peri majestic the real

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Αν δεν είσαι βενιζελικός, αν δεν είσαι Κρητικός, αν το όνομά σου δεν τελειώνει σε άκης..τότε...φύγε νύχτα από την Ελλάδα. Και καθόλου, μα καθόλου δεν κάνουμε πλάκα. Είναι η σκληρή πραγματικότητα που για δεκαετίες κανείς δεν τολμούσε να αντικρίσει..

 

«Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή να συναντήσω στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο εμπιστεύομαι & στηρίζω απόλυτα! Καλό Πάσχα σε όλους!», ανάρτησε, μαζί με φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό… στο Μέγαρο Μαξίμου

Σε απορίες που διατυπώθηκαν από χρήστες του Twitter κάτω απ’ την ανάρτησή του, σχετικά με το πως «χώθηκε» στο Μαξίμου και συναντήθηκε μάλιστα τον πρωθυπουργό, ο έμπορος φθηνών κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ, απάντησε πως το έκανε όπως έχει δικαίωμα ως στέλεχος της ΝΔ.

Η αλήθεια είναι όμως ότι σπάνια έως ποτέ δεν βλέπουμε απλά στελέχη του κόμματος να συναντούν και να φωτογραφίζονται με τον πρωθυπουργό, μέσα στο Μαξίμου. 

pronews.gr

4 σχόλια:

  1. Και όπως είχε πεί κάποιος παλιά, αν το επίθετο δεν τελειώνει σε ....άκης, ή .....άκος, δεν πας μπροστά.
    Κρητικοί και Μανιάτες, τα αγαπημένα των στοών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς, κυρίως βέβαια οι κρυφοεβραϊκής καταγωγής Μανιάτες που ουσιαστικά μετά την δολοφονία του Καποδίστρια ελέγχουν την χώρα, και γενοκτονουν αποκλείοντας και κυνηγωντας με βιβλικό μίσος, όποιον δεν ανήκει στις φαρες τους. Εκτός από την μασονία, που όλοι οι 33ου είναι κορωνια, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν διευθυντές από εκεί και φυσικά δεν υπάρχει Μανιάτης ανεξαρτητου κόμματος και ιδεολογικής τοποθέτησης, που να μην είναι δημόσιος υπάλληλος σε θέση που να μην πολυπαταει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε όμως και κάποιοι Κρητικοί πού δεν ξεχνάμε φίλε Πέρι τι εστί βενιζελική συμμορία, γνωρίζουμε την "αγία οικογένεια" από πρώτο χέρι,τα παρακλάδια της,τα πρωτοπαλίκαρα της ,τις βρωμιές τους και τα αισχη τους
    Ντρέπομαι.Να ξέρεις ότι κάποιοι από
    εμάς υποφέρουν διπλά
    Δεν μπορείς να μιλήσεις ούτε για τα αυτονόητα . Για νόμους καί δικαιοσύνη , ούτε λόγος.Μάλλον θα μπλέξεις άσχημα, και σίγουρα θα το πληρώσεις,αν προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου.
    Εργάζομαι τίμια σαν αγρότης, καί προκοπή δεν βλέπω. Άλλοι τεμπελιά ζουν στα καφενεία και ζουν άνετα.Ξέρεις πως.
    Η νεολαία αδιάφορη, χαμένη σε ψεύτικους κόσμους,"σκέφτεται" πως θα κάνει αρπαχτές για να τη βγάλει.
    Όταν τους μιλάς για να εργαστούν,σε κοιτάνε με μισό μάτι.Τους μιλάς για τον Τραϊανού, καλά τά λέει, σου λένε, αλλά " δεν τούς βολεύει προς το παρόν"
    Έχω δύο παιδιά στο πανεπιστήμιο και τρέμω για το μέλλον τους.Τι να κάνουν σέ μία ρημαγμένη χώρα.Δεν θέλω να φύγουν έξω.Ούτε και αυτά θέλουν.
    Κατάφεραν και αρρώστησαν όλη την κοινωνία.Την δηλητηρίασαν.Το βλέπουν ακόμα και αυτοί που εξακολουθούν να παίρνουν τα δηλητήριά τους.
    Τώρα, μόνο ο θεός.Ποιός να αντισταθεί; Πως;
    Δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω το διάβασμα στο τρίτομο τού Τραϊανού και κάποια βοήθεια που χρειάζομαι την βρίσκω στα κείμενά σου και σε σχόλια αναγνωστών, αφού τα γεγονότα τρέχουν.Συνεχίστε.
    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...