peri majestic the real

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Μιλάμε για εντελώς τραγικές καταστάσεις, για την απόλυτη κάθοδο στον εφιάλτη!!! Ποιος θα ζήσει τελικά? Τι συμβαίνει?

 

Ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται ο τελικός στόχος των Γερμανών …

Θα επαναλάβουν και στον ελλαδικό χώρο την πετυχημένη εφαρμογή «εκκένωσης» της Μικράς Ασίας …
του Τραϊανού Παναγιώτη......
Αυτό, το οποίο μπόρεσαν να καταφέρουν εκεί, επιχειρούν να το κάνουν κι εδώ …Έχουν εμμονή με τον Ελληνισμό και την απειλή που αυτός εκφράζει για τα παγκόσμια συμφέροντά τους …Τα συμφέροντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην οποία ανήκει ο Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι Βενιζελικοί …Τα συμφέρονταν των «αφεντικών», τα οποία «φιλοξενούσαν» και τον Λευτεράκη στο Παρίσι. Αυτοί είναι που τώρα έβαλαν ως στόχο να «ξηλώσουν» τον Ελληνισμό και από την Ελλάδα …Να τον «σκορπίσουν» στα πέρατα της Γης, ώστε να χαθεί ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων …Να χαθεί αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει κι απειλεί τα σχέδιά τους για την κοσμοκρατορία τής Νέας Τάξης, η οποία «χτίζεται» τους δύο τελευταίους αιώνες.
Αυτός είναι ο τελικός στόχος …Η εξόντωση του Ελληνισμού ως απειλής. Το πέτυχαν στη Μικρά Ασία και το επανέλαβαν στην Κύπρο. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάνε απροκάλυπτα για καθολικές «εκκενώσεις» μετά από καταστροφές τις οποίες προκαλούν οι ίδιοι. «Πυρπόλησαν» την εθνική οικονομία με τα Μνημόνια και τώρα κάνουν το ίδιο και με πραγματικές πυρκαγιές. Ήδη ένα μεγάλο μέρος των μορφωμένων Ελλήνων έχει πάρει έναν νέο και «μοντέρνο» δρόμο προσφυγιάς και δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας. Τώρα, μετά τους μορφωμένους αστούς, θα επιχειρήσουν να «εκκενώσουν» τη χώρα και από τον πληθυσμό που ζει από την ελληνική γη, ώστε να γίνει σταδιακά η αντικατάστασή τους με λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, οι οποίοι θα λειτουργήσουν όπως και οι έποικοι της Κύπρου …Όπως ακριβώς έγινε στη Μικρά Ασία και μεγάλες ελληνικές πληθυσμιακές ομάδες, οι οποίες παρέμειναν μέσα σ’ αυτήν, «ξέχασαν» την καταγωγή τους και βέβαια τη γλώσσα τους …Όπως αυτό ακριβώς επαναλήφθηκε στην Κύπρο, ένα μέρος της οποίας «εκκενώθηκε» απολύτως από Έλληνες και γέμισε μουσουλμάνους εποίκους υπό την προστασία των «αφεντικών».

Αυτός είναι ο ανθελληνικός γερμανικός σχεδιασμός και αυτόν υπηρετούν με το αζημίωτο οι Βενιζελικοί. Όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα. Τίποτε δεν έγινε εξαιτίας τυχαίων συγκυριών. Τα πάντα τα γνώριζαν εξ’ αρχής, γιατί ήταν συμφωνημένα …Από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την Κυπριακή Τραγωδία μέχρι τα σημερινά Μνημόνια …Από τις εκκενώσεις τού Πόντου και της Κερύνειας, μέχρι τις εκκενώσεις τής Εύβοιας. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο σφαγέας των Ελλήνων τής Κρήτης ΝΑΖΙ στρατηγός Bruno Brauer, είχε προβλέψει τον «υψηλό» ρόλο τού Μητσοτάκη στη μεταπολεμική Ελλάδα …Δεν ήταν προφήτης ο άνθρωπος …Απλά, ως ΝΑΖΙ στρατηγός, γνώριζε το γερμανικό σχέδιο για τη μεταπολεμική Ελλάδα στο οποίο συμμετείχε κι ο ίδιος. Τον Μητσοτάκη τον προστάτευε στη φυλακή, όπως κάνουν πάντα οι Γερμανοί με τους «εκλεκτούς» τους, τους οποίους τους θεωρούν άκρως απαραίτητους στους σχεδιασμούς τους. Τους εχθρούς τους οι βάρβαροι Γερμανοί τούς εκτελούν και δεν τους φυλακίζουν. Τον Μητσοτάκη τον προστάτευε στη φυλακή όπως προστατεύτηκε στο Νταχάου ο Ζαχαριάδης ή οι κομμουνιστές στα ξερονήσια …Εξασφαλισμένο «άλλοθι» και μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε από τον προστατευόμενο και μελλοντικά «σημαντικό» Μητσοτάκη να τον υπερασπιστεί στην δίκη του.
Ο Βενιζελισμός των πεινασμένων και ψωριάρηδων γιδοβοσκών, οι οποίοι έφτασαν ξυπόλητοι στην Αθήνα και ήθελαν να γίνουν μεγιστάνες, συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς στο «ξήλωμα» του Ελληνισμού και πατώντας επάνω σε πτώματα, αποδείχθηκε ο χειρότερος «καρκίνος» στην υπερχιλιετή ιστορία του …Η πιο τρομακτική πολιτική και κοινωνική «ασθένεια» στην ιστορία του, εφόσον τον έφτασε πολύ κοντά στον «θάνατο». Είναι πραγματικά ντροπή για τον πανίσχυρο και διάσημο Ελληνισμό να έχει γίνει εδώ και έναν αιώνα «λεία» μερικών οικογενειών αγράμματων τσοπαναραίων. Οι «Ξυπόλητοι» του Μητσοτάκη τής Κατίγκως και του Βενιζέλου ΔΕΝ θα συνεχίσουν να περπατάνε για πολύ ακόμα επάνω στο μαλακό «πτώμα» τής Ελλάδας …Ο Θεός θα τους τιμωρήσει, και αυτήν τη φορά κυριολεκτικά ο ΙΔΙΟΣ …Θέμα χρόνου είναι πλέον να δούνε ΟΛΟΙ πώς ο Θεός λύνει …τα δικά Του θέματα !!!
Ο Βενιζελισμός «πυρπολεί» την Ελλάδα - Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

3 σχόλια:

  1. Απόψε, νύχτα που 'ναι μεγάλη, θα μιλήσω στους νεκρούς, στους ζωντανούς και στους αγέννητους. Απόψε, που οι δαυλοί του χρόνου όλους δαύτους τους ενώνουν κι η Ελλάδα εδώ γίνεται μια, θα κοινωνήσω την μυστική πατρίδα μαζί σας.

    Μα πρώτα-πρώτα λαλώντας στους νεκρούς τους τιμημένους ... Γεια σας αδέλφια ! Βλέπω τ' απόσκια σας τα ηλεκτρικά και χαιρετώ σας. Χρόνια Πολλά πρωτύτερα στον ίδιο τόπο σας υμνούσα, μα δεν σας έβλεπα. Γιατί 'μουν ζωντανός. Μα τώρα, που 'χασα την παλιά ζωή σαν μου 'μελε στις διώξεις, στις εξορίες, στις φυλακές, σαν φάντασμα να διαβώ κι εγώ, ναι, ε τώρα πια σας βλέπω. Και σας ασπάζομαι.

    Και σας ζηλεύω. Μεγάλη η Μοίρα σας, τρανή. Βάλατε τον βίο εμπρός στον θάνατο και τον κάματε αθάνατο. Μυρίζει η ψυχή σας ζωντάνια, χάρη στη νίκη της πράξης σας. Ενώ των άλλων, που υπέστειλαν σημαίες, είναι το βλέμμα τους νεκρό από τη ντροπή της ήττας. Κι είναι η ματιά ενός ολάκερου λαού, που κάθε μέρα γονατίζει σ' έξω και μέσα εχθρούς, κατεβασμένη, δειλή, ψοφοδεής. Τυχεροί εσείς που ενωθήκατε για πάντα με τους άλλους νεκρούς της αιώνιας Ελλάδας. Τυχεροί εσείς που ξεφύγατε απ' την αθλιότητα της εποχής και γίνατε στοιχεία του Αιγαίου. Θα σας θωρούν οι ζωντανοί ψαράδες κι οι αγέννητοι ναυτικοί καταμεσής της θύελλας, στην κορφή των κυμάτων απάνω, και θα σταυροκοπιούνται.

    Μεγάλο τ' όνομά σας ! Σιμά σε Ποσειδώνα κι Άη-Νικόλα η θύελλά σας θα φυλάττει τα υδάτινα σύνορα, όταν ο κόσμος όλος χαθεί κι η φωτιά ματαγεννήσει έναν νέο από τη στάχτη του. Έχετε γεια !

    Μίλησα στους νεκρούς. Τώρα στους ζωντανούς θα λαλήσω ....

    Χαίρετε σύντροφοι αγαπημένοι ! Χρόνους εννιά δεν ακούσατε τη φωνή μου. Η Βία με συντρόφευε, η Βία με συντροφεύει. Η Βία που συντροφεύει κι εσάς, εμένα πιότερο με αγάπησε. Με διάλεξε θαρρώ, μα δεν με παντρεύτηκε ακόμα. Γιατί έχει εκείνη στεφανωθεί πρωτύτερα με τους Ήρωες, που απόψε τιμούμε. Η Βία, σύντροφοι ζωντανοί, που 'ταν κάποτε επίσημη θεά των Ελλήνων, τώρα κατάντησε η εταίρα των εχθρών τους. Η Βία, που βοηθάει τον Δία να κατανικήσει τους σκοτεινούς Τιτάνες, τώρα σέρνεται απ' το σκοτάδι της παρακμής για να γκρεμίσει τους Έλληνες. Η Βία, η μυθική αδελφή του Ζήλου, του Κράτους και της Νίκης, τώρα πουλήθηκε δούλα στην Οκνηρία, στο Παρα-Κράτος και στην Ήττα. Μα η Βία, που λατρευόταν πάντα μαζί με την θεά Ανάγκη, θεά θα ξαναγίνει, αν την τιμήσουμε κι εμείς.

    Ας την αποδεχτούμε !
    Το λάβαρό της ας σηκώσουμε ψηλά και τη θυσία τούτων
    των νεκρών να εκδικηθούμε !

    Σύντροφοι ζωντανοί , η Ελλάδα πεθαίνει, όμως η Ελλάδα μας ζει. Σύντροφοι αγαπημένοι, χρόνους εννιά δεν ακούσατε τη φωνή μου, αλλά ήμουν πάντοτε εδώ ...

    Μίλησα σε νεκρούς και ζωντανούς. Στο τέλος θα τα πω με τους αγέννητους ...

    Ψυχές του Μέλλοντος, σας λιβανίζουμε με μοιρολόι ! Θα σαρκωθείτε ωστόσο με παιάνα. Ακούστε με, αγέννητοι, γιατί κι εγώ αγέννητος είμαι ακόμη, μέχρι να ματαβγώ στο φως τους ελεύθερου Ήλιου. Κι εγώ ξέρω. Θα γεννηθείτε σε χώρα ρημαδιό. Τα σύνορα της θα 'χουν στενέψει. Οι ξένοι θα 'χουν τον πρώτο λόγο. Οι εχθροί κι άλλη γη θα ζητούν. Ο στρατός θα διακοσμεί τις πύλες των δημοκρατικών ανακτόρων. Ραγιάδες θα μιλούν στ' αυτιά σας γλώσσες μπάσταρδες και δουλικές. Η ιδέα της ελεύθερης Πατρίδας θα σας ηχεί παράδοξη. Χίλιους λόγους θα 'χετε να την φοβάστε, χίλιους να την αρνηθείτε.
    Μόνο μια θύμηση θα σας αναγκάζει να ξεσηκωθείτε:

    Η Θυσία όσων τώρα εδώ ορκίζονται ζωντανοί. Εάν τα λόγια μας δεν γίνουν πράξη, τότε ας χαθείτε στην αδίστακτη λήθη των καιρών. Εάν όμως τα έργα μας επαναλάβουν το έργο των νεκρών που απόψε λατρεύουμε, τότε ας ενωθείτε στο αιματηρό ποτάμι του χρόνου μαζί μας.

    Γιατί η Βία θα ξαναγίνει Θεά. Γιατί ο Κόσμος θα ξαναγίνει νέος. Κι όλοι τούτοι οι μουσαφίρηδες του Άδη, στην πεζούλα του αλωνιού θ' αναφερθούν: ΒΛΑΧΑΚΟΣ, ΓΙΑΛΟΨΟΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ! Και ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΥ, που κι αυτούς τους έφαγε η Τουρκιά. Όσοι πέρασαν κι όσοι ακόμα θα περάσουν. Όσους η Δόξα με τη Βία παντρέψει στις ολόμαυρες νύχτες, με στεφάνι πλεγμένο από ασφόδελους ...

    Απόψε, νύχτα που 'ναι μεγάλη, μίλησα σ' όλους ...

    Απόψε στο φως των δαυλών κοινωνούμε μυστική πατρίδα !

    Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογαριασμοί ρεύματος,σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες. Καίς λίγα, πληρώνεις πολλά!
    Όλα κρύβονται στις λεπτομέρειες, στα "συνοδευτικά", στα κερατιάτικα.
    Απλά, πληρώνεις αλλονών τις αμαρτίες, τους κάνεις τα κέφια με το έτσι θέλω.
    Δικαίωμα ένστασης, μόνο για κορόιδα.
    Σαν τα ψιλά γράμματα, στα συμβόλαια.
    Όλα πλέον στην Ελλάδα, κατάντησαν pack with the devil.
    Τελικά τόσα χρόνια μνημονίων, απελευθέρωσαν τα μύχια στις ψυχές των ανθρώπων.
    Μετεβλήθησαν σε άσπλαγχνα όντα, διψάνε για αίμα, εξουσία, χρήμα.
    Σ'αυτήν την χώρα πλέον, μαζί με τον Θάνατο, περπατάνε και οι "έμποροι της Βενετίας".
    Όλα για την σάρκα, για τα κατώτατα ένστικτα, τα ερπετικά, τα Κρόνια.
    Το "Ζούν ανάμεσά μας" in real!!!
    Θυμίζουν όλα ένα κακόγουστο ψέμα, μιλάμε για σενάριο γοτθικού τρόμου.
    Οι σκοτεινότερες σκέψεις του Λάβκραφτ.
    Τίποτα πλέον δεν θυμίζει Ελλάδα.
    Είναι, κάτι "άλλο".
    Το πρωί ο ήλιος σε καίει, το βράδυ το σκοτάδι είναι χειροπιαστό.
    Εμφυτευμένες εντολές όλα, στα μυαλά στις ψυχές μας.
    Μόνο να πληρώνεις υποχρεώσεις, να ανανεώνεις το δικαίωμά σου να ζείς, να υπάρχεις.

    Ένας λογαριασμός ρεύματος, μια ανθρώπινη ιστορία,

    Που είναι οι άνθρωποι του ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι οι άνθρωποι του ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ;

    Που είναι οι άνθρωποι του ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ;

    Ζούν ανάμεσα μας, …… πολλοί ή λίγοι δεν κάνει την διαφορά,ο ένας για όλους και όλοι για τον ένα.
    Δυστυχώς όμως ……ζούμε μια Βατραχομυομαχία κάνεις το καλό ….άλλα μερικές φορές κάποια ζιζάνια εκτρέπουν την κατάσταση.

    Βατραχομυομαχία
    Ένα ποντίκι, ο Ψιχάρπαγας, πηγαίνει σε μια λίμνη να πιει νερό. Εκεί συναντά το βασιλιά των βατράχων Φυσίγναθο, που τον ανεβάζει στη ράχη του, για να τον φιλοξενήσει στο αρχοντικό του• καθώς ταξιδεύουν μέσα στη λίμνη, εμφανίζεται μια νεροφίδα• τρομάζουν κι οι δυο• ο βάτραχος βουτά μέσα στη λίμνη και γλιτώνει από τον κίνδυνο, ο ποντικός, ανίδεος στο κολύμπι πνίγεται.
    Ένας ποντικός (ο Λειχοπίνακας), αυτόπτης μάρτυρας, μεταφέρει στους ποντικούς το γεγονός. Οι ποντικοί εξοπλίζονται και στέλνουν κήρυκα, τον γιο του Τυρογλύφου του τρανόκαρδου, τον Εμβασίχυτρο για να κηρύξει τον πόλεμο στους βατράχους. Ο Φυσίγναθος αρνείται την κατηγορία της ενοχής του και εξοπλίζει τους βατράχους για πόλεμο (στ. 99-167)
    Ο Δίας ενόψει των «πολεμικών προετοιμασιών», συγκαλεί συμβούλιο των θεών, όπου αποφασίζεται η ουδετερότητά τους στον επικείμενο πόλεμο (στ. 168- 198).
    Ακολουθεί η βατραχομυομαχία με νεκρούς και από τις δύο πλευρές και με υπερτέρηση τελικά των ποντικών (στ. (στ. 199-269)).
    Τότε γίνεται δεύτερο συμβούλιο των θεών (στ. 270-293), στο οποίο η Ήρα υποδεικνύει στο Δία να κάνει την επέμβασή του για τον τερματισμό του «πολέμου». Το αστροπελέκι (κεραυνός) του Δία δεν είναι πάντως αποτελεσματικό.
    Τελικά ο Δίας εξαπολύει καβούρια εναντίον των ποντικών και αυτά αναγκάζουν τους ποντικούς να σταματήσουν αυτή τη μονοήμερη «μάχη» (στ. 294-303).


    Είμαι πλέον σίγουρος ότι οι άνθρωποι θα βρούν τον δρόμο …..κάποια στιγμή, όταν θα καταλάβουν
    ο ένας για όλους και όλοι για τον ένα, για την ώρα είμαστε στο στάδιο της γνωστής ρήσης «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)