peri majestic the real

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

George Michael - The Strangest Thing (Audio)


Αυτά είναι τα τελευταία του καλά τραγούδια. Μετά; Μετά χώθηκε στις καταχρήσεις. Χώθηκε για τα καλά στα ναρκωτικά και στα άδυτα της ομοφυλοφιλίας....Λύση, διέξοδος, φως, κάποια λύτρωση τέλος πάντων; Ελάχιστα πράγματα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν μπεις σε αυτόν τον κύκλο δεν... Και αυτό είναι το στοιχείο του προτεσταντισμού. Απελπισία μέχρι θανάτου στην Ευρώπη! Κυνισμός; Καθόλου. Αποτύπωση μιας πραγματικότητας είναι....Εύκολα μπορείς να χαθείς και το χρήμα γίνεται εχθρός...τα σκληρά ναρκωτικά μπήκαν στην Ευρώπη αρχές του 90 και στην Ελλάδα μέσα του 90 ως αισθητική... με διαδικασίες ιλιγγιώδους ταχύτητας. Τώρα δεν υπάρχει έλεγχος. Τώρα γίνεται χαμός. Υπάρχουν παντού σκιές με θολωμένα μυαλά..Ακρα του τάφου σιωπή. Κάνεις τον μαλάκα. Χωρίς ηρωική μεγαλοστομία. 

Τρομερή σαπίλα, διαφθορά, διαπλοκή, παρακμή. Ας πάρουμε για παράδειγμα την τηλεόραση.. Τι υπάρχει εκεί; Ένας σκοτεινός κόσμος. Βίζιτες και πράκτορες βλέπουμε. Ανώμαλους και παλιοχαρακτήρες με ύποπτο παρελθόν. Και τι ζητάνε; Να τους ακολουθήσουμε χωρίς κιχ. 

Έχει χαθεί η αριστοκρατία του αίματος...  Μακριά από κοινωνικές τάξεις...

Όλοι μένουν "κάγκελο" με τις τάχα μου αποκαλύψεις....περί πορνείας παρουσιαστών κτλπ. Μα όλοι δικοί τους είναι...μια ομάδα είναι όλοι τους...Ζήλεια, μίσος, αντιπαλότητα βγάζουν. Μόνιμος εχθρός; ο ελληνάρας ο αραχτός! Αυτός που δεν καταλαβαίνει το δούλεμα!  Μόνος, απελπισμένος, σχεδόν τελειωµένος βάζει πλάτη και τους χαζεύει...

Είναι κυκλώματα που σου κόβουν την πνοή. Χωρίς καµιά επαφή µε τον εξωτερικό κόσμο. Χωρίς τίποτα...Το κέρδος μόνο μετρά και αυτό με εκδικητική μανία... ακόμα και οι μεταγραφές που γίνονται στα κανάλια τους, γίνονται μεταξύ τους...Όλα µε το πρωτόκολλο. Όλα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς. Άπαντες καλοκουρδισµένοι μηχανικά με τα χαμόγελά τους θερμοκρασίες πολικού ψύχους, από τους απέραντους, άδειους, απειλητικούς διαδρόμους των καναλιών να αγναντεύουν την ψυχολογία του θεατή........Και αυτό μας λένε λέγεται δημοκρατία. Για τους σκεπτόμενους λέγεται υποταγή.


Να πάρει τη σκυτάλη η νέα γενιά; Η δικιά τους νέα γενιά. Βολεμένοι, κονομημένοι,  δραστήριοι και καλοδιατηρημένοι....Σπούδασαν, τελείωσαν, πήραν το πτυχίο τους, το κορνιζάρισαν και στη συνέχεια σε κάποιο καλοπληρωμένο πόστο κατέληξαν μέχρι τα αφεντικά τους να τους σφυρίξουν κλέφτικα... καμία λογική και δυνατότητα πραγμάτωσης σε συνδυασμό με έναν άκρατο νεοφιλελευθερισμό αποφεύγοντας κάθε προσπάθεια δημιουργίας ενός ευέλικτου και κοντά στην σύγχρονη οικονομία και αγορά κράτος..

 Στη μελαγχολική, γκρίζα και θολή καθημερινότητά µας όλα αυτά δεν
τα βλέπουμε...ή δεν θέλουμε να τα δούμε...

Ψευτοζούμε, ψευτογελάμε, ψευτογλεντάµε, ψευτοπορευόµαστε και προς το άγνωστο πάμε...

2 σχόλια:

  1. Υποχρεωτικό pcr και των 60 ευρώ για τους εργαζόμενους στη λιανική που παιρνουν 500 ευρω προτείνει ο σοσιαλιστής ηγέτης. Όποιος ψηφίσει Νουδρουλακη καλύτερα να δέσει μια πέτρα στο λαιμό και να φουνταρει. Μην πάρει τη χώρα στο λαιμό του με την ψήφο του. Τσιπρας και Κουλης ηταν υπέρ αρκετοί. Δεν θέλουμε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...