peri majestic the real

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Μεσαίωνας! Τιμωρία σου είναι η περιουσία σου!!!

 



Δηλαδή όχι μόνο ανακοίνωσαν ψίχουλα για ξεκάρφωμα, ενώ με τα μνημόνια τους έκοψαν τις συντάξεις, αλλά μείωσαν τους δικαιούχους χαμηλοσυνταξιούχους κατά 200.000!!!!  

Τι έγινε τελικά;; 

Πρέπει να είσαι μόνο χαμηλοσυνταξιούχος; Μήπως είναι για ξεκάρφωμα το όλο σκηνικό; Μήπως το περιμέναμε; Τι γίνεται εδώ; Γιατί κόπηκαν 200.000; Υπάρχουν και άλλοι; 

Οι χαμηλοσυνταξιούχοι μας λένε για να πάρουν τα 250 ευρώ θα πρέπει να έχουν:

α) Ατομικό ετήσιο φορολογητέο εισόδημα ως 7.200 ευρώ.

β) Οικογενειακό ετήσιο φορολογητέο εισόδημα ως 14.400 ευρώ.

γ) Ακίνητη περιουσία ως 200.000 ευρώ.

δ) Να έχουν αναπηρίες...

 Μήπως το γ λέει όλη την αλήθεια; Αν ένας συνταξιούχος παίρνει π.χ. τον μήνα 500 ευρώ!! ζει μόνος η με την κόρη του ( είναι άνεργη-κάνει part time δουλειά) δεν έχει από πουθενά έσοδα και έχει περιουσία λίγο πάνω από 200.000 έχει πιθανότητα να πάρει το μέρισμα; Όχι..  

Είδατε κόλπο; 500 ευρώ επί 12=6.000 ευρώ! έχει όμως φιλέτο διαμάντι και αυτό το κοστολογεί το κράτος! Αρα δεν παίρνει τίποτα...άσχετα αν θεωρείται χαμηλοσυνταξιούχος. Και πώς έφτασε "χαμηλοσυνταξιούχος" να έχει περιουσία άνω των 200.000 ευρώ;

Αυτά είναι που δεν λένε στον Κόσμο....

Αυτοί οι άνθρωποι εξαιρούνται επίτηδες από επιδόματα. Γιατί; Αυτοί θα πρέπει να λιώσουν επιστημονικά.  Αν είναι και άτυχοι; Θα χάσουν τις περιουσίες τους. Περιουσίες που φτιάχτηκαν με κόπο. Με αίμα. Είναι τα τέλεια θύματα για το κράτος....γιατί τα τέλεια θύματα; Δεν έχουν δίπλα τους συνδικαλιστικούς φορείς όπως έχουν οι συνταξιούχοι του δημοσίου που πίνουν καφεδάκι με τον υπουργό...δεν ανήκουν στο λόμπι των καραβανάδων...που κάθε τρείς και λίγο ουρλιάζουν για πατρίδες και ιστορίες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα.

Καταλάβατε; Καταλάβατε πως πέφτει έξω ένα κομμάτι που δεν έχει έσοδα από κάπου αλλά είναι το τέλειο θύμα με περιουσία φιλέτο; Ψάχνουν καταθέσεις και τετραγωνικά...και τα κοστολογούν!!!! Αν σε βρούνε αδύναμο οικογενειακά;; Τέλειωσες!! Ποτέ δεν θα πάρεις επιδόματα!! 

Τιμωρία σου είναι η περιουσία σου!!! του πατρός, της μητρός!! των προγόνων σου!!!! 

Μια εικόνα πήρατε; Καταλάβατε τι συμβαίνει;; Η τέλεια καταιγίδα...

Για ξεκάρφωμα δίνουν σε κάτι άλλους τα ψίχουλα....στους "γνωστούς"  που οι περισσότεροι δεν έχουν περιουσίες φιλέτα ( αρκετοί ανασφάλιστοι-άτομα με αναπηρίες).. Δεν είναι στα ίδια κυβικά με τους "νέους" χαμηλοσυνταξιούχους της εποχής των μνημονίων...Αυτούς που με ιδρώτα έφτιαχναν περιουσίες και είχαν όνειρα και ελπίδες, που στήριζαν τα ασφαλιστικά ταμεία... ΧΩΡΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΡΓΙΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ., ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ. Δουλειά Δουλειά Δουλειά !!!


Έκοβαν, έκοβαν για χρόνια τις συντάξεις και περίμεναν....στους δικούς τους έδωσαν πριν 4 μήνες ( δίνουν ακόμα) πλούσια αναδρομικά!!! σιώπησαν αυτοί...τραβήχτηκαν για να μην φαίνονται...δεητζήδες, καραβανάδες, εφοριακοί, δικαστές, καθηγητάδες... χάθηκαν από το κάδρο...αυτοί είναι άνετοι με ρεύμα και ένφια...δεν έχουν ανησυχίες..

...γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή την χώρα...

Παρατηρούμε τα πάντα.....

6 σχόλια:

  1. «Κλείδωσαν» τα αναδρομικά για τις συντάξεις του Δημοσίου από την επιστροφή της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων (ΕΑΣ) για αντισυνταγματικές κρατήσεις 24 μηνών.

    Τα ποσά ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ για υψηλόμισθους συνταξιούχους ειδικών μισθολογίων (δικαστικούς, πανεπιστημιακούς, απόστρατους κ.ά.), ενώ για τους πολιτικούς συνταξιούχους (υπουργείων, δήμων, και δημοσίων οργανισμών) φτάνουν ως 6.530 ευρώ.

    Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 20:12

    https://www.cnn.gr/oikonomia/story/295373/syntaxeis-dimosioy-pote-kai-pos-tha-plirothoyn-ta-anadromika-apo-tin-eisfora-allileggyis/amp"

    χριστέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουβή πρωτοχρονιά είναι αυτή αφού όλοι ξέρουν τι κάνει ο Κούλης. Παλια ένας λογιστής τα ίδια μου ελεγε. Είναι μαφιόζοι. Ψάχνουν το Ε9 αν έχεις καλή περιουσία και αποφασίζουν που θα χτυπήσουν. Έκοψαν συντάξεις, το εκας, τους έκαναν βίαια χημηλοσυνταξιούχους, τους πλάσαραν δίπλα σε αυτους τους μόνιμα χαμηλοςυνταξιουχους που ανεκαθεν δεν ειχαν πολλές βλέψεις για διαφόρους λόγους και τώρα περιμενουν να γονατίσουν οικονομικα ή σε νοσοκομεία ή μέσω ενφια και ρέυματος για να γινει η αρπαγη κάνβ λάθος?" 10.000 ευρώ για υψηλόμισθους συνταξιούχους ειδικών μισθολογίων" γραφει πιο πανω οχι δε κανω λαθος η Χάγη υπάρχει?

    καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι στοχευμένη εξόντωση μίας ομάδας συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα.

      Τους κρύβουν επίτηδες μαζί με άλλους χημηλοσυνταξιούχους που αυτοί είτε το θέλουμε είτε όχι είναι φτωχοί και πριν τα μνημόνια.

      Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά σε καμία χώρα.

      Ακόμα και 480 ευρώ σύνταξη να παίρνει αλλά να έχει περιουσία γιατί την δούλεψε έχει πρόβλημα...δεν δίνει ούτε 50 ευρώ "αναδρομικά"!!! ενώ ξέρει ότι τους έκοψε τις συντάξεις!! κάποιος έτυχε να έχει χωράφια από τον πατέρα του...μαγαζί ξενοίκιαστο... Και δεν μιλά κανείς!!! τους καταδικάζουν!!! να πληρώνουν και ΕΝΦΙΑ...τρομερό!! την ίδια στιγμή που δίνουν τρομερά αναδρομικά στους δικούς τους!!!

      ΚΑΝΕΝΑ ΚΌΜΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ.. μόνο αοριστίες..

      Peri

      Διαγραφή
    2. και τα μικρά μαγαζάκια τα διαλύει με προσχημα την πανδημια. εκεί να δεις δράματα

      Διαγραφή
  3. Ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως ορίζονται και από το άρθρο 6 του χάρτη της Νυρεμβέργης ύστερα από αλλαγή του Πρωτοκόλλου της 6ης Οκτωβρίου 1945, νοούνται οι εξής πράξεις «φόνος, εξόντωση, υποδούλωση, εκδίωξη και άλλες απάνθρωπες πράξεις που διαπραχθήκαν εναντίον οποιουδήποτε άμαχου πληθυσμού, πριν ή κατά τη διάρκεια πολέμου ή διώξεις για λόγους πολιτικούς, φυλετικούς ή θρησκευτικούς, σε εκτέλεση ή σύνδεση με οποιοδήποτε από τα εγκλήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Δικαστηρίου κατά παράβαση ή όχι του εσωτερικού δικαίου της χώρα που διαπράχθηκε

    η πρόθεση εξολόθρευσης (εξόντωσης) εξ ολοκλήρου ή μερικώς μίας εθνικής, εθνοτικής , φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας αποτελεί το τρίτο συστατικό στοιχεία του εγκλήματος της γενοκτονίας. Η πρόθεση του δράστη πρέπει να κατευθύνεται προς την εξόντωση μίας “ομάδας”, η δε καταστροφική δράση να στρέφεται κατά των ατόμων που απαρτίζουν την εκάστοτε ομάδα χωρίς να ενδιαφέρουν ως τέτοια το συγκεκριμένο αδίκημα καθώς ως μέλη της ομάδας έχουν απωλέσει την ιδιότητά τους ως ατόμου (“depersonalization of the victim”)

    Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
    International Criminal Court
    Cour Pénale Internationale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς επίρρωση των όσων ορθά σχολιάζεις, ειναι το δικό μου σχόλιο, στον πλανήτη γη. αυτόν που μαστίζεται απο την πανδημία την υγειονομική , αλλά και την οικονομική, το έτος 2020 οι 100 μεγαλύτερες πολυεθνικές όπλων πούλησαν εξοπλιστικά συστήματα αξίας 530 δισσεκατομ δολαρίων.Στη χώρα που λέγεται Ελλάδα,με τις καθημερινά εκατόμβες νεκρών,στον προσφατα ψηφισθέντα προυπολογισμό, εν μέσω πανδημίας που οι του συστήματος ονομάζουν πόλεμο, μειώθηκε κατά 139 εκατομμύρια η χρηματοδότηση των νοσοκομείων, ενω τα εξοπλιστικά απο 5,5 δισεκατομμύρια εκτινάχθηκαν στα 7,5 δισεκατομύρια, ειδατε που οδηγεί η αντιπαλότητα που μαλλον ειναι τεχνητή με την συμμαχο κατά τα αλλα Τουρκία. Θα ήταν μεγάλο λαθος πέραν απο απρέπεια και απανθρωπιά, την βαρβαρότητα και την σαπίλα αυτού του συστήματος,που επικρατεί στον κόσμο και στην Ελλάδα να την αποκαλεί κανείς απέραντο φρενοκομείο,το ευπρεπές ειναι να την αποκαλεί με το όνομά της, Καπιταλισμός., τους δε εκπροσώπους αυτου του συστήματος και αυτής της εφαρμοζόμενης ανάλγητης πολιτικης, αποκαλέστε την εσείς όπως νομίζετε. Καλή Χρονιά αν και δεν το βλέπω σε ολους τους μη έχοντες προστάτες και αυτοκλητους σωτήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...