peri majestic the real

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Είναι μεγάλη η σήψη στην Ελλάδα..

 


Φτυάρια, σφυριά, σουγιάδες,  κράνη, ρόπαλα, δικράνια και δρεπάνια μόνο οι σύνδεσμοι των ομάδων έχουν...και οι κομμουνιστές...ο 23χρονος Αλβανός στην Ελλάδα τα έμαθε αυτά τα πράγματα....να τα κουβαλά και να απειλεί ...στην Ελλάδα πήρε την Ελληνική Ιθαγένεια...στα γήπεδα της σα-λονίκης έγινε άνδρας...

Λίγο ακόμα και θα γινόταν και ειδικός φρουρός ( αν είχε λίγο μυαλό) στην φωτογραφία κάτι λείπει...Τι;;;;; Τα  κασκόλ....Δεν πρέπει να υπάρχει το κασκόλ της τάδε ομάδας....Καταλάβατε????? Μιλάμε για θεομπαίχτες...για κράτος μαφία...Δεν πρέπει ο κόσμος να ξέρει την οπαδική ταυτότητα του  συνδέσμου....αλλά να βλέπει απλά τον Αλβανό!!! Τον κακό Αλβανό!!! Γιατί; Το γνωστό. Δεν πρέπει να χαθεί η κομματική πελατεία.

Και την Κυριακή; Όλοι γήπεδο...Δεν αξίζει να ασχολείσαι. Γυρνάς σελίδα. Αυτός είναι ένας ξένος κόσμος όπως ξένη είναι και η ΝΕΑ Ελλάδα...Κομμάτια και θρύψαλα! 

6 σχόλια:

  1. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ζωή!!!

    «Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα.»

    https://eranistis.net/wordpress/2019/03/09/αμαρτίαι-γονέων-παιδεύουσι-τέκνα/


    Υ.Γ.:There's a storm coming!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί είναι οι νέοι Έλληνες , Αλβανοί , Αφγανοί, Ρωσοπόντιοι και λοιποί κάφροι. Αν δεν θέλετε να ζείτε μαζί τους φύγετε. Αυτό δεν μας λέει ο Κούλης? Πότε ρε πρόλαβε ο 23χρονος αλβανός να γίνει ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ???? Πότε ρε βλάκες ???? Είναι δυνατόν ρε αλήτες να σκοτώνετε έτσι τα μικρά παιδιά ??? Την Ελλάδα?? ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕ.Οι άλλοι εννέα που είναι; Δύο ήταν τα αυτοκίνητα και περίπου δέκα οι εγκληματίες. Με λείπουν άλλοι εννέα περίπου και ένα αυτοκίνητο. Αυτούς δεν τους έπιασαν οι κάμερες; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕ!Όλοι ασχολούνται με τον συγκεκριμένο δολοφόνο. Με τα ευρήματα στο σύνδεσμο κάνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Carciu Afksendos λέγεται ο αλβανός!! έλλην Μακεδών σύμφωνα με τους γελοίους που μας κυβερνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Carciu Afksendos λέγεται για τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης π.χ. λέγεται για τους έλληνες. Διάλεξε και πάρε. Κατάλαβες?? Απλό. Η χώρα μας? Τέλειωσε. Μάλλον την τέλειωσαν. Όλοι οι σύνδεσμοι τέτοιους τύπους έχουν. Τα κόμματα τι θέλουν? Ψήφους. Θα τις βρούνε στο ποδόσφαιρο. Τι θέλουν τα παιδιά? Δουλειές. Που να δουλέψεις με όλους αυτούς?? Που?? Μεροκάματο του τρόμου. Αυτή είναι η ΝΕΑ Ελλάδα...ήξεραν οι πολιτικοί τι έκαναν...

      peri

      Διαγραφή
  5. Μην ξεχνατε και τον αλβανο υπολοχαγο του Ε.Σ. "ευαγγελο" αλι νετζιμπα γεννηθεντα εν Τιρανα που εκπαιδευει εποπ και κληρωτους. Αντε και ΑΣΔΕΝαρχης με υπασπιστη τον ισμαηλ αμπντεφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html