peri majestic the real

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Τώρα θα τα λουστούμε και σκασμός.

 Ας απαντήσει κάποιος ειδικός για το μέγεθος των σιτηρών σε παραγωγή που έπρεπε

να εμφανίζει η χώρα Ελλάδα έτος 2022.
Ας απαντήσει κάποιος ειδικός τι παίζεται στο Θεσσαλικό κάμπο.
Ας απαντήσει κάποιος ειδικός, πως μεθοδεύτηκε ο στραγγαλισμός της χώρας από
το έτος 1950 έως και σήμερα έτος 2022.
Καταστράφηκε η γεωργική παραγωγή, εισαγόμενα σιτηρά.
Καταστράφηκε η κτηνοτροφική παραγωγή εισαγόμενα κρέατα και γαλακτοκομικά.
Ερήμωσε η επαρχία, άδειασαν τα χωριά. Διαλύθηκαν οι νέοι άνθρωποι.
Ανάπτυξη της χώρας σε "βαριά βιομηχανία", παραλίες, ξενοδοχεία, πλεούμενα, πισίνες
Απασχόληση κυριλέ 6 μήνες το χρόνο και το υπόλοιπο ταμείο ανεργίας, επίδομα, διακοπές.
Πρώτα οι κρατικές επιδοτήσεις, τα δάνεια, οι παροχές, το χρέος.
Ακολουθούν οι πυρκαγιές κρανίου τόπος.
Επενδύσεις ανεμογεννήτριες, Δομές για λάθρο, κατασκευή Γερμανία.
Ας προσέχαμε όταν μας έταζαν τους χειροκροτούσαμε και το παίζαμε έξυπνοι.
Το τίμημα στον απλό πολίτη, τον λαό.
Επόμενο και αναμενόμενο η πείνα.
Μέσα από την δυστυχία κάτι καλό θα προκύψει στο απώτερο μέλλον.

Απάντηση

Ολα τα παραπάνω που περιγράφεις ,είναι μέρος του σχεδίου τους. Ήθελαν την χώρα σε αυτήν την κατάσταση για ετούτες τις ώρες που ζούμε και που θα ζήσουμε. Ολον τον σχεδιασμό τον γνώριζαν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Σε αυτήν την κρίση που έφτασαν την Ευρώπη ήθελαν την Ελλάδα να μήν έχει ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. Καμμένα ,ερείπια, στάχτες όλα. Δίχως κεφάλαιο Κρατικό αφού έκλεψαν τα πάντα,(ΔΕΚΟ)δίχως ΤΗΝ ΓΗ για να θρέψει τον κόσμο. ..Χρεωμένοι αποδυναμωμένοι και σε σύγχυση. Καμμιά λογική κανένα νοικοκυριό καμμιά τάξη. Τα πρότυπα έφτιαξαν "τους νέους Έλληνες".. Τούς έφτιαξαν να πουλάνε γη, η να υποθηκεύουν για τις επιδοτήσεις ,που στην συνέχεια τους τίς έφαγαν στα στριπτ κλάμπ, οι ξένες που έριξαν μέσα. Το χαζόκουτο έκανε τον βλάκα πιό βλάκα, Να φαντασιώνεται Στικούδη και Φουρέιρα. Ο κάθε κακομοίρης τίς είχε στα όνειρα του..

Ο νοικοκύρης του κάποτε έγινε το κορόιδο .Την θέση του "καπάτσου και επιτυχημένου" την πήρε ο δημόσιος υπάλληλος της "επιτυχίας", της κατουρημένης ποδιάς. Τόν λόγο είχαν.

Τα παιδιά ,έγιναν όλα μπάι ,λόγω "άποψης" και εάν κάποιος το κρέμαγε από τα δέντρα της αυλής για να το ταρακουνήσει, σαν δοκίμαζε τακούνια και φούστες,(όπως έβλεπε στο ηλίθιο κουτί) υπήρχε παρέμβαση και ποινή στον γονιό. Έβλεπες αλλοδαπό μόνο καλοκαίρι . Και σήμερα δεν υπάρχει γειτονιά με Έλληνες. Αλλού ακούς βουλγάρικα αλλού αλβανικά και αλλού αράβικα. Και εάν ενοχληθείς είσαι και ρατσιστής.

Εγινε μεγάλο έγκλημα, και με την συναίνεση πολλών "ανθρωπιστών" Εις βάρος όλων εμάς γίναν κάποιοι "ευαίσθητοι-ανθρωπιστές_) Τώρα θα τα λουστούμε και σκασμός.
Επίσης θα το χοντρύνουν στο Αιγαίο ,καθώς πρέπει να τρομάξει η Ευρώπη σε αυτό που σύντομα θα ζήσει . Στήν Ιταλία ο Ντράγκι ( κανείς δεν τον ψήφισε τον φύτεψαν) δήλωσε πως τέτοια κρίση που θα φτάσει στην Ευρώπη εξ αιτίας του "Πόλεμου της Ρωσίας ",ούτε μετά τον Β παγκόσμιο δεν έζησαν Οπότε ο νοών νοείτω..Οι φορτηγατζίδες στους δρόμους γιατί τα καύσιμα τους καίνε.. Και που να ήξεραν τι θα καεί!!!Ο κόσμος φίλε θα καεί και θα τους κάψει.. Και η "πανδημία" πέρασε. Δέν υπήρχε .Δυό χρόνια ταβανοθεραπεία και η επισιτιστική έσκασε απο τον Πολέμαρχο. Δυό χρόνια είχαν τα πάντα ακινητοποιηθεί και δεν δούλευε τίποτα και για όλα φταίει ο Πόλεμος ( ο παράξενος πόλεμος, ο περίεργος πόλεμος, δίχως αιτίες και δίχως αφορμή ,δίχως να μας γνωρίζουμε γιατί πολεμάνε ,κάποιοι σε ξένες χώρες με εταιρίες άλλων χωρών και άλλες ξένες επίσης χώρες παίρνουν μέρος δίχως να έχουν λόγο.. 

Τώρα θα μας προκύψει και διαμεσολαβητής, τρομάρα του...

Στη Μόσχα με σκοπό να μεσολαβήσει στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία βρίσκεται από χθες βράδυ ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, στέλεχος του διοικητικού συμβουλίου της Rosneft και της ρωσικής εταιρίας των αγωγών Nord Stream 1 και 2.

O Σρέντερ κάποτε "καγκελάριος" της Γερμανίας. Μάλλον η "ιδιότητα" θα τον ακολουθεί έως να πεθάνει. Και αφού Ολοκλήρωσε τις εντολές από τους Εβραίους σαν "καγκελάριος" τοποθετήθηκε πλέον Στήν Ρωσία, των Ρώσων και στήν ΕΒΡΑΙΚΗ εταιρία Rosneft ..Καί ξαφνικά εβρισκόμενος στην Τουρκία- ξεκινά για "ειρηνευτική" αποστολή! ΤΣΙΡΚΟΛΕΝ. Κάνουν ότι γουστάρουν. Εκθετοι από όλες τίς πλευρές. Ο πανικός και το εγχείρημα τούς έχει παλαβώσει._

--Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας και νυν στέλεχος του διοικητικού συμβουλίου της Rosneft και της ρωσικής εταιρίας των αγωγών Nord Stream 1 και 2 βρίσκεται σε «ειρηνευτική» αποστολή και η σύζυγός του προσεύχεται---

κάνουμε και ένα κλικ εδώ traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου