peri majestic the real

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Είναι μόνο η αρχή. Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Η Γαλλία ήδη έχει κλειδωθεί ως στόχος των τοκογλύφων. Η λεηλασία της Γαλλίας είναι μονόδρομος για τους τοκογλύφους. Η σημερινή εμπόλεμος κατάσταση τους δίνει την δυνατότητα να τα κάνουν όλα υπό συνθήκες ομαλής συνταγματικής ανωμαλίας...Το σημερινό σώου της Ουκρανίας είναι απλά μια προπαρασκευή για αυτά που ακολουθούν και είναι το "κυρίως πιάτο"...

 


https://traianou.gr/2022/03/%ce%b7-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%84%ce%ac%ce%be%ce%b7.html


8 σχόλια:

  1. Αυτό που θα πάθουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ούτε που το φαντάζοντε..
    Η τελική μάχη έχει μόνον έναν νικητή.Το αποτέλεσμα της μάχης αυτής θα το δεί ο πλανήτης σύντομα
    Μπήκαν στην Ευρώπη νομίζοντας πως εδω θα βρεί "αμερικανάκια" ο Σιωνισμός. Δέν γνωρίζει τι θα πει ΘΗΡΙΟ και ΡΩΜΗ. Οι Γερμανοί ούτε που κατάλαβαν πώς τήν έχουν πατήσει.
    Ο βρωμιάρης ο Μακρόν βγαίνει στα "πάνελ¨και ζητάει εξοπλισμό της Γερμανίας. Πιστεύει πως κανείς δεν υπαρχει για να τον τραβήξει απο το αυτί,να του κόψει τα `@@δια,να τον κρεμάσει στα τσιγκέλια,και να φωνάξει τους σκύλους. Ζητάει εξοπλισμό της Γερμανίας ,για να τσακίσουν τους Γάλλους που υποτίθεται δουλευει για τα συμφέροντα τους...Στίς κοπριές έριξαν τον Λουι ντε φινές -ολαντ??? Για να μάθουμε που θα ρίξουν τον Μακρόν ,οι Γάλλοι. Για να δεί ο πλανήτης και να ακούσει ,πως οι Γάλλοι είναι ,και "αυτοί" κλέφτες και απαταιώνες,όπως είναι και οι Ελληνες..Καί θα πρέπει να δουλέψουν μέχρι τα εκατό τους.Να χαρίσει τον πλούτο της σε τοκογλύφους,, Τα παιδιά της ΡΩΜΗΣ να βάλουν στόν ΘΡΟΝΟ της,τους ξυπόλυτους της ερήμου και τους λασπωμένους γύφτους του Ρηνου..Η Γερμανία θα τα δεί ΟΛΑ. Για να δούμε τώρα τα δάκτυλα..
    (Από την Γαλλία θα ξεκινήσουν οι εξεγέρσεις)(μας το είχε γραψει σε πολύ παλιό αρθρο)
    Γεγονός είναι πώς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτάσαμε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έρχεται η ΛΥΤΡΩΣΗ.
    Στίς πλάτες μας το "σηκώσαμε" το βάρος. Εμείς θυσιαστήκαμε ξανά τα τελευταία δώδεκα χρόνια,μέσα στα μνημόνια .Προκειμένου να φτάσουν στό σωστό μέρος τής παγίδας.Αρα τι περιμένουμε ?Περιμένουμε την "ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ"..

    (--Ο άνδρας σχεδίασε αλλά η Γυναίκα εκτέλεσε Η Γυναίκα έχει την δύναμη και πήρε τις αποφάσεις,για να στηρίξει ένα τόσο δύσκολο σχέδιο_----)


    Γιατι οταν σηκώνοντε οι ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ακόμα και οι ΑΕΤΟΙ κάθοντε στην ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας είχε ενημερώσει και το γράφει αναλυτικά στον Τρίτομο..
    Τίποτα δεν θα γίνει ΑΚΑΙΡΑ. Ολα θα γίνουν στον χρόνο τους και όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδια δεν γραφατε οτι παννε οι κακοι γερμανοι να παρουν τους αγωγους απο τους ρωσους του πουτιν και ο βλαδιμηρος με τσαμπουκαα θα μπει ουκρανια? τωρα τι αλλαξε και παμε γαλλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ο εικοστός πρώτος αιώνας φαίνεται χειρότερος από τον εικοστό σε ό,τι αφορά την ευημερία των λαών ή τουλάχιστον μια υποφερτή διαβίωση, χωρις΄ κρατική καταπίεση και αυταρχισμό, χωρίς μνημόνια απο τις αστοχίες των νεοφιλελελεύθερων, χωρίς διακρισεις φυλου, θρησκείας, ιδεολογίας,χωρίς πολέμους.Δεν είναι λοιπόν αδόκιμο αυτό που πρόσφατα διάβασα και που συμφωνώ, στην ειρήνη ΄εδωσαν ως ετυμολογία της λέξης ότι ειναι η χρονική περίοδος μεταξύ δύο πολέμων εκεί την κατατάξαμε , εμείς που κάναμε άπο ό,τι φαίνεται στο απώτερο παρελθόν το ολέθριο λάθος να κατέβουμε από τα δένδρα.Αντί να εκπολιτιστούν οι κοινωνίες, βλέπουμε να εκβαρβαρίζονται, αποδεχόμενες ΄και αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης ΄'οτι αυτή είναι η νομοτέλεια, η εξέλιξη.Γίνονται αποδεκτά θρησκευτικά δόγματα και ακραίες ιδεολογίες, όπως ο εθνικισμός, ρατσισμός, ναζισμός, προφανώς το χειρότερο είναι να είσαι εβραίος και νεοναζί εδω τερματίζονται όλα, ο κοινός νούς υποχωρεί μπροστα στα προαναφερόμενα φαινόμενα νοητικής σήψης, που δεν μπορεί να βρεί λύση στις οικονομικές ανισότητες, την διεύρυνση του χάσματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών, το πολιτικό προσωπικό σε παγκόσμια αναγωγή ως προέκταση της οικονομικής ελίτ φαίνεται πολύ λίγο να αντιπροτείνει λύσεις ευνοικές για τον ταλαίπωρο λαό.Και παρατηρώ δυστυχώς ότι οι κοινωνίες έχουν κουρστεί από την ίδια τους την μικρότητα, την ανασφάλειά τους, την ραθυμία τους, την τελικά απροθυμία τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, μήπως και ανατραπεί το σάπιο σύστημα, παρατηρώ ότι οι κουρασμένες κοινωνίες αποδέχονται την παρακμή ζώντας μέσα σε αυτή, λαμβανουν τονωτικές ενέσεις που το σύστημα μεσω του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου απλόχερα τους δίδει, αποπροσανατολίζει το πόπολο, δημιουργεί πολίτες συμβιβασμένους με την λογική τίποτε δεν πρόκειται να ΄αλλαξει, τους προτείνει την αναπαυτική θέαση εκπομπων μαγειρικής για να μειώσει το αίσθημα της πείνας, σαρβαιβορ, ταλεντ σόου κλπ σκουπιδοειδή και ο πολίτης λουφαζει, ακουγοντας κοντά του σειρήνες πολέμου, ρουκέτες, βομβαρδισμούς , προσφυγες μια περριρέουσα ατμόσφαιρα που τον κάνει ποιό συμβιβασμένο, ποιό υποτακτικό. ποιό ευάλωτο άρα ηττοπαθή και αδύναμο να αντισταθεί στο παρτυ των ισχυρών. Γιαυτό εναντιώνομαι ακόμα και την άποψη της αποχής , είναι ένα τέχνασμα που το σύστημα δημιουργησε προκειμένου να μην έχει ενεργούς πολίτες, αλλα πολίτες αποστασιοποιημένους, που την οργή και τον θυμό τους ευλογα συναισθήματα να τα διοχετεύουν στο αχανές διαδίκτυο που τελικά παρέχει και άλοθι στους συστημικούς να κυβερνουν για εμάς χωρίς εμάς, ενα διαδίκτυο που για το σύστημα αποτελεί την ανακουφιστική βαλβίδα αποσυμπίεσης και εκτόνωσης, ώστε να απορροφήσει τους κραδασμούς και το σύστημα να μην ταρακουνηθεί και υποστεί κρημνοβασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω,εάν δέν είσαι τωρινός/η ,και εάν παρακολουθείς, Εχουμε ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ άπειρες φορές.Για να κατανοήσει κάποιος τί λέμε,θα πρέπει να μιλαεί την ϊδια "γλώσσα". Να αντιλαμβάνετε τα πράγματα μέσω αυτής της γνωσης-σκεψης ,που μας έχει δώσει.
    Επίσης όποιος έχει διαβάσει Τρίτομο και τα βιβλία του ΤΡΑΙΑΝΟΥ γενικά, πιάνει τα ¨σημάδια"και βλέπει τις καταστάσεις όχι όπως μας τίς δέιχνουν αλλά οπως είναι πίσω από αυτό που φαίνεται..Πραγματικά δεν μπορώ διαφορετικά να εξηγήσω.
    Εχουμε γράψει σε σχόλια για τόσα πράγματα,και έχουμε καταθέσει και το αποτέλεσμα των κινήσεων τους.(μεσα απο τον Τραιανου)
    Για παράδειγμα γράψαμε ,πως θα επιτεθεί η Γερμανία (ο λύκος φενίρ),στην περιοχη Ουκρανίας Ρωσίας,(αρκούδα)αλλά κανείς δεν αντιληφθηκε την Ουσία γιατί "κοιτουσε" ότι του έδειχναν. Εβλεπε δλδ Ρωσία εναντίον Ουκρανίας.(Ειχατε διαβάσει το αρθρο του Τραιανου "Ργκαροκ"?) Αν το είχατε διαβάσει και εσείς θα γνωρίζατε πως περιμένουμε να κάνει επιθεση η Γερμανια.Πίσω από αυτόν τόν στημένο Πόλεμο ήταν η Γερμανία(Φενρ)-Εβραιοι,*(Γιορμουγκαντ) και ο κόσμος έβλεπε την Ρωσία Ουκρανια. Λέγαμε ξανά πως αυτός είναι "πόλεμος" και οχι πόλεμος. Και μας αμφισβητούσαν ,προφανώς γιατι δεν είχαν γνωσεις και δεν αντιλαμβανονταν την διαφορά. Είχαμε γράψει πώς θα γίνει επίθεση εκει πάνω και μας ελεγαν πώς είναι λόγια για εντυπωσιασμό.Γράφαμε επίσης μόλις ξεκίνησαν τον "πόλεμο¨,πως αυτό είναι το τέλος της Γερμανίας. Και πάλι δεν κατάλαβαν. Γράψαμε συγκεκριμένα πώς η Γερμανία και όλοι τους θα πεθάνουν στίς λάσπες του Δνειπερου.Τι θέλουμε να πούμε. Θα "πεθάνουν" στις λάσπες του γιατί εκεί κάνουν έναν στημένο πόλεμο,για να δημιουργηθει ένα νέο φόβητρο Πουτιν -(δικτατορας),γιά να Τρομάξει η Ευρώπη και να μην αντιδράσει στην λεηλασία ,που της ετοιμάζουν οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές. Εκτεθημένοι πλέον και "καμμένοι" στο πολιτικό σκηνικό. Τον Πούτιν οι Ρωσοι θέλουν να τον γδάρουν Τον Ζελένσκυ οι Ουκρανοί το ιδιο..Οι έλληνες με την θέση και στάση του απέναντι σε αυτόν τον "πόλεμο" το ίδιο και ουτω καθ εξης.. Πνίγοντε στις "λάσπες" του Δνειπερου? Τζάμπα τρέχουν γιατί ΚΑΠΟΙΟΣ τους ήθελε να κάνουν όλην την διαδρομή για να μπούνε στην Ευρώπη για να πάνε στην ΚΑΡΔΙΑ της Ευρώπης για να πιαστούν στην φάκα.
    "Πεθαίνουν",όλοι γιατί αποδομούντε και ξεσκεπάζοντε για τον ρόλο που παίζουν.
    Ο Εξοπλισμός της Γερμανίας προέκυψε απο το δήθεν φόβητρο -Πούτιν.
    Το "φοβητρο" εξοπλίζει την Γερμανία για να τρομοκρατήσει την Ευρώπη .Ποια είναι η "καρδιά" της? Που θέλει η Γερμανία και οι Σιωνιστές? Ποια χωρα της Ευρώπης εάν κατακτησει ,είναι νικήτές? Η Γαλλία. Η Γαλλία της Αναγέννησης η Γαλλία της Γαλλικής επανάστασης.η Γαλλία με τον πλούτο της.Ποιοι θά αντιδράσουν και ειναι ΔΥΝΑΜΗ?
    Δύναμη πού δεν θα "μασήσει" και θα τολμήσει να κάνει φασαρία για τις ορέξεις της Γερμανίας? Γιά την ακρίβεια θα τα σπασει όλα. Τί θα γίνει τότε που μέσα στήν φασαρία θα βγούν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΆ στην φόρα?? Τόσα πολλά ,που κάποτε τα έκρυβαν μαζί γιατί είχαν ένα κάποιο κέρδος. Τώρα που τους πάνε για σφαγή θα τα δούν όλα. Και έχει και συνέχεια. \Ειπαμε μόλις ξεκίνησε το πανογυρι "Το τέλος της Γερμανίας είναι πιο κοντά από όσο πιστέυαμε. Πιθανόν κάποιοι περίμεναν την επόμενη να ανακοινωθεί το τέλος της Γερμανίας. Οπως τα ¨αντιλαμβάνεται" ο καθένας.
    Οπως για παράδειγμα λέγαμε πως ο Κοροιδοιός είναι κόλπο,και πάλι μας "κατηγγειλαν".Λεγαμε πώς είναι κόλπο,και αναπαράγαμε τα άρθρα του Τραιανου,πανω στο θέμα. Τίποτα ξανα..
    Δέν ξέρω γιατί μπήκα στην διαδικασία να εξηγήσω. Καλλύτερα να διαβάσεις ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Εχει και άλλα.Ειναι ΠΟΤΑΜΟΣ.
    Μην αρκείσαι σε "σταγόνες".
    Και επίσης ,,,Οι Γερμανοί συνεχίζουν να παίρνουν από τους αγωγούς ενεργεια ,και στον κόσμο λένε πώς το πρόβλημμα του πολέμου ειναι οι αγωγοί και η ενεργεια.Σε κάλυψα? Σου απάντησα γιατι θα "πηγαιναν" οι Γερμανοί για τους "αγωγούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όπως ΄οταν για παραδειγμα λέμε ¨ο Υιός" Η Μητέρα,η Γυναίκα,Ο Θεός Θεωση ,δέν μπορούν να καταλάβουν τί λέμε. Εάν όμως γνώριζαν και αυτοί όσα μάθαμε απο τον Υδροχοο,θα καταλάβαιναν απόλυτα τι λέμε.\
    Η όταν αναφέρουμε για ¨Αργοναυτική εκστρατία" Χρυσόμαλο δέρας -Ιάσονας Τροία Τρωικός Πόλεμος-ΟΔΥΣΣΕΑΣ -ΘΡΟΝΟΣ..
    Ακόμα δέν έχουν αντιληφθεί τι έχει γίνει ,για παράδειγμα με την ΑΜΦΙΠΟΛΗ.. Ενα "γεγονός" που έγινε έτσι ,και έκλεισε έτσι.. Ετσι πιστεύουν. Για να καταλάβει καποιος πρέπει με τις ώρες μήνες χρόνια να διαβάζει.
    Πολλά περισσότερα θα μπορούσαν να αντιληφθούν οι άνθρωποι από όλα όσα μας κρύβουν ,και από όσα κάνουν μπροστά στα μάτια μας γιατί πιστεύουν πώς δέν "βλέπουμε",πώς δέν γνωρίζουμε αφου έκρυβαν την ΓΝΩΣΗ ,και άφηναν τον κόσμο στο Χαος της "υπερπληροφόρησης" με άνεση. Γνώριζαν πώς είχαμε "σκοτάδια".
    Οταν λέμε τόσα χρόνια πως ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ και η ΓΝΩΣΗ που σου χαρίζει,είναι ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ,πάλι δεν καταλάβαιναν τι λέγαμε.
    Οταν λέμε ,πώς άλλο να κοιτάς και άλλο να βλέπεις ,πάλι δεν καταλάβαιναν τι λέγαμε.
    Τέλος πάντων λίγο έμεινε ακόμα ,λίγη υπομονή,θα κάνουμε,μεχρι τα τελευταια μέτρα.
    Φιλοσοφία και Υδροχόος-Φως -Γνώση ,θα πάρει όλος ο κόσμος.
    Πατέρας-Υιός ---(εδώ φτάσαμε) --_Αγιο Πνεύμα .
    Οσο για τον "Πολέμαρχο",δέν μπορεί ένας νανος να πατιστάνει τον στρατηγό και να μείνει ατιμωρητος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι δεν υπάρχουν "αυτια",για να ακούσουν ,δέν πάει να πεί πως δεν υπάρχει αυτό πού λέω. Η μάλλον που μεταλαμπαδεύω.
    Αν κάτι δέν αντιλαμβάνεται κάποιος, και κάποιος ,άλλος το αντιλαμβάνεται,δεν παέι να πει πώς δέν υπάρχει,Μπορεί να μην "υπάρχει" για αυτόν που δέν το αντιλαμβάνεται η που δεν το κατανοεί. Είναι απλά θέμα αντιληψης,και γνώσης. Και εγώ όταν ξεκινήσα να διαβάζω ΥΔΡΟΧΟΟ κυριολεκτικά πανικοβληθήκα. Μου φάνηκαν σαν μιά γλώσσα,που ποτέ δεν είχα ακούσει ποτέ στον κόσμο που ζούμε. Με τρόμαξε κυριολεκτικά.Γιατί συνειδητοποιήσα πώς κάτι δέν γνωρίζα, και μου εξηγούσε όσα δεν μπορούσαν να δωσω την εξήγηση τους.Για να φτάσω όμως μέχρι να πάρω εξηγήσεις,πέρασα απο όσα περιγράφω.Στήν αρχή που δέν μπορούσα να κατανοήσω,είπα επίσης πως είμαι βλάκας! Κατι γράφει και δεν μπορώ να το καταλάβω. Σοκαριστήκα,στίς πρώτες "γνωριμίες" με τα βιβλία του ειδικά (όχι τα άρθρα,αυτά είναι σε πολύ απλή γλώσσα,και εύκολα για κατανόηση,στον κάθε έναν).Η που είμαι βλάκας,η με κορόιδεψαν σε όσα με είχαν διδάξει.. Ειναι ένα σοκ.Ηταν ένα σόκ.
    Την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν την ψάχνουν όλοι. Ισως είναι πιό εύκολο να ζούν στην άγνοια και στην "ξεκούραση" του πνεύματος ,με τα όσα ήδη γνώριζαν και χωρίς να θέλουν να κουραστούν για νέα η διόρθωση η επιβεβαίωση των παλιών.
    Ας πούμε για παράδειγμα,πόσες βλεκείες ακούγαμε απο την "εκκλησία" τι εξηγήσεις ηλιθιες ήταν αυτές. Με χρήση λέξεων που δεν έβγαινε νόημα. "Μυρισε τον κρίνο" Σκέφτεσαι.ήταν τόσο καθηστερημένοι οι πρώτοι άνθρωποι που το άκουσαν ,και οι επόμενοι,που δεν αναρωτήθηκαν ? Η μήπως είναι κάτι αλλο από αυτό που ακουνε τα αυτιά μου?Η απλα το ακούω το βάζω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και σιγά μην κάτσω να αναλύσω τι θέλει να πεί. Να ψάξω να πάρω εξηγήσεις μέσα απο την ΓΝΩΣΗ.Κάπως έτσι "ανοίγεις' εκείνην την πόρτα,και μετά δεν έχει επιστροφή. Εισαι ένας άλλος άνθρωπος. Ανοιξες? Μπήκες? Δεν μπορείς να "επιστρέψεις"στον "κόσμο",που ζείς γιατι πλέον έχεις δεί αλοιώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν υπάρχουν άρθρα σαν το "επιστροφη των Ρωμιών" -Ο θυμός μιας αυτοκρατορίας.-Το μεγα μυστηριο της τριτης ρωμης..-Το ειδωλο του θεου Θωρ.-Το Ραγκαροκ -Αμφίπολη..
    Δλδ όλες μαζί οι "μυθολογίες" όλων σχεδόν τον λαών,που ποτέ δεν τίς συνδύασε κανείς με την διαδρομή του συστήματος.Και ξαφνικά ΑΜΦΙΠΟΛΗ που ήταν "κεραμύδα" ειδικά για όσους δεν είχαν πιάσει τον ΤΡΙΤΟΜΟ και είχαν άγνοια. Τα άρθρα της Αμφίπολης ηταν τα "Μυστηρια".. "Τα άχραντα μυστηρια" .Σήμερα ακόμα δέν έχουν καταλάβει τι έγινε με την Αμφιπολη. Θεωρούν πως ήταν ενα τυχαιο γεγονός και τέλος,έκλεισε. Ομως Οταν ανοιξε η Αμφιπολη Ξεκίνησε και ο "διαγωνισμός" για την Εξουσία,για τον ΘΡΟΝΟ .Ακόμα τρέχουν ..Και το θέμα της Αμφίπολης είναι ακόμα "ανοικτό". Δλδ το ότι βλέπουμε "φευγαλέα' κάποια πράγματα και δεν δίνουμε σημάσια ,δέν πάει να πεί πώς είναι ανευ σημασία. Για εμάς και τον "μικρόκοσμο μας" μπορεί για κάποιον άλλον "κόμσο" σίγουρα δεν ειναι ανευ. Αρα η περιέργεια και η δίψα σε κάνει να ψάχνεις "πηγη"να πιείς να ξεδιψάσεις .Οτι δεν αντιλαμβανόμαστε ,οτι δεν υιοθετουμε,δεν το ακυρώνουμε ,ουτε το λιδωρούμε..Και εγω έχω άγνοια απο στατιστική και πυρηνική φυσική,δεν γίνεται δίχως προσπάθεια να τα μάθω ,να αρχίζω να αμφισβητώ και να ακυρώνω. Οσοι είναι στην επιστημη αυτη θα γελάνε μαζί μου και εγω θα επιμένω ,πως είναι βλάκες. Τελικα ποιος είναι όμως? Αυτοι η εγώ? Δεν είναι όλος ο κόσμος επιστημονας πυρηνικής,είναι κάποιος ομως αριθμός ανθρωπων . Αυτός ο αριθμός δεν γελάει με εμένα που έχω άγνοια και παριστάνω τον φωστήρα? Δέν γελάει επειδή πιστεύω και του λέω πώς για να φτιάξει έναν πυρηνικό σταθμο να λειτουργήσει δεν χρειάζεται παραπάνω απο κάτι "ωρες"?Είναι δυνατόν αυτός να κοπιάζει να φτιάξει και εγώ να τον "ενοχλώ",λέγοντας συνεχώς πώς δεν γίνεται τέτοιο πράγμα.?Πώς δέν υπάρχει πυρινική δύναμη και ενέργεια ,άρα απλά χάνω τον χρόνο μου? Απλη διαδικασία σκέψης ..Πολύ απλή η βασική. Σαν να έχεις κάποιον που οραματίστηκε να φτιάξει ένα σπιτι,την εποχή των σπηλαιων,και να προσπαθεί με σχέδια λόγια και υλικά να το δημιουργήσει και κάποιος απο την σπηλια να του λέει πως λέει και κάνει βλακείες. Αντι να πιάσει και να δώσει και ο ίδιος ιδέες και να φέρει τα υλικα στον άνθρωπο που το οραματίστηκε ,να τον αμφισβητεί.ΤΕΜΠΕΛΙΑ λεγεται αυτό οκνηρία .Βολεμένος στην σπηλια σιγά μην κουραστεί να κουνηθεί και να μπεί σε περιπετειες..
    Οποιος δεν γνωρίζει λοιπόν , απλα σιωπά και αυτο δείχνει σεβασμό.Σεβασμό σε αυτόν που κοπιάζει και εμείς τον ενοχλούμε με το λίγο μας μυαλό. Οχι μόνο ενοχλούμαστε και ζηλεύουμε το μυαλο του,αλλα γινόμαστε ακόμα πιό Ιουδαίοι και το χλευαζουμε.Ο ανώτερος άνθρωπος ακολουθεί το ανώτερο πνευμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...