peri majestic the real

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Είναι μια τολμηρή άποψη... blast from the past! Οι ομοιότητες με το παρελθόν είναι πολλές...και ο τύπος που έχει τα ηνία της χώρας δεν είναι καλός άνθρωπος...πέρα του ότι είναι απόγονος του βενιζέλου...

 

Οι πολιτικοί ηγέτες τής σημερινής Ελλάδας είναι προδότες. Από τον Κούλη και τον Τσίπρα μέχρι τον Βαρουφάκη και το ΚΚΕ είναι όλοι τους υποταγμένοι στην Νέα Τάξη και άρα στα αφεντικά της Γερμανίας.

Εάν γίνει σύρραξη "πολεμική" η "εμφύλιος" στην Ουκρανία..

..Και οι Γερμανοί ζητήσουν στρατό από τον Κούλη με αντάλλαγμα την μείωση του χρέους;

Θέλετε φτηνό φυσικό αέριο; Δώστε μας στρατό! Θέλετε να κουκουλώσουμε σκάνδαλα; 

Ελάτε μια βόλτα από Ουκρανία...

Μέσα στα πλαίσια αυτής της εξυπηρέτησης, η συμμορία των Αθηνών μπορεί να πει το μεγάλο ναι..

Είναι δυνατόν ο Κούλης να αρνηθεί στους Γερμανούς; Είδαμε στα νοσοκομεία τι συμβαίνει..

Δόλωμα; Ο Ελληνισμός εντός και εκτός της Ουκρανίας. Τα ίδια δεν είχαμε με τον Ελευθέριο και φάγαμε τα μούτρα μας; Κάπου διάβασα ότι δήθεν οι Αθηναίοι βλέποντας τους φαντάρους να ανοίγουν τους χιονισμένους δρόμους της Αττικής, αισθάνθηκαν δέος...τι χρειάζεται; Μια δημοσκόπηση Abacus!

Ανώνυμος27 Ιανουαρίου 2022 - 2:50 μ.μ.

 Abacus είναι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...κανένας με την αξία του!

Εδώ;; Ένας ακόμη ηλικιωμένος που πεθαίνει σε ένα από τα νοσοκομεία του Κούλη, η σηψαιμία φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.. Ένας Έλλην πολίτης μες τα αίματα...λέτε την ίδια μοίρα να έχουν και τα Ελληνόπουλα σε κανένα ξένο μέτωπο;; 

Η Ελλάδα πεθαίνει προς το παρόν στα νοσοκομεία...στα κρύα δωμάτια του χειμώνα...

https://www.pronews.gr/ygeia/1053094_eikona-sok-apo-ton-eyaggelismo-ilikiomenos-aimofyrtos-kai-paratimenos-ligo-prin-fygei

16 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρώ τελευταία μια σιωπή στα κανάλια σχετικά με την υπόθεση της θεσσαλονίκης, δράττομαι λοιπον της ευκαιρίας, να γράψω δλδ οτι ανεξάρτητα απο την εισαγγελική έρευνα και την τελική και τελεσίδικη εκδοχή της αλήθειας,η όλη υπόθεση μπορεί να έχει και μια άλλη ανάγνωση,την συνεκδοχή της κατάστασης μας ως κοινωνίας.Ως μια ανακεφαλαίωση της μεταπολεμικής ιστορίας μας , ίσως και όλης της ιστορίας μας ως έθνους 200 ετών. Ως μια κατηγορία του επαναλαμβανόμενου οδυνηρού και σταθερά ατιμώρητου συλλογικου βιασμού μας.Του βιασμού μας ως κρατους προτεκτοράτου, ως υποτελών μιας απληστης ολιγαρχίας, ως υπηκόων ενός τοξικού συστήματος εξουσίας, ως θυμάτων συστημικής πλανης, χειραγώγησης και εξαπάτησης από ένα πολιτικό σύστημα που προεκλογικά τάζει παράδεισο και στην συνέχεια προσφέρει μόνο κόλαση, Ολοι εμεις έχουμε τις ευθύνες μας ακόμα και στην περίπτωση που το αντιλαμβανόμαστε δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια συλλογικά λάθη, μάλλον και το έχω ξαναγράψει και θα καταντήσω γραφικός η μόνη τροφή μας ειναι η ζωοτροφή με επιδόρπιο την λωτοφαγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε, γιατί τον “έριξαν”, θα αναρωτιόταν κάποιος; Γιατί να “ρίξουν” τον διεφθαρμένο και χρήσιμο “Σημίτη” της Ουκρανίας; …Γιατί ο διεφθαρμένος Γιανουκόβιτς την τελευταία στιγμή αρνήθηκε να “βάλει” την Ουκρανία μέσα στο “σφαγείο” της ΕΕ …Το “σφαγείο” το οποίο οι Έλληνες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Αρνήθηκε, όχι γιατί ξύπνησε ο πατριωτισμός μέσα του. Αρνήθηκε, εξαιτίας του φόβου του. Αρνήθηκε, γιατί φοβήθηκε – πιο πολύ ακόμα και από τον εκβιασμό των Ευρωπαίων – την οργή των Ρώσων. Ο Γιανουκόβιτς γνώριζε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα απειλούνταν η ίδια του η ζωή και όχι μόνον η “καρέκλα” του.

    Η Ρωσία σε μια τέτοια περίπτωση θα αντιδρούσε βίαια και την οργή της θα την ξεσπούσε σε αυτόν που θα θεωρούσε ότι την πρόδωσε και αυτός ήταν ο Γιανουκόβιτς …Ο “δικός” τους Γιανουκόβιτς, ο οποίος θα πρόδιδε τα κοινά τους συμφέροντα …Τα συμφέροντα, που απειλούσε προηγουμένως η Τιμοσένκο και την οποία οι Ρώσοι ανέτρεψαν, στηρίζοντας με όλα τα μέσα τον Γιανουκόβιτς. Αυτή η στήριξη θα καθιστούσε τον Γιανουκόβιτς “προδότη” για τους Ρώσους και ήταν βέβαιο ότι δεν θα τη γλίτωνε τόσο εύκολα. Ήταν δεδομένο ότι θα αντιδρούσε η Ρωσία και ο Πούτιν ακόμα και με τη βία…
    …Θα αντιδρούσε ο Πούτιν ακόμα κι αν γνώριζε ότι πίσω από την “επανάσταση” του Κιέβου κρυβόταν η ίδια η Γερμανία …Η “αγαπημένη” τού Πούτιν Γερμανία …Η Γερμανία της πρακτορικής νιότης του …Η Γερμανία με την οποία κάνει μπίζνες εδώ και πολλά χρόνια …Η Γερμανία, που του “φόρτωσε” ως παρατηρητή και “παιδονόμο” τον άθλιο Σρέντερ. Παρ’ όλα αυτά όμως σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν έτοιμος να τα “γκρεμίσει” όλα, για να διατηρήσει την Ουκρανία στη ρωσική σφαίρα επιρροής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ουκρανία ήταν για όλους casus belli. Άσχετα δηλαδή με το γεγονός ότι η Ρωσία του Πούτιν και η Γερμανία “παίζουν” στο ίδιο παιχνίδι της Νέας Τάξης ως “προμηθευτές” και “πελάτες” αντίστοιχα, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ τους, σε περίπτωση που υπήρχε θέμα με την Ουκρανία …Μια σύγκρουση, η οποία θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και την πολεμική βία …Όχι επειδή ο Πούτιν είναι “καθαρός” και “πατριώτης” και η Γερμανία “βρόμικη” και ιμπεριαλιστική, αλλά επειδή αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες “συμμορίες”. Οι συνένοχοι εγκληματίες στρέφονται με τη βία ο ένας απέναντι στον άλλο, όταν υπάρχει “ρίξιμο”. Αυτό το “ρίξιμο” ήταν, που έσπρωξε τους Ρώσους στην αντίδραση. Αυτό το “ρίξιμο” ήταν, που δεν τους έδινε άλλη επιλογή …Το “ρίξιμο” των μονίμως κουτοπόνηρων Γερμανών.

    Γιατί τους λέμε κουτοπόνηρους; …Γιατί δεν σέβονται τίποτε και κανέναν. Όπου μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, το κάνουν με ένα τρόπο τουλάχιστον χυδαίο …Με τρόπο που δείχνει να υποτιμάνε την νοημοσύνη του απέναντι. Αυτοί, οι οποίοι προσκυνάνε εδώ και αιώνες τους Εβραίους, αν βρεθούν απέναντι σε αδύναμους, είναι κτηνώδεις …Είναι ανηλεείς σε βαθμό αποκτήνωσης. Τη φάτσα του Σόιμπλε να δει κανείς όταν του μιλάνε για τους Έλληνες που αυτοκτονούν – εξαιτίας της κρίσης που ο ίδιος προκάλεσε – και θα το καταλάβει.
    Τώρα αυτοί οι κουτοπόνηροι, επειδή αισθάνονται ισχυροί, στρέφονται εναντίον της Ρωσίας …Μία Ρωσία, την οποία στην κυριολεξία θα έπρεπε να ευγνωμονούν. Στην κυριολεξία η Γερμανία έγινε κορυφαία ευρωπαϊκή δύναμη “ελέω” Ρώσων και αυτό όχι μόνον δεν το εκτιμά ανάλογα, αλλά τώρα θέλει να τους “ρίξει” κι αυτούς. Οι Ρώσοι έκαναν τους Γερμανούς ισχυρούς. Όχι μόνον επειδή τους παραχώρησαν την Ανατολική Γερμανία με “πέτσινα” χρήματα. Όχι μόνον επειδή τους παρείχαν φτηνή ενέργεια, καθιστώντας εφικτή την ανταγωνιστική βιομηχανική ανάπτυξή τους …Τους έκαναν ισχυρούς, επειδή στην κυριολεξία τους άφησαν να γίνουν βιομηχανικοί “γίγαντες”, χωρίς καν να τους ανταγωνιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα, που οι Γερμανοί – έστω και με τα “καροτσάκια” – κατέκτησαν τους πρώτους στόχους τους και έγιναν υπερδύναμη της παραγωγής, δεν αναγνωρίζουν ούτε τα “ψίχουλα” που έδωσαν στους Ρώσους. Ακόμα κι αυτό το θεωρούν διαφυγόν κέρδος, που πρέπει να το διεκδικήσουν. Σε αυτήν τη διεκδίκηση ενός μεγάλου κέρδους αναζητούμε τα αίτια της κρίσης της Ουκρανίας. Αυτή η διεκδίκηση εξηγεί τον λόγο για τον οποίο η Γερμανία ήταν από τις πρώτες που “βοήθησαν” τους “επαναστάτες” στην επιχείρηση ανατροπής του Γιανουκόβιτς. Γερμανοί πράκτορες και διπλωμάτες καταγγέλθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι βοηθούσαν, όπλιζαν και οργάνωναν τους “αυθόρμητους” διαδηλωτές του Κιέβου…

    Τα πάντα συντονισμένα από το Βερολίνο. Το μεγαλύτερο πλήθος των “αγανακτισμένων” ήταν μεταφερόμενοι Ουκρανοί από τις δυτικές επαρχίες της Ουκρανίας …Εκεί όπου υπήρχαν και γερμανόφωνοι πληθυσμοί …Εκεί όπου κυριαρχεί το καθολικό δόγμα και οι προτεσταντικές “παραφυάδες” του …Φυσικά παιδιά παλιών δωσίλογων και συνεργατών των Ναζί. Ουκρανοί, που ήταν παιδιά ναζιστών, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ και πολέμησαν στο πλευρό του στη μάχη της Ρωσίας. Τέτοιοι ήταν οι “δημοκράτες”, οι οποίοι πλημμύρισαν τις πλατείες του Κιέβου. Μέχρι και τα κράνη των πατέρων τους έβγαλαν από τα υπόγεια και τα φόρεσαν στην νέα “πανγερμανική” τους αποστολή.

    άρθρο του 2014 κριση στην Ουκρανία

    Ο ενρτογαν πήρε "ανάσα" 5 δις,και τρέχει να βοηθήσει με τούς Τατάρους.. Τρέχει να ξεσηκώσει τούς Τατάρους για να στηρίζει την "φίλη του" Γερμανία.
    Ο Ελληνισμός της Κριμαίας δέν έχει "ακουστεΪ" δέν άκουσε την Αθήνα ,προφανώς και με την συμφωνία του Μινσκ ,και το δημοψηφισμα πήγε με τον Ισχυρό (Ρωσία)
    Δέν θα έχει την τύχει τής εποχής του Βενιζέλου. Δέν παγιδεύτηκε στο να εμπλακεί σε παιχνίδια Θηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρώτο ερώτημα, που έρχεται στο μυαλό μας, βλέποντας την κρίση της Ουκρανίας, είναι το εξής απλό. Γιατί πήγε η Γερμανία στην Ουκρανία, για να “λύσει” τις διαφορές της με τη Ρωσία; Εφόσον καταλάβαμε το “Πότε” και το “Γιατί”, θα πρέπει να καταλάβουμε και τη σημασία του “Πού”.
    Γνωρίζουμε δηλαδή το γιατί ξεκίνησε τώρα η Γερμανία τη σύγκρουση της για την ενεργειακή της απεξάρτηση, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα την επιλογή της Ουκρανίας. Τι είναι αυτό που κάνει την Ουκρανία τόσο σημαντική – τόσο για τη Γερμανία όσο και για τη Ρωσία; Τι κάνει την Ουκρανία τόσο σημαντική, που δύο συνένοχοι θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι τον αλληλοσπαραγμό για τον έλεγχό της; Φαινομενικά σε έναν κόσμο, στον οποίο συνεχώς φτιάχνονται αγωγοί μεταφοράς αερίου, η σημασία της Ουκρανίας είναι μάλλον δευτερευούσης σημασίας. Είναι όμως έτσι; …Όχι βέβαια. Απλά αυτό απαιτεί ορισμένες γνώσεις περί δικτύων.

    Οι αγωγοί σε έναν σχεδιασμό μεταφοράς ενέργειας είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας, αλλά έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα …Είναι σταθεροί, δεν αλλάζουν εύκολα “διαδρομές” και “προορισμούς” και “εκφράζουν” μονίμως την κατάσταση που τους δημιούργησε. Ανήκουν σε αυτούς που τους δημιούργησαν και άρα σ’ αυτούς τους οποίους “συνδέουν” μεταξύ τους. Ο αγωγός για παράδειγμα του Βορρά, θα ανήκει για πάντα στη Γερμανία και τη Ρωσία και επίσης για πάντα θα μεταφέρει αέριο από τη Ρωσία στη Γερμανία. Δεν μπορεί να αλλάξει ούτε προορισμό ούτε χρήση. Δεν μπορεί κανένας από τους ιδιοκτήτες του να αλλάξει τα “άκρα” του και να παρακάμψει τον “συνέταιρό” του. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, η Ρωσία να παρακάμψει τη Γερμανία για κάποιον πλουσιότερο και καλύτερο πελάτη. Δεν μπορεί επίσης η Γερμανία, αν βρει φτηνότερο αέριο από άλλον προμηθευτή, να το μεταφέρει στην επικράτειά της μέσω αυτού του αγωγού.

    Οι αγωγοί ακολουθούν την τύχη των συμφωνιών που τους κατασκεύασαν. Όποιος από τα μέλη, που συμμετείχαν στην κατασκευή τους, θελήσει να αλλάξει “συνεταίρο”, θα πρέπει να εγκαταλείψει τη χρήση του αγωγού …Θα πρέπει να φτιάξει άλλον αγωγό, γιατί, όπως είναι φυσικό, δεν θα δεχθούν οι συνιδιοκτήτες να επιτρέψουν την εις βάρος τους χρήση του. Προμηθευτές δηλαδή και πελάτες, όταν συνδέονται με αγωγό, δεν μπορούν να αλλάξουν ιδιότητες ή συμφωνίες. Ο προμηθευτής θα παραμείνει για πάντα προμηθευτής και ο πελάτης θα παραμείνει για πάντα πελάτης. Όταν χαλάει η συμφωνία, ακυρώνεται ο αγωγός και πέφτει σε αχρησία μέχρι να καταστραφεί από την έλλειψη συντήρησης μέσα σε ένα εχθρικό για τις κατασκευές φυσικό περιβάλλον.

    Τέτοιου είδους μειονεκτήματα έχουν πάντα οι αγωγοί, οι οποίοι συνδέουν απευθείας έναν παραγωγό με τον καταναλωτή-πελάτη του. Όμως, αυτό το μειονέκτημα δεν το έχει ένας χώρος, ο οποίος λειτουργεί σαν “ντεπόζιτο” ενέργειας …Ένα “ντεπόζιτο”, το οποίο βρίσκεται σε ένα “ουδέτερο” μέρος και στο οποίο έχουν ελεύθερη πρόσβαση τόσο οι προμηθευτές όσο και οι καταναλωτές …Ένα “ντεπόζιτο”, το οποίο μπορεί να συνδέεται με περισσότερους παραγωγούς – οι οποίοι θα αναλάβουν μόνοι τους τα έξοδα να συνδεθούν με αυτό – και με περισσότερους καταναλωτές – οι οποίοι θα αναλάβουν επίσης μόνοι τους τα έξοδα να συνδεθούν με αυτό – …Ένα “ντεπόζιτο”, το οποίο θα λειτουργεί τόσο ως χώρος αποθήκευσης όσο και ως χώρος σύνδεσης διαφορετικών παραγωγών και καταναλωτών, ανάλογα με τις επιμέρους συμφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοιος χώρος για το φυσικό αέριο, που εξυπηρετεί την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, είναι η Ουκρανία. Η Γερμανία κατέστησε την Ουκρανία το ένα και μοναδικό κεντρικό διαμετακομιστικό κέντρο του ρωσικού αερίου στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Η Ουκρανία είναι το “ντεπόζιτο” του αερίου που χρειάζεται η Ευρώπη – και ειδικά η Γερμανία – για να καλύψει τις ανάγκες της. Ό,τι φτάνει, απ’ όπου κι αν φτάνει στην Ουκρανία, μοιράζεται με συνοπτικές διαδικασίες και ελάχιστο κόστος σε όλη την ευρωπαϊκή αγορά. Το γιγαντιαίο “ντιστριμπιτέρ” αερίου της ευρωπαϊκής “μηχανής”.
    Τον ρόλο αυτόν στην Ουκρανία τον έδωσε η Γερμανία, αλλά δεν της τον “χάρισε” …Οι Γερμανοί δεν χαρίζουν ούτε την “αρρώστια” τους. Η Γερμανία “πούλησε” πανάκριβα αυτόν τον ρόλο στην Ουκρανία και φιλοδοξεί να τον “αγοράσει” κοψοχρονιά, όταν οι συνθήκες της το επιτρέψουν. Απλά πράγματα. Όλα αυτά τα χρόνια της διαφθοράς στην Ουκρανία η Γερμανία λειτουργούσε με τον γνωστό κουτοπόνηρο τρόπο. Με διαφθορές έβαζε το ουκρανικό κράτος να δημιουργεί έργα υποδομών, τα οποία συνέφεραν την μακροπρόθεσμη στρατηγική της Γερμανίας. Με διαφθορές έβαζε τον ουκρανικό λαό να κατασκευάζει έργα, τα οποία συνέφεραν τη Γερμανία και μάλιστα έργα, που, για λόγους διαφθοράς, τα ακριβοπλήρωνε σε γερμανικές εταιρείες.

    Η Γερμανία δηλαδή “μαχαίρωνε” οικονομικά την Ουκρανία και την έβαζε να πληρώνει και το πανάκριβο γερμανικό “μαχαίρι” …Τα γνωστά, που είδαμε και στην Ελλάδα με τους Χριστοφοράκους και την Siemens. Η Γερμανία, επαναλαμβάνοντας μονότονα τον γνωστό θλιβερό εαυτό της, έβαλε πρώτα την Ουκρανία με δάνεια και γερμανικό πανάκριβο εξοπλισμό να δημιουργήσει με το αίμα του λαού της την υποδομή και μετά θα την λεηλατούσε. Αυτό ήταν το σχέδιο. Όταν θα ολοκλήρωνε τα έργα υποδομής της, θα την έβαζε στην Ευρώπη.

    Θα την έβαζε “γυμνή” στο “κλουβί”, όπου η Γερμανία με όρους αθέμιτου συναγωνισμού είναι “οπλισμένη”. Γιατί; …Για τους λόγους που εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα …Για να την λεηλατήσει …Για να τη βάλει σε Μνημόνια και να της αρπάξει τα πάντα …Για να τη βάλει στο ΔΝΤ και να την οδηγήσει στις “μεταρρυθμίσεις” …Για να τη βάλει σε Μνημόνια και να την εκπαιδεύσει στην “ανταγωνιστικότητα” …Για να της επιβάλει την Τρόικα και να την βάλει να ψάχνει “επενδυτές”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάπου εδώ φαίνεται ότι αποκαλύπτεται το αίτιο της σημερινής ουκρανικής κρίσης. Προφανώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η Γερμανία θέλει να αρπάξει αυτό, το οποίο θεωρεί δικό της …Θέλει να αρπάξει για λογαριασμό της το “ντεπόζιτο” …Αυτό, το οποίο μέχρι τώρα – και για λόγους στρατηγικής – επέτρεπε στους Ρώσους να ελέγχουν ή να νομίζουν ότι ελέγχουν, θέλει η Γερμανία να τους το αρπάξει. Γιατί; …Για να κάνει αυτό, το οποίο μέχρι τώρα δεν επέτρεπε στην Ουκρανία να κάνει μόνη της. Γιατί, όποιος έχει το “ντεπόζιτο”, καλεί τους προμηθευτές της γειτονιάς να το ενώσουν με τους δικούς τους “σωλήνες”. Αν ελέγχει η Γερμανία το ουκρανικό “ντεπόζιτο”, μπορεί να παρακάμψει τους Ρώσους …Μπορεί να φέρει τους ανταγωνιστές τους και να σπάσει το μονοπώλιό τους.

    Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ποιο είναι το πρόβλημα με τη σημερινή Ουκρανία; Το μικρό θεωρητικά πρόβλημα; …Ότι με το “ντεπόζιτό” της έχουν συνδεθεί όλοι όσοι θα μπορούσαν να συνδεθούν ως καταναλωτές, αλλά δεν έχουν συνδεθεί όλοι όσοι θα μπορούσαν να συνδεθούν ως προμηθευτές. Το “ντεπόζιτό”, δηλαδή, έχει “εκροές” προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλους τους ενδιαφερόμενους, αλλά οι “εισροές” του γίνονται μόνον από τη Ρωσία. Αυτές οι δεύτερες είναι το πρόβλημα των Γερμανών. Το πρόβλημά τους είναι το ρωσικό μονοπώλιο στο “γέμισμα” της κεντρικής ευρωπαϊκής “δεξαμενής. Αυτό προσπαθούν να “σπάσουν” οι Γερμανοί …Το ρωσικό μονοπώλιο και την εξάρτησή τους από αυτούς.

    Γιατί θέλουν να το “σπάσουν”; Για ποιο κέρδος ρισκάρουν μια πολύ επικίνδυνη σύγκρουση με τη Ρωσία; …Ρισκάρουν, γιατί, αν το καταφέρουν, θα γίνουν οι ίδιοι κυρίαρχοι της κατάστασης και άρα της αγοράς. Θα μπορούν οι ίδιοι, ως πλούσιοι καταναλωτές, να ελέγχουν την τιμή του αερίου και άρα θα πάρουν την τύχη τους στα δικά τους “χέρια”. Δεν θα εκβιάζονται αυτοί από τους παραγωγούς, αλλά αυτοί θα εκβιάζουν τους παραγωγούς. Την πολυτιμότητα της μοναδικότητας θα την αφαιρέσουν από τους προμηθευτές Ρώσους και θα την αποδώσουν στους εαυτούς τους ως κορυφαίους καταναλωτές. Δεν θα εκβιάζονται με βάνες που κλείνουν, αλλά οι ίδιοι θα εκβιάζουν με βάνες που δεν θα θέλουν να ανοίξουν. Αυτός ήταν ο στόχος τους. Να ελέγχουν την ανταγωνιστικότητά τους και να την ενισχύουν ακόμα και εις βάρος των Ρώσων.

    Πώς μπορούν να σπάσουν αυτό το μονοπώλιο; …Με έναν άλλο πάροχο …Πάροχο, που θα ήταν ευτυχής συγκυρία γι’ αυτούς αν ήταν φτωχός, απελπισμένος και χωρίς δυνατότητες να προσεγγίσει την αγορά με ανταγωνιστικό τρόπο …Άλλος πάροχος στην περιοχή – που να είναι οικονομικά συμφέρον να υπάρχει – είναι οι παραγωγοί του Καυκάσου …Τα κράτη του Αζερμπαϊτζάν και της Γεωργίας …Κράτη, τα οποία στην κυριολεξία πνίγονται στο αέριο και δεν έχουν την παραμικρή πρόσβαση στην κολοσσιαία ευρωπαϊκή αγορά …Κράτη φτωχά, που γύρω τους δεν έχουν αγορά για το υπερπολύτιμο προϊόν τους …Κράτη υπό την ηγεσία διεφθαρμένων φιλοδυτικών ηγεσιών τύπου Σαακασβίλι …Κράτη, τα οποία βρίσκονται σε συνεχή ένταση με τη Ρωσία και θα ήθελαν να της “σπάσουν” το μονοπώλιο αερίου στην ευρωπαϊκή αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το φυσικό αέριο του Καυκάσου ήταν ο στόχος των Γερμανών. Γιατί; …Για να “σπάσουν” το μονοπώλιο των Ρώσων …Για να έχουν στη διάθεσή τους έναν άλλον πάροχο – εχθρικό σε βαθμό μίσους με τους Ρώσους – και απόλυτα ανταγωνιστικό …Έναν νέο πάροχο, ο οποίος θα τους επέτρεπε να αντιστρέψουν το παιχνίδι τού εκβιασμού. Να εμφανιστούν αυτοί ως οι ισχυροί των διαπραγματεύσεων – ως πλούσιοι πελάτες και αποκλειστικοί εκπρόσωποι όλων των Ευρωπαίων πελατών – και όχι οι Ρώσοι, ως μοναδικοί προμηθευτές.

    Τη “δίψα” αυτών των παραγωγών για χρήμα τη γνωρίζει η επίσης “διψασμένη” για ενέργεια Γερμανία και αυτήν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μπουν αυτοί οι παραγωγοί στο δίκτυο, το οποίο φτάνει στην Ευρώπη …Θα πρέπει το τερματικό όλων αυτών των παραγωγών, που βρίσκεται στη Γεωργία να κατορθώσει να συνδεθεί με το κεντρικό ευρωπαϊκό δίκτυο αγωγών …Να μπουν όμως με τρόπο τέτοιο, που θα διατηρεί τις τιμές τους ανταγωνιστικές και άρα βολικές για τη Γερμανία. Δεν υπάρχει κέρδος για τη Γερμανία, αν το αέριο αυτών των χωρών μεταφέρεται με πανάκριβους τρόπους και μέσα, ακολουθώντας τεράστιες διαδρομές.

    Οι υπάρχοντες αγωγοί – είτε αυτοί οι οποίοι βρίσκονται υπό κατασκευή – ελάχιστα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα γερμανικά συμφέροντα. Προϋποθέτουν είτε πανάκριβες θαλάσσιες μεταφορές είτε τεράστιες διαδρομές, που τις καθιστούν όχι μόνον ασύμφορες, αλλά και αμφιβόλου αξιοπιστίας. Δεν είναι δυνατόν η “ανάπτυξη” της Γερμανίας να εξαρτάται από τις καλές σχέσεις της Βουλγαρίας με την Τουρκία. Ο περίφημος αγωγός Nabucco, για παράδειγμα, ο οποίος φιλοδοξεί να μεταφέρει αέριο από τον Καύκασο στην καρδιά της Ευρώπης, είναι από τη φύση του προβληματικός …Πιο πολύ μοιάζει με μέσον εκβιασμού της Ρωσίας, παρά με ανταγωνιστικό αντίπαλο δέος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρίν ξεκινήσουν τις εξυπνάδες και τίς (οπως νομίζουν οι ίδιοι ¨ειρωνίες") ΑΣ ΔΙΑΒΆΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΆ ΠΡΆΓΜΑΤΑ και ύστερα να μιλούν για "διαστρέβλωση" και να εκτίθενται,οι ίδιοι . Περισσότερο γελοιοι γίνοντε και τίποτα άλλο. ...Φαφλατάδες και ξερόλες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του “ντεπόζιτου” …Έχει συγκεντρωμένο “καύσιμο” …Έχει εισροές και εκροές. Αν μπει μια ποσότητα από κάποια μεριά, μπορεί να βγει από μια άλλη, χωρίς απαραίτητα να μιλάμε για το ίδιο καύσιμο. Μόλις φτάσει το καυκάσιο φυσικό αέριο στην Κριμαία, μπορεί να βγει σε κλάσματα δευτερολέπτου από την Πολωνία, άσχετα αν το δεύτερο είναι ρωσικής προέλευσης. Τα “ντεπόζιτα” λειτουργούν με συν και πλην και δεν “σπρώχνουν” καύσιμα. Ας φανταστεί ο αναγνώστης κάτι ανάλογο με το πρόβλημα του ηλεκτρισμού, το οποίο κάποτε έλυσαν με το “εναλλασσόμενο” ρεύμα. Ο αγωγός, δηλαδή, είναι ένα “συνεχές” ρεύμα με άπειρα μειονεκτήματα και τρομερές απώλειες και το “ντεπόζιτο” είναι το “εναλλασσόμενο”.

    Από τη στιγμή που το φυσικό αέριο τού Καυκάσου μπει στην Ουκρανία, μπορεί να φτάσει φτηνό – και άρα ανταγωνιστικό – άμεσα στη Γερμανία. Το όλο πρόβλημα είναι να μπει στο δίκτυο της Ουκρανίας. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άπειρες επιλογές να φτάσει το αέριο στη Γερμανία και άρα χωρίς να υπάρχει πιθανότητα “εκβιασμού” της …Μπορεί να φτάσει απευθείας μέσω της Πολωνίας, η οποία ελέγχεται πλήρως από τους Γερμανούς …Μπορεί να φτάσει με συνδυασμούς κρατών. Μπορεί να φτάσει μέσω Πολωνίας-Τσεχίας, παρακάμπτοντας τη Σλοβακία. Μπορεί να φτάσει μέσω Σλοβακίας και Τσεχίας, παρακάμπτοντας την Πολωνία …Μπορεί να φτάσει Μέσω Σλοβακίας στη γερμανική Αυστρία, παρακάμπτοντας Πολωνία και Τσεχία. Από τη στιγμή δηλαδή που το αέριο έχει φτάσει στην Ουκρανία, η Γερμανία δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κανένας δεν μπορεί να την “εκβιάσει” ή να την πιέσει για τη συμπεριφορά της …Κανένας …Είτε παραγωγός είτε ενδιάμεσος “κουβαλητής”.

    Αν φτάσει το αέριο στην Ουκρανία, έχει μπει πλέον το αέριο στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα από δίκτυα τα οποία προϋπάρχουν και συντηρούνται ήδη από τους λαούς τούς οποίους αφορούν …Δίκτυα, τα οποία δεν θα αναγκάσουν τη Γερμανία – ή κανέναν άλλον – να σκάψει ούτε ένα μέτρο γης. Πώς όμως μπορεί να φτάσει εύκολα και φτηνά το αέριο του Καυκάσου στην Ουκρανία; Με έναν υποθαλάσσιο αγωγό, ο οποίος να συνδέει το Σοχούμι της Γεωργίας με τη Σεβαστούπολη της Κριμαίας …Έναν αγωγό με το μισό – στην κυριολεξία – μήκος από τον Nord Stream.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν θεωρείται στρατηγικό “όπλο” ένας πανάκριβος Nord Stream των 1222 χιλιομέτρων, που συνδέει τη Γερμανία και την Ευρώπη αποκλειστικά με ρωσικό αέριο, αντιλαμβανόμαστε πόσο στρατηγικό “όπλο” είναι ένας φτηνότερος αγωγός μισού μήκους, ο οποίος συνδέει τη Γερμανία και την Ευρώπη με όλους τους παραγωγούς του Καυκάσου και βέβαια το Ιράν …Με όλους τους “απελπισμένους” και άφραγκους του αερίου …Ένας αγωγός, ο οποίος έχει μόνον πλεονεκτήματα και κανένα μειονέκτημα. Στέλνεις ένα σκάφος πόντισης αγωγών όπως το Castoro Sei και μέσα σε λίγους μήνες “ενώνεις” το Σοχούμι με τη Σεβαστούπολη.
    Όλα τα είχαν έτοιμα οι Γερμανοί. Ακόμα και τους πληθυσμούς, οι οποίοι θα διασφάλιζαν – ως “ευνοημένοι” – τη μόνιμη ροή του αερίου προς τη Γερμανία. Ποιοι ήταν αυτοί; …Οι Τάταροι. Οι Τάταροι θα γίνονταν οι φανατικοί “εγγυητές” των γερμανικών συμφερόντων στην περιοχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που υποτιθέμενοι μουσουλμάνοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Γερμανών στην περιοχή. Και στην περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής έκαναν το ίδιο εις βάρος των Ελλήνων του Πόντου. Από τη στιγμή που οι Γερμανοί ελέγχουν απόλυτα την Τουρκία τού Ερντογάν, ελέγχουν ταυτόχρονα και τους Τάταρους …Τους ισλαμιστές της Κριμαίας. Οι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι τα “γιουσουφάκια” των προτεσταντών. Όλες οι “φανατικές” μουσουλμανικές αδελφότητες είναι δημιουργήματα, τα οποία ιδρύθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τους προτεστάντες. Ο ρόλος τους είναι κατά πρώτον να ελέγχουν το Ισλάμ, ώστε να μην ξεφεύγει από τα όρια υπανάπτυξής του, τα οποία έχουν θέσει εξ’ αρχής οι προτεστάντες και κατά δεύτερον να αποτελούν τον επιθετικό “βραχίονά” τους εναντίον των υπολοίπων χριστιανικών δογμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ....rangarok....(Τα αφεντικά αυτά τα οποία ίδρυσαν ένα κράτος φονική μηχανή όπως τη Γερμανία Ένα κράτος το
    οποίο θα πάει κατ ευθείαν στα σκουπίδια τής ανθρώπινης ιστορίας Το κράτος αυτό το οποίο στην
    κυριολεξία τη στιγμή αυτή αποτελεί τη βασική τροχοπέδη για τα τελευταία βήματα της μεγάλης
    πορείας τής ανθρωπότητας προς τη σωτηρία Το κράτος αυτό το οποίο αποτελεί το τελευταίο καρφί που κρατά στη θέση του το καπάκι τής σαρκοφάγου μέσα στην οποία κάποιοι έχουν παγιδεύσει την ανθρωπότητα στο σύνολό της Η διάλυση της Γερμανίας θα είναι το πρώτο σημάδι τής μεγάλης
    αυγής που ΟΛΟΙ περιμένουμε Ο ψόφος τού ηλίθιου θηρίου είναι η αρχή τής νέας ζωής για την ανθρωπότητα)
    Αυτήν την αυγή περιμένουμε... Τα ¨σημάδια" της ψάχνουμε...
    Δέν κάνουμε καραγκιοζιλίκια κάνοντας τους έξυπνους. Δεν παμε να επιδείξουμε τις δήθεν γνώσεις μας.Τα κίνητρα μας είναι ταπεινά,ελπιδα θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο που υποφέρει καθώς πολλά δεν τα γνωρίζει.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.!ΤΙΣ φιγουρες και τις ΘΕΑΤΡΙΚΆ σου αλλου γιατι έχω ενοχληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να δημιουργηθεί αυτός ο αγωγός, θα πρέπει αυτός, που τον χρειάζεται, να μπορεί να ελέγχει απόλυτα την Ουκρανία. Θα πρέπει επίσης αυτός, που τον χρειάζεται, να έχει και τη δύναμη να αγνοεί τα συμφέροντα της Ρωσίας. Αυτά από μόνα τους, αν τα ακούσει κάποιος, θα δει πως δεν “ταιριάζουν” με την πραγματικότητα της περιοχής. Η “βαρύτητα” των συμφερόντων είναι τόσο μεγάλη, που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν επιτρέπει ούτε καν την υπόθεση εργασίας. Η Ρωσία θεωρεί την Ουκρανία δική της “αυλή” και δεν θα επέτρεπε ποτέ σ’ αυτήν να παραβλέψει τα συμφέροντά της …Πολύ περισσότερο δεν θα επέτρεπε ποτέ στη Γερμανία να παίζει με αυτά τα συμφέροντα, χρησιμοποιώντας την Ουκρανία.

    Είναι μάλιστα τόσο ισχυρή η Ρωσία, που, ακόμα και να ήθελαν όλοι οι εμπλεκόμενοι έναν τέτοιο αγωγό, δεν θα μπορούσαν να τον κατασκευάσουν. Η Ρωσία, εφόσον είναι ανταγωνίστρια με τις “δημοκρατίες” του Καυκάσου, δεν θα τις αφήσει ποτέ να την “παρακάμψουν” – και μάλιστα με τις υποδομές της Κριμαίας, τις οποίες θεωρεί κατά-δικές της. Ειδικά με αυτές τις “δημοκρατίες”, με τις οποίες κατά καιρούς έχει έρθει σε ένοπλη σύγκρουση …Όποτε θέλει και χωρίς να δίνει εξηγήσεις σε κανέναν.

    Η Ρωσία είναι πολύ ισχυρή και πολύ αδίστακτη, για να την απειλείς με πολέμους τενεκέδων, όπως είναι ο Κολεγιόπαιδας Σαακασβίλι ή με “μαύρες χήρες”. Τις “μαύρες χήρες” οι Ρώσοι της βλέπουν μόνον σαν ευκαιρία για νέα “μαύρα ορφανά” …Απλά πράγματα …Όποιος θέλει να παρακάμψει τη Ρωσία, πρέπει να κάνει τον “γύρο” του Ευξείνου Πόντου …Μπορεί να φτιάξει όσους Nabucco θέλει και να την παρακάμψει …Μπορεί να στείλει το αέριό του μέσω Τουρκίας, μέσω Κίνας, μέσω Ιαπωνίας ή μέσω δορυφόρου, αλλά όχι από τη ρωσική “αυλή” …Δικαίωμά του είναι να κάνει ό,τι θέλει …Όχι όμως και να θεωρεί ότι μπορεί να περάσει μέσα από τη Ρωσία τους αγωγούς του, για να ανταγωνιστεί τους Ρώσους …Οι Ρώσοι την Ουκρανία τη θεωρούν “δικό” τους έδαφος και τα κράτη τού Καυκάσου όχι απλά ανταγωνιστές, αλλά εχθρούς.

    Οι Γερμανοί, που – ως γνωστόν – υποτιμάνε τους λαούς, γιατί θεωρούν τους εαυτούς λίγο “ανώτερους” και σίγουρα ασυναγώνιστους, δεν εκτίμησαν στη σωστή της βάση τη ρωσική αντίδραση. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 ήταν μέσα στην καλή χαρά. Λεηλατούσαν την Ελλάδα και την πρόσβαλαν και θεωρούσαν ότι τα πράγματα στην Ουκρανία πήγαιναν βάση του σχεδίου τους …Βάση του ακριβούς γερμανικού σχεδίου τους. Με τη λογική της στρουθοκαμήλου έκριναν ότι, εφόσον αυτοί δεν έδιναν “προσοχή” στα συμβαίνοντα στην Ουκρανία, μάλλον και οι άλλοι δεν θα “πρόσεχαν”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι κι αλλιώς όλα είναι μια χολυγουντιανού τύπου παράσταση. Γνωρίζει ο Πούτιν, όπως και οι “αντίπαλοί” του, ότι δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος …Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος …Ούτε καν συμβατικός …Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί το γνωστό προτεσταντικό σενάριο, όπου σκοτώνονται οι “άλλοι”, για να “κερδίζουν” οι Προτεστάντες …Ούτε ένας Ουκρανός δεν θα πάει με τη θέλησή του να θυσιαστεί σε μια κατάσταση, η οποία εκ των δεδομένων είναι “τελειωμένη”.

    Απλά σήμερα φαίνεται και στους “τυφλούς” αυτό, το οποίο όλοι γνώριζαν μετά τη λήξη του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου. Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν και εξελίχθηκαν τα πυρηνικά όπλα, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων. Γιατί; …Για τον ίδιο λόγο που δεν μπορείς σε έναν αγώνα πυγμαχίας μέχρι θανάτου να επιτρέψεις να οπλοφορούν οι πυγμάχοι. Ο πυγμάχος, ο οποίος θα πέσει κάτω ετοιμοθάνατος και θα κινδυνεύει να πεθάνει, θα βγάλει το όπλο και θα πυροβολήσει αυτόν που τον γρονθοκοπεί. Μπορεί με αυτήν του την πράξη να μην γίνεται νικητής, αλλά με μία του κίνηση μοιράζεται την ήττα του με τον παρ’ ολίγον νικητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όμως, τι είδους “βενζινομηχανή” είναι αυτήν, που δεν έχει “ντεπόζιτο”; Τι είδους “ηλεκτρική συσκευή” είναι αυτή, που δεν έχει “πρίζα”; Αυτό το “ντεπόζιτο” είναι η Ουκρανία και αυτό, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει αρχίσει να “απομακρύνεται” από τη γερμανική “μηχανή”. Αυτό είναι το πρόβλημά τους τώρα. Γιατί; …Γιατί η αντίδραση της Ρωσίας μπορεί να κάνει απαγορευτική για πάντα την κυριαρχία τής Γερμανίας στην Νέα Τάξη της Ευρώπης. Μπορεί να τους αναγκάσει να αλλάξουν ολοκληρωτικά τον νεοταξικό σχεδιασμό, εφόσον δεν μπορεί να υπάρχει σταθερός σχεδιασμός, όταν η κύρια “μηχανή” μπορεί να μείνει ανά πάσα στιγμή από “καύσιμα”.


    Τζάμπα η προπαγάνδα και τα χρήματα που ξόδεψε η Νέα Τάξη, για να φτιάξει τη “βιτρίνα” της Γερμανίας …Μια “βιτρίνα”, την οποία κατασκεύαζε μεθοδικά με τα χρήματα των τοκογλύφων εδώ και μερικές δεκαετίες …Τη “βιτρίνα” τού ανταγωνιστικότερου έθνους της Ευρώπης …Του έθνους, που αναγεννάται μέσα από τις “στάχτες” του …Του έθνους, που με τις ικανότητές του ξεπερνά όλα τα εμπόδια και ανατρέπει όλα τα προγνωστικά …Του “έθνους” πρότυπο για τους παρίες της Μεσογείου και όχι μόνον.

    Θα καταστραφούν και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι κρύβονται πίσω της …Αυτών, που την ελέγχουν …Αυτών, που έβαλαν την πιο ισχυρή προτεσταντική δύναμη της Ευρώπης να “πυροβολήσει” τη μεγάλη δύναμη του Ορθόδοξου Δόγματος. Αυτό ήταν το μέγα σφάλμα, το οποίο οδήγησε στη σημερινή καταστροφή. Η σύγκρουσή της αδύναμης Γερμανίας με τη πανίσχυρη Ρωσία θα τη μετατρέψει σε μια “πατσαβούρα”. Η Ρωσία είναι πυρηνική υπερδύναμη και τη Γερμανία τη βλέπει σαν “λεκέ” μέσα στον χάρτη και την ιστορία της Ευρώπης.

    Αν η Γερμανία “ερέθισε” τον ρωσικό εθνικισμό, προσβάλλοντας την υπερηφάνειά του και τον ζωτικό του χώρο, θα την πληρώσει. Δεν μπορεί μέσα σε μερικές δεκαετίες αυτός, ο οποίος σου χαρίζει την ελευθερία, να δεχθεί ότι τον αντιμετωπίζεις σαν κορόιδο. Αυτό έκαναν οι Γερμανοί. Αυτούς, τους οποίους παρακαλούσαν να τους αφήσουν ελεύθερους να “ενωθούν” με τους “αδερφούς” τους, πήγαν και τους προκάλεσαν. Πήγαν να τους χωρίσουν από τους δικούς τους “αδερφούς” στην Κριμαία.

    420 Τώρα, η “πληγή” που άνοιξε στη Ρωσία, η Γερμανία με την αλαζονεία της, δεν είναι εύκολο να κλείσει και αυτό θα έχει το κόστος του …Κόστος, το οποίο σύντομα θα το δει η Γερμανία στην “ανταγωνιστικότητά” της …Κόστος, το οποίο θα αποτυπωθεί σύντομα σε νέες τιμολογήσεις των “παροχών” της Ρωσίας προς τη Γερμανία. Το φιλογερμανικό κλίμα, το οποίο είχε δημιουργήσει η Γερμανία με τις γαλιφιές του Σρέντερ και με την προπαγάνδα του πλούσιου “πελάτη” της Ρωσίας, σύντομα θα ανατραπεί. Η επιθετική της πολιτική και η εμπλοκή της στα γεγονότα του Κιέβου δημιούργησε αντιγερμανικό κλίμα στη ρωσική κοινωνία και αυτό σύντομα θα “αποτυπωθεί” σε δολάρια …Θα απαιτήσει ο λαός να “αποτυπωθεί”.

    Τώρα η Γερμανία την “πάτησε”, γιατί αποκαλύφθηκε ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός της …Αποκαλύφθηκε όμως και ο τελικός σχεδιασμός της Νέας Τάξης …Ο σχεδιασμός των Αμερικανών για την παραγωγή και την ενέργεια στην Ευρώπη …Ο σχεδιασμός στον οποίο είχε συμφωνήσει και ο “πετρελαιάς” Πούτιν …Ο σχεδιασμός, ο οποίος ήταν εις βάρος του ρωσικού λαού …Ο μυστικός σχεδιασμός της Ουάσιγκτον, στον οποίο είναι προφανές ότι είχε συμφωνήσει μυστικά ο αγαπημένος τής Δύσης Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...