peri majestic the real

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Περίπατος Μακρόν! Χάθηκαν άλλα 5 χρόνια για τους Ελεύθερους ανθρώπους! Πέρα για πέρα άχρηστη η Λεπέν! Για το υψηλότερο ποσοστό αποχής των τελευταίων 50 ετών η ευθύνη βαραίνει την Λεπέν που δεν κατάφερε να πείσει......


«Ο σοσιαλισμός θα θριαμβεύσει καταλαμβάνοντας πρώτα τον πολιτισμό μέσω της διείσδυσης στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τις εκκλησίες και τα μέσα ενημέρωσης μεταμορφώνοντας την συνείδηση της κοινωνίας» - Antonio Gramsci

«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος κόσμος αγωνίζεται να γεννηθεί. Τώρα είναι η στιγμή των τεράτων»- Antonio Gramsci

Η εξολόθρευση και ο αφανισμός των αντιπάλων… Κοινός στόχος των ολοκληρωτικών καθεστώτων
Ο Σοσιαλισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από την αριστερά του Ναζισμού.

ΝΑΖΙ – Κομμουνιστές. Οι Δίδυμοι Μεσσίες της ανθρωπότητας
τι Βενιζελισμός, Παπανδρεισμός, Καραμανλισμός ……και αριστερά….!!!!!!

https://www.lacomeuropeenne.fr/wp-content/uploads/2012/10/poster_europe4all.jpg

Σε αυτήν την διαφημιστική αφίσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμβολα διαφόρων θρησκειών και αποκρυφιστικά σύμβολα συνδυάζονται με το κομμουνιστικό σύμβολο «σφυρί και δρεπάνι» για να σχηματίσουν ένα «πεντάγραμμο». Η αφίσα αναρτήθηκε στο γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μετά τις διαμαρτυρίες κατά του κομμουνιστικού συμβόλου, η ΕΕ είπε ότι θα την αφαιρέσει.

Ο κόσμος που θέλουν οι δυνάμεις της Νέας Εποχής είναι ο ολοκληρωτικός σοσιαλισμός

Ο Μεσσίας, ο μέγας σοσιαλιστής ΠΟΥΤΙΝ ο ορθόδοξος κομμουνιστής ο εξολοθρευτής του ναζισμού ο ολοκληρωτής του σοσιαλισμού…….2 πακέτα σε 1.

Προσωπική βενιζελική υπόθεση…… Όσοι δεν αντέχεται την πραγματικότητα αλλάξτε χώρα...

το Άγιο Φως θα βρεί τον δρόμο στο τέλος ….

Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

13 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχα!! Εάν κάποιος το έχει ξαναδεί αυτό να μας το πεί σήμερα. !!!!!! Μέσα σε μιση ώρα είχαν αρχίσει τα συχαρίκια και σε μία ώρα βγήκε ο νικητής !!Τέλειο!! Και να φέρεις μνημόνια και να έχεις κλεψει τους Γάλλους!!!!! Ναι!! Πιό τέλειο δεν γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού25 Απριλίου 2022 στις 7:58 π.μ.

      Ακριβως !
      Οπως η εκλογικη "νικη" του παιδοφιλου Μπαϊντεν.
      Oι βαρεμενοι καθονται μπρος στην TV φορωντας μασκα κι ακουνε Στραβελακη με τα "exit polls"....
      Ευτυχως που κερδισε παλι η δημοκρατια.
      Τοπε κι ο αρχιτεμπελης ο Κουτσουμπας

      Διαγραφή
  2. Αν δείτε στο χάρτη όλες οι υπερπόντιες αποικίες της Γαλλίας που έβγαλαν Μελανσόν στον α' γύρο (Γουαδελούπη, Μαρτινίκη, Γαλλική Γουϊάνα, Άγιος Μαρτίνος και Μικελόν) στον β' έβγαλαν Λεπέν.


    Οι εισαγόμενοι στην κυρίως Γαλλία είναι αυτοί που κάνουν την ζημιά...μαζί με τους φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά εσκεμμένα ξέχασες ότι η ίδια η Λεπεν πριν τα συχαρίκια βγήκε προς τιμή της και παραδέχθηκε το αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογικό το αποτέλεσμα. Η Γαλλία είναι η πρώτη αφρικανική χώρα της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επεισόδια μεγάλης έκτασης σημειώνονται σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας μετά τη νίκη του Ε.Μακρόν στις προεδρικές εκλογές σήμερα στον β’ γύρο.

    Η αστυνομία προσπάθησε να διασπάσει ένα νεανικό κυρίως κοινό που συγκεντρώθηκε στην κεντρική γειτονιά του Σατλέ και έκανε χρήση δακρυγόνων.

    Πιο σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην πόλη Ρεν, όπου οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Επίσης επεισόδια σημειώνονται στην Τουλούζ, την Λιόν, στη Ρενς κλπ.

    Ο δεξιός υποψήφιος του πρώτου γύρου Ερίκ Ζεμούρ σε δηλώσεις του λίγο μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα έδειξε ανάγλυφα την απογοήτευση που υπάρχει στον χώρο της γαλλικής πατριωτικής δεξιάς: «Αν και εκατομμύρια από εμάς θέλαμε να τερματίσουμε την πενταετή θητεία του Εμανουέλ Μακρόν χάσαμε και ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη. Το όνομα Λεπέν έχασε για όγδοη φορά την προεδτική εκλογή (σ.σ.: αναφέρεται στις συνολικές υποψηφιότητες του πατέρας της και της Μαρί Λεπέν). Όσοι αγαπούν με πάθος τη Γαλλία έχουν ηττηθεί. Όσοι θέλουν να υπερασπιστούν την ταυτότητά τους και να βάλουν τέλος στη μετανάστευση έχουν απογοητευτεί πικρά για πολύ καιρό».

    Είναι ένα συναίσθημα που κυριαρχεί σε όλη την γαλλική δεξιά: «Αν ότι τώρα, πότε;».

    Το ζήτημα είναι ότι ο Ε.Μακρόν καταφέρνει κάθε φορά και επιβιώνει χάρη στις ψήφους του γαλλικού κομμουνιστικού κόμματος, το οποίο στον α’γύρο των εκλογών συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 21,95% και ο ηγέτης του Ζ.Λ.Μελανσόν κάλεσε τους ψηφοφόρους του να καταψηφίσουν την Μ.Λεπέν.

    Αλλά και ότι το εκλογικό σώμα της Γαλλίας αποτελείται κατά 20% από έγχρωμους των πρώην γαλλικών αποικιών που ψηφίζουν αριστερά και Μακρόν.

    Είναι μία κλασική περίπτωση του πώς οι γηγενείς κάτοικοι μιας μεγάλης χώρας της ΕΕ, έχασαν τον έλεγχο της χώρας τους…

    Ωπα! Οτι μπορείς κάτι να κάνεις δεν σημαίνει πως πρέπει και να το κάνεις ειπε ο ΣΟΦΟΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Χάος εχει ξεσπασει σε Γαλλικές πόλεις,μετα την "νικη" Μακρόν και την "παραδοχή" της Ητας απο την Λεπεν.
    Ο "νικητηριος" λόγος του Μακρόν ένα φιάσκο,σε μιά συνοικία με ούτε δυό χιλιάδες,και λίγο πρίν οι κεφονητές διαπλικτίζονταν στα στούντιο. Με εξιτ πολ βγήκε νικητής. Με ένα ανοιγόκλεισιμο των ματιών. "Τα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λεπέν παραδέχτηκε την ήττα της. Πέρα για πέρα άχρηστη και στημένη.

      peri

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν είναι δυνατόν!!! Ενα ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ να μπορούν να ανατρέψουν πέντε κουτοπόνηροι. Εσπασε το αυγό της Λαμπρής. Εγινε και κλοπή και προδοσία . Εγινε κάτι χειρότερο και απο στην Αμερική. Μεγάλη αποχή,στο κόλπο η Λεπέν και φάνηκε,εναλακτικές δεν έχουν πλέον οι Γάλλοι,και για αυτό που ετοιμάζουν οι νεοταξίτες,είναι μεγάλο τόλμημα. Από την Γαλλία θα ξεκινήσουν τα γεγονότα. Ποιός αμφισβητεί τον Τραιανου? Επειδή ζούμε στην εποχή του ότι δηλώσεις είσαι ,πάει να πεί πως είναι και νόμος?
    Οι Γάλλοι ψήφισαν Λεπέν ,όπως και οι Αμερικάνοι ψήφισαν Τράμπ. Επειδή λένε το αντιθετο είναι και έτσι? Ας πάει ο Μακρόν να φέρει το ΔΝΤ,και να υπογράψει μνημόνια. Με το 16% που είναι το πραγματικό του ποσοστό,θα κάνει αυτό που δεν πρέπει να κάνει..Μιλάμε για 67 εκατομύρια κόσμο. Οχι για δέκα ,που έχει η Ελλάδα. Αφαίρεσε τους μαυρομαροκινοτέτοιους..και βγάλε έναν αριθμό.
    Δλδ πραγμαικά σκέφτομαι κάποιες ώρες ,υπάρχουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι? Ειναι δυνατόν αυτό που ζει η ανθρωπότητα τα τελευταία 15 χρόνια να είναι έτσι για πλάκα???
    Μεγάλες δυσκολίες-μεγάλες αλλαγές. Και όποιος πιστέυει στον Θεό και δημιουργό των πάντων γνωρίζει ότι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Γελάει με αυτό που τούς έχει για το τέλος."ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ" ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!
    Ξέρεις πόσοι κουτοπόνηροι πιστεύουν πως κοροιδεύουν τους άλλους? Ξέρεις τι παίρνουν στο τέλος/?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΜΑΣ ΕΞΗΓΑΣ Κ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΝΟΗΤΙΚΑ?......
    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ ΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπές και παρακολούθα και εσυ/. Στην σελίδα του Υδροχοου ειναι σαν katerina kalanidi -αρης-ανωνυμος- Δημητριος-Στο στηριζουμε- σαν Ρωμανός. Στο δικο σου σαν Πύρρος. Γραφει τα ψυχιατρικά του και ενοχλεί συνεχώς. .Διχως να τον ενοχλησει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει.. τα σχόλια τα έχω σβήσει

      peri

      Διαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...