peri majestic the real

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Μα τι συμβαίνει εδώ;

 




Άποψή μας είναι πως οι Σιωνιστές —μετά την κρίση τού 2008 και έχοντας δει «κατάματα» την πιθανότητα της κατάρρευσης— σχεδίασαν ένα «plan b’» σε περίπτωση που ξαναβρεθούν σε μια ανάλογη κατάσταση …Από τότε είχαν στη «φαρέτρα» τους τόσο τον «ιό» όσο και την επιχειρηματολογία τού «τρόμου» …Την είχαν δοκιμάσει άλλωστε και στο δικό τους Χόλυγουντ …Την είχαν κουβεντιάσει και μεταξύ τους —αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Μπιλ Γκέιτς σε ανύποπτο χρόνο την είχε «φανταστεί»— …Από τότε γνώριζαν μέχρι και από πού έπρεπε να ξεκινήσουν το «σενάριο», προκειμένου να μην μπορεί κανείς να εντοπίσει τα ίχνη τους και άρα τις ευθύνες τους. Ήταν αδύνατον ν’ αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους και να βρεθούν όλοι μαζί σε μια θέση ανάλογη μ’ αυτήν που βρέθηκε τότε η Lehman Brothers …Ένα «διαμάντι» στο σιωνιστικό «στέμμα», το οποίο στην κυριολεξία «εξατμίστηκε» μπροστά στα μάτια τους και ακόμα το κλαίνε.

Αν τότε βολεύτηκαν με τον διεφθαρμένο Ομπάμα, δεν σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσαν να το επαναλάβουν όποτε τους βόλευε. Ο κόσμος τότε αντέδρασε πολύ άσχημα στη «σωτηρία» τους με χρήματα των φορολογουμένων και θα ήταν αδύνατον να το δεχθούν να επαναληφθεί, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν τότε ήταν πρόκληση το περίφημο «too big to fail» τώρα απλά δεν θα μπορούσε καν να συζητηθεί. Έπρεπε λοιπόν να βρουν έναν τρόπο, ώστε να έχουν πάντα τη δυνατότητα να βάζουν το χέρι στην «τσέπη» τού αμερικανικού λαού και αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να βρουν τρόπο να μπορούν να βάλουν ανά πάσα στιγμή τη FED να τους σώσει με κρατικά χρήματα. Το A close up of a sign

Description automatically generated«κόλπο», δηλαδή, με το lockdown το είχαν στα συρτάρια τους πολλά χρόνια πριν το δούμε εμείς να εκτελείται. Αυτό ήταν το «αλεξίπτωτό» τους και αυτό ήταν βέβαιο ότι θα το χρησιμοποιήσουν με ένα χρηματιστήριο να βρίσκεται στον «ουρανό» των 29500 μονάδων και να «γκρεμίζεται» μέσα σε λίγες ημέρες στις 18000 μονάδες.

Το lockdown γι’ αυτόν τον λόγο ήταν ζητούμενο γι’ αυτούς …Το απόλυτο ζητούμενο, και αυτό ήταν κάτι, το οποίο μόνον ένας «θανατηφόρος ιός» μπορούσε να τους το εξασφαλίσει ή μια επίθεση από «εξωγήινους». Μόνον ένα τέτοιο εντυπωσιακό και καταστροφικό lockdown μπορούσε να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός, προκειμένου να επιχειρήσουν να κάνουν αυτό το οποίο ήθελαν και να περάσει απαρατήρητο. Μόνον πίσω από έναν μαζικό τρόμο και πανικό μπορούσαν να «τυφλώσουν» τους Αμερικανούς και να επιχειρήσουν το πιο μεγάλο «ριφιφί» στην παγκόσμια οικονομική ιστορία. Μόνον κρυπτόμενοι πίσω από τις τραγικές συνέπειες ενός γενικού lockdown θα μπορούσαν να πάρουν αυτά που ήθελαν και άρα να σωθούν. Τους ήταν απαραίτητο έναν τέτοιο γενικό καταστροφικό συμβάν, για να δημιουργήσουν —μέσα από τη φτώχεια και τη μιζέρια που οι ίδιοι θα προκαλούσαν— τους μελλοντικούς συνενόχους τους.

Η πολιτική τού «μαζί τα φάγαμε» πάντα αποδίδει καρπούς στους κλέφτες. Γνωρίζοντας δηλαδή τις καταστροφικές συνέπειες ενός lockdown, επεδίωξαν να το προκαλέσουν και να το εκμεταλλευτούν. Με έναν «χολιγουντιανού» τύπου «ιό», ο οποίος χτυπά «επιλεκτικά» τους «αγαπημένους» μας, θα το προκαλούσαν και στη συνέχεια θα εκμεταλλεύονταν τις καταστροφικές συνέπειές του για την οικονομία. Θα έδιναν σε εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων και εκατομμύρια ανέργων κάποια «ψίχουλα» και τα «φιλέτα» θα τα έδιναν εκεί όπου εξ’ αρχής το είχαν προγραμματίσει. Πώς αλλιώς θα έδιναν —μέσω της FED— πίστωση άνευ ορίων στις τράπεζες να αγοράζουν μετοχές; …Τις δικές τους μετοχές. Οι Σιωνιστές τραπεζίτες με χρήματα του αμερικανικού λαού αγόραζαν τις καταρρέουσες μετοχές των Σιωνιστών επενδυτών. Τι ζημιά θα είχε σήμερα ο Μπάφετ, αν δεν υπήρχε το «μπαζούκας» τής FED; …Πού θα ήταν ο Σόρος σήμερα; …Η Goldman Sachs;


Αυτό ήταν το κέρδος τού lockdown. Έγιναν συνένοχοι αυτοί —που πήραν τα τρισεκατομμύρια— με τους κακομοίρηδες —που πήραν μερικές χιλιάδες δολάρια, για να μην βάλουν «λουκέτο» στο μαγαζάκι τους— ή τους νεόπτωχους ανέργους —που θα έπαιρναν κάποια ψίχουλα για «βοήθημα»—. Πενήντα εκατομμύρια άνεργοι πλέον στις πάλαι ποτέ πανίσχυρες οικονομικά ΗΠΑ. Εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων θα βάλουν «λουκέτο», εξαιτίας τού «παγώματος» της αγοράς. Δεκάδες εκατομμύρια ανέργων θα προστεθούν σε μια ήδη κατεστραμμένη εθνική οικονομία, η οποία «έσωσε» για μία ακόμη φορά τους Σιωνιστές μεγαλοπαράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας. Όλα αυτά τα γνώριζαν αυτοί οι οποίοι τα προκάλεσαν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλος ο δήθεν πανικός —ο οποίος πίεσε τον Λευκό Οίκο— ξεκίνησε από τη σιωνιστική Νέα Υόρκη. Δεν είναι επίσης τυχαίο, που συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις στήριξαν αυτήν την «αυτοκτονική» πολιτική τής άνευ ελέγχου χρηματοδότησης των πάντων.

Δημοκρατικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήταν υπέρ τής άνευ ορίων κοπής χρήματος από τη FED. Δημοκρατικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ήταν υπέρ τής άνευ ορίων και όρων στήριξης με κρατικό χρήμα των σιωνιστικών τραπεζών. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτών των επιλογών, τις οποίες εξωθήθηκε να κάνει μια ρεπουμπλικανική Κυβέρνηση; Μια κρίση, η οποία ξεκίνησε από το χρηματιστήριο —και ήταν θέμα χρόνου να διαλύσει τις άπληστες τράπεζες που δημιούργησαν τη «φούσκα» του—, ξαφνικά μεταλλάχτηκε και έγινε κρίση τής αμερικανικής οικονομίας. Εκεί που η κρίση θα κατέστρεφε κατά κύριο λόγο τούς πλούσιους Σιωνιστές επενδυτές, εισοδηματίες και τραπεζίτες τής Wall Street, σήμερα καταστρέφει τον αμερικανικό λαό. Καταστρέφει εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων. Καταστρέφει εστιατόρια, μπαρ, κουρεία, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, καθαριστήρια κλπ.. Καταστρέφει εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι δεν μπαίνουν καν σε λίστες ανέργων. Καταστρέφει τη βάση τής οικονομίας τού αμερικανικού λαού. Εκεί που η κρίση θα κατέστρεφε τους Σόρος και τους Μπάφετ, ξαφνικά έγινε αιτία να καταρρεύσει η εσωτερική οικονομία των ΗΠΑ …Γλίτωσαν τα θηρία και έβαλαν «λουκέτο» τα «μπακάλικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια φωνή από το μέλλον...

ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ;   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ; ΠΙΣΤΕΥΟ...