peri majestic the real

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Γιατί γίνονται όλα αυτά; Μας το είπε ο Βαγγέλης...

 

 Δηλαδή; καζάν - καζάν (win - win) «συνεκμετάλλευση» παντού! 

Τι να κάνουμε βρε αδερφέ; Ούτε στρατό έχουμε...ούτε επάρκεια ρεύματος...ούτε φράγκα ..καθημερινά νεκρούς έχουμε από μια "μυστηριώδη" πανδημία...Καταλάβατε το κόλπο????


8 σχόλια:

  1. φοβαμαι με αυτα που ερχονται γιατι εχουμε καταλαβει τι κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπρός, της Γης οι τοκογλύφοι !!!...
    …Δίκιο είναι το δίκιο τού …ΠΕΛΑΤΗ !!!
    Το μόνο καλό τής Πανδημίας ήταν ότι άδειασαν οι «δρόμοι» των κοινωνικών αγώνων από τους προβοκάτορες και τους χαφιέδες …Άδειασαν από τους επαγγελματίες «επαναστάτες» και «καπελωτές» των αγώνων τού λαού. Παρ’ όλα τα φασιστικά μέτρα, που παίρνει η εξουσία κατά τού λαού, δεν βλέπουμε στους δρόμους τα «αλαλάζοντα πενηντάευρα» —…συγνώμη, …τους ΚΚΕδες τού ΠΑΜΕ— ν’ αγωνίζονται για το «δίκιο» τού λαού. Είναι δυνατόν σε μια περίοδο, που μια δεξιά κυβέρνηση διχάζει τον λαό με κραυγαλέα φασιστικές πρακτικές, να μη βγαίνουν οι κομμουνιστές για «εισπράξεις»; Είναι δυνατόν οι αιμοβόρες ύαινες να μην συμμετέχουν σε τελειωμένο «μακελειό»; ...Κι όμως. Απ’ ό,τι φαίνεται τα αφεντικά τους τούς έχουν δώσει εντολές για «αποχή» από τις γνωστές «γυμναστικές» επιδείξεις των δρόμων. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε για πρώτη φορά —μετά από δεκαετίες— κοινωνικές δράσεις κι αντιδράσεις χωρίς το «καπέλωμα» των γνωστών χαφιέδων…
    …Για πρώτη φορά η δική μας γενιά είδε ανθρώπους να ξεσηκώνονται με βάση το «ερέθισμα» που προκαλεί το δημοκρατικό τους συναίσθημα και όχι με βάση κομματικές και άλλες σκοπιμότητες. Αυτό ήταν κάτι, το οποίο δεν το είχαμε ξαναδεί και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, παρ’ όλη την οργανωμένη κρατική προπαγάνδα και τρομοκρατία των ΜΜΕ των εκατομμυριούχων δημοσιοκάφρων. Κάπου εδώ εμφανίζεται και το βασικό κέρδος τής κοινωνίας, εξαιτίας τής «Πανδημίας» …Πρόσθεσε ευκρίνεια σε μια θολή κατάσταση σε καιρούς που η ορατότητα είναι απαραίτητη, προκειμένου οι πολίτες να πάρουν τις αποφάσεις τους …Πιο πολύ κι απ’ την καταγωγή τού Εβραίου Μπουρλά, η στάση τού ΚΚΕ —και γενικότερα των κομμουνιστικών κομμάτων— είναι αποκαλυπτική για την ταυτότητα εκείνων, οι οποίοι ευθύνονται για την «Πανδημία» και των όσων διαδραματίζονται γύρω απ’ αυτήν, κι εξαιτίας της …Των δισεκατομμυριούχων, οι οποίοι θησαυρίζουν από την αρρώστια που αυτήν τη στιγμή μαστίζει την ανθρωπότητα και «κανένας» δεν ξέρει ποιος την προκάλεσε και ποιος επωφελείται απ’ αυτήν.ι των διαδρόμων τής Ασφάλειας, δεν αντέδρασαν —ούτε όταν ακόμα και οι συνταξιούχοι ξεσηκώθηκαν για τα δικαιώματά τους— αποτελεί απόδειξη της ταυτότητας των εγκληματιών που δρομολόγησαν την «Πανδημία». Η καθολική κι απόλυτη υποταγή των «επαναστατών» στις εντολές μιας δεξιάς Κυβέρνησης είναι η απόδειξη της ταυτότητας των «αφεντικών» τους. Μόνον τ’ αφεντικά μπορούν ν’ απαιτήσουν τέτοια υποταγή και, εφόσον ξέρουμε τ’ αφεντικά των κομμουνιστών, καταλαβαίνουμε εμμέσως και τη σχέση αυτών των αφεντικών με την «Πανδημία» …Οι Σιωνιστές Εβραίοι είναι οι ιδιοκτήτες τού παγκόσμιου κομμουνισμού και των κατά τόπους κομμάτων τους …Αυτοί είναι που χρηματοδότησαν τον Μαρξ, για να γράψει τη «θεωρία» των εργατών, χωρίς να έχει εργαστεί ποτέ ο ίδιος …Αυτοί χρηματοδότησαν τον Λένιν να κάνει τη ρωσική «επανάσταση» χωρίς τους Ρώσους …Αυτοί χρηματοδότησαν μέσα σε κάθε κράτος τούς «Μπεναρόγια» να ιδρύσουν τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα ερήμην των λαών τους …Αυτοί χρηματοδότησαν τον Στάλιν και τον Μάο να σκοτώσουν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων, χωρίς καν να τους κηρύξουν τον πόλεμο. Αυτοί οι πονηροί Εβραίοι Σιωνιστές είναι εκείνοι που τώρα θησαυρίζουν από την «Πανδημία» και τα εμβόλιά της κι έχουν απαίτηση από τα δουλικά τους όχι μόνον να μην αντιδρούν, αλλά και να σηκώσουν πρώτοι τα μανίκια τους για να «τρυπηθούν», δίνοντας το καλό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι’ αυτόν τον λόγο βλέπουμε σήμερα τους ΚΚΕδες να εξευτελίζονται. Αυτοί, οι οποίοι συνήθως τα ξέρουν ΟΛΑ, σήμερα δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΕ !!! Τώρα υπακούνε» ακόμα και σε μια δεξιά εξουσία, που θέλει το «καλό» μας. Αυτοί, οι οποίοι καταγγέλλουν τους «φονιάδες» των λαών, δεν «βλέπουν» από ποιο «αδελφό» κομμουνιστικό σύστημα ξεκίνησαν οι θάνατοι της «Πανδημίας». Αυτοί, οι οποίοι βλέπουν παντού τα κέρδη τού κεφαλαίου, δεν «βλέπουν» τα υπερκέρδη των φαρμακευτικών. Αυτοί, οι οποίοι είναι οι «ειδικοί» τού ιμπεριαλισμού, δεν «βλέπουν» ιμπεριαλισμό στις πολιτικές που εξαναγκάζονται —από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία— ΟΛΑ τα κράτη ν’ ακολουθήσουν …«Κρύφτηκαν» οι «επαγγελματίες επαναστάτες», γιατί δεν συμφέρει η «φασαρία» τους τ’ «αφεντικά» τους …Τώρα «μιλάνε» τ’ αφεντικά και τα δουλικά κάνουν ό,τι τους υποδείξουν ...Τώρα «μιλάνε» οι ιδιοκτήτες τού κομμουνιστικού συστήματος, που ήταν το πιο φονικό «εργαλείο» στην ιστορία τού κόσμου …Οι ιδιοκτήτες τού κομμουνιστικού «ιού», ο οποίος «μόλυνε» σχεδόν το σύνολο των κοινωνιών, των εθνών και των θρησκειών …Οι ιδιοκτήτες τής πιο μεγάλης κοινωνικής «μάστιγας» στην ιστορία τής ανθρωπότητας.
    Το ΤΕΛΟΣ γι’ «αφεντικά» και «δούλους» είναι κοντά και μαζί μ’ αυτό έρχεται κι ο «λογαριασμός».
    Οι εγκληματίες θα πληρώσουν για ΟΛΑ τα εγκλήματά τους …ακόμα και γι’ αυτά που νομίζουν ότι έχουν «παραγραφεί».
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε στρατό έχουμε, ούτε επάρκεια πυρομαχικών, ούτε σοβαρών ηγητόρων. Πάμε για μεγάλο ξεπούλημα.
    Τα ρωσικά οπλικά συστήματα, δεν αναβαθμίζονται, οι S-300 μένουν στο ράφι από τότε που τους πήραμε, εκτός από μία βολή-πασαρέλα, κατά τ'άλλα τα Rafale και οι Belhara μας μάραναν.
    Εξοπλισμοί-ξεκάρφωμα για νέες Πρέσπες.
    Εδώ οι Έλληνες φαντάροι, τα παιδιά μας, σε περίπτωση κρίσεως, θα διαταχθούν να πολεμήσουν μαζί με Αλβανούς;
    Είμαστε με τα καλά μας;;;;;
    Το εθνικό τυφέκιο ΑΟΡ, πού είναι;
    Το τυφέκιο του κυρίου Αραπκουλέ, αυτή η οπλάρα, τι το κάνανε;
    Αρβύλες επιχειρησιακές και σοβαρός ιματισμός, που είναι;
    Μια ζωή, σκοπάνθρωποι, αγγαριομάχοι και ταψίαρχοι θα είναι τα παιδιά μας;
    Για δες peri,τι γίνεται με τις προκηρύξεις των ΕΠΟΠ, να φρίξεις.
    Πόσα Ελληνόπουλα, πραγματικά "φυντάνια" κόβονται, για να μπαίνουν αλλοδαποί.
    Γιά δες τι γίνεται με την ΕΑΒ.
    Εκεί να δεις "λιοντάρια".
    Δουλεύουν μόνο οι μισοί και ορισμένα συνδικαλιστόμουτρα, κυκλοφορούν με τον "ριζοσπάστη" ανά χείρας.
    Να μου το θυμηθείς κι'άς είμαι και λάθος.
    Έχουμε σαπίσει τόσο πολύ σαν έθνος, πού και ήττα θα φάμε στα εθνικά θέματα και εσωτερική σύγκρουση.
    Έχουν μαζευτεί σκληροτράχηλα φύλα στην χώρα, φονιάδες.
    Αν δεν είσαι και'σύ βάρβαρος, δεν έχεις πιθανότητες πολλές να την βγάλεις καθαρή.
    Έρχονται μέρες, που θα δείξει ο καθένας μας, από τι είναι φτιαγμένος.
    Πολεμιστής, ή τρακατρούκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι υπάρχει πρόβλημα παντού....μιλάμε για ζούγκλα..

      peri

      Διαγραφή
  5. «μέχρι και το μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις»
    Να δεις που θα αλλάξουμε και την σημαία….!!!!
    μητσοτάκη γαμ**σαι
    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ τίτλοι …….ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ
    O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ουκρανίας Sergii Shutenko και συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς ο δεύτερος ευχαρίστησε τον Ν.Παναγιωτόπουλο για την αποστολή των όπλων του Ελληνικού Στρατού στους Ουκρανούς μαχητές, αλλά και για το ενδεχόμενο παραχώρησης αντιαεροπορικών συστημάτων ρωσικής κατασκευής, S-300PMU1, Tor-M1 και OSA-AK.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/synantisi-yetha-n-panagiotopoulou-me-oukrano-presvi-gia-paraxorisi-ton-a-a-s-300pmu1-tor-m1-osa-ak/

    τελικά ποιος ….γαμ**ται;
    Πιο είναι το "κρυφό τόξο";
    Όταν υπάρχει ένας σκοτεινός παγκόσμιος σχεδιασμός δεν υπάρχουν αντίπαλες πλευρές.!!!!
    Όταν υπάρχει ένας σκοτεινός παγκόσμιος σχεδιασμός καταστολής των ανθρώπων, το αποτέλεσμα της νίκης για την ελευθέρια δεν υπάρχει.!!!!
    Όταν υπάρχει ένας σκοτεινός παγκόσμιος σχεδιασμός για την ελευθερία, αυτή είναι καθαρά μια ψευδαίσθηση μια παραμόρφωση των αισθήσεων.!!!!!
    Η ιστορία έδειξε ότι μετά από κάθε αγώνα, επανάσταση, πολέμους ή κοινωνική πρόοδο για την ελευθερία ενάντια στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων …… ….η σκλαβιά έχει την ψευδαίσθηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
    (Τζίμης Πανούσης: Στη νέα τάξη πραγμάτων μην ξεχνάτε ότι τα πράγματα είμαστε εμείς)
    Πιστεύουμε σε νίκες αγώνες … και ελπίδες σε έναν κόσμο ανάμεσα στην πλάνη και στο real time.
    μερος1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ….."κρυφό τόξο" το αρχέγονο κακό
    Ο κόσμος της πτώσεως, της αμαρτίας και της ασύλληπτης φθοράς είχε αλλοτριωθεί σε σημείο τέτοιο ώστε ένοιωθε βολικά στη φυλακή των παθών του, στο δεσμωτήριο της δυστυχίας του και δεν επιθυμούσε τη λύτρωση από αυτά. Το αρχέγονο κακό, το οποίο εισήλθε στον κόσμο από το διάβολο, με αποκλειστική ευθύνη του ανθρώπου, είχε μεταλλάξει το επίγειο παραδείσιο περιβάλλον σε πραγματικό κολαστήριο, ανάξιο να φιλοξενεί θεοειδείς ανθρώπινες υπάρξεις, εικόνες του Τριαδικού Θεού. Η καταγραμμένη ιστορία είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της διαχρονικής ανθρώπινης κακοδαιμονίας από το απώτερο παρελθόν ως τα σήμερα. Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε την έσχατη άρνηση του ξεπεσμένου κόσμου να δεχτεί το Λυτρωτή του; Μόνο ως ακραία σχιζοφρενική κατάσταση και τάση αυτοκαταστροφής!
    Κύριο γνώρισμα της αμαρτίας είναι η πλάνη και το ψεύδος.
    «το φως το αληθινόν, ό φωτίζει πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον» (Ιωάν.1,9).
    https://www.pemptousia.gr/2019/12/epiise-litrosin-to-lao-aftou-louk-168/
    real time …..
    αν < κληρονομημένο από την αρχαία ελληνική ἄν < ἐάν
    real time …..η ΕΛΛΑΣ και το "κρυφό τόξο" το αρχέγονο κακό ….. ανάδελφος
    λαός που δεν έχει γλωσσικούς ή συγγενικούς δεσμούς με κανέναν άλλο λαό στη γη.
    Ο Πρ.Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης
    «Η ψηλαφητή αλήθεια είναι ότι εμείς οι Έλληνες είμεθα έθνος ανάδελφο, αφού συγγενικά μας έθνη δεν υπάρχουν κατ΄αντίθεση προς άλλους λαούς, που δεν είναι μόνοι, αλλά διαθέτουν συγγενείς, όπως οι σλαβικοί λαοί, οι αραβικοί, οι αγγλοσάξονες, οι λατινογενείς κτλ.»
    real time ….. ανάδελφος = ανάδελφος < αν- στερητικό + αδελφός
    άλλος ένας λαός έχει την ψευδαίσθηση της real time ανάδελφος !!!!!!! το "κρυφό τόξο" και συνάμα όπως λέμε άσωτος υιός
    άσωτος υιός από την ομώνυμη ευαγγελική παραβολή που αναφέρεται στο ευαγγέλιο Κατά Λουκάν, 15, 11-32 «Ἄνθρωπός τις εἶχε δύο υἱούς. 12 καὶ εἶπεν ὁ νεώτερος αὐτῶν τῷ πατρί• πάτερ, δός μοι τὸ ἐπιβάλλον μέρος τῆς οὐσίας. καὶ διεῖλεν αὐτοῖς τὸν βίον. 13 καὶ μετ' οὐ πολλὰς ἡμέρας συναγαγὼν ἅπαντα ὁ νεώτερος υἱὸς ἀπεδήμησεν εἰς χώραν μακράν, καὶ ἐκεῖ διεσκόρπισεν τὴν οὐσίαν αὐτοῦ ζῶν ἀσώτως.
    real time …..
    αν < ο άσωτος υιός είναι αδελφός;

    μητσοτάκη γαμ**σαι!!!!!!!!!

    το "κρυφό τόξο"
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ περικεφαλαία / ΟΔΥΣΣΕΑΣ σκούφος

    ο Αχιλλέας, γιος του Πηλέα και εγγονός του Αιακού
    Ο θυμός/μήνις του Αχιλλέα, αποτελεί το κύριο θέμα του έπους του Ομήρου, Ιλιάδα.
    Ο Αχιλλέας ήταν γιος του Πηλέως (γι' αυτό τον αποκαλούσαν και Πηλείδη), βασιλιάς των Μυρμιδόνων στη Φθία (σημερινή ανατολική - βορειοανατολική Φθιώτιδα)

    Ο Οδυσσέας βασιλιάς της Ιθάκης είναι ο κυριότερος χαρακτήρας στο επικό ποίημα του Ομήρου, Οδύσσεια, και επίσης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο άλλο έπος του Ομήρου, την Ιλιάδα.
    Το όνομα «Οδυσσεύς», που προέρχεται από το ρήμα «ὀδύσσομαι» (οργίζομαι, μισώ κάποιον) και σημαίνει εξοργισμένος, αλλά και ο μισούμενος από τους θεούς, αυτός που έδωσε αφορμές δυσαρέσκειας, το έδωσε ο παππούς του (από την πλευρά της μητέρας του), ο Αυτόλυκος (Οδύσσεια 19:405).

    Μια άλλη εκδοχή περιγράφει ότι ο Σίσυφος αποπλάνησε την κόρη του Αυτόλυκου, Αντίκλεια, για να τον εκδικηθεί. Η Αντίκλεια στη συνέχεια γέννησε τον Οδυσσέα, οπότε σύμφωνα με αυτόν τον μύθο ο ήρωας του Τρωικού Πολέμου και της Οδύσσειας ήταν πραγματικός απόγονος του Σίσυφου, και όχι του Λαέρτη, γεγονός που εξηγεί ευφυή και αδίστακτη φύση του.
    μερος2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το "κρυφό τόξο"
    Αρχαία ιστορία , Βυζαντινή ιστορία, Α’Β’ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ,
    Α’Β’Π.Π, ειδικά ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1949-1949

    Οι χάρτες των καταστροφών, οι δολοφονίες κατά των πολιτών και τα ελεύθερα σημεία από τους πολέμους !!!!!
    το "κρυφό τόξο"
    κρυπτεία η μυστική υπηρεσία της τότε παγκόσμιας τάξης !!!!!!

    μητσοτάκη γαμ**σαι!!!!!!!!! τι πίνεις και δεν μας δίνεις

    Πιο είναι το "κρυφό τόξο";

    Ούτε στρατό έχουμε, ούτε επάρκεια πυρομαχικών, ούτε σοβαρών ηγητόρων. Πάμε για μεγάλο ξεπούλημα.
    Έρχονται μέρες, που θα δείξει ο καθένας μας, από τι είναι φτιαγμένος.

    real time …..
    αν
    real time …..
    «Ηνίοχος 2022»
    Ηνίοχος σημαίνει αυτός που κρατά τα ηνία (γκέμια) Στην αρχαιότητα ο Ηνίοχος προσωποποιήθηκε ως ο Ερεχθεύς ή Εριχθόνιος, γιος του Ηφαίστου και της Αθηνάς,
    real time …..

    Έρχονται μέρες, που θα δείξει ο καθένας μας, από τι είναι φτιαγμένος.
    το "κρυφό τόξο"
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ περικεφαλαία / ΟΔΥΣΣΕΑΣ σκούφος

    The Atlantic> Γιατί η Δύση έπεσε τόσο έξω για τον ρωσικό στρατό
    - Όλοι έχουν ένα σχέδιο μέχρι να τους ρίξουν μια γροθιά στο στόμα
    Για χρόνια, δυτικοί «ειδικοί» συζητούσαν για τον ακριβό, υψηλής τεχνολογίας «εκσυγχρονισμό» του ρωσικού στρατού. Οι Ρώσοι, μας είπαν, είχαν τα καλύτερα άρματα μάχης και αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών βομβαρδιστικών SU-34 και των αρμάτων T-90, με μερικές από τις καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές στον κόσμο.
    Αυτές οι προβλέψεις, βασισμένες σε δελεαστικά αλλά βασικά ελαττωματικά κριτήρια, έχουν πλέον αποδειχθεί ψευδείς.
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/the-atlantic-gt-giati-i-dysi-ekane-toso-kakoys-ypologismoys-gia-ton-rosiko-strato/
    Thomas L. Friedman> Γιατί ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ο “πραγματικός” Α’ Παγκόσμιος
    Στον Α' Παγκόσμιο και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, κανείς δεν είχε smartphone ή πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/thomas-l-friedman-gt-giati-o-polemos-stin-oykrania-einai-o-quot-pragmatikos-quot-a-pagkosmios/
    μερος3
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.• 𝚅𝚊𝚗𝚐𝚎𝚕𝚒𝚜 ♫ 𝙱𝚕𝚞𝚜𝚑 𝚁𝚎𝚜𝚙𝚘𝚗𝚜𝚎 (𝒓𝒂𝒅𝒊𝒐 𝒆𝒅𝒊𝒕) •.

  Να χαθούμε για πάντα... Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση...Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπ...