peri majestic the real

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

…Η Δίκη, που θα «ρίξει» την ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ !!!

 

 Αυτός ο πίνακας ζωγραφικής με τον Μπιλ Κλίντον να ποζάρει με μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες, βρέθηκε στην βίλα του στενού του φίλου,  Τζέφρι Επστάιν στην βίλα του στο Μανχάταν!


...Χωρίς την προεδρική κάλυψη και τη «συνενοχή» τού Λευκού Οίκου ήταν θέμα χρόνου ν’ αρχίσουν νέες μηνύσεις των θυμάτων σε άλλες Πολιτείες και να ξεκινήσουν εκ νέου έρευνες.

Αυτό και έγινε στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.
Ο Εισαγγελέας της διέταξε νέες έρευνες, όχι μόνον για τη σεξουαλική ανωμαλία του, αλλά και για την εξαιρετικά ευνοϊκή μεταχείριση, που του επιφύλαξε η Αμερικανική Δικαιοσύνη στην πρώτη σύλληψή του στη Φλόριντα.

Τα αποτελέσματα των νέων ερευνών ήταν τρομακτικά για το μέλλον τού Έπσταϊν.
Όπως ήταν φυσικό, τον συνέλαβαν εκ νέου κι αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν πλέον τραγικά γι’ αυτόν …Μόνον εξαιτίας των πρώτων κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν, κινδύνευε με ποινή τουλάχιστον 45 ετών.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα το μέλλον του ήταν ζοφερό.
Δεν μπορούσαν να τον γλιτώσουν από την καταστροφή και οι χρηματοδότες του γνώριζαν πως ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτεί ο ίδιος τις διατάξεις τού αμερικανικού νόμου, προκειμένου να «συνεργαστεί» με τις Αρχές και ν’ αποκαλύψει τους συνεργάτες του και τους σκοπούς τους.

Ως γνήσιος Εβραίος, με απολύτως γνήσια εβραϊκή παιδεία, θα χρησιμοποιούσε ΟΛΑ τα μέσα για να επιβιώσει.

Έτοιμος να παραδώσει στη Δικαιοσύνη τους «σκληρούς» δίσκους από όλες τις ερωτικές «φωλιές» τής ανωμαλίας ήταν ο Έπσταϊν. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ήταν απλά άχρηστος για τους Σιωνιστές, αλλά κι επικίνδυνος.

Το αποτέλεσμα ήταν το «απολύτως φυσιολογικό» γι’ αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μάθει να κινούνται μόνιμα στα όρια της νομιμότητας, και πέρα απ’ αυτά …

Τον «αυτοκτόνησαν», και εδώ υπάρχουν ευθύνες των αρχών, οι οποίες επέτρεψαν να συμβεί αυτό, χωρίς να προλάβουν να «καρπωθούν» τη «συνεργασία» του και ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει ως κέρδος για το κοινωνικό σύνολο.

Σημασία έχει ότι αυτό το ανώμαλο σκουπίδι τον Αύγουστο του 2019 έφυγε από τη «μέση» και κάποιοι νόμισαν ότι έκλεισε η «τρύπα» που τους απειλούσε …Νόμισαν ότι «μπάλωσαν» το πρόβλημα.

Όμως, το πράγμα είχε «κακοφορμίσει» και —κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, η οποία έβλεπε με καχυποψία αυτήν τη βολική για κάποιους «αυτοκτονία»— πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.
Τίποτε απ’ αυτά που θα τους βόλευαν δεν γινόταν όπως θα ήθελαν. Οι Αρχές στο διάστημα των ερευνών τους είχαν ανακαλύψει μεγάλο αριθμό θυμάτων του και τα πρόσωπα που εμπλέκονταν στις υποθέσεις πολλαπλασιάζονταν ραγδαία. Δυστυχώς όμως για κάποιους ο «ψαράς» μπορεί να είχε «αυτοκτονήσει», αλλά οι αρχές βρήκαν το «καλάμι» του …

Ο Έπσταϊν δεν λειτουργούσε μόνος του.
Τα θύματά του τού τα πρόσφερε στο «πιάτο» του η διαβόητη πλέον Γκισλέιν Μάξγουελ …Η κόρη τού επίσης διαβόητου Μάξγουελ, ο οποίος πριν από χρόνια είχε βρεθεί πνιγμένος —πιθανότατα δολοφονημένος— να επιπλέει κοντά στη θαλαμηγό του.

Αυτός ήταν άλλος ένας Σιωνιστής με όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά των Σιωνιστών …Άλλος ένας απατεώνας Εβραίος, ο οποίος παρίστανε τον μεγιστάνα με κλεμμένα χρήματα …
Με χρήματα, τα οποία αποκαλύφθηκε ότι είχε υπεξαιρέσει από τα ασφαλιστικά ταμεία των εταιρειών του και η απάτη αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του …
Άλλος ένας Εβραίος με «ψευδώνυμο», εφόσον το πραγματικό του όνομα ήταν Γιαν Χοχ …
Άλλος ένας Εβραίος, ο οποίος ήταν αποδεδειγμένα Σιωνιστής και πράκτορας της Μοσάντ …
Άλλος ένας Εβραίος, ο οποίος ήθελε να χρησιμοποιήσει την κόρη του σαν «εργαλείο», για να συμπεθεριάσει με τους Κένεντυ και ν’ «ανέβει» κοινωνικό επίπεδο …
Ένα «εργαλείο», το οποίο εν ζωή δεν άφηνε κανέναν να το «πλησιάσει», εφόσον το φύλαγε για τη δική του εξέλιξη και κοινωνική άνοδο, πράγμα το οποίο του είχε γίνει έμμονη ιδέα. Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξε ένα «βαρύ» σκωτσέζικο επίθετο και βέβαια την ανάλογη προφορά.

Αυτός ήταν ο πατέρας τής Γκισλέιν. Εναντίον αυτής στράφηκαν ΟΛΑ τα θύματα του Έπσταϊν. Αυτήν υποδείκνυαν στις αρχές ως την άμεση συνεργάτιδα του «αυτόχειρα» …Άμεσα υπεύθυνη για το «ψάρεμα» και την παγίδευσή τους.

Οι κατηγορίες εναντίον της ήταν φοβερές …

Κατηγορίες τού τύπου «σεξουαλική εμπορία ανηλίκου», η οποία επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 40 χρόνια …
Κατηγορίες συγκλονιστικές για έναν κοινό άνθρωπο, αλλά όχι ιδιαίτερα παράξενες για τα εβραϊκά δεδομένα.
Αν μετρήσουμε τους «σημαντικούς» Εβραίους, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί με τέτοιου είδους κατηγορίες —οι οποίες αφορούν το σεξ και την πορνεία— θα πρέπει ν’ αλλάξουμε τον τίτλο τού κειμένου …... ........ ...................

=============

Υπόθεση: Έπσταϊν — Μάξγουελ…
08-02-2022
Παναγιώτη Τραϊανού

…Η Δίκη, που θα «ρίξει» την ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ !!! 

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου