peri majestic the real

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Καταλάβατε; Υπάρχει συγκεκριμένη μεθόδευση για να φτάσουμε στον σημερινό κοινωνικό διχασμό. Εσκεμμένα γίνονται όλα. Είναι ένα κύκλωμα όλοι τους.

 



Traianou.gr

2 σχόλια:

  1. Όλη η κατάσταση είναι στημένη.Τά πάντα όσα δήθεν βγαίνουν στήν "φόρα" είναι στημένα.Ακόμα και τό ότι όλοι είναι κλεισμένοι στο σπίτι λόγω "πανδημίας" και ο Μητσοτάκης διακοπε΄ς,και αυτό στημένο.Ολα σπρώχνουν γιά να κάνουν οι λαοί τήν λάθος κίνηση. Να αντιδράσουν .Εχουν πλέον "Πιστούς" μαζί τους. Τούς πρώτους αφελείς ,που φοβήθηκαν για την "πανδημία". Εύκολα θα τσακίσουν κάθε αντίδραση στήν όποια τους αποφαση .Φασισμός παγκόσμιος ετοιμάζεται.
    Αρκεί πού "τσίμπισαν" οι πρώτοι,αρκεί που υπάρχουν καθηστερημένοι που έχουν ταχθεί με τούς "νομιμους προστάτες". Αυτούς που δουλέυουν γιά το "καλό" μας και την "υγεία "μας .Η εξουσία δέν χρειάζεται να κάνει τίποτα πλέον .Εχει πιστούς της "κάτω" στην "γη".Εχει τους αιώνιους ηλίθιους ,που πάντα χρησιμοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το Σύνταγμα με τους Πακιστανούς, στημένο είναι...μεθοδεύουν μελλοντικές συγκρούεις..

      peri

      Διαγραφή

Από χθες τίποτα δεν θα είναι το ίδιο εντός της Ελλάδος με εντολή Μητσοτάκη..

    Κάτι διαφορετικό.... με ένα κίνημα θεριό και συνάμα τραγικό! Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα. Οι μάσκες...