peri majestic the real

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Δεν θέλει πόλεμο η Ουκρανία...

 

Ούτε η Ουκρανία θέλει πόλεμο. Η Ουκρανία είναι Ρωσία. Θα το πληρώσουν οι Γερμανοί το θράσος τους. Κάθε πού κάνουν επίθεση στήν Ρωσία ,αιμορραγούν. Η Ρωσία δέν θα κάνει πίσω, και ούτε θα επιτρέψει παιχνίδια τύπου "εμφύλιος". Θα καθαρίσει γρήγορα. Προσπαθούν με απειλές να αρπάξουν την Ουκρανία. Και οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί θα τούς κάνουν κομματάκια. Κανένας δέν θέλει σύρραξη, γιατί κανέναν δεν συμφέρει. Όμως η Γερμανία τέλειωσε. Δεν αρπάζει αυτό που θα τήν κάνει δύναμη, όπως είχε σχεδιάσει η Νέα Τάξη των εβραίων. Δεν θα παίξει παιχνίδια η Ρωσία. Θα τους τελειώσει. Δεν θα αφήσει να την τρώνε κομμάτι κομμάτι. Και πίσω από την Ρωσία θα ακολουθήσει Ιράν και Κίνα. .Είναι το τέλος του rangarok. Κόλλησε το σφυρί του θωρ, και δεν ξεκολλά. Αυτό είναι τέλος άσχετα με το πώς θα γίνει .Με αίμα πολύ με καρπαζιά μεγάλη ,πάντως φέρνει το τέλος της Γερμανίας .Και εκεί θα διαλυθεί και ο τραμπούκος το ΝΑΤΟ.


Ο Ερντογάν...Ο κάθε λακές της νέας τάξης. Θα φάνε την τελευταία πιστολιά . Η τρελή Γερμανία είναι πολύ μικρή για να τα βάλει με "θηρία". Αυτή είναι ένα ψεύτικο θηρίο. Υποβοηθάται για να παριστάνει τον γίγαντα, από τους εβραίους και από την "Αμερική"¨ των Εβραίων  ,που τους περιμένουν τόσοι λαοί .Κοινός προσπαθώ να πω ,οτι φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ.

Δεν είπα πουθενά ,πως η Γερμανία θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Αντιθέτως λέω ,ότι η Γερμανία έχει "μεθύσει", και είναι στα τελευταία της.

Και για να γελάσουμε λίγο..

Εάν θα γίνει σύρραξη "πολεμική" η "εμφύλιος"-(ο γνωστός δλδ πούστικος πόλεμος με προβοκάτσιες τών ξένων "δυνάμεων" κοινώς τραμπούκων),θα φοράνε τίς μάσκες? Θα εμβολιαστούν για τον κορονοιο? Οσοι σκοτωθούν θα είναι θύματα πολέμου η κορονοιου? Κλαίω δλδ από το χάλι τους, και την βλακεία...Πάντως σε πολλές χώρες "λήξη" συναγερμού. Κατά το Πάσχα,(εάν όλα δεν έχουν καταρρεύσει ,με το σάλτο της Γερμανίας να κάνει τσαμπουκάδες, που εδώ σέ ετούτον τον τσαμπουκά θα φάει γερή κατραπακιά, και θα γλυτώσει ο κόσμος),κατά το Πάσχα ξαναβλέπουμε. Σε εμάς δλδ, γιατί σε χώρες πάνω τα βρήκαν ζόρικα με τα μέτρα και τα εμβόλια. Πιο μάγκες οι Σκανδιναβοί. Εδώ όλοι "γατάκια" ,όλοι έγιναν επιστήμονες της Ιατρικής , και κατά φαντασίαν ασθενείς..

5 σχόλια:

  1. https://noumer.blogspot.com/2022/01/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραγίζει η ενότητα του ΝΑΤΟ καθώς καταγράφηκε η πρώτη νίκη του γερμανικού συνασπισμού χωρών εναντίον των ΗΠΑ κάτι που δημιουργεί σοβαρά μελλοντικά προβλήματα στον Τ. Μπάιντεν.

    Μετά την Τουρκία που αρνήθηκε να μπλοκάρει τα ρωσικά πλοία στα Στενά και να επιτρέψει να εισέλθει ΝΑΤΟϊκός ή Αμερικανικός Στόλος, ήρθε η σειρά της Ουγγαρίας να πει “ΟΧΙ” σε νέα ανάπτυξη ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην χώρα.

    Στη συνέχεια ακολούθησε σφοδρή επίθεση του προέδρου της Κροατίας στην Ουκρανία με τελικό αποδέκτη τις ΗΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “ΟΧΙ” Ουγγαρίας σε ΝΑΤΟ για αποστολή δυνάμεων!
    “Η Ουγγαρία θεωρεί ακατάλληλη την ανάπτυξη νέων ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο έδαφος της” δήλωσε ο Ούγγρος υπουργός Άμυνας Tibor Behnke στον ουγγρικό ραδιοφωνικό σταθμό Inforadi.

    Σύμφωνα με τον ίδιο:

    “Η Ουγγαρία έχει δημιουργήσει εθνικές δυνάμεις με τέτοια δυναμική που στην παρούσα κατάσταση δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ξένες ένοπλες δυνάμεις και μονάδες.


    Πρόεδρος Κροατίας σε πρωθυπουργό: “Είσαι πράκτορας της Ουκρανίας”!
    Nέο επεισόδιο σημειώθηκε στην Κροατία με τον πρόεδρο της χώρας, Ζόραν Μιλάνοβιτς , να κατηγορεί τον πρωθυπουργό Andrey Plenkovic πως λειτουργεί ως “πράκτορας της Ουκρανίας” μόλις δύο ημέρες αφού ο τελευταίος απολογήθηκε στο Κίεβο για τα σχόλια περί απόσυρσης κροατικών δυνάμεων από το ΝΑΤΟ.

    «Δεν υπάρχει περίπτωση. Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός είναι ένας συνηθισμένος δειλός που πηγαίνει όπου δεν ανήκει… Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το συμφέρον της Κροατίας», πρόσθεσε.

    Στη δήλωσή του την Τρίτη, ο πρόεδρος της Κροατίας κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι αναταράσσουν τη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή εν μέσω ρωσικής στρατιωτικής συσσώρευσης κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας.

    Ο Κροάτης πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν έχει θέση στο ΝΑΤΟ και σε περίπτωση κλιμάκωσης με τη Ρωσία, το Ζάγκρεμπ όχι μόνο δεν θα στείλει δυνάμεις αλλά θα αποσύρει μέχρι και τον τελευταίο στρατιώτη από ΝΑΤΟϊκές βάσεις της Αν. Ευρώπης.

    Εγραφε ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ το 2014 στο Άρθρο του "η κρίση στην Ουκρανία"
    (ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ. Αυτοί, οι οποίοι λίγα χρόνια πριν έπεφταν στα γόνατα των Ρώσων, για να τους απελευθερώσουν, πήγαν να τους “επιτεθούν” πλαγίως …Πήγαν να τους “φάνε” την Ουκρανία. Είναι δυνατόν τώρα να ανεχθούν οι Ρώσοι το θράσος των Γερμανών να διεκδικούν πατρώα ρωσική γη; Όταν μιλάμε για Ουκρανία, μιλάμε για την “πατρώα” γη των Ρώσων. Η Ουκρανία για τους Ρώσους είναι ό,τι είναι το Κόσσοβο για τους Σέρβους. Το Κίεβο είναι η πρωτεύουσα του κράτους των Ρως, το οποίο οι Ρώσοι θεωρούν “γενεσιουργό” πυρήνα της πατρίδας τους. Ούτε φαντάζονται οι ηλίθιοι του Βερολίνου τι είδους “νεύρο” πάτησαν με τη συνομωσία του Κιέβου.
    Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε σε αυτό το κείμενο να λέμε ότι ο καλύτερος σύμμαχος των Γερμανών είναι ο Πούτιν. Στη σημερινή κρίση γίνεται ακόμα καλύτερος. Γιατί; …Γιατί ο Πούτιν προστατεύει τη Γερμανία από έναν ανεξέλεγκτο αντιγερμανισμό της ρωσικής κοινωνίας. Αυτός διαχειρίζεται την κατάσταση με τέτοιον τρόπο, που “ανοίγει” το “μέτωπο” της αντιπαλότητας, βάζοντας στο “πεδίο” καί τους Αμερικανούς καί το ΝΑΤΟ, ώστε να υποβαθμιστεί η γερμανική ευθύνη για τα εγκλήματα του Κιέβου.
    Κανένας Πούτιν δεν έδωσε εντολή για “αρπαγή” της Κριμαίας …Κανένας Πούτιν δεν ενθαρρύνει τους Ρώσους της Ανατολικής Ουκρανίας να επιδιώκουν την απόσχισή τους …Ο λαός μόνος του αποφάσισε την τύχη της Κριμαίας και απλά ο Πούτιν συμφώνησε …Συμφώνησε αναγκαστικά, γιατί διαφορετικά θα έχανε τη μάχη των εντυπώσεων και μπορεί και την ίδια την εξουσία του.

    Τώρα όμως οι Ρώσοι δεν είναι διατεθειμένοι να συγχωρήσουν τίποτε στους Γερμανούς. “Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό “πολλαπλασιάζεται” όταν μιλάμε για λαούς. Η Γερμανία με τη βλακώδη εμπλοκή της στην Ουκρανία πέρασε τον “Ρουβίκωνα” της Ρωσίας και τώρα θα την “πατήσει” για τα καλά. Στην κυριολεξία ο Δνείπερος ήταν ένας “Ρουβίκωνας”, που η Γερμανία δεν έπρεπε να πλησιάσει …Πόσο μάλλον να τον “περάσει”. Δυστυχώς όμως – γι’ αυτήν – την “πάτησε”. Ακόμα και αν ο Πούτιν παραμείνει “γατάκι” των Προτεσταντών, ο ρωσικός λαός “απασφάλισε”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και ο πιο φιλοευρωπαίος Ρώσος έχει παθιαστεί εναντίον της Γερμανίας. Αποκαλύφθηκε ότι η δύναμη, που κάποτε μάτωσε τη Ρωσία με την ηλιθιότητά της, είναι αμετανόητη …Αμετανόητη και αδιόρθωτη. Η ευρωπαϊκή δύναμη, η οποία κάποτε ταπεινώθηκε, όπως δεν έχει ταπεινωθεί κανένας άλλος λαός στην ιστορία της Ευρώπης, όχι μόνον δεν άλλαξε τη συμπεριφορά της, αλλά ούτε και τους στόχους της. Στο στόχαστρό της ήταν κάποτε η Ρωσία και στο ίδιο “στόχαστρο” βρίσκεται και πάλι. Και πάλι, μόλις στάθηκε λίγο στα “πόδια” της, επιχείρησε να αρπάξει τον πλούτο της Ρωσίας.

    Όμως, το ακόμα χειρότερο σε αυτήν την τελευταία της ηλιθιότητα είναι κάτι άλλο. Εξαιτίας της “βιασύνης” της απειλεί να καταστρέψει το σύνολο του στρατηγικού σχεδιασμού τής προτεσταντικής Νέας Τάξης. Στην Ουκρανία εκτός από τη στρατηγική ήττα της Γερμανίας, που αναγκαστικά θα χαλάσει τη “βιτρίνα” της – εφόσον θα αναγκαστεί να υποχωρήσει ολοταχώς – θα υπάρχει και μεγάλη ήττα για την ίδια την Νέα Τάξη στο σύνολό της …Για την Νέα Τάξη, η οποία σχεδίαζε την απόλυτη κυριαρχία πάνω σε όλους τους λαούς τής Ευρώπης και άρα και τους Ρώσους …Στην απόλυτη κυριαρχία, η οποία θα βασιζόταν στην σταλινοναζιστική Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε …Στην απόλυτη κυριαρχία, την οποία θα τους εξασφάλιζε η “μηχανή” που λέγεται Γερμανία.
    Τραιανου (Η Κρίση στην Ουκρανία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΝΑΤΟ δεν έχει σχέδια να αναπτύξει μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία, χώρα η οποία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, σε περίπτωση ρωσικής εισβολής, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.

    Ερωτηθείς από την τηλεόραση του BBC αν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταλούν νατοϊκά στρατεύματα στην Ουκρανία, αν η Ρωσία εισβάλει, ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε: «Δεν έχουμε σχέδια να αναπτύξουμε μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία ... επικεντρώνουμε στο να παράσχουμε υποστήριξη».

    «Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είσαι μέλος του ΝΑΤΟ και το να είσαι ένας ισχυρός και μεγάλης αξίας εταίρος όπως η Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό» πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας.

    Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

    Ε ναι! Γιατί υπάρχει το "κουμπί" και όλα γίνοντε καπνός. Κανείς δεν ξέρει εάν ο νικημένος ,το πατήσει και πάνε όλοι μαζί στόν άδη.!!
    Ο "πρώτος" κάνει Οπισθεν ολοταχως!!Μιλάμε για το "περιβοήτο" ΝΑΤΟ!!
    Η αμμέσως επόμενη θα είναι η "Μεγάλη"Βρετανία.
    Γειά σου Doichland "με τα ωραία σου" Ε ναί ,έμεινες σύξυλο! Περιμένουμε να "παρκάρουν" τα κρατίδια στήν μεριά τους σιγά σιγά! Ερχεται πείνα!!..Ο φενίρ κατάπιε τον Οντίν ,και τον φενιρ τον έφαγε η "αρκούδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...