peri majestic the real

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ο Εβραίος Ζελένσκι ζήτησε από τον σιωνιστή Μπάιντεν να μην επιβάλει κυρώσεις στον σιωνιστή Αμπράμοβιτς που είναι κολλητός του Πούτιν...

 

Αυτό ακριβώς μας θυμίζει ο πόλεμος στην Ουκρανία...Αν προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει τα συμβαίνοντα στην Ουκρανία με όρους συμβατικής στρατηγικής, θα παγιδευτεί....Με γεωπολιτικού τύπου αναλύσεις δεν θα βγάλει κανένα συμπέρασμα... Περισσότερα, εδώ 

5 σχόλια:

  1. ---((Σαν να βρεθήκαμε στην ΕΣΣΔ»: Αγώνας για ζάχαρη στη Ρωσία καθώς οι κυρώσεις αρχίζουν να «δαγκώνουν»
    Μετά από μιάμιση ώρα στην ουρά για ζάχαρη, ή -ακόμα χειρότερα- παλεύοντας γι’ αυτήν στα μαγαζιά, οι Ρώσοι αρχίζουν να νιώθουν στο πετσί τους τον αντίκτυπο των ελλείψεων που προκαλούνται από την άνευ προηγουμένου αποκοπή τους από τον υπόλοιπο κόσμο.

    Είναι δύσκολο να μη συγκρίνει κανείς τις ουρές που σχηματίζονται για τη ζάχαρη στο Σαράτοφ με τη σοβιετική εποχή: οι ελλείψεις σε βασικά προϊόντα μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ξύπνησαν μνήμες σε πολλούς Ρώσους.

    Οι συσκευασίες με ζάχαρη και φαγόπυρο άρχισαν να εξαφανίζονται από τις τοπικές αγορές στις αρχές Μαρτίου, μόλις μια εβδομάδα αφότου η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή της στην Ουκρανία. Και όταν το γραφείο του τοπικού δημάρχου ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ειδικές αγορές ώστε οι πολίτες να αγοράζουν τα βασικά προϊόντα από εκεί, εκατοντάδες εμφανίστηκαν.)--
    Την αποτέλειωσε την Ρωσία ο Πούτιν τήν γύρισε χρόνια πίσω..Και ο εχθρος τέτοια ζημιά δεν θα της έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την απομόνωσε σε βαθμο απόλυτης καταστροφής και φτώχιας. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να πιστεύουν στις καλές του προθέσεις? Αυτός θα πολεμάει την νέα τάξη? Αυτός καταστρέφει την δική του "τάξη" για να σώσει την νέα τάξη.
    Ειπαμε πώς ολοι και όλα θα φανερωθούν. Μήπως από την "απέναντι' πλευρά,οι Ουκρανοί δέν καταστράφηκαν ? Υπάρχει περίπτωση κάποιοι να μήν μπορούν ακόμα να ξεχωρίσουν εάν είναι "πολέμαρχος Η καταστροφέας ? Τότε θα πρέπει να μήν υπάρχει ίχνος λογικής και αντίληψης.
    Ουτε κ΄ν ενημέρωση απο τον "εξω" κόσμο φίλε δεν έχουν ,ούτε τις μαυρες εποχές του ΣΤΑΛΙΝ. Και όλα αυτά για να φανεί ο Πούτιν δικτατορας και να τρομάξει η Ευρώπη.
    Για αυτούς οι λαοί δέν είναι παρά σκυλιά. Ετσι τους βλέπουν ..τα σκυλιά τους. Και υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν και ακολουθούσαν τις επιταγές -διαταγές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κυρώσεις είναι μόνο για τους γκοΐμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, χαρακτήρισε αναγκαία την παράταση της ισχύος των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και τόνισε ότι θα επανεξεταστούν και θα προσαρμοστούν ανάλογα με τα δεδομένα που θα υπάρχουν.

    Ο ίδιος επέμεινε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και επανέλαβε ότι όσοι απ’ αυτούς εμβολιαστούν, θα επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους.


    Ο κ. Πλεύρης χαρακτήρισε τη δωρεά του ιδρύματος, ύψους 87 εκ. ευρώ, «πολύ σημαντική», τονίζοντας ότι θα δώσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο στη Σπάρτη, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 164 κλίνες και 8 ΜΕΘ.

    «Είναι επιλογή της κυβέρνησης η σύμπραξη του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα γιατί πιστεύουμε ότι θα δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες και ευελιξίες στο ΕΣΥ.

    Θα είναι ένα διαφορετικό μοντέλο διαχείρισης των δημόσιων νοσοκομείων που θα λειτουργούν με τεχνοοικονομικούς όρους. Ως δημόσια ευθύνη μας, θα είναι η στελέχωσή του και η πλήρης λειτουργία του.


    Νομίζω πως το πιάσαμε το νόημα.. Δωρεάν (όχι πως υπάρχει τώρα) δημόσια υγεία πλεόν τέλος. Μπαινουμε στην τελική ευθεία για ιδιωτικοποιηση..Οπως αμερική. Τα πάντα σε ιδιωτες πλεον και οι λαοί στις τσέπες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά αυτή η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ηταν το "ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ".
    Κάποιοι είδαν την "θάλασσα" να "σκίζεται"..Και φόρεσαν τα "σωσίβια" τους..Μόνο που ήταν "τρυκ" και πραγματικά αναρωτίεμαι. "Καλά κάποτε αφελείς οι άνθρωποι πίστευαν,σήμερα όμως που ενοείται η Μορφωση έχει φτάσει στα υψιλότερα επίπεδα ,είναι δυνατόν να πιστεύουν σε τέτοια φθηνά κόλπα,και ηλίθια"?
    Ολα λοιπόν στο "ονομα" της "πανδημίας" "μεταρυθμίζοντε". Πάρτε τα χάπια σας κύριοι κυρίες. Με τα φάρμακα στην τσέπη και τα εμβόλια στα τσαντάκια. Μην και χαθούν τέτοια "μυαλά "!! Αλοίμονο στην γή εάν χάσει τους "φωστήρες ",και την "δυναμική" της..!
    Αι στο διάολο πιά ,αηδία κατάντησε να δουλεύουν πέντε ζά,και να την πληρώνουν ολα τα υπολοιπα. Να μπαίνουν "μπροστάρηδες",τα ζά για να υπακούσουν τα υπολοιπα. Τζάμπα δουλεια για τα Αφεντικά των κοπαδιών είναι. Οι "σκύλοι" του κοπαδιού δέν επιτρέπουν τα πρόβατα να "ξεκόψουν" αλυχτάνε και ενημερώνεται ο τσομπανης.
    Να πάνε στο διάολο ολοι τους Και οι σκύλοι και ο τσομπανης. Στο τέλος οι καλοι σκύλοι θα φάνε και την φόλα απο το αφεντικό τσομπανη. Και ας ήταν τόσο καλά ,πιστά και υπάκουα σκυλια.Η μοιρα του σκύλου ειναι μία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...