peri majestic the real

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Και τις τελευταίες ώρες αυτό που κάνει τον γύρο του κόσμου ως είδηση δεν είναι η Ουκρανία, ούτε η άφιξη Μπάιντεν στην Ευρώπη. Όλος ο πλανήτης τις τελευταίες ώρες μαθαίνει την Βόρεια Μακεδονία του Αλέξη Τσίπρα!! Ψάχνει τους ήρωες Μακεδόνες που ρεζίλεψαν τους Ιταλούς!!

 


Όταν δέχεσαι ότι υπάρχει “Βόρεια Μακεδονία”, εξυπακούεται ότι δέχεσαι πως υπάρχει και “Νότια Μακεδονία”. Όταν αυτή η “Βόρεια Μακεδονία” προσδιορίζει “εθνικότητα”, εννοείται ότι η ιδιότητα αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί από σύνορα και άρα αφορά ΟΛΟΥΣ όσους για τον οποιονδήποτε λόγο φέρουν τον “τίτλο” αυτόν, ο οποίος παύει πλέον να είναι μόνον γεωγραφικός. Στο μέλλον, δηλαδή, ο κάθε Έλληνας Μακεδόνας – από τη στιγμή που θα γεννιέται – θα έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα …Με ένα τεράστιο τεχνητό δίλημμα: …Τι είναι ο ίδιος εθνικά; …Μακεδόνας ή Έλληνας; …Με ποιους θα πρέπει να “ταυτίζεται”; …Με τους βόρειους ή με τους νότιους; …Σε ποια ιδιότητα και σε ποια σχέση θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα;


Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για απόλυτη παράδοση της Μακεδονίας. Τουλάχιστον με κάποιον σύνθετο όρο αποφεύγεις μερικά πράγματα. Με τον σύνθετο όρο “Σλαβομακεδόνες” αποφεύγεις μια επικίνδυνη “συνάφεια”, η οποία μπορεί να δημιουργήσει “χώρο” για προπαγανδιστική “σπέκουλα” …Σλαβομακεδόνες και κοινοί Μακεδόνες είναι εύκολα διακριτοί μεταξύ τους. Όμως, όταν υπάρχουν οι “Μακεδόνες” τού Βορρά, κάποιοι θα μιλάνε για “σκλαβωμένους αδερφούς” στο Νότο. Όταν υποτίθεται ότι υπάρχει “ελεύθερη” κι ανεξάρτητη “Βόρεια Μακεδονία”, εννοείται ότι θα υπάρχει και κάποια άλλη με τα αντίθετα χαρακτηριστικά …Θα υπάρχει και μια “Νότια Μακεδονία”, η οποία θα είναι “σκλαβωμένη” από την Ελλάδα.

Όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία κι ούτε έγιναν εξαιτίας κάποιων συγκυριών. Η σημερινή “κατάληξη” του “Μακεδονικού” ζητήματος είναι η απόδειξη ενός προμελετημένου εγκλήματος …Είναι “αποκαλυπτική” τού σχεδιασμού τους. Το μόνο καλό της σημερινής κατάστασης, δηλαδή, είναι ότι “αφεντικά” και “προδότες” άνοιξαν τα “χαρτιά” τους και αποκάλυψαν τόσο τους στόχους τους όσο και τις ταυτότητές τους …Στόχος τους δεν είναι η “Βόρεια Μακεδονία” …Στόχος τους δεν είναι ένα κράτος τής πλάκας …Ένα κράτος με ανύπαρκτα στρατηγικά πλεονεκτήματα, το οποίο συντηρείται τεχνητά με χρήματα ναρκωτικών, πορνεία και έσοδα από μια τεράστια αμερικανική στρατιωτική βάση …Δεν είναι στόχος τους ένα κράτος-“ρεματιά” των δύο πόλεων …Ένα κράτος με έναν πληθυσμό-“μωσαϊκό” στη δημιουργία τού οποίου συνετέλεσε ο Τίτο, αφού είχε μετατρέψει τη FYROM σε κοινωνικό “σκουπιδοτενεκέ” τής Γιουγκοσλαβίας…


…Στόχος τους είναι η “Νότια Μακεδονία” …Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη …Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την “επαφή” της με το Αιγαίο …Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή “διαπραγμάτευση”. Αν πάρουν τον όρο “Μακεδόνας”, αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό “βήμα” …Δεν αποτελεί “υποχώρησή” τους – ή κάποιου είδους “απώλεια” – η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες …Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα …Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η “υποχώρησή” τους αυτή …Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν να αρπάξουν την ιδιότητα του “Μακεδόνα”. Γιατί; …Γιατί χρειάζονται τον όρο “Μακεδόνας” απολύτως “γυμνό” από την ελληνικότητά του …Γιατί αυτόματα – και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό δεδομένο – οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές “μειονότητες” της Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι – με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό – να τους κάνουν πραγματική “μειονότητα” μέσα σε μία διεθνοποιημένη “Μακεδονία”.......


Traianou.gr

7 σχόλια:

  1. μπραβο στους Μακεδονες εδειξαν οτι ειναι αξιοι της μεγαλης τους ιστοριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821 !!! Ζήτω η Λευτεριά !!! Ζήτω ο Μπακλαβάς!!! Κάτω οι μάσκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα,δέν τό έδειξαν. Αυτόν τόν ΕΝΑΝ που έχει γεννήσει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ακόμα δέν τον άκουσαν σέ όλον τόν κόσμο.Γιά να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο να γίνει Γνωστός αυτός και η ΓΝΩΣΗ του,Αυτός και το ΕΡΓΟ του-Το έργο που δίνει εξηγήσεις για ότι έχει συμβεί, στην διαδρομη της ανθρωπότητας,για τον ρόλο που είχαν οι Θρησκείες,για την δομή του συστήματος εξουσίας,τις αδυναμίες του,(Αχχίλειο πτέρνα")και γιά τίς λύσεις στο αδιέξοδο, το σημερινό,πρέπει να δημιουργηθούν κάποιες συνθήκες.
    Είμαστε πολύ κοντά σε αυτήν την στιγμή. Ακόμα έχουμε κάποιες "λεπτομέριες".Κάποια λίγα λεπτά μας απομένουν.
    Αυτός ο ΚΆΠΟΙΟΣ είναι ΥΙΟΣ της Γυναίκας. Δλδ γέννημα της Χώρας εκείνης που σε γραφές ,αναφέρεται σαν "γυναίκα",σαν Περσεφόνη..
    Είναι γιός της Χώρας εκείνης που είχε ΘΕΟ μητέρα (Θετιδα)
    Τώρα Η Μακεδονία" του Τσίπρα και του Ζάεφ ,το μονο που μπορεί να κάνει είναι τον ΠΛΑΝΗΤΗ να σκάσει στα γέλια.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΦΥΓΑΝ
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Γέννησε. Γέννησε Εκείνον τον Υιό ,που ΄Γέννησε" την ΓΝΩΣΗ.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ-ΕΚΛΕΙΨΙΣ-2012-και πόσα άλλα έργα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ=ξεκλειδωνει τα 1)ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ-2)ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ-3)ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ 4)ΘΕΩΡΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ -5)ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 6)ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.Και όλα όσα περιγράφει υπάρχουν αποδείξεις και οι Γνωστες το γνωριζουν.Είναι όλα μπροστά στα μάτια των ανθρώπων.
    Ολοι εμείς όσα χρόνια διαβάζαμε τα επίκαιρα άρθρα του,νομίζαμε πως απλά μας ενημερώνει. Οχι,! Και μας ενημέρωνε ,και μας έβαζε σε άλλον τρόπο σκέψης,και ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Αυτην την Ιστορία που οι επομενοι θα διαβάζουν.Τέλειωσαν τα παραμύθια που μας έλεγαν και μας είχαν για να μαθαίνουμε.
    Οταν λοιπόν "αναμένουμε" "Τον Μαρμαρωμένο βασιλια"Και την "πόλη". Πρέπει να "κοιτάμε" με το Μυαλό και την ΓΝΩΣΗ. Πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία σκέψης .
    ΠΟΛΗ-Αγία ΣΟΦΙΑ-(ναός των Ρωμιών) Παντοκράτορας=ΣΟΦΟΣ
    ΣΟΦΟΣ-ΣΟΦΙΑ-ΘΕΟΣ -ΓΝΩΣΗ.
    "Μαρμαρωμένος Βασιλιας"= ΒΑΣΙΛΙΑ= ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΓΛΩΣΣΑ"ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, μπράβο μας ούτε στα όνειρά μας κερδίσαμε την Ιταλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να πεις τα ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ «Στην Ανατολή μιας νέας εποχής, μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που μπορεί να κρατήσει δεκαετίες»

    News τίτλοι

    Ουκρανία: Αμερικανοί εθελοντές στρατιώτες «τρολάρουν» Ρώσους - «Καλως ήρθατε στις ΗΠΑ»
    Σύνοδος ΕΕ - Μακρόν: Αναπόφευκτος ο λιμός «σε 12-18 μήνες», αν η Μόσχα δεν δείξει υπευθυνότητα
    "Επιστρατεύονται το 2022 Ρώσοι πολίτες που βρίσκονται στην εφεδρεία για να υποβληθούν σε στρατιωτική εκπαίδευση στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, στους φορείς κρατικής ασφάλειας και στους φορείς των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας"
    Οι Ρώσοι ζουν σε... εικονική πραγματικότητα - Δεν ξέρουν τι συμβαίνει στην Ουκρανία, μαθαίνουν μόνο fake news Σε ένα ανελέητο πόλεμο προπαγάνδας και ψευδών ειδήσεων επιδίδεται το Κρεμλίνο, αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    Αλέξης Τσίπρας
    «Η 25η Μαρτίου είναι έμπνευση και κίνητρο για όλες τις γενιές των Ελλήνων, αλλά και διαχρονικό παράδειγμα για όλους τους λαούς της οικουμένης», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
    Σημειώνει ότι η 25η Μαρτίου «μας διδάσκει πως ακόμη κι ένας μικρός λαός είναι ικανός να νικήσει μια πανίσχυρη αυτοκρατορία, όταν στη σημαία του γράφει την απόφαση Ελευθερία ή Θάνατος».

    Κυριάκος Μητσοτάκης
    «Συμπατριώτες μου,
    Οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης γιορτάζουμε, σήμερα, την αφετηρία μιας πορείας διακοσίων ενός χρόνων αγώνα για την πρόοδο του έθνους. Αλλά και την αυγή του τρίτου αιώνα ανεξαρτησίας μας, που αντικρίζουμε με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία.
    Τιμούμε κάθε γενιά των προγόνων. Τους αγωνιστές του 1821, που μας πρόσφεραν ελευθερία και κράτος, σε μια ήπειρο όπου βασίλευε η απολυταρχία. Αλλά και τους διαδόχους τους. Αυτούς που μεγάλωσαν την πατρίδα και δούλεψαν σκληρά για την ευημερία της. Όλους τους Έλληνες, πριν από εμάς, που για δεκαετίες κράτησαν την πιο πολύτιμη σκυτάλη: την εντολή της ενότητας και της διαχρονικής προκοπής.

    Και η εσωτερική ΔΙΧΟΝΟΙΑ
    ……θα έχουν προνόμια οι ανεμβολίαστοι και οι εμβολιαλιασμενοι θα σκούζουν γιατί έκαναν το εμβόλιο ……μια διαρκεί κρίση ανάμεσα στο λαό …οι πατριώτες νίκησαν !!!!!

    Το πρόστιμο πήγε "περίπατο": Πληρώθηκαν ελάχιστα από τους ανεμβολίαστους άνω των 60
    Μόλις 44.000 ανεμβολίαστοι πλήρωσαν το πρόστιμο που τους επέβαλε η κυβέρνηση στην εφορία.

    Ο συστηματικός τύπος προμηνύει ….εσύ διαβάζεις για σωτήρες κινημάτων…..

    Με συνθήματα όπως «Έξω το ΝΑΤΟ να φύγουνε οι Βάσεις, καμιά συμμετοχή στις επεμβάσεις», χιλιάδες κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, πραγματοποιώντας αγωνιστική «υποδοχή» στο γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle» που έχει δέσει στο λιμάνι.

    Το χάρισμα της μαντικής παρέμεινε, όχι όμως της πειθούς.

    Ο θεός Απόλλων έδωσε στην Κασσάνδρα το χάρισμα της μαντικής και ζήτησε τον έρωτά της ως αντάλλαγμα. Η Κασσάνδρα όμως αρνήθηκε. Τότε ο θεός την εκδικήθηκε δίνοντάς της την κατάρα του να μη δίνει κανένας πίστη στις προφητείες της. Το χάρισμα της μαντικής παρέμεινε, όχι όμως της πειθούς.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάς γράφει,στο άρθρο 'The oscar.." Τα ¨κορίτσια" θα "βγουν" απο το "πορνείο".Κάποιος "απο μηχανής Θεός",θα βγάλει τα "κορίτσια" απο το "πορνείο" και θα του βάλει φωτιά.
    Το "πορνείο" ,μπορεί να είναι η ΕΕ ,μπορεί και η "παγκόσμια αυτοκρατορια" που τόλμησαν .
    Άρα εμείς μπορούμε να καταλάβουμε,ότι θα γίνουν ,κάποιες καταστάσεις,που θα ενεργοποιήσουν κάποιες αντιδράσεις.("Ο Θεός θα δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες για να "σπάσει" το αυγό" "ragarok"))Και τοτε θα γίνουν κάποιες ανατροπές,που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να επιλέξει τον ΠΡΩΤΟ ,που θα την εκπροσωπεί.(Εμφάνιση)Να γίνει δλδ,αυτό πού δέν είχαν προβλέψει.Μιά αντίδραση που πίστεψαν πώς μπορούν να την διαχειριστούν ,και δέν θα μπορέσουν. Η Γαλλία θα μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση,που θα χάσουν τον έλεγχο. Επιπλέον τα εσωτερικά προβλήμματα που έχουν δημιουργήσει μέσα σε όλες τις χώρες ,είναι πολλά ,για να έρθει και ένα 'ξαφνικό'.Επίσης να μην ξεχνάμε και τον ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ που έχει Ρόλο και Αναφορά στο Τέλος..Και ο Ισλαμικός κόσμος Περιμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...