peri majestic the real

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Τώρα που ξεπουλιούνται τα πάντα....ο λαός θα πρέπει να κοιτά ποδόσφαιρο...Τώρα που υπάρχει θέμα επιβίωσης, το καθεστώς των μνημονίων θα σπρώξει λίγο οπαδιλίκι ... δεν γίνονται για πλάκα οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των ομάδων για κάθε άσχετο αθλητικό γεγονός ....αλληλοβοήθειες είναι αυτές των οργανωμένων οπαδών στους πολιτικούς με την βοήθεια των ΜΜΕ που ελέγχονται από κρατικοδίαιτους προέδρους ομάδων....Μιλάμε για τρομακτική παράσταση.... Από τη μια χαμογελαστοί μνημονιακοί πολιτικοί, πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας, παλαίμαχοι, επιχειρηματίες κερδισμένοι από τα μνημόνια, στρογγυλοκαθισμενοι στα δερμάτινα vip καθίσματα, χαριεντιζόμενοι όπως στα τηλεοπτικά παράθυρα και από την άλλη οι οργανωμένοι μαζί με τα ΜΜΕ....και στην μέση;; Ο λαός που τους παρακολουθεί....το κορόιδο που για κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνει Ένφια....ρεύμα....και οτιδήποτε άλλο....

 


Όλοι αυτοί οι οργανωμένοι που χτυπιούνται στους δρόμους με λοστούς, μαχαίρια και καδρόνια είναι άνθρωποι του πολιτικού υποκόσμου...Είναι οι τραμπούκοι ψηφοφόροι των κομμάτων. Τα μάτια του υποκόσμου. Η βία στα γήπεδα είναι η βία των κομμάτων....

7 σχόλια:

  1. Το σύστημα χρησιμοποιεί όλα τα μέσα ώστε να λειτουργούν ως βαλβίδες αποσυμπίεσης της οργής και της απελπισίας που ως δαμόκλειος σπάθη κρέμεται στην κοινωνία δλδ οπαδούς -γήπεδα, υπόθεση Πάτρας, ομιλία Κογκρέσο, πόλεμος στην Ουκρανία αν και εδω μετά την ακύρωση στα πεδία των μαχών του δυτικού-νατοικού αφηγήματος περί αντοχής και όχι μόνο των Ουκρανών αλλα και σαρωτικών νικών επί του εισβολέα, ήρθε και το όντως μέγιστο πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού.Ετσι καλά κρατεί στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ η δημόσια συζήτηση για το μπούλιγκ'Την τροφοδοτούν τα τραγικά γεγονότα με τον πρ'οσφατο αυτοχειριασμό του 14χρονου. Ψυχολόγοι,φυσιολόγοι,αερολόγοι και λοιποί συμπαραμαρτούντες άφησαν για λίγο την Πάτρα και άρχισαν την ανάλυση για τα αίτια του καινοφανούς σχολικού φαινομένου που δείχνει να εξελίσσεται σε κοινωνική μάστιγα.Τα παιδιά και οι έφηβοι αντιμετωπίζουν, μεσα σε ένα κόσμο χωρίς αξίες και ιδανικά ,την διαφορετικότητα με μια ακατέργαστη σκληρότητα . Προφανώς η αγωγή που λαμβάνουν στο σπίτι, την γειτονιά και στο παγκόσμιο χωριό δ΄λδ το διαδίκτυο, παίζουν σημαντικότατο ρόλο κατά την ταπεινή μου γνώμη γιατί η στοχοποίηση μεσω του διαδικτύου λειτουργει ως πολλάπλασιαστής φρίκης, κάνοντας την λεκτική βία να στιγματίζει ευάλωτες παιδικές ΄ψυχές.Η δική μου ένσταση-διαφωνία είναι με την άποψη μερικών αυτόκλητων επαϊόντων οι οποιοι θεωρούν νεοπαγές το φαινόμενο , αλλα νομίζω ότι ανέκαθεν υπήρχε έντονα, να θυμίσω την υπόθεση στα Γιάννενα στην γαλακτομική σχολή και όχι μόνο, η διαφορά είναι ότι παλαιόθεν δεν είχαν επινοηθεί οι όροι σχολικός εκφοβισμός και μπούλιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει σχολικό φαινόμενο. Αλβανάκια είναι τα περισσότερα...

      Διαγραφή
    2. Αλβανακια ΚΑΙ αραπακια που τα μαζεψαν οι "εθνοπατερες" στην Ελλαδα και δεν τα στελναν πεσκεσι στο ...γισραελ που δημιουργησε ΟΛΟΥΣ αυτους τους προσφυγες με τους πολεμους του.

      Διαγραφή
  2. περι τους θυμάσαι τους πυξ λαξ? τι ζουμε ρε φιλε https://youtu.be/Q_mLU-EsjHI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένα συγκρότημα. Δεν υπάρχει τίποτα. Τίποτα απολύτως. Να επιβιώσουν θέλουν με κάθε τρόπο. Μην ψάχνεις επίπεδο σε μια διαλυμένη χώρα....η Ελλάδα έχει τελειώσει..
      peri

      Διαγραφή
  3. Κάτι 'μπούλιγκ",κάτι "τραφικιν",κάτι "ευαίσθητοι",μάς έφτασαν στόν πάτο. Κουδούνια κρεμούσαν στίς αδερφές,και σήμερα οι 'ευαίσθητοι",έβγαλαν την "ευαισθησία" τους..Εχουν δικαιώματα,και μπορούν και να τα διεκδικούν Οχι μόνο δέν ντρέποντε,αλλά ξεφωνίζοντε και μόνοι τους. Τό "κέρδισαν" Ενα θέμα πιασάρικο και έκαναν την δουλειά τους.Τι θα πεί "μπουλιγκ"? Ενας καθηστερημένος,δέν θα υποστεί την χλεύη μιά ομάδας η ενός που έχει υπεροχή? Μπούλιγκ! Σκασμός δλδ,και αυτός είναι ισότιμος. Αντε μετά συνενοήσου. Ποιός θα βάλει τον καθηστερημένο στην θέση του ,εάν όχι η κοινωνία? Θα κατεβεί ο δάσκαλος ,η ο νομοθέτης να ορίσει την βλακεία και τον βλάκα?
    Κάτι "τράφικιν" και οι σωματέμποροι κάνουν επίσης ,τήν δουλειά τους.."Τραφικιν"-Σωματεμπορία,και το λέμε "πολιτισμένα" Το σωματεμπορία ,σοκάρει,το τραφικιν το περνάς έτσι.."Πολιτισμένα."..Τον σωματέμπορα τον έδιωχναν και τον απομόνωναν ,μέσα στις κοινωνίες.Σήμερα έχει κατάστημα..
    Εάν δέν πέσει ραβδί και φωτιά ,η κατάσταση δέν ισιώνει.
    Επιλέγουν πιασάρικα θέματα,και οι ίδιοι παίρνουν άφεση αμαρτιών,και ελεύθερη είσοδο.
    Τά αλβανάκια και τα μαυράκια επιβάλουν νέα δεδομένα. Τα δικά μας κοιτάνε αποβλακωμένα, και χρεώνοντε την ζημιά,που κάνουν οί ξένοι. .Θέλει πολύ μυαλό η κατάσταση για να τήν δείς. Οχι να κοιτάς .Να βλέπεις. Αλλά μέσα στήν θολούρα τί να δεί,ο θεόστραβος? Αφού σε αυτόν ποντάρουν γιά να περάσουν ότι θέλουν. Ανθρωπιστής ΝΑΙ . Οχι όμως εις βάρος κάποιων πολλών τού συνόλου,που διαταράσεται η παιδεία ,και η τάξη ,πού έχει . Εισβολείς και θρασύτατοι,και με την συμπαράσταση της εξουσίας,και με την βοήθεια τών ηλίθιων "ευαίσθητων",πού δεύτερη σκέψη δέν κάνουν .Κοιτάνε ότι τους ρίχνουν μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δυο ΠΙ..ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΓΑΠΑ ΠΟΥΣΤΗ >ΠΟΛΙΤΙΚΗ +ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ>>Σαλουτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...