peri majestic the real

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Και ΟΛΟΙ τους είναι νέα παιδιά!!! Δελφίνοι της εξουσίας!!! Δεν είναι κομμουνιστές!! Την δεκαετία του 90 μπήκαν στις στρατιωτικές σχολές!! Καριερίστες! Μιλάμε για την ελίτ του Ρωσικού στρατού!! . Φήμες λένε ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η βρώμικη υπόθεση Ουκρανία, δεκάδες αξιωματικοί καριερίστες θα εξοντωθούν!!

 

3 σχόλια:

  1. Πρίν μερικά χρόνια βρέθηκα στην Κύπρο.Σε ενα σημείο τους τείχους τηςΛευκωσίας διάβασα ότι ο τυφλός προδοτικός υπερεθνικισμός γέννησε τη δική μας υποτέλεια, τότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, με την τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία , προσπαθησα να συνδέσω και να αποκωδικοποιήσω το σύνθημα της Λευκωσίας.Είναι σαφές ότι η αποναζιστικοποίηση και η διόρθωση ιστορικών λαθών ,αποτελούν σκηνοθετημένες προφάσεις για την επιβολή ισχύος και αξιώσεων αναθεωρητισμού, εκεί προσπαθω να εστιάσω την όλη πολιτική στην ρωσοουκρανική κρίση της Τουρκίας, που καλοβλέπει την προοπτικη στο μέλλον αναθεώρησης συνθηκών αρα να έχει βλέψεις ανθεωρητισμού σε βάρος μας, στην γεωπολιτική όλοι γνωρίζουμε ότι η αλλαγή συνόρων γίνεται μεσα απο πολεμική σύγκρουση.Ανλοιπόν αμελήσουμε και ολιγωρήσουμε μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο δλδ το δεδικασμένο του ισχυρού,αν οικοδομηθει ο υπερεθνικισμός δλδ η πατριδοκαπηλεία, τότε θα μπούμε στο πεδίο της προδοσίας,Θυμηθείτε η τυφλή απερίσκεπτη πολιτική της αμερικανατοικής στρατιωτικής χούντας στην χώρα μας,πόσο καταστροφική υπήρξε για την Κύπρο καντε μια αντιπαραβολή με το σήμερα και την Ουκρανία και βρείτε τα πολλά κοινά σημεία .Ο υπερθνικισμός και νεοναζιστικός χαρακτήρας των ταγμάτων Αζόφ, εδωσαν την αφορμή σε γείτονες να εργαλειοποιήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά που ηεθνικιστική κυβέρνηση Ζελένσκι και η φασιστική χούντα των Αθηνών είχαν , με αποτέλεσμα γείτονικές χώρες βλεπε΄ Ρωσία σήμερα και Τουρκία το 1974,να δράσουν ταχύτατα και αιφνιδιαστικά, αν όντως υπάρχει σύνδεση τότε μάλλον το 50% των εδαφών της Ουκρανίας θα τεθούν υπό ρωσικό έλεγχο δλδ δεν θα γίνει προσάρτηση, όπως έγινε με το 40% της Κύπρου, δεν έγινε προσάρτηση στην Τουρκία αλλ αυτόνομο της Β κύπρου που λίγες χ'ωρες εχουν αναγνωρίσει. Επομένως ο αναθεωρητισμός και η συνεχής προβολή ισχύος είναι οι αιτίες και των δύο περιπτώσεων. Θεωρώ οτι η αποκωδικοποίηση του συνθήματος που διάβασα στην Λευκωσία, εκεί έχει στόχευση, μακάρι να κάνω λάθος εκτίμηση και να μην έχουν ανοίξει οι ασκοί του αιόλου, αλλα δυστυχώς εκεί βαδίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρε σου λέω θα έχουν αναστενάξει οι φυλακές,τα μπουντρούμια .. ξεκλειρίζει ,οτι τον απειλεί ο δολοφόνος.Κατακρεούργησε την Ρωσία ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοιρασμένα κανονισμένα..
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ "ΠΙΆΣΕΙ" ΤΗΝ ΑΛΥΣΊΔΑ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ λόγω των "κυρώσεων"(mac donalts) ,με τουρκικη αλυσίδα στο ίδιο αντικείμενο..
    Πλιάτσικο στην Ρωσία του "πολεμαρχου" Οτι γουστάρει κανει..Ο αυτιστικός Κουλης ανελαβε να "φτιάξει" το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που καταστράφηκε στην ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ.. Να οι "επενδυτες".. Στίς νέες ¨πολεις"-ιδιοκτησίες,πολλοί μέτοχοι.. Αραγε θα μας φορολογήσουν για να "φτιάξει" το Νοσοκομείο που οι μετοχές θα του ανήκουν,σε μια "κάποια" άγνωστη εταιρία?!! ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ...Και "φτιάχνει" μπισνες...
    ο θαυμαστος καινουργιος κόσμος,μόλις ανατελει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Που είναι το παράξενο; Γέμισαν την Ελλάδα με λάθρο και το γιορτάζουν..

  Υπό φυσιολογικές συνθήκες, σε μια κανονική χώρα, έπειτα από μια τέτοια είδηση, κάθε πρωθυπουργός έπρεπε να είχε βγει από τα ρούχα του και ...