peri majestic the real

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Μακρόν: Η Ευρώπη να αποκτήσει στρατό για πόλεμο υψηλής έντασης !!!!



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Πούτιν !!! Ξυπνάτε!!... …Γενικός «εμβολιασμός» φόβου ΥΠΑΡΧΕΙ !!! …


Οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί «κρύβονται» πίσω από το «σώου» τού υπάλληλου τους Πούτιν !!! Σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι —Ρώσοι κι Ουκρανοί—, για να μπορέσουν οι Γερμανοί να εξασφαλίσουν το «άλλοθι» να εξοπλιστούν ξανά, χωρίς ν’ αντιδράσουν οι φοβισμένοι τώρα Ευρωπαίοι. Τώρα, που θα πρέπει να άρουν όλους τους περιορισμούς τής «Πανδημίας», θα φανούν οι τραγικές οικονομικές συνέπειες της διαχείρισής της. Πίσω από καπνούς και πτώματα προσπαθούν να κρύψουν διαφθορά, ακρίβεια, πληθωρισμό και φτώχεια πριν αντιδράσουν οι «εμβολιασμένοι». ΟΛΑ τα κράτη τής Ευρώπης βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας !!!... ...ΟΛΑ στη σειρά, για να μπουν σε Μνημόνια !!!... ...Βασικός τους

 ΣΤΟΧΟΣ: ...η Γαλλία τού διεφθαρμένου Μακρόν !!! ...ΣΤΟΧΟΣ τής οπλισμένης Γερμανίας θα γίνει ο εκφοβισμός τής Ε.Ε. και κυρίως τής αντιδραστικής Γαλλίας, η οποία θα πρέπει να μπει σε Μνημόνιο φτωχοποίησης του γαλλικού λαού !!!


 ...ΣΤΟΧΟΣ τους είναι να «φάνε» το γαλλικό κεφάλαιο, για να σώσουν τις Αμερικανικές Τράπεζες και το Αμερικανικό Χρηματιστήριο !!! Όπως το μικρό ελληνικό κράτος «έσωσε» με τα Μνημόνιά του τη Ντόιτσε Μπανκ, έτσι προβλέπεται η πλούσια Γαλλία να σώσει τις κατ’ όνομα μόνον «Αμερικανικές» Τράπεζες των Σιωνιστών. Μια οπλισμένη «Βέρμαχτ» θα απειλεί και θα τρομάζει τα «Κίτρινα Γιλέκα», όπως απειλούσε ο Ερντογάν τούς «Αγανακτισμένους». 

Πάνω από 40 τρισεκατομμύρια δολάρια "λείπουν" από τους Σιωνιστές, για να συνεχίσουν αυτοί να ζουν το "όνειρό" τους …κι αυτός ο "δρόμος" περνάει μέσα από την υπερπολύτιμη Γαλλία !!! 

Παναγιώτης Τραϊανού https://traianou.gr/

1 σχόλιο:

  1. Δέκα Απριλίου εκλογες στην Γαλλία...
    Γιά να δούμε οι Γάλλοι,θα επιλέξουν την τιμωρία τους? Θα ψηφίσουν Μακρόν?
    Θα κάνουν κλοπη όπως και στην Αμερική? Γιατί "παίζοντε" πολλά συμφέροντα για να αφήσουν στην τυχη καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή