peri majestic the real

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Χαμηλό επίπεδο ..η χώρα έχει πέσει σε μεγάλη λούπα. Σε έναν αέναο κύκλο φτώχειας, μιζέριας, πορνείας, αίματος και θανάτου.

 



Έχασε η Βενετιά βελόνι με το κάθε εγκληματικό στοιχείο, ημεδαπό ή αλλοδαπό που αλωνίζει εδώ και χρόνια.......... Η είδηση παίζει παντού. Όταν λέμε παντού το εννοούμαι. Αυτό είναι το επίπεδο της Ελλάδας των βενιζελικών.
 Όλοι ζούνε τον μύθο τους στην Ελλάδα. Χώρα παραδομένη στο οργανωμένο έγκλημα. Γιατί τόσος ντόρος?  Ο θείος Τζο έδινε γλυκό ψωμί σε αρκετούς...

Τι καταλαβαίνουμε?? Ο νομοταγής Πολίτης πληρώνει τους αστυνομικούς για να συλλάβουν τούς δράστες του μαφιόζου ,πληρώνει δικαστές ,πληρώνει τα έξοδα παραμονής στη φυλακή και σε 2-3 χρόνια που είναι ελεύθεροι με τούς νόμους του ΣΥΡΙΖΑ , το θύμα ο Φορολογούμενος συνεχίζει να πληρώνει ποικιλοτρόπως την δράση των συναδέρφων του μαφιόζου που σκοτώθηκε ! Άν σκότωναν ένα νομοταγή ήσυχο πολίτη δεν θα το έψαχναν ούτε για πλάκα, τώρα που έφαγαν τον Μαφιόζο μέχρι και ελικόπτερα πληρώνουμε !

 Και κάτι ακόμη..."Τον Φεβρουάριο του 2020 συνελήφθη κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Γλυφάδα. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένα πιστόλι, σφαίρες, μαχαίρι και ένας ασύρματος ο οποίος ήταν συντονισμένος σε συχνότητες της Αστυνομίας"

Ή χώρα έχει πέσει σε μεγάλη λούπα. Σε έναν αέναο κύκλο φτώχειας, μιζέριας, πορνείας, αίματος και θανάτου. Συχνά βίαιου. Με πρόσχημα την δήθεν ανθρωπιστική κρίση και τους ανύπαρκτους, ή τελειωμένους πολέμους, γεμίσανε με κάθε λογής κατακάθια την χώρα, μετατρέποντας τους δρόμους, σε πεδία μάχης και γεμίζοντας τις διάφορες φατρίες με Έλληνες και αλλοδαπούς ‘’μυημένους’’ μαχητές.



 Ακόμα και από άποψη ηλιθιότητος, έχουμε πιάσει την ταχύτητα του φωτός. Λειτουργούμε σάν λαός τόσο αυτοκτονικά, τόσο παθητικά, πού θυμίζουμε τους Εβραίους στά στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί, όταν σκοτωνόντουσαν με τον σωρό και οι Γερμανοί τους έλεγαν, ‘’και να μήν θέλουμε να σάς σκοτώσουμε, εσείς μας το κάνετε πολύ εύκολο, σαν να παρακαλάτε.’’ Αυτό είναι ο Έλληνας σήμερα. Ένα άθλιο και ασεβές απομεινάρι, ΗΡΏΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. Μιλάμε ότι η χώρα έχει μεταβληθεί, σε χωάνη κρεατομηχανής, σε ζώνη του λυκόφωτος. Δέν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί, αντίπαλες ομάδες και αντίπαλες ιδεολογίες. Υπάρχει ΣΥΜΦΈΡΟΝ, ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΡΟΥΣΦΈΤΙ, ΛΑΜΟΓΙΆ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΚΌΣΤΟΣ ΣΕ ΑΊΜΑ !!!

ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΌΣ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ, ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΈΓΚΛΗΜΑ, αυτό πού έχει την μουτσούνα της δημοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. Συνειρμοί........
    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%84/

    https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2377821/i-kekalimmeni-masoniki-stoa-p2-pou-itan-pithanotata-i-trapezites-tou-theou

    https://www.powergame.gr/diethni/63459/ntragketa-erevnatai-xeplyma-chrimatos-tis-mafias-sto-city-tou-londinou/

    https://www.penna.gr/reportage/4927-i-mafia-to-vatikano-kai-i-masoniki-stoa-p2

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%91-%ce%a3%ce%95%ce%9d%ce%91%ce%a1%ce%99%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%a3%ce%a5%ce%9c%ce%92%ce%9f%ce%9b%ce%91%ce%99%ce%9f-%ce%98%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%9f/

    Τίποτα δεν γίνεται στο ''έτσι'', στα τυχαία. Όλα έχουν το σκοπό τους. Δολοφονίες στελεχών της Greek Mafia, ''ενίσχυση'' των δεσμών αλλοδαπών μαφιόζων, η ΕΛ.ΑΣ διαιτητής ''πουλημένος'' σε διατεταγμένη υπηρεσία, να επεμβαίνει μόνο εκεί πού κάποιος αγγίξει τα ''χωράφια'' τους.
    Όλα σ'αυτή την χώρα, τελειώνουν ή με μία σφαίρα, ή με τσιμέντωμα. Και η Βουλιαγμένη, έχει περισσότερο τσιμεντωμένα πτώματα, παρά ψάρια.
    Στήν Ελλάδα των Βενιζελικών, σ'αυτή την χώρα ΧΑΡΑΚΊΡΙ, απλά δεν ζείς. ΕΠΙΒΙΏΝΕΙΣ. Είσαι απλά ένας survivor.
    Άν λυγίσεις τα γόνατα, είτε από κούραση, είτε από ασθένεια, τελείωσες. Έσβησες από τον χάρτη τους. Άν μπλέξεις με τα δημόσια νοσοκομεία, ή με τις ανάλγητες, αρτηριοσκληρωτικές τους δημόσιες υπηρεσίες, πέθανες. Ό όρκος στον Ιπποκράτη, έγινε υπόσχεση αιώνιας πίστης στην κονόμα.
    Άν ξεγελαστείς και γίνεις μέλος της μαφίας, αυτομάτως γίνεσαι κοινωνός στο κοινό τραπέζι μεταξύ κράτους, αστυνομίας, δικαστικών, επιχειρηματιών.
    Μασσωνία για όλα τα γούστα, για όλα τα βαλάντια.
    Δέν υπάρχει τομέας, δεν υπάρχει άκρη σ'αυτή την χώρα πού να μήν έχει αλλοιωθεί, να μην έχει κακοφορμίσει. Ετοιμάζεται μεγάλο ξεπούλημα. Ό λαός, αυτό το μόρφωμα, πρέπει και είναι επιτακτική ανάγκη να νοιώθει φόβο. Σχεδόν δεισιδαίμονα, γιά τους Βενιζελικούς και τα ''καλούδια'' τους.
    Ή αλήθεια για τις δολοφονίες, ''ΑΠΟΣΎΡΣΕΙΣ'', θα εμφανιστεί μετά από χρόνια. Όταν αυτός ο λαός, απλά δεν θα υπάρχει, ή θα είναι μετανάστης αλλού και δεν θα ενδιαφέρεται για τίποτα πλέον.
    Σαν την δολοφονία Καραιβάζ, σαν τον Σωκράτη Γκιόλια, η σαν τον αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη. Το κράτος των Βενιζελικών, σου μοιράζει, μόνο ''υποψίες''. Ποτέ γεγονότα. Μόνο συγκεκαλυμένη αλήθεια
    Αστυνομία και Δικαιοσύνη;
    Αριστερό και Δεξί χέρι, στο σώμα πού λέγεται ΕΛΊΤ, ή Μασσωνία, ή Βενιζελική ντραγκέτα.
    Ότι και να διαλέξετε, πέφτετε 100% μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...