peri majestic the real

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ολοι είναι μια συμμορία..Με εκλογή Λεπέν, καθυστερούν..

 

(1-Μόνο την αγωνία τους να δείς μην και εκλεγεί η Λεπέν ,τότε μπορείς να αντιληφθείς πώς έχουν πρόβλημα. Και εαν είναι έξυπνοι οι Γάλλοι θα δώσουν Λεπέν για αντίδραση. Με κομμένη την ανάσα περίμεναν όλοι τους το αποτέλεσμα των εκλογών. Μόλις σήμερα γίνονται αναφορές στις Γαλλικές εκλογές.

Μια εκλογή της Λεπέν δείχνει μεγάλη δυσαρέσκεια του Γαλλικού λαού ,στο θέμα της Λαθρομετανάστευσης ,στο Θέμα "Ευρώπη" της Γερμανίας, φτωχοποίησης ,και ετοιμότητα για ¨πιστολίδι"

Αυτή είναι η "έννοια" της εκλογής Λεπέν και όχι "ακροδεξιές" και "αριστερές" παπαρολογίες. Δείχνει επίσης αυτό ακριβώς. Οτι έχουν προσπεράσει τα παραμύθια "ιδεολογίες" και προσπαθούν για επιβίωση και μόνον. Στην ουσία μήνυμα του λαού είναι .

2-Ολοι είναι μια συμμορία. Αυτό το γνωρίζουμε. Με εκλογή Λεπέν ,καθυστερούν. Η Λεπέν έχει κάποιους που δεν μπήκαν στην "κατσαρόλα" για φαί .Μέχρι να ρυθμίσουν ,να τα "κλείσουν" να τα κανονίσουν χάνουν χρόνο. Ο χρόνος είναι υπέρ του λαού, και κατά τους. Δεν είπε κανείς πώς η Λεπέν και οι "ακόλουθοι της" είναι καθαροί. Απλά το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει την πρόθεση των Γάλλων. Για να φτάσουν οι Γάλλοι να ψηφίσουν και καλά "ακραδεξιά" δείχνει την απόλυτη δυσαρέσκεια τους, δείχνει πώς έχει φτάσει ο ατμός στο καπάκι της χύτρας.

Ο Μακρόν απλά περιμένει να πιάσει την εξουσία, και μέσα σε μιά "νύχτα¨ να ρίξει τις υπογραφές των μνημονίων. Είναι όλα έτοιμα. Με Λεπέν, μέχρι να τοποθετήσει τον κάθε έναν σέ θέση, μέχρι να τα μιλήσουν να τα συμφωνήσουν ,φεύγει ο χρόνος. Αιμορραγούν και δυσαρεστούν λαούς. Εκνευρίζουν λαούς ,και δεν είναι καλό για αυτούς. Με αυτήν την λογική λέμε Λεπέν. Ούτως η άλλως γνωρίζουμε πως δεν ισχύουν "διαφορές" Ενα στόχο έχουν όλοι για όλους τους λαούς του κόσμου..

ΔΩΣΕ ΛΕΠΕΝ να φάνε και άλλη καθυστέρηση, και μπλοκάρισμα.)

Αυτά ήταν τα σχόλια μου στο θέμα των Γαλλικών εκλογών. Αν διαβάσεις το νέο άρθρο του Τραϊανού βλέπεις ότι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΥΕΙ.

Οσο για το θέμα Μελανσον ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΣΤΕΡΑΣ¨ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ μήπως και τσιμπήσει κανένας δεινόσαυρος που ακόμα επιμένει σε "δεξιά" άκρα και "αριστερά" χέρια/ Κάποιος από εκείνους που θεωρούν πως η δεξιστερά πίνει καφέ στα καφενεία και δεν είναι μέσα στο μυαλό του κάθε ενός . Πίνει καφέ και περιμένει τον κυνηγό να την πυροβολήσει και να την δώσει πεσκέσι στον κρεοπώλη, για να την δει νεκρή και να πει πως τέλειωσε. Η δεξιστερά είναι εκείνο το ΚΟΛΠΟ που έπαιζαν ,και έπαιρναν ψήφους. Άρα γίνονταν ΚΑΠΟΙΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" μέσω του παραμυθιού των ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ. Το τέλος της είναι όταν κανείς δεν ακολουθεί καμιά εκ των δύο τριών η πέντε αυγά Τουρκίας ,όταν οι συνθήκες είναι τέτοιες που τίθεται θέμα επιβίωσης. ΤΟΤΕ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ. 

Παραμένει στο μυαλο των δεινοσαύρων ,που δεν λένε να ξυπνήσουν προφανώς γιατί δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο το τομάρι τους και η βλακεία τους.

https://traianou.gr/2022/04/%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af.html

1 σχόλιο:

  1. Στο μεταξύ χθες, ο Σοσιαλδημοκράτης Φρανσουά Ολάντ έγινε ο δεύτερος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας που καλεί τους Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν τον Μακρόν στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί ο κεντροδεξιός Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος έσπευσε σχεδόν αμέσως από τις πρώτες ώρες μετά τον πρώτο γύρο (10 Απριλίου) να δηλώσει δημοσίως την υποστήριξή του στον Μακρόν, ζητώντας από τους Γάλλους να του ανανεώσουν τη θητεία του στο Ελιζέ.

    --Δεν σου θυμίζει τις Αμερικάνικες "εκλογές"? Που ο απερχώμενος Μπάμιας έλεγε να ψηφίσουν Χιλαρυ? Δεν σου θυμίζει εκείνο το "δημοψήφισμα" του Τσίπρα που όλοι έβγαιναν και έλεγαν να ψηφίσουμε "ναι"?. Ο νεοταξίτης Μανουέλ στηρίζεται από παντού.Η Λεπέν παίρνει "μέρος" μόνο για ξεκαρφωμα. Ο Μελανσόν θα "σπρώξει", η δήμαρχος ηδη έχει "σπρώξει".Οι νεοταξίτες έχουν "σπρώξει".. Το μόνο που δεν υπολογίζουν είναι τους Γάλλους..Για να δούμε ,θα δούμε "ένα τέλος απρόβλεπτο σε μιά Θεική παγίδα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή