peri majestic the real

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Οι μάσκες τους έπεσαν. Tα πάντα τελείωσαν....

 

3 σχόλια:

  1. Ας απαντήσει κάποιος ειδικός για το μέγεθος των σιτηρών σε παραγωγή που έπρεπε
    να εμφανίζει η χώρα Ελλάδα έτος 2022.
    Ας απαντήσει κάποιος ειδικός τι παίζεται στο Θεσσαλικό κάμπο.
    Ας απαντήσει κάποιος ειδικός, πως μεθοδεύτηκε ο στραγγαλισμός της χώρας από
    το έτος 1950 έως και σήμερα έτος 2022.
    Καταστράφηκε η γεωργική παραγωγή, εισαγόμενα σιτηρά.
    Καταστράφηκε η κτηνοτροφική παραγωγή εισαγόμενα κρέατα και γαλακτοκομικά.
    Ερήμωσε η επαρχία, άδειασαν τα χωριά. Διαλύθηκαν οι νέοι άνθρωποι.
    Ανάπτυξη της χώρας σε "βαριά βιομηχανία", παραλίες, ξενοδοχεία, πλεούμενα, πισίνες
    Απασχόληση κυριλέ 6μηνες το χρόνο και το υπόλοιπο ταμείο ανεργίας, επίδομα, διακοπές.
    Πρώτα οι κρατικές επιδοτήσεις, τα δάνεια, οι παροχές, το χρέος.
    Ακολουθούν οι πυρκαγιές κρανίου τόπος.
    Επενδύσεις ανεμογεννήτριες, Δομές για λάθρο, κατασκευή Γερμανία.
    Ας προσέχαμε όταν μας έταζαν τους χειροκροτούσαμε και το παίζαμε έξυπνοι.
    Το τίμημα στον απλό πολίτη, τον λαό.
    Επόμενο και αναμενόμενο η πείνα.
    Μέσα από την δυστυχία κάτι καλό θα προκύψει στο απώτερο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δίκιο έχεις, μετά από κάθε δυστυχία κάτι καλό προκύπτει, όπως μετά τους Παγκόσμιους πολέμους, για λίγο όμως, μετά πάλι στα σκατά πέφτουμε, γιατί; γιατί ως γνωστόν, η Ιστορία επαναλαμβάνεται!

      Διαγραφή
  2. Ολα τα παραπάνω που περιγράφεις ,είναι μέρος του σχεδίου τους.Ηθελαν την χώρα σε αυτήν την κατάσταση για ετούτες τις ώρες που ζούμε και που θα ζήσουμε.Ολον τον σχεδιασμό τον γνωριζαν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Σε αυτήν την κριση που έφτασαν την Ευρώπη ήθελαν την Ελλάδα να μήν έχει ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. Καμμένα ,ερείπια,στάχτες όλα. Δίχως κεφάλαιο Κρατικό αφού έκλεψαν τα πάντα,(ΔΕΚΟ)δίχως ΤΗΝ ΓΗ για να θρέψει τον κόσμο. ..Χρεωμένοι αποδυναμωμένοι και σε σύγχυση. Καμμιά λογική κανένα νοικοκυριό καμμιά τάξη.Τα πρότυπα έφτιαξαν "τους νέους Ελληνες" Τούς έφτιαξαν να πουλάνε γη,η να υποθηκευουν για τις επιδοτήσεις ,που στην συνέχεια τους τίς έφαγαν στα στριπτ κλάμπ,οι ξένες που έριξαν μέσα.Το χαζόκουτο έκανε τον βλάκα πιό βλάκα, Να φαντασιώνεται Στικούδη και Φουρέιρα. Ο κάθε κακομοίρης τίς είχε στα όνειρα του..
    Ο νοικοκύρης του κάποτε έγινε το κορόιδο .Την θέση του "καπάτσου και επιτυχημένου" την πήρε ο δημόσιος υπάλληλος της "επιτυχίας",της κατουρημένης ποδιάς. Τόν λόγο είχαν.
    Τα παιδιά ,έγιναν όλα μπαί ,λόγω "άποψης" και εάν κα΄ποιος το κρέμαγε από τα δέντρα της αυλής για να το ταρακουνήσει,σαν δοκίμαζε τακούνια και φούστες,(οπως έβλεπε στο ηλιθιο κουτί) υπήρχε παρέμβαση και ποινή στον γονιό. Εβλεπες αλοδαπό μόνο καλοκαίρι . Και σήμερα δεν υπάρχει γειτονιά με Ελληνες. Αλλού ακούς βουλγάρικα αλλου αλβανικά και αλλού αράβικα. Και εάν ενοχληθείς είσαι και ρατσιστής.
    Εγινε μεγάλο έγκλημα,και με την συναίνεση πολλών "ανθρωπιστών" Εις βάρος όλων εμάς γίναν κάποιοι "ευαισθητοι-ανθρωπιστές_) Τώρα θα τα λουστούμε και σκασμός.
    Επίσης θα τον χοντρύνουν στο Αιγαίο ,καθώς πρέπει να τρομάξει η Ευρώπη σε αυτό που σύντομα θα ζήσει . Στήν Ιταλία ο Ντράγκι ( κανείς δεν τον ψήφισε τον φύτεψαν) δήλωσε πως τέτοια κριση που θα φτάσει στην ευρώπη εξ αιτίας του "Πόλεμου της Ρωσίας ",ούτε μετά τον Β παγκόσμιο δεν έζησαν Οπότε ο νοών νοείτω..Οι φορτηγατζίδες στους δρόμους γιατί τα καυσιμα τους καίνε.. Και που να ήξεραν τι θα καεί!!!Ο κόσμος φίλε θα καεί και θα τους κάψει..Και η "πανδημία" πέρασε. Δέν υπήρχε .Δυό χρόνια ταβανοθεραπεία και η επισιτιστική έσασε απο τον Πολέμαρχο. Δυό χρόνια είχαν τα πάντα ακινητοποιηθεί και δεν δούελευε τίποτα και για όλα φταίει ο Πόλεμος ( ο παράξενος πόλεμος,ο περίεργος πόλεμος,δίχως αιτίες και δίχως αφορμη ,δίχως να μας γνωρίζουμε γιατί πολεμάνε ,καποιοι σε ξένες χώρες με εταιρίες άλλων χωρών και άλλες ξένες επίσης χώρες παίρνουν μέρος δίχως να έχουν λόγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βαθιά σκοτάδια η Ελλάδα...σαν και αυτά που περιέγραφε ο Γιώργος Καραϊβάζ...

  Μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι βασικοί κατηγορούμενοι για το κύκλωμα τράφικινγκ με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο...