peri majestic the real

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Τρομερός Κρατικός Υπόκοσμος! Τι συμβαίνει εδώ; Και όλα αυτά με τις πλάτες του Υπουργείου Παιδείας.

 


Τα δικά μας τα παιδιά!!

2 σχόλια:

  1. Πως σου φαίνεται ο Αστραχάν ….. μουλάρι, χελώνα, ελέφας ….. ιππόδρομος είναι εδώ ή ζωολογικός κήπος.
    με τον αξέχαστο και μεγάλο Θανάση Βέγγο!! Τίτλος ταινίας: Σχολή για Σωφερίνες (1964).
    Άντε να πιστέψεις τώρα, ότι αυτή η χώρα θα κερδίσει τον αγώνα ….με έναν λαό που ποντάρει συνεχώς σε αστραχάν !!!!! και ελπίζει ότι θα ριφάρει κιόλας, με άλογα τύπου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ - ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, μαζί με νεότερα ελευθέρας βοσκής.
    Κίνημα φορτηγατζήδων κατά των εμβολίων σου λέει ….μια ζωή κινήματα στον πλανήτη … για το καλό σου!!!!!! εδώ έχουμε ένα κίνημα όχι φορτηγατζήδων όχι οικοδόμων παλιάς κοπής αλλά ένα όπλο μεγατόνων να δεις πως το λένε ….ανέ ΔΗΜΟΣΙΟ και δεν κάνουν ΚΙΧ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ
    Είναι ένας δημόσιος ιππόδρομος γεμάτος ΑΣΤΡΑΧΑΝ …..και σου απαντούν τα μουλάρια….. τι να μας πεις κύριε αυγολέμονο το δημόσιο είναι αρχοντιά, είναι για πρίγκιπες… δεν έγινε για λινάτσες !!!!!!!!!!!!
    Αυτοί όλοι σήμερα σε λένε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗ, ηττοπαθή αν πεις κάτι που τους ΤΡΟΜΑΖΕΙ βλέπουν άλλους να σηκώνονται από τον καναπέ αλλά οι ίδιοι αρκούνται αρέσκονται να τρέχουν στον ιππόδρομο σαν άλογα καθαρόαιμα επιβήτορες…… στην ουσία ΑΣΤΡΑΧΑΝ κουτσά άλογα σαν τα κουτσαβάκια διάφοροι επιδεικνυόμενοι ως δήθεν παλληκαράδες κοινώς «ψευτόμαγκες».
    Αυτό, δεν είναι χώρα είναι ένα μαντρί από αστραχάν κατηγορίες μετανθρώπων υπεράνθρωπων και όχι θεανθρώπων ότι πάθος σε κατατρέχει το κάναμε ΑΞΙΟΜΑ.
    Κυνηγάμε μάγισσες το σύστημα μας έκανε μια ΒΑΒΥΛΩΝΑ με κρυφά βίτσια και προσπαθούμε να το παίξουμε ΕΛΛΑΝΙΟΙ παιδιά του ΘΕΟΥ μα τι υποκρισία!!!!!!!!!!!
    Διαβολοπαίδια γίναμε…. χάσαμε το μέτρο παντού βλέπουμε ότι μας κυνηγούν πολιτικοί, παπάδες, κλώνοι, εμβολιασμένοι σατανάδες, μυστικές λέσχες ………ΟΚ έξαλλου αυτό είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ το σύστημα.
    Εμείς ποντάρουμε σε πατριωτικά κοινωνικά πολιτικά κινήματα αλληλεγγύης σε λάιτ θρησκείες όλα για το καλό σου όλα για την πρόοδο……… βγάζει ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ εκ του ΚΑΝΑΔΑ αντιεμβολιαστής την ελληνική σημαία και δίπλα σου λέει ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γ@μισαι, που έφυγε γιατί τον γ@μησε το μνημόνιο …….και οι ελλάνιοι εδώ τον προσκυνούν η μαγκιά της φυλής το ΙΧΩΡ δεν γ@μι@μαστ@ να ασπρίσουμε.
    Δηλαδής ο νέος πολιτικός άρχοντας της
    χώρας τι θα κάνει θα σκοτώσει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΡΑΚΟ!!!!! η χώρα έχει παντού ανθρώπους με βίτσια …δεν ακούτε κάθε μέρα στα δελτία,….. άνθρωποι πεθαίνουν…. ….. γεράζουμε, νέοι χωρίς στόχους περίμεναν τους μπαμπάδες τους να τους βάλουν στον ιππόδρομο κατά τα άλλα Μητσοτάκη- γ@μισ@.
    Δεν υπάρχουν νέοι, δεν υπάρχουν κίνητρα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο προοδευτικά κινήματα προόδου ένα ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ………

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗ μήπως είσαι με τον Μητσοτάκη μήπως και εμβολιασμένος….

    https://www.tap-poitiers.com/wp-content/thumbnails/uploads/2019/06/deadman2-tt-width-1600-height-1067-crop-1-bgcolor-000000.jpg

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις προάλλες έδειχναν τα κανάλια,τα συνεργεία του δήμου Πεντέλης, να καθαρίζουν τα χιόνια από τους δρόμους.
    Τα συνεργεία ήταν γεμάτα από Πακιστανομπαγκλαντεσιανούς.
    Μπήκαν με ΑΣΕΠ;
    Το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ, έγινε ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.
    Τις προκηρύξεις για τους ΕΠΟΠ, όποιος τις δεί, θα δεί πολλούς Αλβανικής καταγωγής να εισέρχονται, ενώ Ελληνόπουλα "διαμάντια" με πτυχία σχολικά και πτυχία δυτών, στην απέξω.
    Μιλάμε για ΑΣΕΠ οχετός.
    Ο λαός απαθής και μιλάμε για τα παιδιά του.
    Το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ έγινε ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.
    Ένας λαός-εσμός που κάνει τον μάγκα φωνάζοντας "κάτω τα εμβόλια-μητσοτάκη γ@μιέσαι", αλλά από εμβολιασμένους βγάζει τα πρός το ζείν. Άρα;;;;
    ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.
    Τόσο μάγκες!!!!
    Υπάρχουν φανατικοί Μπατριώτες, που ουρλιάζουν, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ, αλλά το μισθουλάκι τους εύκολα το παίρνουν από το κράτος "δικαίου" του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ.
    Άρα; ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΆΡΕΣΕΙ.
    Κράτος οπερέτα και λαός "μαγκιά κλανιά".
    Τρελαίνεται να φωνάζει ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ γιατί δεν κοστίζει τίποτα, αλλά όταν μιλάς για ελευθερία και πατρίδα, περιέργως όλοι περιμένουν από άλλον να κάνει το πρώτο βήμα.
    Κάποιον ηγέτη;;;;
    Κάποιον ηγέτη που έτσι κάνει το λάθος και εμφανιστεί, ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ" ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ, θα στριμώχνονται για το ποιος θα του πρωτοβγάλει τα μάτια.
    Άρα;;;
    ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ!!!
    Γιατί δεν βρήκαμε την ελευθερία τόσα χρόνια σαν λαός;;;;
    Γιατί μάθαμε καλά να λέμε για τα λάθη των αλλονών, αλλά ποτέ για τα δικά μας.
    Ανώνυμοι στο πληκτρολόγιο, ανώνυμοι στην ζωή μας, ανώνυμοι στα αισθήματά μας, ανώνυμοι στις πράξεις μας, ανώνυμοι στην πίστη μας.
    Επαγγελματίες φιλόσοφοι και άρχοντες της αθεϊσμού.
    Ποιος είπε ότι οι εκτελεστές των Τσαουσέσκου ζητάνε σαν ήρωες;;;;
    Αντιμετώπισαν μια ζωή, τα οργισμένα βλέμματα των συνανθρώπων τους.
    Ήταν κι'αυτοί, λίγο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ, αλλά στην πορεία γίνανε ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.

    Υ.Γ.
    Καλά κάνεις Πέρι και λές για τον κύριο Τραϊανό, να τον διαβάζουν όλοι.
    Μονο που ξέχασες κάτι σημαντικό.
    Ό κύριος Τραϊανός, είναι 100% ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ.
    Άρα;;;
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΣ, γι'αυτούς που περιμένουν ελευθερία απ'το ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    ΜΑΝΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...