peri majestic the real

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Είναι κανονισμένα όλα αυτά. Τώρα που ξεπουλιέται ΟΛΟΚΛΗΡΗ η χώρα, τώρα που χάνονται περιουσίες, που φεύγουν άνθρωποι στα μνημονιακά νοσοκομεία του τρόμου, θα πρέπει ο μέσος πολίτης να κοιτά άλλου...

 Η "χώρα διαφημίζεται", "άρωμα Χόλυγουντ στη Θεσσαλονίκη" είναι ορισμένα αηδιαστικά που μας πουλάνε...και αυτό γιατί δεν θα πρέπει να υπάρχει ίχνος κριτικής...Κρήτη, Μύκονος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη έχουν πάρει τα ηνία της μαύρης και φτηνής προπαγάνδας...είτε μέσω ταινιών, είτε μέσω ομάδων, είτε μέσω άλλων θεμάτων...Αυτό που τους νοιάζει είναι μόνο η ''ποσότητα'' και η ''πελατεία'' χωρίς να ενδιαφέρονται ποιος ζει μέσα στην Ελλάδα και τι εθνικότητας είναι....το κάθε ξένο στοιχείο είναι το αύριο της χώρας και το κάθε ντόπιο το βαρίδι...με μια περίεργη φασίζουσα συμπεριφορά αν θελήσει να διαμαρτυρηθεί..

Το κτίριο του πρώην καπνεργοστασίου «Κεράνης» ξεπουλήθηκε στον ισραηλινό όμιλο BZPW Real Estate Development. Από εκεί γίνεται ο κεντρικός έλεγχος ΟΛΩΝ των δομών Υποδοχής που ελέγχονται από Γερμανούς και ΜΚΟ.


Καταλάβατε;; Ομερτά παντού!!!

Κρήτη, Μύκονος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη έχουν πάρει τα ηνία της μαύρης και φτηνής προπαγάνδας...είτε μέσω ταινιών, είτε μέσω ομάδων, είτε μέσω άλλων θεμάτων...φώτα, κάμερα, πάμεεεεε. Είναι μια θεατρική παράσταση χιλιάδων κομπάρσων με μπόλικο χρήμα...

Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens, που θα λειτουργήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023,  όπως και αρκετά άλλα είναι εβραϊκών συμφερόντων. 

Είδατε που εξαφανίστηκαν και οι αναρχικοί; Αυτοί δεν ούρλιαζαν για χρόνια όταν το κέντρο ήταν καθαρά Ελληνικών συμφερόντων;

 Ομερτά παντού για την ΝΕΑ Ελλάδα...

2 σχόλια:

  1. Άστο Peri, είμαστε τελειωμένοι από πολλές απόψεις. Έλλειψη αξιών, παιδείας, ενστίκτου, αντίληψης, καλοσύνης, ανθρωπιάς.
    Παρτάκηδες γίναμε, "να καεί το σπίτι του γείτονα, όχι το δικό μου".
    Γίναμε πολύ κακός λαός, γεμάτος κόμπλεξ, μόνο εμείς έχουμε δίκιο, κανένας άλλος.
    Ίσως στις επόμενες γενιές, να μην γράψει ιστορικός, το τι ήταν η Ελλάδα τα περασμένα χρόνια.
    Δεν χρειάζεται ιστορικός. Αν ζούσε ο Λάβκραφτ, θα ξανά έγραφε τα "Βουνά της Τρέλλας", ή ο Γουίλλιαμ Χόουπ Χάνσεν, το "Σπίτι στα Σύνορα των Κόσμων".
    Ζούμε σε διάσταση τρόμου και φρίκης. Σε τσίρκο τεράτων.
    Ούτε καν ο κύριος Τραϊανού θα μπορούσε να γράψει το οτιδήποτε.
    Έτσι κι'αλλοιώς, στιγματίστηκε κι'αυτός ως "κρυπτοεβραίος", χωρίς να φταίει. Μαζί με πληθώρα άλλων, πού λένε την αλήθεια κατάμουτρα.
    Μιλάμε για πραγματικότητα εφιάλτης.
    Ζούμε Κόλαση επί Γης, χωρίς να έχουμε δικαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχεται ο Ντε Νιρο! Οποια αγαλλιασις! Ο ανωμαλοτερος των ανωμαλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...