείας που απειλείται, αν θα αποκαλύψει πού είναι η "βόμβα" στα θεμέλια της άθεης Νέας Τάξης, εξαιτίας της "πίεσης" αυτών, που για εθνικούς λόγους ενδιαφέρονται να μάθουν.
    Αυτός είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Νέας Τάξης ...
    Να κρατά η Ρώμη και οι Έλληνες το "κλειδί" της επιβίωσής της.
    Μιλάμε για μια παγίδα "θανάτου". Εύκολη παγίδα, εφόσον μπορεί να κινήσει πολύ εύκολα το ενδιαφέρον όλου του κόσμου.
    Γιατί;
    Γιατί ο Τάφος του Αλεξάνδρου είναι κάτι το μυθικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα ...
    Πιο μυθικό ακόμα και από το "Άγιο Δισκοπότηρο" των δεισιδαιμονιών και των μυθιστορημάτων ...
    Πιο εντυπωσιακό και πιο ακραίο.
    Είναι ένα πραγματικό "θαύμα", που πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος αυτήν την στιγμή στον κόσμο, που να μην έχει την περιέργεια να το δει με τα μάτια του.
    Να δει ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της ανθρωπότητας.
    Ακόμα και η σκέψη ότι ο Τάφος αυτού του προσώπου υπάρχει κάπου κρυμμένος και περιμένει να τον ανακαλύψει η γενιά μας, ασκεί μια απίστευτη γοητεία.
    Αυτή η γοητεία όμως στρέφει την προσοχή του κόσμου στον ελληνισμό ...Στον ελληνισμό, ο οποίος σήμερα λοιδορείται και εξευτελίζεται από τα γνωστά κέντρα προπαγάνδας της Νέας Τάξης....
    Στρέφει την προσοχή του κόσμου σε ό,τι μισεί το σύστημα της Νέας Τάξης και εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να "κλείσει" με όλα τα μέσα.
    Θα "θυμηθεί" η ανθρωπότητα έναν μεγάλο άνθρωπο, ο οποίος πίστευε στον Θεό και μάλιστα πίστευε —όπως και ο Χριστός— ότι αυτός ο Θεός έχει θνητούς ανθρώπους για παιδιά Του.
    Έναν λατρεμένο άνθρωπο, ο οποίος πίστευε ότι ακριβώς απειλεί και ενοχλεί τους δαρβινιστές.
    Έναν άνθρωπο, που, αναγκαστικά με την "εμφάνισή" του, θα λειτουργήσει ως "μέτρο", για να συγκριθούν μαζί του όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο ...Από τον Ομπάμα και την Μέρκελ μέχρι τους επιφανείς τοκογλύφους ...Αναγκαστικά.
    Επιπλέον η ανθρωπότητα θα "θυμηθεί" ό,τι είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να της "υπενθυμίσει", εξαιτίας της σχέσης του με τον ελληνισμό.
    Θα "θυμηθεί" τη Δημοκρατία, τον ανθρωπισμό, την ευεργεσία, τη φιλοσοφία, την αυτοθυσία, την φιλοπατρία, την φιλαλήθεια, την αλληλεγγύη και ό,τι άλλο έδωσε ένας τέτοιος πραγματικός πολιτισμός στην ανθρωπότητα.
    Θα "θυμηθεί" ό,τι απεχθάνεται το σύστημα των "ανώτερων" και των τοκογλύφων, οι οποίοι παριστάνουν τους ψευδοπολιτισμένους και τους "ευεργέτες" με τον τόκο ..
    .Το σύστημα των "εξελιγμένων" θηρίων, που θέλουν να λεηλατήσουν τους πάντες, σαν να επρόκειτο να ζήσουν για πάντα.
    -------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή