peri majestic the real

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Πλήρης εκτόνωση στην Ουκρανία;; ΝΑΤΟ: «Δεν πρόκειται να στείλουμε στρατό - Δεν είναι μέλος»

----

Ο πληθωρισμός στο ενεργειακό κόστος έχει ήδη χτυπήσει εκατομμύρια σπίτια στην Ευρώπη. Στη Βρετανία, οι καταναλωτές θα πληρώσουν περίπου 1.075 δολάρια ΗΠΑ περισσότερα για να θερμάνουν και να φωτίσουν τα σπίτια τους φέτος, σύμφωνα με την Bank of America. Η σύγκρουση στην Ανατολική Ευρώπη θα μπορούσε να πυροδοτήσει ή να επιδεινώσει κρίσεις σε σχέσεις με το κόστους διαβίωσης σε πολλές χώρες΄

-----
Θα συνεχίσουν "προσπάθειες" "συναντήσεις" "κυρώσεις"-μουτράκια ναζάκια...μέχρι να καταστραφούν εντελώς οικονομικά.!

(Δίχως "βοήθεια" με φθηνή ενέργεια, πλέον οι "μεγάλες" δυνάμεις της Γερμανικής ΕΕ και οι Σκανδιναβικές χώρες..Μέ μιά κατάσταση στά κόκκινα και με τά αποτελέσματα της 'πανδημίας"... Ο Σώζων ευατόν σωθείτω..! Θα νικήσει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Πολλά προβλήματα πλέον θά έχουν οι "μεγάλες "δυνάμεις, και που καιρός να ασχοληθούν με τα τσιράκια της Ελλάδας? Ας αναλάβουν τίς ευθύνες τους και ας πράξουν τα δέοντα, δίχως "σκονάκια" -που καιρός -πλέον για συμβουλές, και κατευθύνσεις.. Αρχίζει το πανηγύρι.. Θα πηδάνε τα ποντίκια μόνα τους από το πλοίο μας.!

Και το πλοίο μας στο ..Πέλαγος.. Περιμένουμε τον ΚΟΛΥΜΒΗΤΗ.

Εγραφε ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ το 2014 στο Άρθρο του "η κρίση στην Ουκρανία"

(ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ. Αυτοί, οι οποίοι λίγα χρόνια πριν έπεφταν στα γόνατα των Ρώσων, για να τους απελευθερώσουν, πήγαν να τους “επιτεθούν” πλαγίως …Πήγαν να τους “φάνε” την Ουκρανία. Είναι δυνατόν τώρα να ανεχθούν οι Ρώσοι το θράσος των Γερμανών να διεκδικούν πατρώα ρωσική γη; Όταν μιλάμε για Ουκρανία, μιλάμε για την “πατρώα” γη των Ρώσων. Η Ουκρανία για τους Ρώσους είναι ό,τι είναι το Κόσσοβο για τους Σέρβους. Το Κίεβο είναι η πρωτεύουσα του κράτους των Ρως, το οποίο οι Ρώσοι θεωρούν “γενεσιουργό” πυρήνα της πατρίδας τους. Ούτε φαντάζονται οι ηλίθιοι του Βερολίνου τι είδους “νεύρο” πάτησαν με τη συνομωσία του Κιέβου.

Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε σε αυτό το κείμενο να λέμε ότι ο καλύτερος σύμμαχος των Γερμανών είναι ο Πούτιν. Στη σημερινή κρίση γίνεται ακόμα καλύτερος. Γιατί; …Γιατί ο Πούτιν προστατεύει τη Γερμανία από έναν ανεξέλεγκτο αντιγερμανισμό της ρωσικής κοινωνίας. Αυτός διαχειρίζεται την κατάσταση με τέτοιον τρόπο, που “ανοίγει” το “μέτωπο” της αντιπαλότητας, βάζοντας στο “πεδίο” καί τους Αμερικανούς καί το ΝΑΤΟ, ώστε να υποβαθμιστεί η γερμανική ευθύνη για τα εγκλήματα του Κιέβου.

Κανένας Πούτιν δεν έδωσε εντολή για “αρπαγή” της Κριμαίας …Κανένας Πούτιν δεν ενθαρρύνει τους Ρώσους της Ανατολικής Ουκρανίας να επιδιώκουν την απόσχισή τους …Ο λαός μόνος του αποφάσισε την τύχη της Κριμαίας και απλά ο Πούτιν συμφώνησε …Συμφώνησε αναγκαστικά, γιατί διαφορετικά θα έχανε τη μάχη των εντυπώσεων και μπορεί και την ίδια την εξουσία του.

Τώρα όμως οι Ρώσοι δεν είναι διατεθειμένοι να συγχωρήσουν τίποτε στους Γερμανούς. “Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό “πολλαπλασιάζεται” όταν μιλάμε για λαούς. Η Γερμανία με τη βλακώδη εμπλοκή της στην Ουκρανία πέρασε τον “Ρουβίκωνα” της Ρωσίας και τώρα θα την “πατήσει” για τα καλά. Στην κυριολεξία ο Δνείπερος ήταν ένας “Ρουβίκωνας”, που η Γερμανία δεν έπρεπε να πλησιάσει …Πόσο μάλλον να τον “περάσει”. Δυστυχώς όμως – γι’ αυτήν – την “πάτησε”. Ακόμα και αν ο Πούτιν παραμείνει “γατάκι” των Προτεσταντών, ο ρωσικός λαός “απασφάλισε”.

Το ΝΑΤΟ δεν έχει σχέδια να αναπτύξει μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία, χώρα η οποία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, σε περίπτωση ρωσικής εισβολής, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ερωτηθείς από την τηλεόραση του BBC αν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταλούν νατοϊκά στρατεύματα στην Ουκρανία, αν η Ρωσία εισβάλει, ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε: «Δεν έχουμε σχέδια να αναπτύξουμε μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία ... επικεντρώνουμε στο να παράσχουμε υποστήριξη».

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είσαι μέλος του ΝΑΤΟ και το να είσαι ένας ισχυρός και μεγάλης αξίας εταίρος όπως η Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό» πρόσθεσε ο γενικός γραμματέας.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Ε ναι! Γιατί υπάρχει το "κουμπί" και όλα γίνονται καπνός. Κανείς δεν ξέρει εάν ο νικημένος ,το πατήσει και πάνε όλοι μαζί στόν άδη.!!

Ο "πρώτος" κάνει Όπισθεν ολοταχώς!! Μιλάμε για το "περιβόητο" ΝΑΤΟ!!

Η αμέσως επόμενη θα είναι η "Μεγάλη" Βρετανία.

Γειά σου Γερμανία "με τα ωραία σου" Ε ναί ,έμεινες σύξυλο! Περιμένουμε να "παρκάρουν" τα κρατίδια στήν μεριά τους σιγά σιγά! Ερχεται πείνα!!..Ο φενίρ κατάπιε τον Οντίν ,και τον φενιρ τον έφαγε η "αρκούδα".

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...