peri majestic the real

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Αυτό ακριβώς μας θυμίζει ο πόλεμος στην Ουκρανία...Αν προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει τα συμβαίνοντα στην Ουκρανία με όρους συμβατικής στρατηγικής, θα παγιδευτεί..


Αυτό ακριβώς μας θυμίζει ο πόλεμος στην Ουκρανία...Αν προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει τα συμβαίνοντα στην Ουκρανία με όρους συμβατικής στρατηγικής, θα παγιδευτεί....Με γεωπολιτικού τύπου αναλύσεις δεν θα βγάλει κανένα συμπέρασμα... Περισσότερα, εδώ 

4 σχόλια:

  1. Η «σωστή πλευρά» τού Κούλη...
    ...Βενιζελομητσοτάκηδες και τα περί «σωστής πλευράς» στην ιστορία !!!
    Διαπράττοντας το έγκλημα με τα όπλα στην Ουκρανία, ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι «βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά τής ιστορίας».
    Το θέμα είναι να δούμε τι είναι πλέον σωστό και για ποιον είναι. Το λεπτό σημείο εδώ είναι ότι τα συμφέροντα των Βενιζελομητσοτάκηδων δεν ταυτίζονται με τα ελληνικά συμφέροντα …Στην κυριολεξία είναι συγκρουόμενα.
    Άρα, όταν οι Βενιζελομητσοτάκηδες παίρνουν για τους εαυτούς τους «σωστή θέση», είναι δεδομένο ότι αυτό για τον Ελληνισμό είναι καταστροφή.
    Ο Προδότης Βενιζέλος με την εκστρατεία στην Ουκρανία πήρε «σωστή θέση» για τα συμφέροντά του, αλλά για τον Ελληνισμό η «θέση» αυτή ήταν το «θεμέλιο» της Μικρασιατικής Καταστροφής. Ο ξυπόλητος κατσικοκλέφτης έκανε το «σωστό» για τον εαυτό του κι έζησε σαν μεγιστάνας στο Παρίσι.
    Το ίδιο έκανε μερικά χρόνια μετά και ο ανιψιός του. Ο δωσίλογος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τη γερμανική Κατοχή πήρε για τη σωτηρία του «σωστή θέση», αλλά για τον Ελληνισμό η «θέση» αυτή οδηγούσε στον τρομερό Εμφύλιο.
    Σώθηκε ο ίδιος για την προδοσία του κι αφού έγινε πάμπλουτος έστησε πολιτική «δυναστεία».
    Τώρα έχουμε τον ψυχοπαθή Κούλη να συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση να λειτουργεί εις βάρος τού Ελληνισμού …Κι αυτός παίρνει τώρα τη «σωστή θέση» για τα αφεντικά του, αλλά εμείς ήδη ψάχνουμε το κόστος αυτής της επιλογής …Ήδη ανησυχούμε για την τύχη των Ελλήνων τής Ουκρανίας, οι οποίοι ζουν στις ρωσόφωνες περιοχές και η «σωστή θέση» τού Κούλη οπλίζει τους Ουκρανούς και κάνει τους Έλληνες εχθρούς των Ρώσων !!!
    Οι Βενιζελομητσοτάκηδες έκαναν και πάλι το «σωστό» για τους εαυτούς τους, αλλά ο λαός μάλλον θα «ξανακλάψει». Τώρα μάλλον τα λεφτά για τον Κούλη θα είναι πολύ περισσότερα από απλά τηλεφωνικά κέντρα τής Siemens…
    …Ο Βενιζέλος κάποτε τη γλίτωσε …Ο Κούλης δύσκολα θα το καταφέρει !!!
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8500 χιλάδες Ουκρανοί,θα "αποροφηθούν" στην χώρα μας. Ηδη πολλά ξενοδοχεία ζήτησαν άτομα,πολλές εταιρίες πληροφορικής,ιατρικα κέντρα κου του λουπου!!! Μας είπε ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ.!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ. ΓΙΑ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ??
    Βιάζοντε να μας ξεφορτωθούν όσοι μείναμε.
    Αλλάζουμε φυλές,βάζουμε και κάποιυς/κάποιες πιο ανοιχτοχρωμους. Μαζι με τα Πακιστανα ,Ινδα και τα Μαροκινα,σε λίγα χρόνια θα είναι η Ελλάδα η χώρα ,των "νέων μεσογειακών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπααααααα ούτε που ξέρουν τι έχει να γίνει...

      peri

      Διαγραφή
  3. Μου το ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ< ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΛΑΧΜΑΤΖΟΥΝ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ,ΟΒΡΙΟΙ,ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΙ, ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ,ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΛΠ..ΕΓΩ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ.ΑΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ 1954 ΤΩΡΑ ΑΦΡΙΚΗΣ!!! ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΚΕΝ,ΑΣΤΑΝΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΛΠ..ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝ!!!ΣΑΛΟΥΤΕ.ΕΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΑΠΑΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή