peri majestic the real

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ποιος Ερντογάν; Ποια Τουρκία; Ποιος Σόρος; Ν.Μηταράκης: «Συμφώνησα με Πακιστάν και Μπαγκλαντές να μας στείλουν άντρες μετανάστες - Χρειαζόμαστε πάνω από 144.000»

 

.
Η Ολλανδία έκανε συμβάσεις με το Μαρόκο για εργατικό δυναμικό το 1960, σήμερα οι Μαροκινοί αποτελούν μια ανοιχτή πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ. Η τρίτη γενιά των μουσουλμάνων Μαροκινών αποκαλούν τους Ολλανδούς γουρούνια , είναι οι εγκληματίες στη χώρα, απομυζούν το κρατικό οικονομικό σύστημα μέσω επιδομάτων( τεμπελιτιδα), είναι σχεδόν αδύνατη η ενσωμάτωση και η αφομοίωση τους στην Ολλανδική κοινωνία και με τον ρυθμό γεννήσεων που έχουν σε βάθος χρόνου οι Ολλανδοί θα είναι μειοψηφία σε μια χώρα που έχει υποδομές, τάξη και οργάνωση. Όλα αυτά στην Ολλανδία.

Φανταστείτε τώρα την Ελλάδα μας........ΔΕΝ τα ξέρουν αυτά; Γιατί τους νοιάζει;; Με συνοπτικές διαδικασίες καταστρέφουν την χώρα και τις ζωές όλων μας. Και εσύ; χάζευε τον Ερντογάν...την ΑΟΖ....Αλβανοί, Γεωργιανοί, Πολωνοί, Αλγερινοί, Βούλγαροι, Ιρακινοί...Αφγανοί, Πακιστανοί και τώρα από το Μπαγκλαντές...

 Και όλοι αυτοί που θα μείνουν; Δεν θα θελήσουν μελλοντικά ζωτικό χώρο οι νέοι "Μουζίκοι"??  Μα ξεχνάτε το παιχνίδι με τους Δασικούς Χάρτες??? Τι συμβαίνει με τους Δασικούς Χάρτες που ζητάνε από τον κοσμάκη συμβόλαια του 1850??? Τυχαία το κτήνος  έλεγε στους εβραίους ότι είναι αντινατιβιστής;  

Τι συμβαίνει? Αυτό που έγραψε ο Τραϊανός σε ένα παλιότερο κείμενό του. Οι βενιζελικοί μας κάνουν Σμύρνη!! Είμαστε ψεκασμένοι? Κάντε μια βόλτα από ένα Νοσοκομείο.....από ένα κτηματολόγιο...δείτε τους λογαριασμούς στο ρεύμα, στον ένφια...την ανεργία στους νέους ανθρώπους.  Ποιος θα ζήσει εδώ μέσα? Μιλάμε για εφιάλτη.  Όταν ακόμα και ένα  εισαγόμενο σαράβαλο αυτοκίνητο να έχεις θα πληρώσεις φόρο 3.000 ευρώ!!!! 

1 σχόλιο:

  1. Μετά το πέρας της συμφωνίας Μηταράκη και αφού οι νεοέλληνες πλέον "Paki & Bagla" θα έχουν με συνοπτικές διαδικασίες παραλάβει τις νέες τους αστυνομικές ταυτότητες και τα ονοματά τους θα έχουν συμπεριληφθεί στους νέους εκλογικούς καταλόγους, ο γιός του βρικόλακα θα ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία των επόμενων εκλογών.

    Όπως δηλαδή την είχε κάνει και ο νονός του ο Κινέζος το 2000 με την βιομηχανία ελληνοποιήσεων εξ Ουκρανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή