peri majestic the real

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Η «σβήστρα»-Πούτιν !!!… Επάνω της «επενδύουν» οι διεφθαρμένοι αυτού του Κόσμου !!!



…Επάνω της «επενδύουν» οι διεφθαρμένοι αυτού του Κόσμου !!!
Για κάποιον, ο οποίος έχει γνώση τής ιστορίας —και βέβαια μια κάποια σφαιρική αντίληψη της πολιτικής—, ο σημερινός «πόλεμος» στην Ουκρανία ήταν απόλυτα «προβλέψιμος» …Είναι το «Reset» μιας εγκληματικής πολιτικής, η οποία κατέστρεψε οικονομίες, κράτη και λαούς …Είναι ένα παραπέτασμα καπνού, «διανθισμένο» με σωρούς πτωμάτων, προκειμένου να μην «βλέπουν» οι άνθρωποι τι πραγματικά συμβαίνει …κι αυτά τα οποία επιτρέπεται να βλέπουν να είναι όσο το δυνατόν χειρότερα από εκείνα που τους αφορούν προσωπικά.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο πόλεμος αυτός γίνεται, για να μην αντιδράσουν οι λαοί απέναντι στις ηγεσίες τους, όσον αφορά την καταστροφική σε όλα τα επίπεδα διαχείριση της «Πανδημίας» …Εξαιτίας της έχουν καταστραφεί ΟΛΕΣ οι οικονομίες των λεγόμενων «ανεπτυγμένων» κρατών …Εξαιτίας της έγινε η μεγαλύτερη «λεηλασία» στην ιστορία τής ανθρωπότητας …Λαοί με τεράστιο πλούτο και δικαιώματα «γκρεμίστηκαν» στη φτώχεια …

Τρισεκατομμύρια δολάρια άλλαξαν χέρια …Κάποιοι «δραπέτευσαν» από το Αμερικανικό Χρηματιστήριο την ώρα που κάποιοι άλλοι «εγκλωβίστηκαν» και θα «εγκλωβιστούν» και στο μέλλον …Ηγεσίες πλούτισαν από τη διαφθορά …Φαρμακοβιομηχανίες εισέπραξαν «χρυσάφι», για να κάνουν το «σώου» των «εμβολιασμών», όπως «προφήτευαν» οι μεγιστάνες τής Νέας Τάξης.
Τώρα όλα αυτά έχουν αρχίσει να φαίνονται. Οι λαοί είναι έτοιμοι ν’ αντιδράσουν, για να σώσουν τις πατρίδες τους και τις ζωές τους. Τώρα είναι η «ώρα» τού Πούτιν να «σβήσει» ΟΛΕΣ τις «αμαρτίες» τού συστήματος και να τις πάρει ΟΛΕΣ επάνω του. Πάντα στα έργα χρειάζεται ένας «κακός» να πάρει τις ευθύνες, κι ο πράκτορας της ΣΤΑΖΙ και της ΜΟΣΑΝΤ —ο Πούτιν— έχει πάρει αυτόν τον «ρόλο»

…Αυτός είναι που ξεκίνησε τον πιο προβλέψιμο «πόλεμο» της ιστορίας !!!

Παναγιώτης Τραϊανού https://traianou.gr/

4 σχόλια:

  1. Τρεισ'ημιση βδομάδες είναι για τους επαϊοντες σαφές, ότι ο Πούτιν δεν επιθυμεί την εξ εφόδου κατάληψη μεγάλων πόλεων και ιδιαίτερα του Κιέβου,εχουν οι ρώσοι τον χρόνο, προσωπικό και μέσα να περιμένουν με την τακτική ονομαζόμενη τανάλια,την αναπόφευκτη ήττα και τελική συμφωνία συνθηκολόγησης χωρίς να βιάζονται και χωρίς να ισοπεδώνουν ολόκληρες πολιτείες όπως ηταν η τακτική των νατοικών στην Γιουγκοσλαβία.Φυσικά όσοι ενημερώνονται μόνο απο τα δυτικά βλεπε γερμανικα προτεσταντικα ΜΜΕ,'εχουν εντελώς διαφορετική εικόνα, αφού οι δυτικοί αναλυτές της φαιάς προπαγάνδας,μαζί ασθμένοντες και οι ημεδαποί ακόλουθοι,πανηγυρίζουν εκ του μακρόθεν για την υποτιθέμενη αδυναμία των ρώσων να προελάσουν γρήγορα, γιατί βρίσκουν απέναντι αντισταση των παριωτών ουκρανών, ακόμα οι φαιοαναλυτες μας λένε ότι το ηθικο, των ρώσων είναι χαμηλό. ακόμα και τα λάστιχα είναι φθαρμένα, όταν στο πάνελ καποιος ε΄χεφρων πάει να ψελίσει το αντίθετο , ότι δλδ η στρατηγική είναι ο αποκλεισμός, των πόλεων και η αναπόφευκτη συνθηκολόγηση με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες ενθεν και κακείθεν, του αφαιρείται ό αιρετικός λόγος. Από εκεί και πέρα μας εδειξαν τυφλα κτυπηματα σε παιδικους σταθμούςι νοσοκομεία, σχολεία ,παιδικές χαρές, γηροκομεία προκειμένου να ταρακουνηθούν οι ευαίσθητες χορδες των πολιτών εναντίον των κακών ρώσων εισβολέων,μέχρι και κτύπημα στον πυρηνικό σταθμό σκαρφιστηκαν μπας και εμπλακεί το ΝΑΤΟ, αλλα είπαμε λεονταρισμοί εκ του μακρόθεν για την τιμή των όπλων και καμία εμπλοκή κατω απο τον φόβο των πυρηνικών.Ομως Περι όταν υψώνεις τείχη δεν κλείνεις απέξω μόνο τον εχθρό. αλλά κλειδώνεις μέσα και τον εαυτό σου,ευρώπη με τις αστοχίες της έδωσε το έναυσμα αρχικά για εξοπλισμό της Γερμανίας και το οκ για ευρωστρατό, για να θωρακισθεί απέναντι στην ρωσική απειλή, όλα στο θεαθείναι ,όλα προσχεδιασμένα. Ταυτόχρονα αυτοκτονεί οικονομικά επιβάλλοντας κυρώσεις στον εαυτό της, αφου στερεί απο τους ευρωπαιους πολίτεςφτηνά καύσιμα που δεν προκειται να βρεί, συντηρώντας έτσι κυμα ακρίβειας. Οι ευρωπαιοι και οι αμερικανοί ήξεραν οτι ό,τι κυρώσεις και να θέσουν σε βαρος της ρωσίας, ο Πουτιν ήταν αποφασισμένος να τελειώσει με όποιο κόστος το ουκρανικό ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα βλέπεις αυτά τα κοράκια να "κλαίνε" και να δίνουν παράσταση ,την πάτησαν οι Ουκρανοί. Θα τους εξαφανίσουν. Αφού η διαπλοκή σάπισε το "κοκαλο" της Ουκρανίας,και ο γιός Μπαιντεν την έκανε κατοικία εξοχική και επιχειρηση,μαζι με τους "ηγέτες" ,έπεσαν τα κοράκια για το πτώμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 38χρονη κρυφή ερωμένη του Πούτιν αντιμετωπίζει απέλαση από την Ελβετία όπου διέμενε, σε σαλέ, με τα τέσσερα παιδιά της - Οι φίλοι της προσπαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να την πείσουν να βρει τον Ρώσο πρόεδρο στη Μόσχα - Οι φόβοι της πρωταθλήτριας - Δεν έχει υποστεί οικονομικές κυρώσεις, ακόμη τουλάχιστον
    Με τις εμπρηστικές και αιφνιδιαστικές κινήσεις του Ρώσου προέδρου να έχουν «παγώσει» την παγκόσμια κοινότητα και την τύχη εκατομμύριων ανθρώπων να κρέμεται από τα σχέδια ενός απρόβλεπτου ηγέτη, που κυβερνά με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, τα βλέμματα στρέφονται στον άνθρωπο εκείνον που φαίνεται να ασκεί επιρροή στον «σκληρό» ολιγάρχη.

    Όπως γράφει η ιστοσελίδα Page Six, οι φίλοι της Αλίνα Καμπάεβα, που πολλοί στην Ουκρανία παρομοιάζουν με την... ερωμένη του Χίτλερ, Εύα Μπράουν, προσπαθούν να την πείσουν να μεταβεί στη Μόσχα για να... αλλάξει μυαλά στον Ρώσο πρόεδρο, ενώ η ίδια αντιμετωπίζει απέλαση από την Ελβετία.

    Έτσι??? Μπήκαν και οι "γνωριμίες" για να πούν μιά "κουβέντα" ,μήπως και ο 'Πολέμαρχος" σταματήσει τον "πόλεμο".! Κοίτα και η κομώτρια μπορεί να κάνει κάτι.Ξερεις όλοι έχουμε ιδιαιτερες σχέσεις με τις κομώτριες μας.Ισώς και αυτός να ακούσει μια "κουβέντα" και από αυτήν και να το ξανασκεφτεί.Για απόψε δεν θα ρίξει πυράυλοςυ κρούζ.. Τον πήρε τηλέφωνο η γκόμενα και του τα χωσε!!!!!
    Δέν γίνεται να γίνουν πιό ΓΕΛΟΙΟΙ!! Ε συμφωνείς?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φίλες της Αλίνας την παρακαλούν να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στον Πούτιν ώστε να τον πείσει να τερματίσει τον πόλεμο», αναφέρει, χαρακτηριστικά, πηγή στο Page Six.

    «Δεν φαίνεται να ακούει κανέναν, ίσως όμως ακούσει την Καμπάεβα» προσθέτει η ίδια πηγή.

    Όπως συμπληρώνει, ο Πούτιν είναι περικυκλωμένος από μεγάλη φρουρά ασφαλείας, οπότε η Αλίνα δεν ξέρει εάν θα καταφέρει να τον δει. Ακόμη κι εάν τα καταφέρει, όμως, φοβάται ότι λόγω του καθεστώτος των γενικών περιορισμών και κυρώσεων από τη Δύση μπορεί μην καταφέρει να δει σύντομα τα παιδιά της.
    ελα διάβασε και την συνέχεια των κινουμένων σχεδίων της ντισνει.Τεύχος 5 ,σενάριο "εμπλοκή" αρκουδων στις στέπες.,και μετά έχει κοκινοσκουφίτσα. Εκει θα πέσει ΤΟ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...