peri majestic the real

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Φτώχεια, μιζέρια, κατάθλιψη, ανεργία και ....Ορθοδοξία! όλοι Mega! Ξέρουν τι κάνουν οι Βενιζελικοί.... βάζουν μπροστά το συναίσθημα για να θολώσουν τα νερά...Με φοβίζει αυτή η χώρα...Με φοβίζει το σκοτάδι που έρχεται....

 



Αυτοί όλοι σήμερα σε λένε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗ, ηττοπαθή αν πεις κάτι που τους ΤΡΟΜΑΖΕΙ βλέπουν άλλους να σηκώνονται από τον καναπέ αλλά οι ίδιοι αρκούνται αρέσκονται να τρέχουν στον ιππόδρομο σαν άλογα καθαρόαιμα επιβήτορες…… στην ουσία ΑΣΤΡΑΧΑΝ κουτσά άλογα σαν τα κουτσαβάκια διάφοροι επιδεικνυόμενοι ως δήθεν παλληκαράδες κοινώς «ψευτόμαγκες».

Αυτό, δεν είναι χώρα είναι ένα μαντρί από αστραχάν κατηγορίες μετανθρώπων υπεράνθρωπων και όχι θεανθρώπων ότι πάθος σε κατατρέχει το κάναμε ΑΞΙΟΜΑ.

Κυνηγάμε μάγισσες το σύστημα μας έκανε μια ΒΑΒΥΛΩΝΑ με κρυφά βίτσια και προσπαθούμε να το παίξουμε ΕΛΛΑΝΙΟΙ παιδιά του ΘΕΟΥ μα τι υποκρισία!!!!!!!!!!!

Διαβολοπαίδια γίναμε…. χάσαμε το μέτρο παντού βλέπουμε ότι μας κυνηγούν πολιτικοί, παπάδες, κλώνοι, εμβολιασμένοι σατανάδες, μυστικές λέσχες ………ΟΚ έξαλλου αυτό είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ το σύστημα.

Εμείς ποντάρουμε σε πατριωτικά κοινωνικά πολιτικά κινήματα αλληλεγγύης σε λάιτ θρησκείες όλα για το καλό σου όλα για την πρόοδο……… βγάζει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ εκ του ΚΑΝΑΔΑ αντιεμβολιαστής την ελληνική σημαία και δίπλα σου λέει ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γ@μισαι, που έφυγε γιατί τον γ@μησε το μνημόνιο …….και οι ελλάνιοι εδώ τον προσκυνούν η μαγκιά της φυλής το ΙΧΩΡ δεν γ@μι@μαστ@ να ασπρίσουμε.

Δηλαδή ο νέος πολιτικός άρχοντας της...

...χώρας τι θα κάνει θα σκοτώσει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΡΑΚΟ!!!!! η χώρα έχει παντού ανθρώπους με βίτσια …δεν ακούτε κάθε μέρα στα δελτία,….. άνθρωποι πεθαίνουν…. ….. γεράζουμε, νέοι χωρίς στόχους περίμεναν τους μπαμπάδες τους να τους βάλουν στον ιππόδρομο κατά τα άλλα Μητσοτάκη- γ@μισ@.

Δεν υπάρχουν νέοι, δεν υπάρχουν κίνητρα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο προοδευτικά κινήματα προόδου ένα ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ………

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗ μήπως είσαι με τον Μητσοτάκη μήπως και εμβολιασμένος….

https://www.tap-poitiers.com/wp-content/thumbnails/uploads/2019/06/deadman2-tt-width-1600-height-1067-crop-1-bgcolor-000000.jpg

Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

Τις προάλλες έδειχναν τα κανάλια, τα συνεργεία του δήμου Πεντέλης, να καθαρίζουν τα χιόνια από τους δρόμους.

Τα συνεργεία ήταν γεμάτα από Πακιστανομπαγκλαντεσιανούς.

Μπήκαν με ΑΣΕΠ;

Το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ, έγινε ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.

Τις προκηρύξεις για τους ΕΠΟΠ, όποιος τις δεί, θα δεί πολλούς Αλβανικής καταγωγής να εισέρχονται, ενώ Ελληνόπουλα "διαμάντια" με πτυχία σχολικά και πτυχία δυτών, στην απέξω.

Μιλάμε για ΑΣΕΠ οχετός.

Ο λαός απαθής και μιλάμε για τα παιδιά του.

Το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ έγινε ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.

Ένας λαός-εσμός που κάνει τον μάγκα φωνάζοντας "κάτω τα εμβόλια-μητσοτάκη γ@μιέσαι", αλλά από εμβολιασμένους βγάζει τα πρός το ζείν. Άρα;;;;

ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.


Τόσο μάγκες!!!!

Υπάρχουν φανατικοί Μπατριώτες, που ουρλιάζουν, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ, αλλά το μισθουλάκι τους εύκολα το παίρνουν από το κράτος "δικαίου" του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ.

Άρα; ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΆΡΕΣΕΙ.

Κράτος οπερέτα και λαός "μαγκιά κλανιά".

Τρελαίνεται να φωνάζει ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣ@Ι γιατί δεν κοστίζει τίποτα, αλλά όταν μιλάς για ελευθερία και πατρίδα, περιέργως όλοι περιμένουν από άλλον να κάνει το πρώτο βήμα.

Κάποιον ηγέτη;;;;

Κάποιον ηγέτη που έτσι κάνει το λάθος και εμφανιστεί, ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ" ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣ#, θα στριμώχνονται για το ποιος θα του πρωτοβγάλει τα μάτια........

Άρα;;;

ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!!

Γιατί δεν βρήκαμε την ελευθερία τόσα χρόνια σαν λαός;;;;

Γιατί μάθαμε καλά να λέμε για τα λάθη των αλλονών, αλλά ποτέ για τα δικά μας.
Ανώνυμοι στο πληκτρολόγιο, ανώνυμοι στην ζωή μας, ανώνυμοι στα αισθήματά μας, ανώνυμοι στις πράξεις μας, ανώνυμοι στην πίστη μας.

Επαγγελματίες φιλόσοφοι και άρχοντες της αθεϊσμού.

Υ.Γ.

Καλά κάνεις Πέρι και λές για τον κύριο Τραϊανό, να τον διαβάζουν όλοι.

Μόνο που ξέχασες κάτι σημαντικό
.
Ό κύριος Τραϊανός, είναι 100% ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ.

Άρα;;;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΣ, γι'αυτούς που περιμένουν ελευθερία απ'το ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

4 σχόλια:

  1. «Αποτελειώνουν» τους χρόνια πάσχοντες και τους καλούν να πληρώσουν το κόστος από την τσέπη τους! Ενώ λεφτά για την Διαύγεια υπάρχουν!!

    Φεύγει η Ελλάδα μας...από μια συμμορία παλιανθρώπων




    https://www.newsbreak.gr/el...

    Με νέα ανάλγητη ΚΥΑ ο ΕΟΠΠΥ δεν θα καλύπτει πλέον το κόστος προμήθειας του οξυγόνου ρευστής μορφής, το οποίος θα «πέφτει» πλέον στους πολίτες. Μετά από τις εξοντωτικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το σαρωτικό κύμα ακρίβειας, τώρα η κυβέρνηση υποχρεώνει καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, καρκινοπαθείς κ.ά. να πληρώσουν από την τσέπη τους το κόστος για το ζωτικής σημασίας οξυγόνο το οποίο «αγγίζει» τα 800 ευρώ μηνιαίως! Μια απόφαση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων ασθενών και χρόνιων πασχόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αντινατιβιστής θα πατάξει το νατιβισμό είπε. Και αυτό κάνει.

      Διαγραφή
  2. Τα ίδια πάνω-κάτω και στο ίδιο πνεύμα έγραφα πριν μερικές μέρες σε ένα φόρουμ σχετικά με το Μητσοτάκη Γ...αι. Αφού τους έτριψα στη μούρη την πραγματικότητα, στο τέλος τους ρώτησα να μου πουν: Τελικά, ποιός γαμιέται;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω κάποιους νεόκοπους ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πολίτες, που φέρουν γνώμη για την πατρίδα και καταλογίζουν ευθύνες στους πολιτικούς διαχειριστές της χώρας, όταν οι ίδιοι είναι απόμαχοι πολίτες του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, της ΝΔ και λοιπών ιδεολόγων, με την συμμετοχή των κοτζαμπάσηδων κάθε εποχής.
    Σε αυτή την χώρα όλα είναι σε μία διαρκή σήψη αργά, αργά προς το τέλος…… μπατριώτες αρθρογράφοι , blogger, σχολιαστές, fb, twiter, όλοι από τον καναπέ, έμαθαν να σχολιάζουν και να αρθρογραφούν όπως και εγώ, και να αναλύουν θέματα που μέχρι χθες τα έξυνε χάρις του ΑΝΔΡΕΑ του ΓΙΩΡΓΑΚΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ….. του κάθε Πρωθυπουργού, όταν ξαφνικά την είδε σωτήρας, λαμβάνοντας την άγια φώτιση στον καναπέ και σαν νέος απόστολος να κηρύξει την επανάσταση….
    «χωρίς παρεξήγηση» το πρόβλημα δεν είναι οι αρθρογράφοι , blogger, σχολιαστές, ……αλλά, ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας.
    Δυστυχής! Παρηγορία μόνη σού έμενε να λες περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.
    Ίσως μετά από την εισβολή εξωγήινων μεταναστών και με δομές αλληλεγγύης η χώρα να γίνει καλύτερη !!!!
    «Πρέπει να έχουμε ανθρώπους δικούς μας, να μπορούμε επί τόπου να τους επηρεάζουμε» είπε η πρώην υπουργός που έγινε γνωστή για τους μετανάστες που... λιάζονται, σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πρώην υπουργός, Τασία Χριστοδουλουπούλου.
    https://www.protothema.gr/politics/article/1208090/hristodoulopoulou-prepei-na-boume-se-olous-tous-thesmous-tou-kratous-me-dikous-mas-anthropous/

    Τι να λέμε, άλλοι λιάζονται και άλλοι ξεκωλιάζονται!!!!!

    Όλα συμφωνημένα ήδη ………..1770-1871
    Το θέμα είναι τελειωμένο………….
    ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ τα διαχρονικά βαμπίρ, μπορείς άνετα να τους πεις ΔΕΞΙΟΥΣ ή ακόμα καλύτερα ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ με δεξιά τσέπη !!!!!!!!!! ναι έτσι ΕΙΝΑΙ ακριβός έτσι ………
    Αντρέας Παπανδρέου, 1919-1996, Έλληνας πρωθυπουργός ……… Θα κλείσουμε τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
    ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ έδρασαν ως παράγοντας ανατροπής των σχέσεων πολιτικής κυριαρχίας.
    Η συμμετοχή των κοτζαμπάσηδων στην περιφερειακή διοίκηση, οι ρόλοι που εκπλήρωναν και ιδίως η συμμετοχή τους στον επιμερισμό και την είσπραξη των φόρων του έδιναν πρόσβαση σε μια από τις βασικές πηγές πλουτισμού στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αυτό ευνόησε την οικονομική και κοινωνικό πολιτική ενδυνάμωση των κοτζαμπάσηδων.
    Οι Έλληνες αστοί των παροικιών ζούσαν από τα τέλη του 18 αιώνα μέσα στον απόηχο των ιδεολογικών ζυμώσεων του Διαφωτισμού της Γαλλικής επανάστασης.
    Στους κόλπους των παροικιών Βιέννης, Βουδαπέστης, Τεργέστης κινήθηκαν ο Ρήγας και οι οπαδοί του 1796-1797 ιδρύθηκε η Φιλόμουσος Εταιρεία 1814 που στόχευε στην ενίσχυση σπουδαστών με υποτροφίες προς τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια. Από εμπόρους της Οδησσού ξεκίνησε η Φιλική Εταιρεία 1814……
    Όταν ο μεγαλέμπορος Ευστράτιος Αργέντης συνελήφθη ως ομοϊδεάτης του Ρήγα στην Βιέννη το 1798 , μέλημα των Αυστριακών αρχών ήταν με κάθε προσπάθεια να διατηρηθεί η ακεραιότητα των εμπορικών επιχειρήσεων του, γιατί στην αντίθετη περίπτωση κινδύνευε με οικονομική κρίση η αγορά της Βιέννης.
    Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις όπως ο Αργέντης Ευστράτιος εθνομάρτυρας συνεργάτης του Ρήγα Φεραίου.

    μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!

    Στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, στον αγώνα Παναθηναϊκού – Εργοτέλη (22/10/2011), αναρτήθηκε πανό που έγραφε “Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων”. Ο διαιτητής διέκοψε για 8 λεπτά τον αγώνα, προκειμένου να κατέβει το πανό, επικαλούμενος ότι προσβάλει το φίλαθλο πνεύμα.

    Κάτσε γιατί εδώ μπερδεύτηκα…. μπατριώτη !!!!

    Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συνήθιζε να λέει συχνά στον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για σένα».
    Κωνσταντίνος Καραμανλής διακήρυξε ότι «η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν» και ο Ανδρέας Παπανδρέου τού απάντησε: «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες».

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών (όνομα του σχολιαστή αντί του ανωνύμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή