peri majestic the real

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ε, ναι...που είναι το παράξενο????

 


Ο Υπουργός Μηταράκης, πριν λίγες μέρες ,πανηγύριζε για τις συμφωνίες που υπέγραψε στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές, σύμφωνα με τις οποίες θα νομιμοποιηθεί μεγάλος αριθμός τους ,από αυτούς που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα. Επίσης θα έρχονται κάθε χρόνο αρκετές χιλιάδες σαν εργάτες.

Άρα; Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί..

Άρα; Τρόμος παντού....

Γέροντες να βασανίζονται, να δέρνονται ανηλεώς, να εξευτελίζονται και παιδιά να κακοποιούνται. 

Κάθε λιμάνι και καημός, κάθε πόλη και βιασμός. Ποιος είναι Δήμαρχος της Σπάρτης; Ποιος;  Αυτός που μοίραζε αφειδώς σακούλες με λεφτά από τον δημόσιο κορβανά...χωρίς να υπάρχει αύριο...

Ε, και; Το αύριο δεν είναι η Ελληνική νεολαία...

30.000 ευρώ ρολόι δεν φοράνε ούτε οι διαβόητοι Τραπεζίτες της Νέας Υόρκης....ούτε καν οι εφοπλιστές..

Αχ, Ελλάδα μου....σε λεηλάτησαν...χάθηκαν τα παιδιά σου...


3 σχόλια:

  1. Ποιός βιασμός και μαλακίες;;; Οι Ελλεεινίδες τουρλώνουν τον κώλο τους και δίνουν το μουνί τους στους αλλοδαπούς χρόνια τώρα!!! 'Ολες οι ηλικίες!!! Πιτσιρίκες και γριές!!! Δηλαδή όταν πηδιόνταν με Αλβανούς ήταν καλά και τώρα που τις "παιρνούν ένα χέρι" οι Πάκηδες είναι "βιασμός";;; Συμβαίνουν βεβαίως και βιασμοί αλλά αυτοί είναι ελάχιστοι σε σύγκριση με το τι γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπου οι βρομύλοι έχουν πάρει αμπάριζα τις ντόπιες! 'Εχετε παρατηρήσει τα καλοκαίρια, τα κοριτσάκια των 15, 16 ή και μεγαλύτερα πως είναι ντυμένα (μάλλον γδυμένα) και βαμμένα;;; 'Ετοιμα γιά βίζιτα! Και πάνε ομάδες-ομάδες... Αναρωτιέμαι, τι σκατά άνθρωποι είναι τέτοιοι γονείς που αφήνουν τις κόρες τους να κυκλοφορούν κατ' αυτόν τον τρόπο;;;; Μέχρι και άγιο κολάζουν! Συνεπώς, γιατί όχι και αυτά τα σκουρόχρωμα μουσουλμανικά γουρούνια, που έχουν κατακλύσει και καταβρομίσει την Ελλάδα! Από την άλλη, δεν είναι μιά και δύο οι φορές που στο μετρό έχω δει αγκαλίτσα, Ελλεεινίδα πιτσιρίκα με Πάκη ή με αράπη! Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άνδρες;;; Αλλά γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, και γιά να μην σπεύσουν τίποτε αξύριστες βρομιάρες λούμπεν "feminazis", να μας κατηγορήσουν ως γουρούνια ρατσιστές-σεξιστές που κρίνομε μονάχα τα στραβά των γυναικών (ναι, οι καϋμένες...), είναι διαπιστωμένο ότι ήδη από τη δεκαετία του '90, την αρχή στη σαβουρογαμησιά την έκαναν οι άνδρες! Τι άνδρες, δηλαδή;;; Ληγούρηδες κακομοίρηδες του καρακερατά, που τους έτρεχαν τα σάλια και χάλαγαν τα λεφτά τους σε κάθε άρτι αφιχθέν, δίμετρο Ουκρανο-ρωσσικό πουτανί, που αυτές γιά να λιγδώσουν το αντεράκι τους, πήγαιναν μέχρι και με χούφταλα γιά να τους ρουφάνε τα λεφτά!
    Επίσης, τω καιρώ εκείνω, μέχρι οι Αλβανίδες και οι Βουλγάρες πούλαγαν ακριβά το βρομόμουνό τους, οι οποίες ρήμαζαν κυριολεκτικά τα γεροντάκια και πάσης φύσεως ληγούρη που δεν του καθόταν μιά Ελληνίδα της προκοπής. Βέβαια, οι τελευταίες το έπαιζαν δύσκολες και απαιτητικές με συνέπεια να μείνουν γιά πολλά χρόνια "στον άσσο"! Οπότε ο άλλος σου λέει, τη στιγμή που οι γκιόσες μας κάνουν τις δύσκολες και από την άλλ έχεις μπροστά σου έχεις φρέσκο κρέας θα κάτσεις να σκεφτείς εάν είναι ντόπιο ή εισαγωγής;;;;; Κάποιοι εξ αυτών αυτές της "εισαγωγής" τις παντρεύτηκαν κιόλας! Αυτή είναι η αλήθεια γιά τη χώρα-χαβούζα με το όνομα "Ελλας"! Αν χρησιμοποίησα "κακά λογάκια" είναι διότι έτσι αποδίδεται καλλίτερα το μέγεθος της σαπίλας και της κοπριάς η οποία μας περιβάλλει και στην οποία κολυμπάμε χρόνια, τώρα! Δεν κάναμε τίποτα γιά τα καθαρίσουμε. Η χώρα βρομάει από πάνω μέχρι κάτω! Μονάχα το καθαρτήριον πυρ που θα έρθει από ψηλά, θα την απαλλάξει και θα την απολυμάνει από αυτή τη μπόχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγνοια και φαίνεται ! Κλασσική απάντηση ενός ανθρώπου που δεν σέβεται την μάνα την γυναίκα την αδερφή.Ο κόσμος έγινε ενας σκουπιδότοπος ,από την ανάγκη του άνδρα ,και ό΄ίδιος τον έκανε τέτοιον για να καλύψει αυτήν την ανάγκη του. Ο βλάκας άντρας.Ο ανήθικος άντρας,ο άπληστος και αμόρφωτος. Αυτός που η ύπαρξη του δέν έχει καμμιά επαφή με το μυαλό και την λογική.
    Φίλε ,οι άντρες βολεύτηκαν με αλβανίδες με ρωσίδες με ρουλέτες με κρασάκια και ουίσκια. Οι γυναίκες μεγαλώνουν τα παιδιά τους ,και τα εκπαιδεύουν για την κοινωνία .
    Γυναίκα -το θηρίο της δημιουργίας,που θα τελειώσει ΑΠΑΞ την πατριαρχική κοινωνία και την ΣΑΠΙΑ εξουσια της. Αυτό που σ'ημερα βλέπει ο άνθρωπος ,είναι η ΕΠΙΘΕΣΗ της γυναίκας ,γιατί εάν δέν την ξεκινούσε ,ήταν θέμα επιβίωσης της ανθρωπότητας. Αν ξέρεις λίγα ,μήν βιάζεσαι να μιλήσεις ,,Καθώς όσα θά ζήσεις θα σε ταράξουν.. Οσα στήν πορεία θα μάθεις θα σε ντροπίασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος20 Φεβρουαρίου 2022 - 1:26 π.μ.

      Ποιά παιδιά "μεγάλωνε" η Ελληνίδα εκείνη την εποχή;;;; Γιά πες μας;;; Καταρχήν με την "ευημερία" που έφερε το ΠΑΣΟΚ και ο ολετήρας Παπανδρέου, η Ελληνίδα έπαψε να κάνει παιδιά! 'Εψαχνε όπως και ο άνδρας την καλή ζωή και την αραλίκα! Γιατί, νομίζεις, οι άντρες έτρεχαν σαν ληγούρηδες πίσω από κάθε πεινασμένη ξεβράκωτη του πρώην ανατολικού παραπετάσματος;;; Διότι, η Ελληνίδα ψάχνοντας να "χειραφετηθεί" με τις ΠΑΣΟΚικές φεμινιστικές μαλακίες της Μαργαρίτας, σήκωσε ψηλά τη μύτη και πήρε ψηλά τον αμανέ! Τα μυαλά της πήραν αέρα. 'Αρχιζε να κυνηγάει ισότητες και παπαριές! Ο άνδρας άρχισε να αισθάνεται ότι απειλείται. Γι'α υτό και όταν ήρθες οι "δίμετρες" Ουκρανο-ρωσσίδες, βρήκε την ευκαιρία να την κάνει πέρα. Της Ελληνίδας, αντίστοιχα, τον καιρό εκείνο, ο ένας της βρόμαγε και ο άλλος της ξίνιζε!! Γιατί;;; Διότι έπρεπε ο μάγκας που θα την κάνει "αρχόντισσα" να έχει παχιά τσέπη και να την ταϊζει!!! Εδώ και τρεις δεκαετίες, η Ελληνίδα έπαψε να έχει ως στόχο να γίνει μάνα και να κάνει οικογένεια. Κατά συνέπεια να ψάξει να βρει τον κατάλληλο σύντροφο που θα γίνει πατέρας των παιδιών της! Πηδιόταν με τον έναν και με τον άλλον. Μόλις έβλεπε ότι τα χρόνια περνούν "καπάρωνε" τον πρώτο μαλάκα που έβρισκε μπροστά της γιά να κάνει παιδί! Με το ζόρι κάνουν ένα! Και αυτό κατά τα 40-45, αφού τις βλέπεις πρώτα έχουν φτιαχτεί και να έχουν καρριέρα. Ποιός όμως το μεγαλώνει το παιδί της;;; Οι παππούδες! Η Ελληνίδα από περήφανη μάνα, όπως ήταν άλλοτε, κατάντησε Ελλεεινίδα! Δηλαδή ένα γύναιο! Να σε πληροφορήσω λοιπόν επειδή μας το παίζεις πολύξερος επί παντώς επιστητού και φεμινιστάκος, ότι είμαι πολύτεκνος. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν ΟΛΑ μέσα στα 12-13 χρόνια Μνημονίων! Δεν τό 'παιξα μαλάκας να αναζητήσω την καλή ζωή. Αλλά ούτε έψαξα ποτέ να βολευτώ με αλλοδαπή και να πίνω τα ουισκάκια μου!

      Διαγραφή