peri majestic the real

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Χαλάλι του!!


 Πηγή GREEK NEWS

Είναι ένα μεγάλο πάρτι...χωρίς τελειωμό. Είναι ένα τυραννικό καθεστώς.

Είδατε πουθενά τον Τσίπρα να λέει κάτι;;; Τα άλλα κόμματα;;

 Που πατάνε όλοι αυτοί; Μα στο συναίσθημα του λαού. Ξέρουν ότι ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας. Είναι ο λαός της μεταπολίτευσης και του εμφυλίου. Ένας λαός χαμηλού επιπέδου εδώ και δεκαετίες. 

Ένας λαός με αδιέξοδα και αγκυλώσεις...Ένας αδιάφορος λαός...κουτοπόνηρος...

Δεν μπορεί αυτός ο λαός....Κάπου υπερεκτιμήσαμε κάπως τα πράγματα...

8 σχόλια:

  1. Ένας λαός,όμοιος μέ όσους ψηφίζει γιά να τον εκπροσωπούν, Ενας καθρέπτης ,που βλέπει το είδωλο του.Ενας πονηρός λαός καραγκιόζης. Πονηροί δειλοί άνθρωποι συνθέτουν πονηρό λαό.Σε ποιό συναίσθημα ,ασυνείδητοι 'ανθρωποι,δόλιοι συμφεροντολόγοι Πεινάλες που περιμένουν επιδόματα. Αξιοπρέπεια μηδέν,αντίληψη μηδέν. Ολα στο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτάσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες έχετε; Από διαπιστώσεις κι αυτομαστίγωμα χορτάσαμε αίφνης, δεν χρειάζεται άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί αυτός ο λαός. Άρα; Δεν υπάρχουν ρεαλιστικές προτάσεις. Θα πέσουν στο κενό.

      Διαγραφή
    2. Εγω εχω. Φερτε 200.000 Ιαπωνες να "τρεχουν" το κρατος και αφαιρεστε το δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθε απο τους κατοικους (ημεδαπους και αλλοδαπους) της χωρας.

      Διαγραφή
    3. βεβαιως..να αυτοπυροβοληθείτε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 3 Μαΐου 2022 - 11:26 μ.μ. , κάνε την αρχή για να μας πείσεις ότι είναι αποτελεσματική λύση.

      Διαγραφή
  3. Δώσε Σεφερλή, ,στον balkan να διασκεδάζει και να γελάει,σαν ούγκανος, να θεωρεί τον ευατόν του Ευρωπαίο ,και πολιτισμένο. Γελάνε με την πάρτη του,και γελάει και ο ίδιος ο χάχας.. Τι περιμένεις,σωτηρία,η βλακεία είναι ανίκητη.
    Ποιός θέλει προτάσεις,να μας καταθέσει πρώτα ο ίδιος τις δικές του.
    Αλοιώς ας ξεσκονίσουμε τους κουραμπιέδες, Τουλάχιστον θα κάνουμε κάτι. Όποιος επίσης προτείνει αυτοπυροβολισμό,ας ξεκινήσει πρώτος. Να ξεσκαρτάρουμε σιγά σιγά από τήν σαβούρα ,που είναι γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι έχουν στο μυαλό τους;

 Με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, οι ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας Γιώργος Αυτιάς, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Μανώλης ...