peri majestic the real

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Καταστροφική εξωτερική πολιτική σε όλους τους τομείς. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να ανοίξει 2 μέτωπα με το Ιράν αλλά και με τη Ρωσία.....Η Ελλάδα υπό την επήρεια ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν καταλαβαίνει τι την περιμένει...Έχει δοθεί εντολή να καταληφθούν όλα τα ελληνικών συμφερόντων πλοία που κινούνται στον Περσικό κόλπο;; Είναι πολύ σοβαρό κ μπορεί να εξελιχθεί σε καταιγίδα.. Στο Ιράν είναι εγκατεστημένες μεγάλες ελληνικές εφοπλιστικές επιχειρήσεις.....Κάποιοι θέλουν να κάψουν τα πλοία των Ελλήνων....Να εξαφανίσουν τους Έλληνες από την Αν. Μεσόγειο, τον Περσικό κόλπο και όχι μόνο.. Όταν η ΕΕ και το ΔΝΤ στραγγάλιζαν οικονομικά την Ελλάδα, το Ιραν ήταν η ΜΟΝΗ χώρα που μας έδινε ακόμα φθηνό πετρέλαιο με πίστωση. Ο Μητσοτάκης, δε δίστασε να επιδείξει αχαριστία & να μας κάνει εχθρούς και μ'αυτη τη χώρα.....

 

1 σχόλιο:

  1. Kαί εκτελεί τίς εντολές,και στέλνει ,τον λαό στήν υπόλοιπη συμμορία. Κκε,και Πασοκ ,και ημέρα 25 κτλ΄΄και "απε'ιθαρχοι" και "επαναστα'τες" και ότι δείχνουν στην τηλεόραση και στα μπλόκ τους, είναι μέσα στο κόλπο.
    Φπβερή παγίδευση,έχει φάει ο κόσμος. Και όσο έχει καί άγνοια,ποτέ δέν τελειώνει αυτή η τραγική κατάσταση.
    Για αυτό κάποιες φορές όταν γράφεις "δεν υπολογίσουν τίποτα και κανέναν" ,δέν έχεις σκεφτεί τόν λόγο που το κάνουν έτσι μέ τέτοια άνεση.Γιά αυτόν τόν λόγο δείχνουν να μήν τούς ενδιαφέρει πλέον ο λαός. Τον έχουν παγιδευμένο,και ο ίδιος δεν ψάχνει τί συμβαίνει.
    Ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται γιά εκλογές. Γνωρίζει πώς θα χάσει,αλλά γιατί να τον πειράξει? Πολλά λεφτά πήρε γιά όσα έκανε ,και φυσικά δεν θα είναι και μακρυά απο την κατσαρόλα! Μέσα στην κουζίνα θα παραμείνει ,δεν θα μαγειρεύει πλέον θα τον σερβίρουν. Θα ξεκουραστεί λίγο το "ζυμάρι" και θα σερβιριστεί η άλλη "πίτσα"Οπως τώρα που μαγειρεύει αυτός τον σερβίρουν οι προηγούμενοι.. Και πάει λέγοντας.Οταν μαγειρεύει ο ένας τρώει ο άλλος ,και όταν κουραστεί η κατάσταση ,οι γνωστές αλαξοκωλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blade Runner Blues