peri majestic the real

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

 The Passion of the Christ – [FILMGRAB]

Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα...να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπο. Αλλά το ίδιο είναι...με διαφορετική τεχνογνωσία. 

Βόμβες και σφαίρες στην Γάζα, φόροι και νέοι φόροι στην Ελλάδα με τρομερή ακρίβεια. . Νεκροί όλων των ηλικιών στην Γάζα, νεκροί όλων των ηλικιών στην Ελλάδα...χιλιάδες πεταμένοι στα νεκροκρέβατα του ΔΝΤ...Νετανιάχου πρότυπο στην Γάζα , Νετανιάχου πρότυπο και στην Ελλάδα... 

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...

Τα ίδια τράβηξαν και οι Ελληνορθόδοξοι Σύριοι που τους έκλεισαν την πρεσβεία στην Αθήνα...τους ήθελαν χωρίς φωνή απέναντι στους Ισλαμιστές του Ομπάμα και του Μπάιντεν. Τα ίδια και στην Αν Ουκρανία των Ρωμιών με πρωταγωνιστή τον Ζελένσκι του Μητσοτάκη.  

H ίδια κλίκα είναι που πυρπόλησε τη Σμύρνη...μαζί με τους Τούρκους...βρίσκοντας καταφύγιο στην Γαλλία...

Ερημώνει όλη η χώρα. Λιγοστεύουν οι καθαρές φωνές... 

Δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με το οργανωμένο έγκλημα. Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Τα λεφτά της Ελλάδος βρίσκονται στο εξωτερικό, σε λογαριασμούς Πολιτικών-Κολλητών...Δημοσιογράφων...


4 σχόλια:

  1. Το σωστο ειναι:
    Τα λεφτά της Ελλάδος βρίσκονται στο Ισραηλ, σε λογαριασμούς πολιτικών-Κολλητών...δημοσιογράφων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι.., γι αυτό έχουμε την μεγαλύτερη έξοδο από ποτέ, όλα τα καταλύματα γεμάτα, πλοία γεμάτα αεροπλάνα το ίδιο, οι κρεωποληδες ξεπούλησαν, κατά τα άλλα ακρίβεια και γκρίνια! Η προσγείωση θα είμαι πολύ ανώμαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ένα μήνα έχουμε εκλογές...αυτό δεν λέει κάτι? Τι άλλο να πουν; Πετάει ο γάιδαρος; πετάει...

      peri

      Διαγραφή
  3. Ειναι οι μισοι απο εμας τους ιδιους που κλεβουν τους αλλους μισους .... και συντηρουν τους εχθρους .. εντος των τοιχων , μεσα στο κυνοβουλιο των πωλητικων.
    Η αλλότριωση , η εξαγορα συνειδησεων , η πλυση εγκεφαλων δια μεσω των ΜΜΕξαπατησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…

    …το απόλυτο «εργαλείο» τής σιωνιστικής Νέας Τάξης!… To «παγόβουνο» του «Lolita Express» Επί αιώνες το σύστημα εξουσίας «θωράκιζε» τη λε...