peri majestic the real

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Δεν είμαστε καθόλου παράξενοι που μιλάμε για συνδικάτο...Αν δεν είσαι βενιζελικός, αν δεν είσαι Κρητικός, αν το όνομά σου δεν τελειώνει σε άκης..τότε...φύγε νύχτα από την Ελλάδα. Και καθόλου, μα καθόλου δεν κάνουμε πλάκα. Είναι η σκληρή πραγματικότητα που για δεκαετίες κανείς δεν τολμούσε να αντικρίσει..

 


 στην ταινία παραγωγής του
Onassis Culture....

Ένας ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης από την Ήπειρο τι μπορεί να κάνει; Απολύτως τίποτα. Όχι Κάννες. Ούτε την Πάτρα δεν πρόκειται να δει...για να επιβιώσει θα κάνει ότι να ναι δουλειές. Είναι ο κρυφός βενιζελισμός της Αθήνας που έχει σαρώσει τα πάντα. Αν δεν είσαι στην κλίκα των βενιζελικών δεν πας πουθενά. Εκεί δίπλα είναι και τα κομμούνια....τα αυτιά και τα μάτια των βενιζελικών..Για το Onassis Culture δεν χρειάζονται και πολλά λόγια...

1 σχόλιο:

  1. Και πρός επίρρωση των γραφόμενών σου Peri, αρκεί να δείς περασμένα εξώφυλλα από CD του Μαζωνάκη και να παρατηρήσεις, ότι σε ορισμένες πόζες καλύπτει το ένα μάτι (σύμβολο των Ιλλουμινάτι) ή ότι βγαίνει ποζάροντας σε στάσεις όπως ό Μπαθομέτ.
    Οί υπόλοιποι; Ή θα τσακίσουν την μέση, ή θα ξεφτιλιστούν στα κανάλια για υπόθεση Me Too.
    Σήψη και δυσωδία παντού, το λιμάνι του Πειραιά το κρατάνε οι Μανιάτες, όπως και τα ψηλά ''πατώματα'' στην διοίκηση της αστυνομίας, ο διοικητής της ΔΙ.ΑΣ κατοικοεδρεύει στην Αχαρνών και Σουρμελή, γιά ποιά Ελλάδα μιλάμε;
    Τών λίγων βολεμένων, αυτών πού έχουν το ακαταδίωκτο, των golden boys......

    https://www.olympia.gr/1474281/oikonomia/anaktoro-759-t-m-chtizei-to-golden-boy-tis-dei-giorgos-stassis/

    Γι'αυτό θέλουν την Ελλάδα, μονίμως στα τέσσερα, μονίμως χαμένη, μονίμως σε κατάσταση Trance. Δέν θέλουν μιά χώρα ελεύθερη, την χρησιμοποιούν σαν ένα κρυφό inventory box, ένα κρυφό πορτοφόλι φουσκωμένο, γι'αυτό διαλύουν συστηματικά τους Έλληνες, φτωχοποιώντας τους με σαδιστική ηδονή. Δέν θέλουν τους Έλληνες ελεύθερους, μη τυχόν και απαιτήσουν τα κεκτημένα τους. Γι'αυτό ρίξανε άπ'το πλάι, μνημόνια και Τουρκία. μονίμως ο Έλληνας πρέπει νά'χει τον φόβο ενσταλλαγμένο μέσα του.
    Με κατασχέσεις, με απώλεια εδαφών, με διώξιμο απ'τα πατρώα εδάφη, με εσωτερική προσφυγιά.
    Αλλοιώς, γίνεσαι '' σάν τα μούτρα τους '', μπαίνεις σε ριάλιτυ και ξεφτιλίζεσαι στο πανελλήνιο, ή πουλάς την ψυχή σου γιά ένα μεροκάματο, μοιάζοντας με τα σημερινά ινδάλματα. Αυτά πού πατάνε επί πτωμάτων. Αυτών πού σου δείχνουν, ότι τελικά η πίστη στον Σατανά, δεν είναι τελικά και τόσο κακό.Αρκεί να πέφτει ο ''μπεζαχτάς''.
    Δέν πολεμιέται τελικά αυτός ο όλεθρος. Μιλάμε γιά μιά χώρα No Man's Land.Οί Βενιζελικοί μετέτρεψαν την χώρα και τους Έλληνες, σάν το πεδίο μάχης στο Σόμ. Λάσπη και πτώματα παντού.
    Μέ νέους, με πεθαμένες συνειδήσεις και με μεγάλους, κουρασμένους και ανήμπορους να αντιδράσουν δυναμικά. Ή επαφή με το αίμα και τον πόλεμο χάθηκε.
    Μιά κοινωνία πού θυμίζει, το λιοντάρι πού έζησε όλα του τα χρόνια στο τσίρκο.
    Φοβάται την Ελευθερία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...